Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 29 juli 2023

Mörkrets kors i 1920-talets dekadenta Berlin och i nazismens raslagar

 

Lagt på hyllan men aktualiserat av DN-artikeln om nazi-filosofen Martin Heideggers bakvända analys av "undermänniskor" kommenterad på bloggen i "Upp-och-nedvända världen: Sverige".

Inlägget fick sova en stund till, intill DN:s denna gång betalspärrade fundering av recensenten Gezelius om det dekadenta Berlin och dess - gissar jag hon ämnar säga - brist på sund tankeförmåga:

https://www.dn.se/kultur/kerstin-gezelius-babylon-berlin-har-fatt-folk-att-langta-bort-fran-gronskande-landstallen-till/

 *****

Vattenbärarens tidsålder kommer i någon mån att ge en asexuell mänsklighet. Kanske den framtida genmodifierade människan kommer att se ut som de "aliens" som spritts via popkulturen. Kanske har mänskligheten x antal generationer fram i tiden bemästrat tidsfaktorn och kan skicka tillbaka bilder till oss, de primitiva, och antyda vad våra efterkommande kommer att se ut som...

Att "främlingarna" är så spensliga och har så stora skallar visar att det åter kommer att bli "sexigt" med hjärna/intellekt till skillnad från det beckmörker av kropps- och könsdyrkan de homosexuellt infekterade kvällstidningarna spyr över svenska folket för att massorna ska tappa orienteringen (kontroll är en djupare avsikt bortom den nominellt predikade "toleransen").  

Varför den nya tidsåldern får asexuella drag beror på att växande begåvning ger en större bredd än t.ex. de svenska kvällstidningarna medger att läsarna har. Gensaxen kommer naturligtvis att ge designerbabies en helt ny innebörd. Människan kommer att förpassa alla artens urspårningar till historien. 

Bloggaren tror uppriktigt att Platons rationella själ har en bättre chans att göra sig hörd om mänskligheten hittar tekniska metoder att tysta bruset i kroppssystemet som gör arten så infantil och benägen att fastna i trauman. Redan meditation visar att det utan hjälpmedel går att styra om rejält i människans medvetandefunktioner, öppna låsningar och skapa ny förståelse.

Mindre empatisk? Definitivt då empati mest är ett upphaussande som söker mörka och kompensera för bristen på aktivitet i den högre, rationella själen. Det existerar inget sådant som "emotionell IQ", vad av förstånd individen förfogar över är ett resultat av den rationella själen, och det enda den lägre och kroppsbundna delen kan tillföra är dimma och affekter som stör intellektet. "Emotionell IQ" är ännu en tröstnapp den fabulerande människan har uppfunnit för att skapa en KÄNSLA av att alla är lika - inte att förväxla med att alla har ett "människovärde" och därmed rätt att behandlas mänskligt. (Se horoskopet för FN-deklarationen om mänskliga rättigheter.)

När en värld styrs av begåvning behövs inte lika mycket empati eftersom inga far illa och utnyttjas av onda intellektstyper. Men då måste den Överhet elimineras som till att börja med sänkt medborgarnas tankekapacitet.

Inse, vi är misslyckade produkter av sociala experiment i Väst, och särskilt i Sverige där medborgarna har missformats svårt. De har nästan alla blivit ex-centriska - de har tappat kontakten med sitt andliga centrum och vinglar runt mellan externa event som binder upp dem i genuin galenskap. Bara hela samhällets galenskap hindrar dem från att fatta vad de blivit.

Jag vill här sticka in en typisk AB-artikel av den typ som översvämmar den tidningen och söker omdefiniera en människa i trots med den tidlösa vishet människan är född med (inte inlärd, född med). 

Men vem kan argumentera mot nazismens brännugnar? Bäst hålla med AB om hur vidrigt den tidens skeenden var, eller hur? Men inte utan att samtidigt notera hur utbredd homosexualiteten var bland nazisterna själva. Det räcker inte att som artikelförfattaren att nämna en enstaka homonazi hade oturen att avrättas av sina egna. (Våld i homorelationer är ett remarkabelt nedtystat ämne i de homolobbande svenska medierna). 

Dubbelstandarden under Weimar-republiken och under nazismen var t.o.m. värre än i dagens Sverige. Ingen mindre än Adolf Hitler hade ett förflutet vars pappersdokumentation han skyndsamt såg till att bränna efter tillträdet som rikskansler. (Indirekt evidens är allt som återstår - vilken frisk människa skiter på kvinnor under sexakten? Flera kvinnor begick självmord efter att ha tillbringat tid med Hitler.)

Inte ens dokumentärer i ämnet nämner normalt vad psykologisk facklitteratur har begrundat i fallet Hitler. Förståsigpåaren har noterat hans exceptionella självupptagenhet, så frågan är om det ens var homosexualitet, det var en sexualitet som inte rymde medvetenhet om någon annan än honom själv och hans böjelser, en av de sjukaste västerlänningar som levat. (Hitlers nära sammankoppling av Mars & Venus i egoprincipens Väduren ger en början till förståelse. Kombinationen kan ge väldigt olyckliga resultat.)

Den dag kommer när mänskligheten slutar vara så överslätande och PK och där sambandet mellan homosexualitet och en vurpad människosyn studeras mer ingående. Det är inte friskt det som pågår i dessa kretsar.

Ur AB-texten plockar jag en obekant figur, Magnus Hirschfeld, den homosexuella grundaren av ett "hälsoinstitut" som erbjöd det en gång så dekadenta Berlin en plats för de sjukdomar och eländen dessa utanförskapets sorgebarn ådragit sig. 

Klockslag saknas och därmed oklar månplacering. Ändå finns intressanta inslag på den här himmelen - som tycks visar att oförståelse och dekadens är "rätt" plats för den här själen och ställer frågan: vad göra åt den? 

Den onda stjärnan Algol och Solen i Oxen kan ha hela spektrat från menlösa offer till aktiva sadister. Här syns också ett undertryckande av den friska människan - Vattenbäraren - via Ketu i tecknet. Och därtill Vattenbärarens härskare Saturnus i sexualitetens Skorpion - två tecken som i samma horoskop bildar den sociala utstötningens syndrom, även om uttrycksformerna skiftar. Bloggaren hittade tidigt ett exemplar som var en aktiv mobbare snarare än utmobbad. Som vanligt är det svårt att skilja förövare och offer t.o.m. när födelsetiden är känd. 

Vattenbäraren - den ideala människan - har slutat fungera i den här kartan eftersom Saturnus i Skorpionen visar att anstötliga former av sexualitet är viktigare än folkets enighet om i vilken värld och under vilka värderingar de lever. Saturnus i Skorpionen ÄR BASEN även om ytskiktet signalerar Vattenbärare/människa. Detta är Naturen som styr Människan istället för tvärtom.

Ett annat problem är att Saturnus låsning i Sexualitetens Skorpionen kastar en lång hämmande 270-gradersvinkel till Lejonet - platsen för Solen eller människans Äkta identitet. Solen är således dubbelt angripen på himmelen vilket kastar tvivel över bibelraden som lovar att "Gud inte belastar en människan med mer än mäktar bära". Helt kart inte sant. Det finns horoskop som inte ser ut att bjuda mycket alls. 

Dessutom står Mars båda tecken här i störande förhållande till varandra: KARMISKT BETUNGANDE DÖD I SKORPIONEN SOM FUNGERAR ILLA MED NYSTARTEN I BARNETS TECKEN VÄDUREN. Är detta ett astrologiskt omen om hur sexuell grymhet i tidigare liv bestraffas i ett kommande med en stark men störd sexualitet?

Mars härskar i båda tecknen men de står antagonistiskt i 150-gradersförhållande till varandra - man kan inte vara både död (Vatten) och pånyttfödd (Eld) samtidigt. Den gamla sexuella preferensen får inte tas med in i nästa kropp och förvirra den! 

Tecknens vinkelförhållande går också under namnet "6-8-förhållandet" i Indien och betecknar psykologiskt en blindfläck. Här blir mörkläggningen djupare eftersom gränsen mellan ett livs slut i döden och en ny återfödelse skapar en "ovetskapens slöja" som gör att individen inte känner sig själv - i just detta fall sexuell ignorans. 

Detta är exakt bloggarens gamla misstanke att en död ande kör på som om den vägrade att lämna in, den trotsar naturens (okända) lagar. Dessa fall behöver andeutdrivning och inget annat, något som svenska medier förfasar sig över. Det mer begåvade sättet är hypnotisk regression så att individen själv kan ta med sig nya insikter vid uppvaknandet och därifrån avgöra vart att gå.

Att några få procent så uppenbart släpar gammal bråte med sig genom dödens barriär och får en störd könsorientering om värdkroppen bytt polaritet, tyder på dålig karma. Alla de andra queerformerna, å andra sidan, är bara det sjuka samhällets sociala smitta individen oklokt sugit åt sig eftersom det är så viktigt för att de flesta att få tillhöra något.

Det finns dygn som verkar skräddarsydda för avvikande för att inte säga urspårade själar som återvänder till Jorden för att lära sig något eller också betala för perversioner i tidigare liv. Utanförskap i detta liv är karmiska följder och överträdelser i tidigare liv. 

Det största brottet begår de stater som friskförklarar kreti och pleti bara för att kapa samhällskostnader. "Produktiviteten ökar" om man slipper forska fram fungerande terapi för att själen ska frigöras och förstå sig själv. I länder som Sverige, utan fungerande filosofi är inte ens det en teoretisk möjlighet. Landet förgiftar i snabbt akt sin egen befolkning.

Denna himmel motsvarande någon som sökte normalisera de mest urspårade liv tänkbara och det visar hur lite omdöme som utlovas på vissa stjärnhimlar. (Och detta vara sig psykets Måne står i Stenbocken eller Vattenbäraren lider den under Saturnus-Skorpionen och det elände den skapar.)

Denna himmel med Storkorset i Mörkrets (ovetskapens) kvaliteter tecknar väl mänsklighetens seglivade problem med att förstå sig själva, problem som kommer att övervinnas i Vattenbärarens tidsålder. Tänk när gensaxen kan eliminera motsvarigheten till denna överdrift av "Mörkrets kvalitet".


Extraspaning - andra med liknande signatur

Först testas en "algoliserad" Sol i Oxen tillsammans med den oamaka Saturnus.Skorpionen och Mars.Väduren. Trots att kriteriet "social utstötning" droppas har inte en enda karta av elvatusen detta olyckliga, sammansatta omen.

Släpper kravet på den onda stjärnan, och tar bara den ultrafysiska och för-psykologiska Sol-Oxen men adderar nu vilken planet som helst i Vattenbäraren som aktiverar "sociala utstötningen:

Bara två träffar av 11.544 och två rejäla "utstötningar":

Homosexvårdaren Hirschfeld och den sista tsaren av Ryssland, Nikolaus II, en judehatande diktator som beskrivits som idealistisk men var våldsbenägen: "Blodiga Nikolaus". 

Fyndet ger visst stöd åt tesen att homo och våld hänger samman (rätt självklart eftersom sex och våld båda sorterar under Mars), och att det är en otjänst av Aftonbladet att fixera sig så sjukligt på manliga könsorgan och HBTQ. Tidningen har blivit väsentligt sjukare under de år Sideriska dagligen granskat tidningsrubrikerna, men så är det alltid med sönderfallande kulturer - medborgarna speglar sin omvärld och blir allt mer vulgära. 

För närvarande visar tv-reklamen t.o.m. en bisarr queer- eller transvarelse, en man med kvinnlig krona på huvudet och någon slags pärlinfattad pung fastsydd på byxorna, skägg och tigerrandigt - allt för att beskriva ett psyke som helt brutit samman relativt mänsklighetens urgamla normer. Det är som en gestaltning av ett psyke som rasat sönder och inget längre håller ihop beståndsdelarna - queer som speglar av ett sönderfallet samhälle!

Mitt framför kameran står detta söndriga collage till varelse upp-och-nedvänd inför betraktaren och rakar sitt kön (än så länge utanför bild, men vänta bara ett par år). Det är uppenbarligen en HBTQ-kupp för att hjärntvätta den ordinära tv-tittaren att alla är normala, och som sådan det mest obegåvade reklam som visats på tv. Klippet lär inte vinna några konvertiteter.

Att avsändaren PHILIPS inte ser vad de gjort är ett tecken på att Västerlandets dagar är räknade. Man kan just undra VILKA av värdens många "varumarknader" som accepterat och visar den här reklamen. Här är kapitalismens villighet att haka på trender och smitta hela samhället med vad som helst i hopp att sälja några enheter till. Var tog privatlivet som just något privat vägen i detta nya dekadenta Berlin? 

Också estetiskt är det här den kanske fulaste reklam för en produkt jag någonsin sett. Det är som att titta in i en helt galen människas inre privatbestyr på toaletten - vilken frisk människa vill se detta? PHILIPS är nu ett av de hemelektronikmärken jag kommer att undvika i butiken.

 

Not. Av 188 sparade horoskop för nazister från 2a världskriget och en mindre skara nynazister av senare datum visar sig 11 stycken också sortera som homo eller lesbianer. (Hitler exkluderad, vars tendenser under Första världskriget inte kan beläggas).

Detta är närmare 6% av nazigruppen och därmed dubbelt så många som det lösa antagande jag sett om 2-4% i populationen i stort. Det kan faktiskt misstänkas vara ännu fler i nazigruppen eftersom biografiska data saknas för alla utom de mest kända namnen nära Hitler.

Det är värt att minnas apropå t.ex. Nürnbergs raslagar, vars horoskop också uppvisar Stora korset i Mörkrets kvalitet. En korsarm är inte aktiv men det tomma tecknets härskare befinner sig i en annan av Mörkrets armar, så hela lagutkastet signalerar låsta attityder och okunskap. Nazismens förvirrade röra av mytiska fantasier och vetenskaplig progressivitet är välkänd.

NATO-villigt Sverige köper fulvinkeln om Ukraina-kriget (Samt: Nürnbergs raslagar)

 

Inga kommentarer: