Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 24 augusti 2022

Nato-USA:s dolda direktiv kräver fler svenskar som kanonmat

 


Se två av Sveriges mest skamliga verktyg "Brunkol" Damberg och bipoläre (?) Hultqvist ("orolig" i ett uttalande och "trygg" i nästa). Svenskarna har villigt låtit sig manipuleras av "vännen" USA som numera inte riskerar sina egna medborgare. De skickar istället pengar och vapen så att ukrainarna kan kriga ihjäl sig "till sista man". 

Gissa om samma villkor ligger under USA:s manipulation av Finland och genom partybruden Sveriges plötsliga NATO-längtan. För att få bära NATO-märke på rockärmen måste även svenskarna ställa upp på USA:s "hjälp till självhjälp". Typiskt nog är det fotsoldater som kan slaktas i mängd på krigsskådeplatsen herrarna Damberg och Hultqvist ser behov av.

Bloggens "spådom" om Sveriges Lilla död rycker allt närmare. I november händer något för att inte tala om vattendelaren hösten 2036. Det är Sverigehoroskopets sjukliga Saturnus som ger denna identitetssjuka som gör att pluttrikets makthavare inget hellre vill än låtsas som de också är en del av det stora landet i väster.

Det finns ingen räddning för den som fastnat i en sådan dårskap, det behövs nu så många militärvägrare som möjligt bland unga svenskar - folk som förstår vilken förlegad världsbild Sveriges politiker lever i och vägrar spela gårdagens tarvliga maktspel. Naturen kommer att förgöra delar av världen i vilket fall så det finns viktigare saker att engagera sig i än Rysslands bökande. Hela mänsklighetens framtid t.ex..

Dambergs & Hultqvists "debattartikel" (dekret? propaganda?) i AB publiceras 06.00 och kan vara värt en snabb horoskopkommentar. Viktig här är ascendenten ("rollspelet" eller här "utspelet") och frågan om Lögnens eller Sanningens ande dominerar tillfället.


"Debattinlägget" som, om AB klarat att kategorisera rätt snarare är att betrakta som en förklaring av regeringens målsättning, basuneras passande ut när Självhärskaren Lejonets Sol stiger i öster. Solen i Lejonet "debatterar" aldrig, den bossar vilket de här två fånarna på bild nu söker.

Viktigt är 10e officiella huset, makthuset, där Lögnens ande och omoralens Mars dels indikerar att ämnet är krig i maktsyfte men också att Solen i öster är falsk som Fan själv! Som jag sade: svenskarna låter som det är ett svenskt beslut, men någon grävande journalist redo att förlora jobbet skulle säkert kunna upptäcka att detta är ett krav från NATO på att Sverige plöjer ner mer pengar om vi nu är så kåta på amerikansk backning.

Nu kan man anmärka att såväl Solen som Mars är "verksamma välgörare" för Lejonet i öster. (9e husets "högsta goda" för en som spelar härskarlejonet är som synes Väduren, dvs egocentrerad vilja till Mars - självhävdelse genom krig eller på annat sätt). Men mot detta omen står den furiösa kamp som alltid utbryter mellan ELD och JORD, två element som inte samarbetar alls utan typiskt kräver "hårda nypor" (diktatur).

Lejonet, fascinerande nog, illustrerar den mest primitiva och barnsliga motivationen när den ligger i öster. En helt annan historia skrivs när Väduren ligger i öster och Lejonet är "hemma" i sitt eget konungsliga 5e hus (och kungen har Universums Vilja som sitt högsta goda i 9e). Detta är då den "naturliga zodiaken" som i princip varenda födelse faller kort om.

Men den "verksamt goda" naturen hos Sol och Mars betyder - förutom Eldens och Jordens oförenlighet - inte att de tillhör den goda sidan, bara att båda planeterna förutspås goda resultat (framgång, seger) efter extrem materiell förstörelse (Eld/Jord-konflikten). Som de två verktygen beskriver USA:s hemliga krav på Sverige, så blir det. Inget att orda om. Stollarna ger t.o.m. skälet i "debatt"-texten: "Anslagen till det militära försvaret ska nå 2 procent av BNP så snart det är praktiskt möjligt och senast till 2028". Detta är USA:s krav på Sverige som NATO-partner - pynta upp mer på mördarmentalitet om ni vill vara med i vårt gäng.

Förlorarna är desto fler mer tragiska: de som värnar människolivet sorterar alla under Vattenelementet, det vårdande eller "feminina". Visst ger elementet rasism och främlingsskräck (se nyliga texten om Ebba Busch) men det är samtidigt protektionismens tecken, värnandet om det sårbara biologiska (lilla) livet. Eld är det stora livet, men därför också förvånansvärt grymt och ointresserat av om det lilla livet kan bära Eldens direktiv eller kommer att förbrännas därav. 

De två dårarna på fotot är redo att offra tallösa svenska ynglingar i sin tro att de valt rätt i valet av USA. Massor av förluster av mänskligt liv i det här horoskopet som medaljens andra sida, den inte Damberg och Hultqvist vill tala om just nu: Jupiter i dödens 8e, Månen (folket) och Venus (balansen) offras i Krabban i 12e förlusthuset. Allt för att dessa galna politiker har fått syn på en Fiende i 6e huset - maktplaneten Saturnus. Läs: Ryssen.

Landets tragedi är att det inte spelar roll vad folket röstar på i valet om några veckor. Demokratin försvann skamset ur regeringsbyggnaden när Magda och anhang lät sig påverkas av Finland, som i sin tur var ett lätt byte för amerikanska påverkanskampanjer från USA (Sannas vilda och tanklösa partydans visar hur lätt USA måste ha haft att värva finnarna.)

Nyheten häromdagen att nordbornas NATO-anslutning skedde på USA:s initiativ i DN var unik, inget man läst värst mycket om. DN visade och stuvade undan den förmodligen bara som bevis för att man visst sysslar med annat än hat-drev mot Ryssland. Den är i alla fall fortfarande läsbar, några dagar senare, trots falskt överslätande rubrik (kritiken i texten är hårdare än att medierna "missat" något av vikt):

https://www.dn.se/kultur/jonas-gummesson-medierna-missar-historiska-nyheter-om-sveriges-natoanslutning/

Se även nyliga "Vankas atomvinter?" - ännu en granskning av nationalhoroskopet.

Inga kommentarer: