Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 2 augusti 2022

Mörda mördaren och håll dödens hjul roterande

 


Joe Biden har (med viss fördröjning) meddelat att en planläggare av 9/11-attackerna och al-Qaidas nuvarande ledare hämnddödats av en amerikansk drönare. Wikipedia har klockslaget "strax efter 06:00", Kabul-tid.

Se kartans perfekta dödsopposition mellan Saturnus (Liemannen - kallas inte dessa drönare Reapers, liemän?) och bevingade budbäraren Merkurius.

Al-Zawahiris okända födelsetid gör det omöjligt att placera attacken i något av hans hus, men märkligt nog stämmer ger sinnelagsascendenten perfekt besked: Månen i Skytten placerar USA:s ständigt pågående hämnd i hans 8e dödshus. Beror detta på att "livet blott är en dröm" - en lunatisk inbillning och att USA:s politiska mord enbart tillhör de låga fantasmernas värld. Det skulle förklara att den avrättades månascendent stämmer så väl.

*****

En detalj: "strax efter 6:00", så jag testade 6:05 för Krabbans 26e grad synlig över Kabuls östra horisont. Astrologiskt länkar horisonten till liemannen Saturnus i Kabuls västra horisont (där den är som starkast) först 6:20. 

Den flygande budbäraren Merkurius således ännu under Kabuls östra horisont. Är det USA som ljuger om attacken för att inte tipsa om sitt beteendemönster inför de kommande politiska mord de tveklöst har på både långa och korta listan?

Eller kanske den tregradiga avvikelsen från exaktitud bara är en avvikelse från den matematiska perfekta värld Platon förklarade att naturen aldrig klarar att upprätthålla. Det som är perfekt i Idévärlden är alltid lite småskevt eller avvikande här nedan. 

Givet hur ofta den perfekta 1-graderstriggern syns i astrologin, lutar det åt det förstnämnda: USA sprider medvetet lite felaktiga uppgifter om exakt när de slår till. Så att ingen ska tro de har koll. Så som en terrorist beter sig.

 

TILLÄGG. Just som den här texten lagts ut, ser jag i Aftonbladet följande:

"Klockan var då 21.48 på lördagskvällen på den amerikanska östkusten, men 6.18 på söndagsmorgonen i Kabul."

Vad sägs? Bara 2 minuter före min anmärkning om att tidpunkten borde varit senare! Den lilla avvikelsen från "astrologisk perfektion" är naturligtvis inget dimspridande från USA:s sida.

 

*****

Kartan bekräftar också en annan astrologisk doktrin rörande döden. Jupiter, "den Stora Välgöraren", sägs ge en omedelbar och lindrig död. Här befinner sig Jupiter inte långt från sin position när Zawaihiri föddes, och Jupiter ÄR involverad som Mån-Skyttens fundament i hans fullmånehoroskop. Själva fullmånen i ett sattviskt (lättrörligt) horoskop tyder på tvära kast och plötsliga förändringar i livet. Som att livet slut (Månen) kan komma kvickt. 

Att Månens tecken stiger över Kabul vid hämndakten sluter en cirkel där Månen/skydd/säkerhet är ett centralt motiv. Ledaren trodde säkert han höll sig väl dold från USA, men säg vem den Store Satan inte har kontroll på? Hollywoods långfilmer har under många år beskrivit USA:s globala övervakningssystem som korrupta småländer som Sverige gärna vill vara med i och tjäna sig en hacka på.  Vad gör svenska vapenfabrikörer mer än "modifierar" amerikansk krigsteknik?

Dessa kryp inom mänskligheten kommer att hanteras på passande sätt när Tiden tydligare visar att Vattenbärarens förprogrammerade EON har anlänt.

*****

Eftersom det här politiska mordet var en topprioritet för USA och USA är normerande för stora delar av västvärlden måste även denna händelse sorteras som en av globala betydelse och läggas till den pågående katastrofbranden i Kalifornien till "Värmebölja 2022". Drönarattacken utfördes inom det "smala fönster" där krigsvapnens Mars och demonen Rahu gått samman till superdemoni.

Från tidigare inlägg:

En grad är en gammal bedömning för en brännhet aspekt. Det har kallats "triggeravståndet", kort före konjunktionens "perfektion" eller "exaktitud". Med svensk lokaltid (sommartid) ges nu dessa brännheta dagar inom trigger-zonen:

Range of search: 01.07.2022 - 8.08.2022
In steps of: 1h 0m
Search for...:
ma.0.nod
 
Realization intervals (begin - end):
31.07.2022  0:00 (GMT+2) -  2.08.2022 20:00 (GMT+2)

 "Eldkvasten" slår till exakt vid midnatt när söndagen rullar igång och kvarstår till tisdagskväll. 

USA slår till bara några timmar efter att det snäva trigger-intervallet börjat.


Inga kommentarer: