Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


måndag 22 augusti 2022

Sverigehoroskopets svaga punkt också den viktigaste (Vankas atomvinter?)

Så mycket av det välstånd Sverige eller åtminstone dess strävsamma medelklass och rikingarna över dem åtnjuter, baserar sig på samma mentalitet som slavägarnationer genom historien uppvisat: En flagrant materialism följt av hat mot andliga värderingar eftersom de senare avslöjar gemenheten i nationens strävanden.

Vad den här bloggen mödosamt och inte utan upprepningar kommit fram till om Sverigehoroskopet är inte särskilt smickrande för den nationella självbilden så i ett ögonblick av självtvivel kollade jag av nätet efter sajter om hinduisk astrologi om det fanns någon som en kom i närheten av min kritiska läsning.

 

De gudomligt eldiga Dharmahusen fyllda av själviska lycksökare i mental Luft
- ett kollektiv inom landet av återfödda rövar-vikingar?

I skottgluggen står förstås Saturnus, ägare eller disponent till flera planeter i Sverigekartans 5e sektor för det och dem i landet som kan räkna sig till de lyckligt lottade. (Alla de duperade svenskar som tror några brödsmulor någonsin kommer att tillfalla dem från den rike mannens bord går bort - de i underklassen sorterar under Månen i nationalkartan och denna Måne har ingen relation alls till kartans lyckosamma indikationer!

Sverige är inte menat för några andra än de som lyckas profilera sig som "individualister", vilket är vad 5e tursamma huset betecknar på ett mycket allmänt plan. Femte huset är solens hus, själens hus och det är ur själen individualiteten springer. I Sverige existerar nu inte själen - hos detta folk är allt kemi - och utlöser frågan vad som egentligen passerar för att vara individualitet i detta land. 

Men om ingen lever med ansvar inför sin egen själ, vad annat än enda stor uppblåst livslögn är det svenska livsstilsprojektet, statssubventionerat med RUT och ROT? En mängd invånare mindre än Människans själv men ytligt uppsminkade med attribut som är tänk att associera till de verkligt välmåendes liv i sus och dus.

Så längre bloggen inte fullt ut fattat att elithusets ägare Saturnus stod nära intill södra månnoden (där gångna tiders förhävelse/hybris bestraffas med halshuggning) var det mesta i horoskopet acceptabelt. För ett land som spelar rollen av Vågskålarna som aktör för rättvisans sak är Saturnus en tillgång, och myten om att arbete lönar sig kunde tänkas sann och förverkligad i landet.

Men med år av bloggande började det stå klart att södra månnoden, Draksvansen eller Ketu skadar Saturnus så att hela drömmen om lycka, välstånd och individualitet i Sverige är sjufalt ogrundad, falsk och inbilsk, helt enkelt eftersom Saturnus inte förmår dra gränslinjer och definiera frågor väl när den dras in i den halshuggning som Ketu symboliserar. Det var här svenskens "extremism" och gränslösa beteende började gå upp. 

Så sent som i januari 2022 tittade jag runt på nätet efter hinduiska texter om konjunktionen mellan dessa två tunga planeter (en planet och en "skuggplanet"), men gjorde nu en ny snabbkoll. Den första sammanfattning jag såg på nätet adderade religionshatet, ett tydligt problem i Sverige. Saturnus/Ketu ligger i 9e huset som i sig indikerar ett starkt fundament i religion och filosofi.

Men detta positiva omdöme om Saturnus kan knappast gälla när Ketu hugger huvudet av Saturnus och dess förmåga att utifrån människans kapacitet till gott tänkande (filosofi). Ketu gör sig kvitt alla saturnusgränser som luktar religion eller ens de gamla grekerna som lärde västerlänningarna att tänka (och gav en primitiv form av demokratin). Konjunktionen förklarar Sveriges extrema sekularism och degradation till x miljoner konsumtionsfixerade slavar. Svensken halshugger alla gränser för sina utsvävningar på samma sätt som videos visat ökenextremister halshugga sina fångar. Sverige tävlar i värstingarnas liga, på sitt sätt.

9e huset som högre bildning är som bortblåst i Sverige (i det här landet tror man ekonomi är högre utbildning och har t.o.m. ett fejkat Nobelpris i ämnet). Med detta groteskeri står 5e Elithuset på fruktansvärt skakig grund, redan innan men insett att hinduerna dömer ut Solen och Jupiter - Ledaren och Storfinansen - i 5e huset i de fall då jämviktens Vågskålar är nationens påstådda utblick. 

(Är det därför Sverige importerar många vd-typer och statusfamiljer skickar ungarna utomlands för högre utbildning? Sverige har inte mycket att komma med när det kommer till 9e husets innebörder, förutom bombtillverkarna på Bofors som säkert fått en hygglig ingenjörsutbildning.)

Tillsammans tecknar 9e som "trasigt religions- och filosofihus" den islamofobiska, materialistiska galensvensk vi fått istället för en genuint tänkande svensk. Men inte skulle väl Sverige medvetet odla en sådan låghet genom att ta in mängder med billig arbetskraft som inte förmår utöva sin religion utan våldsamma problem i det här landet? (Och "blåljusterror" eller vad nu svenskarna hittat på för ord för att beskriva resultatet.) 

Jo, det är det sataniska med Sverigekartan: den skildrar en nation så förvirrad i styret att dess ena hand inte fattar vad den andra gör. De regeringar svenskarna tvingas utstå lappar och lagar utan att en enda av dem har något annat än låga värderingar - exportinkomster och liknande - för ögonen. Landet blir trasigare och trasigare under den extremism själva nyliberalismen är. 

Så vad säger då nättexten jag direkt fick syn på? Här är en direkt översättning från engelskan.

https://astrotalk.com/astrology-blog/effect-of-combination-of-saturn-and-ketu/

Saturnus, Shani på hindi, betecknar ordning, lag, disciplin, rättvisa och ortodoxi [fatta det senare som ”konventionell moral”]. I vedisk astrologi är Saturnus rättvisans gud. Ketu, å andra sidan, är en huvudlös skuggplanet vid norra månnoden. Ketu betecknar ensamhet, isolation, fängelseliknande restriktioner. I astrologin är Ketu en av ”givarna”. Både Saturnus och Ketu är långsamma planeter och tillsammans resulterar de i det ultimata sammanbrottet i valet mellan världsliga begär och det andliga livet.

[Sideriska: Notera att detta sammanbrott ligger i planeternas naturer och att inte ens Sverigehoroskopets 9e hus behöver vara platsen för detta sammanbrott. Men att texten här skildrar svenskarnas misslyckande att integrera sina religiösa invandrare i ett osunt sekulärt system, det ska man vara blind för att inte uppfatta.]

Saturnus är signifikator för hårt arbete, [långsamt tillkämpad] karriär, tillväxt och stark vilja.

[Sideriska: ”tillväxt” är slarvigt uttryckt, Saturnus står för långsam och ens någon tillväxt, det är en typ av ackumulation av egna rikedomar kapitalisten ägnar sig åt genom att lägga på en marginal på varje transaktion om t.ex. i detaljhandeln. Saturnus motpol Jupiter som också för tillväxt, men då den som kommer enkelt och utan större ansträngning, som den tillväxt börsklippare och arvtagare får uppleva.]

Ketu stimulerar horoskopinnehavaren att acceptera ensamhet [den svenska enstörigheten]. När dessa två helt motsatta planeter kommer samman [det behöver inte vara en tät konjunktion som i Sverigekartan, det räcker med att de delar samma tecken], plågas innehavaren av ständig förvirring. Man finner sig oförmögen att välja mellan det materialistiska och andliga livet.

Emellertid representerar Saturnus och Ketu vissa kvaliteter hos horoskopinnehavaren [en fet truism!]. Till exempel kan man omfatta Saturnus kvaliteter: försiktig klokhet, ansvarstagande och hög arbetsmoral. Både Saturnus och Ketu ger frustration, övertänkande, missbelåtenhet, förnekelse och förseningar.

När de bildar en kombination kan de rada upp plågsamma upplevelser i livet. Överdriven introvertism, en lång rad av missade möjligheter, missbelåtenhet, själv-inneslutenhet och kaosartade vanföreställningar [svenskens djupt sittande rysskräck apropå Saturnus som landsgränsen]. Dessa är några av de större effekterna av kombinationen av Saturnus och Ketu.

Rätt mager information och flera upprepningar trots att texten var så kort. Huvudanförandet följs sedan av generiska tips på hur kombinationen beter sig i de olika husen, och här stämmer Sveriges 9e i bemärkelsen "högre studier" med reservation för det som redan sagt. Saturnus är förvisso en konstruktör och detta är ett typiskt ingenjörsland. Staten söker allt aggressivare se till att ungdomen väljer lönsamma (för Sverige) högre studier i tekniska yrken. Hela den ursprungliga meningen med "högre studier" är bortraderad från 9e sektorn i Sverige. 

*****

Astrosajten nämner också invandring som en 9e-husfråga och detta har Sideriska snuddat vid, genom att resonera utifrån 9e som ”långväga resor/utforskning”. Utsträcker man den tanken kommer rimligen invandrare den här vägen och når naturligtvis först Saturnus/landsgränsen. I den naturliga zodiaken är det grandiost mobila Jupiter som symboliserar både religionen och människors lämmeltåg över världen. Intressant nog äger Jupiter även 12e huset i den naturliga zodiaken och helt logiskt står denna sektor för exil eller utvandring.

Not. Om invandrare och utvandrare båda är expansiva Jupiters uttryck, via 9e och 12e huset respektive, sorterar import/export under 8e!

Här verkar oppositionen mellan 2a husets personliga ekonomi och 8e huset ha med saken att göra, men viktigare är nog 8e som ett "andrahus" räknat från alliansens 7e. Sjunde husets Vågskålar har definitivt med rättvis handel att göra och 8e blir då den pekuniära aspekten av samma handel. 8e förvandlas till ett "resurshus" om man tar 7e som startpunkt.

Tillägg. Bara några dagar efter publicering hittar jag typiskt en hinduisk sajt som inte följer samma lära. Nu ÄR plötsligt 12e kopplat till handel med utlandet! Nämnt i det finstilta i en analys av Kina - varning för dubiösa historiekunskaper hos författaren!


Jag har ett horoskop på en människa besatt av mediernas ekonomisidor: Solen i monetära Oxen i 8e huset. Eftersom 8e också är arv och 7e är äktenskapspartnern kan noteras att personen fick del av ett mångmiljonarv  tack vare ett tursamt (?) äktenskap med en partner vars familj ägde fastigheter som avyttrades.

Den hinduiska texten säger att Saturnus i 9e frångår sin normala karaktär och blir en ”givare”, till och med ”väldigt givande”. Sideriska siktet är nu på sitt 14e år och antalet sidor går knappt att överblicka längre. Är det 30.000 eller har 50.000 uppnåtts? Ett är säkert, bloggaren valde fattigpension hellre än den förödmjukelse som väntar på arbetsmarknaden i det religions-och filosofihatande Sverige. 

Han har följdriktigt Saturnus prominent placerad på himmelen (exakt i väster) och den är tillfällig ägare till sitt "bästa hus", det 9e. Saturnus blir en "givare” för de som läser inläggen. Inte så att allt är guld, men totalt har Sideriska troligen producerat en behövlig motbild mot den sanslösa skröna den svenska överheten söker slå i befolkningen. 

Även ett land som sålt sin själ till Djävulen måste ha några röster som påminner om att mänskligheten i äldre tid känt till att universum var mer innehållsrikt än bara "stoff". Många gamla religiösa myter och kosmologier har bara dammats av och presenteras idag som "leading edge" i vetenskaplig spekulation, tankar om multipla universa, med mer...

*****

"Givare" förklaras inte i den indiska artikeln och den logiska motsatsen "tagare" eller "konsument" nämns alls inte. Min gissning är att t.o.m. en planet som Saturnus kan vara en "givare" om den står i starka hus, som 1, 5, 9 - de tre "eldiga" dharma-husen som ansluter till den högre världsordningen (högre än vetenskapens modeller om vad universum är). Var i horoskopet blir Saturnus en "tagare"? Kanske i de så kallat onda husen (3, 6, 8 och 12)? 

Här kan man tänka sig att Saturnus mer tar sig formen av "tagare" - de konsumerar eller begränsar individen - ofta genom institutioner eller maktpersoner. I brist på information från den här ofullständiga artikeln kan det tjäna som en hypotes att undersöka närmare... Dömda brottslingar med känd födelsetid skulle kunna vara en bra grupp att undersöka en "givande" och en "tagande" Saturnus.

Den indiska texten lovsjunger den svenska Saturnus-i-9e och övergår därefter till 10e utan att ha sagt ett ord om hur den problemskapande Ketu inverkar och tar udden av allt det goda. Kanske upplevdes några inledande antydningar om "slutgiltigt sammanbrott" som ledtråd nog. Saturnus är Den Långsamma och sammanbrottet eller kaos representeras av halshuggningens Ketu.

Den som sökte sajten i hopp om att lära sig mer om Sverigekartans fundamentala svaghet gjorde sig besvär i onödan. Men Sideriska listade slutligen ut på egen hand att en mörk framtid väntar den här fläcken på jordklotet. Så sprättiga är ofta hinduiska astrologer, glömmer att redovisa t.o.m. väsentliga pusselbitar. Den inledande förklaringen att Ketu var en ”givande” planet får heller ingen förklaring i denna artikel. Visst utdelas ”halshuggning” för demonens hybrissträvan vid norra månnoden, så på ett sätt ”ger” den sagda kaos till sist.

Sideriska använder luddiga ordval inför vad Saturnus + Ketu egentligen gör med det fundament till 5e huset i vilket vistas såväl landets ledartyper som de verkligt rika (sammanfattad som ”Den Onde Rike Mannen” och hans medelklassiga entourage som tror sig vara privilegierade). 

Ibland har Saturnus sunda moral setts som försvagad bland landets bättre ställda, ibland används något annat diffust uttryck. Flera gånger har 9e som portalen till "utlandet" noterats: Sveriges fundament befinner sig inte ens inom Sverige - landet ägs utifrån och det är inte ett gott ägande till följd av Ketu-konjunktionen. Utländskt ägande berövar gång på gång svenskarna deras arbetstillfällen genom att flytta produktionen (eller ta hit billig utländsk arbetskraft). Svenska staten är i allra högsta grad medansvarig till detta sakernas tillstånd. Svaga organisatörer ger svajiga system.

Vid något tillfälle har jag erkänt mig sakna kunskap om huruvida Saturnus alltid är halvt ofärdig som makthavare, gränsdragare, organisatör med mera, eller om helvetet bara bryter loss för landet i cykler, när månnoderna eller Saturnus själv petar på den variga punkt där de befinner sig i horoskopet.

Att det senare gäller är klart – dasha-cykler och transiter är kristider för landets självbild av framgångsrik individualist, men rimligen är Sverige ett ständigt pågående svartbygge eller fumlig produkt där uppskattningarna visar sig vara rena fantasier. Tänk: "tunneln genom Hallandsåsen" - ett ingenjörsprojekt elva gånger dyrare än kalkylerat och otroligt försenat i färdigställandet. Sådana fiaskon antyder en permanent omogen eller krasslig Gränsdragare som tar sig vatten över huvudet i tid och otid. 

Att tunneln till sist ändå blev klar tycks tala mot den hinduiska uppfattningen om Sveriges allmänna "lång färd mot sammanbrott", men förmodligen varvas senkomna fullbordanden med saker som går helt överstyr (som landets många värdelösa IT-plattformar som lagts ned, t.ex. Stockholms skolplattform som inte dög till något eller Arbetsförmedlingens mångmiljonfiasko - Saturnus är den stora systembyggaren och Ketu gör satsningarna "huvudlösa"). 

Det senaste exemplet på svenskens snäva skygglappar är Klarna, vars betalsystem numera infiltrerat många svenska näthandlare. Som en konsekvens av it-konstruktörernas straffbara fantasilöshet FÖRHINDRAS NUMERA ALLA SOM VALT ATT VARA MOBILFRIA FRÅN ATT KÖPA BÖCKER över nätet i detta land! IT-nissarna har redan glömt att människan kan existera utan tvångsmässig symbios med sin nalle.

Både Bokus och Bonnier/AdLibris använder Klarnas utcheckningssystem, som för Klarnas bekvämlighet kräver mobilinnehav av köparen "om" de skulle behöva kontakta kunden av någon anledning. Och detta obligatorium trots att de har köparens namn, adress och mejladress! 

Notera egocentriciteten: det är för Klarnas skull man numera måste äga mobil för att kunna handla på nätet i Sverige. Klarna är så hippa att de inte själva vill röra den högst levande men i deras ögon "urmodiga" mejl-tekniken. Detta drabbar ett, det medges, mindre antal presumitiva onlinekunder.. Dessa kan inte längre handla för att de inte äger rätt sorts tech-prylar. Exemplet är svensk dumhet när den slår i taket och förklarar perfekt varför den här bloggen myntade begreppet "it-fascism", men det är inte avsiktligt fascism/tvångsstyrning, det är bara en dum människans fantasilöshet och oförmåga att väga in alla eventualiteter när man konstruerar en funktion.

*****

En särskilt besvärlig astrologisk fråga som saknar svar på denna blogg är om konjunktionen aktiveras på olika sätt beroende på "triggern". Eftersom systembyggaren Saturnus trots allt är en tillgång ("verksamt god") för ingenjörs-Sverige kanske det enbart är Ketu som trigger (via dasha-cykel eller transit) som utlöser dårskap och kaos i landet?

Eller kommer den täta konjunktionen att vid varje "beröring" av endera planet producera effekter av saturnisk seghet (som i tunnelbygget) ibland följd av kaos/projektets haveri (jämfört med dess ursprungliga föresatser)?

Den här frågan finns det skäl att återkomma till innan Sideriska dragit sin sista suck! Bästa sättet är förstås att återvända till äldre perioder i landets historia där antingen Saturnus eller Ketu varit aktiva som triggers och se om och i så fall vilken eller båda som givit nationella problem. Noderna kastar inga aspekter så i fallet Ketu gäller förstås bara dess dasha-perioder eller Ketus retur till startläget i nationalhoroskopet.

Redan nu kanske den som kan Sveriges historia kan se något av de två returer den evigt backande Ketu avlagt sedan nya Sveriges födelse 1974:

Range of search: 1.01.1974 - 1.01.2023
In steps of: 24h 0m
Search for...:
sn.gem
 
Realization intervals (begin - end):
 1.01.1974 - 25.03.1974
13.04.1991 - 30.10.1992
18.11.2009 -  6.06.2011

Den första returen känner jag svagt igen som den depression Sverige genomled 1990-93. Kanske kopplingen till Ketu avhandlats i ett tidigare inlägg... Nästan retur missar dock starten på följande finanskris (2007-2010) men att Sveriges rikemansfundament Saturnus (med Ketu) alls är involverad vid båda dessa tillfällen är tankeväckande och stämmer väl med Ketu som skapare av kaos och brist på "huvud" i samband med Saturnus ordningsamhet...

Sveriges första möte med storcykeln Ketu kommer inte förrän 2072-2079 men då har mycket hunnit hända i världen.  

Dessförinnan har förstås försmaker givits många gånger med Ketu som sub-cykelhärskare. Senast i Rahus storcykel där Ketu som sub-nivå fick ett år 1 april 2013 - 20 april 2014. Här förekommer dock Ketu Löfvens trubbel och Regeringskrisen/Decemberöverenskommelsen i december 2014 och kommer inte på något annat.

Går man istället till transiterna i december ligger en gigantisk krafthärd i nej-sägande Skorpionen och detta tecken den 2 december 2014 och det tecknet och Sveriges Vattenbärare (Sol+Jupiter) stöter bort varandra (Vatten och Luft beblandar sig inte). Transiternas störning är ett omen om skakiga makthavare och kanske ett kuppförsök från höger via de köpta nej-sägarna Sverigedemokraterna (för den som nu kan se någon större skilja på högern och dagens socialdemokrati).

Övervikten på den naturliga rasismens och näringslivets Vatten-element är enormt då krisen börjar med SD:s mistroendeförklaring! Den stora Vatten-triangeln råder (jämför Ebba Busch karta) och Månen och huvudlösa Ketu utgör triangelns ena ben. Månen med halshuggaren Ketu är viktig här efterso Månen är ägare till Sverigehoroskopets 10e hus för makt/regeringen.

Den svaga regeringen fick finna sig att fortsätta men använda den borgerliga Vatten-budgeten, ett smärtsamt nederlag för en dekadent socialdemokrati som inte kunnat hålla emot allt mer egoistiska tidsandan och t.o.m. själva korrumperats av den sedan många år. I denna sällsynta regeringskris tycks faktiskt transiterna mer talande än sub-cykeln Ketu, men det är är ämnen som kräver noggranna studier och inte snabbt nedrafsade blogginlägg...


 *****

Jag provar ännu en länk högt i Googles träfflista. Nu ges en berättelse som knappast var mer fördelaktig för landet Sverige! Saturnus med Ketu tecknar ett egoistiskt land i den internationella politiken. Var har man hört det förr? Ja, inte tillräckligt ofta i inhemska medier i alla fall, men helt klart är Sverige ett land som försöker slingra sig ur internationella överenskommelser varje gång den inhemska exporten är det minsta hotat på något sätt. Landet saknar moralisk ryggrad (Saturnus) och Statsminister (Solen) och Storfinans/Näringsliv (Jupiter) står där i all sin skamliga nakenhet för den som förstår läsa nationalhoroskopet. 

De med Saturnus och Ketu i konjunktion drivs av själviskhet och girighet. ... De ignorerar t.o.m. sina föräldrars behov... [Se Sveriges behandling av sina gamla, det välmående landet med Skandinaviens lästa pensioner...]

...Saturnus och Ketus konjunktion är mycket illavarslande för folk som driver egen affärsverksamhet. [För ett nationalhoroskop innebär detta förstås allvarligt illavarslande omen om den svenska staten oavsett regeringsinnehavet.]

Ytligt betraktat ser Sverige hur bra som helst ut med Sol och Jupiter i 5e huset för "lyckosamhet", men fundamentet är så svagt och 5e huset är inte till för vem som helst, bara för dem som är tillräckligt korrupta för att sjunga den svenska framgångssagan, involvera sig i dubbel bokföring och självlögn.

Saturnus och Ketus möte vart 18e år är en sällsynt företeelse och tillmäts därför stor betydelse...

https://www.eastrohelp.com/blog/saturn-and-ketu-conjunction-effects/

Den här länken håller högre kvalitet än den jag valde att översätta. Läs den gärna.

*****

En helt annan ingång till Ketu för Sveriges del gavs i Dold Daimon del 2:

https://siderisk.blogspot.com/2022/02/dold-daimon-i-horoskopet-2.html

 

*****

Efter att detta skrivits på söndagmorgonen 21 augusti visar DN följande på förstasidan, läsbart för alla några timmar innan betaldörren apteras:

En forskarteori som härrör från USA menar att 99% av svenskarna utplånas av den "atomvinter" som skulle följa på ett kärnvapenkrig mellan USA och Ryssland. Den återstående procenten är förmodligen de superrika svenskarna - "den ena procenten" - som tar sin privatjet och använder de globala kontakterna för att undfly Liemannen. 

För kvarvarande svenskar blir det så mycket sot i luften att solljuset halveras och missväxt och svält vidtar. Det blir för lite solljus för att nordliga Sverige ska kunna odla sina basgrödor och världens nationer faller in i själviskhet och tjuvhåller på sin mat åt det egna folket.

Det här scenariot har tyvärr en del att göra med vad bloggen betitlat Sveriges "Stora Död" under Saturnus - den torra, kalla och mörka (alla tre egenskaperna nämnda i artikeln) ödescykel som tillhör den Stora Illgöraren. Känslig period är 2036-2055. 

Det är många år nu sedan bloggen dristade sig till en lika mörk gissning om vad den perioden kan innebära som den "respektabla" DN nu torgför. Solen (och solljuset) och Saturnus är ultimata fiender bland planeterna precis som liv och död bland zodiaktecknen är Lejonet (härskare Solen) och Skorpionen (härskare Mars, den lilla illgöraren).

Tar man den hinduiska tolkningen av vad Ketu ovanpå svårtidernas Saturnus kan dra in indikeras en civilisations- eller annan kollaps. Har inte bloggen tidigare granskat om USA har något lika bistert samtidigt Sveriges når sin mörkaste cykeln? Jag minns inte, skriver för mycket!

Det är i vilket fall den ultimata dystopin och slutet på den gamla kapitalistiska världsordningen, som bloggaren (en saturnisk dysterkvist) ser som mer än trolig eftersom den Onde Rike Mannen globalt tycks köra sin stil ända in i kaklet, urspårad och ohörsam som typen är.


Inga kommentarer: