Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 23 juli 2023

Sveriges religionshat och dess inverkan på nationalekonomin

En liten granskning av ambassaddramat i Irak och en kommande kritisk tidpunkt.

Sverigehoroskopet omgiven av transiterna
natten för ambassadbränningen i Bagdad.

Sverige befinner sig som sagt i en hinduisk ödesperiod som kännetecknas av att i princip all falsk girighet i nationalkartan avslöjas på en enda gång. 

Sanktioner mot Sveriges stora exportföretag hävdes snart efter Koranbränningen och "ambassadrekationen" men faran är knappast över. Vi befinner oss i den onda svenska storfinansens Jupiter-period (2020-36), då landet kommer att förlora sin guldkant och inom denna spruckna bubbla pågår just nu sub-cykeln "Lilla Döden" (Saturnus). Undercykeln pågår långt in i 2025, men här är ett försök att identifiera en kritisk tid inom huvudcykeln närmare i tiden än så.

Minns hur regeringen Kristersson duperade svenska folket vid valet när den "demoniska överdriftens" Rahu (norra månnoden) vid valet 2022 befann sig rakt över svenska folkets Måne i Väduren. Här syns borgarnas alla överbud och det naiva svenska folket som sväljer precis allt. Allteftersom månnoderna backar genom zodiaken har nu Rahu nått 6e graden och nodsaxeln signalerar naturligtvis KARMA för Sverige under hela dess bakåtrörelse mellan teckenparet Vågen (den svenska spelade rollen utåt) och Väduren (folket och inrikespolitiken). 

Men ambassaddramat dubbelexponerat på nationalkartan (bild ovan) påminner om att nu istället Sveriges bedrövliga bank- och storfinansplanet Jupiter nu närmar sig folket. (Medan detta skrivs börjar P1 Godmorgon, världen diskutera bankernas omoraliska vinster!)

Och ett är säkert: är landets förmögenhetsplanet "omoralisk" i landskartan hur mycket hopp har då vanligt folk (Månen) om Jupiter stryker genom Vädurens tecken och i synnerhet den mer kännbara konjunktionen där Jupiter står väldigt nära en annan planet?

Här är en formidabelt kritisk period för Sveriges storfinans eller hantering av stora summor! Det säger sig själv att hela passagen genom Väduren motsvarar "den historiska överföringen av tillgångar från folket till överheten". 

Stickprov har redan visat att mellanleden i näringskedjorna passade på att berika sig och låta folket betala deras vinster på matvaror och säkert många andra varukategorier... Detta hände medan den "verksamt ond" överklassplaneten Jupiter har strukit genom Väduren och snart når vad folkets Måne kommer att uppleva som att smärtpunkten når nya höjder! När?

Range of search: 1.01.2023 - 1.01.2025
In steps of: 8h 0m
Search for...:
ju.ari[23]
 
Realization intervals (begin - end):
26.03.2024 16:00 (GMT+1) - 31.03.2024  0:00 (GMT+1)

Den här sökningen tar ett stickprov var åttonde timma och programmet använder den minimala toleransen ±1°. Programmet kan således inte pricka in den helt perfekta konjunktionen utan följer astrologisk tradition där en minimal avvikelse åt endera hållet medges - jag kallar detta aspektens perfektion. Kalendariskt finns inte 0 och år 1 före vår tid följdes av år 1 vår tid. 

GMT är förstås inte svensk tidszon men att justera grundinställningarna ytterligare är ett meningslöst jobb med tanke på att det bara är 3 stickprov per dygn.

Nu är sista veckan i mars nästa år etablerad som en verklig skräpvecka för svenska folket ELLER hela landet - Månen representerar ju allmänt inrikes affärer. 

Den onda rika överhetens styre kommer att drabba nationens inre välmående på ett mycket ofördelaktigt sätt. Jupiter återvänder till samma plats vart tolfte år, men aldrig tidigare har transiten över Månen skett när den enligt hinduismen också har sin egen tid, sin egen storcykel! Det är här den falska svenska fernissan om att vara ett rikt land slutligen spricker. Det ser ut att vara något stort i görningen och landets sårbara insida måste rimligen påverkas av något utifrån.

Eftersom sub-cykeln Saturnus preciserar och Saturnus står för restriktioner, begränsningar och fattigdom kommer den falska (eller ofattbart ojämnt fördelade) rikedomens Jupiter att filtreras genom denna prövningarnas Saturnus! 

Inte kul att vara svensk medborgare längre när Överheten sålt ut Sverige till USA, den värsta rövaren av dem alla. NATO kommer att kosta.

*****

Med stor- och sub-cykeln lämnar hinduerna över till transiterna att pricka in händelser, men cykelläran har egentligen flera nivåer. Jämför man Jupiters transit över folket och de inrikes affärerna med tredje cykelnivån får man detta:

Vimsottari Dasa:

 Jup MD:  2020-10-05  -  2036-10-05
  Sat AD:  2022-11-22  -  2025-06-02

   Pratyantardasas in this AD:

   Sat:  2022-11-22  -  2023-04-14
   Mer:  2023-04-14  -  2023-08-27
   Ket:  2023-08-27  -  2023-10-20
   Ven:  2023-10-20  -  2024-03-19
   Sun:  2024-03-19  -  2024-05-04
   Moo:  2024-05-04  -  2024-07-23
   Mar:  2024-07-23  -  2024-09-16
   Rah:  2024-09-16  -  2025-01-30
   Jup:  2025-01-30  -  2025-06-02

Tredje nivån ger Solen, i sig "ögonblickets" planet. Sveriges överhet är så extremt koncentererad att nästan alla prognoser inbegriper allting. Det är är verkligen en "enhetsstat" utan individer men försåtligt toppstyrd inifrån 5e elithuset som rymmer både Solen/Ledaren och Jupiter/Stora pengar - båda som verksamma illgörare, de sår ont samtidigt som välmåendets tycks gott.

Den här nivån påminner därför bara om att den Onda Rike Mannen såväl skapar bakgrundsfonden till allt som händer i landet, men den nationalkartans havererade Sol indikerar en undermålig ledare vid tiden. Ett sådant ledarskap kommer att visa svenskarna kostnaden för sitt bedrövligt usla filosofi- och religionshus som primärt kommer att göra livet surt för nationalekonomerna. Solens fundament måste hållas i minne: stryparen Saturnus i hus 9 (religion, filosofi) som dock fungerar illa i denna karta.

Det är också 9e huset som är skulden till Sveriges sekulära och omoraliska utveckling i modern tid (staten räknade kallt med att Maskinstaden slutgiltigt skulle söva medborgarna med "produktion och konsumtion" som deras nya trosbekännelse).

Det finns därför ett spektrum av uttryck som den här Jupiterpassagen kan ta men i samtliga scenarier framstår det svenska folket och landets inre som en grotesk förlorare i världens politiska spel.

En rätt luddig förutsägelse, men försvaret är att bloggaren inte ens till det här systemet kort innan bloggen startade. De cykelstudier som bedrivits kan inte liknas vid yrkesmässiga prognoser utan är snarare experiment. Eftersom folket i landet blivit itutade en förenklad världsbild som bara handlar om siffror är ändå perioden - sista veckan i mars 2024 - ändå ett exakt tidsfönster där verkligheten kommer att kunna avstämmas mot den hinduiska metoden av alla och envar.


PS. En annan typ av omen var den NYMÅNE som rådde när bränningen av ambassaden ägde rum. Nymånen placerar sig i Sverigekartans 10e makthus, månägt. Detta är ett omen om att Sveriges folkvalda eller sårbara inre (kanske också folk) står inför något hotfullt. Minns nu att regeringen Kristersson valdes av folket medan KARMAS månnodsaxel exakt vidrörde Månen vid valet. Knyt ihop trådarna själv... Sittande svenska politiker har vidrig karma som nu ödets makter ämnar utlösa.

I del 2 granskas ytterligare aspekter av den kritiska perioden:

https://siderisk.blogspot.com/2023/07/del-2-sveriges-religionshat-och-dess.html

 

OBS. Under några timmar låg fel tredjecykel kommenterad innan felet upptäcktes.

Inga kommentarer: