Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 21 juli 2023

Svenskarnas bestående rashat och t.o.m. nazism

Avdöda drottning Kristina får ursäkta när Sideriska som en riktig kvällstidning petar ner nyheterna med rekordfart och snart nog dödar dem (det som inte finns på Förstasidan existerar inte). Men den turbulens den odugliga regeringen Kristersson som gjort svenskarna till mest avskydda folkslag för 2 miljarder människor i hela världen, borde i rimligen begå harakiri tillsammans med deras dåliga inflytande, SD. Eftersom det nu inte kommer att ske har en, som det skulle visa sig, intressant och extrainsatt spaning följande att delge.

Att sätta en rashatare i position att bereda lagar (Jomshof) är bara ännu en de saker som vittnar om att Sverige är bakom flötet och någon slags bananrepublik. Hans besatta twittrande sitt rena muslimhat efter ambassadhändelsen i Bagdad borde få varje medborgare att fråga sig vad slags folk man blivit eller kanske alltid varit.

Tweet återgivet i kvällstidning.
Klicka på bilden för läsbar text.

Anmodan till självrannsakan är rimlig eftersom Sverigehoroskopet teoretiskt ser ut att teckna ett land som verkligen lyckats skapa en fungerande demokrati. Folket (demos) tecknas av Månen som också äger det tionde makthuset. Tydligare symbol för "folkvälde" kan inte astrologin frambringa (ja, Månen i tionde, vore förstås en variant). 

Men märk väl, Månen säger inte om kvaliteten hos folkmassan, den kan lika gärna symbolisera en satans pöbel om landet systematiskt förvridit huvudena på den lättlätta folkhopen... Som alltid måste horoskopets alla beståndsdelar granskas och deras grad av samverkan utrönas. (Månen MÅSTE per definition vara lättpåverkad eftersom det är Solen, ledaren, som är ljusgivaren och påverkaren genom att rikta spotlighten åt det håll massorna ska titta.)

*****

Horoskopet i Bagdadmanifestation sammanfattade perfekt den tes som för "fredsskadade" svenskar (som inte varit i krig på hundratals år) hur säregen verkligheten egentligen är. I den kartan ges MARS, krigaren, protestsångaren och mycket annat, fullt erkännande. Den är inte bara ascendenthärskare utan står dessutom som "verksamt god" (en hjälte!) i själens 5e hus.

Att bränna svenska ambassaden får klartecken, det var ett balanserat motdrag mot Sverige som inte ens kan hantera en så enkel fråga som hets mot folkgrupp (som är det senaste förslaget om lagrum i syfte att få slut på Koranbränningarna).

Den här intressanta himlen visar antikens överlägsenhet som förstod att "världen är full av gudar" och de har alla sina tider att göra sin grej. Problem blir det bara i denna naturliga värld när sekulära samhällen - samhällen utan förståelse för den dolda universella lag som ytterst uttrycker ett lagbundet kosmos och inte ett kaos  när dessa samhällen söker undertrycka kosmos naturliga behov att andas. 

Sveriges enkelspårighet är just en sådan samhällsmodell som stör livets egen väg och föder ondska genom att människor söker styra värden efter eget huvud, som om människan var världsalltets herre! 

Detta syns av den folkliga Månen som också representerar Sveriges inrikespolitik i vid bemärkelse. Månen är alltid "insidan" där Solen är skenet utåt eller det en person/ett land projicerar mot omvärlden. 

Solen är djupare än den rollmask ascendenttecknet representerar, men i länder som förnekar själen sker aldrig något självförverkligande hos vare sig land eller dess medborgare (individuella avvikelser finns förstås). Allt stannar, som i Sverige, vid YTA, vid rollspel och kläduppsättningar. Apropå filmen Barbie som medierna skriver om för tillfället.

Varför Sverige är rått och kaotiskt på insidan, bakom rollspelets tillgjorda fredlighet (Vågens ascendent) och röda stugor, har kommenterats många gånger. Det är Månen som i Väduren baserar sitt inre eller psykiska liv på krigaren Mars, men en dålig krigare som ingenting har med den Mars som var en själens krigare i Bagdadhoroskopet. 

Astrologins sätt att resonera har dragits förr men måste repeteras. Alla planeter och även Månen måste alltid bedömas med dess underliggande fundament eller disponent, och i nationalkartan står Mars maximalt illa: i statiska Oxen, som dessutom är ett Venus-tecken och således helt fel spelplats för Mars (kvinnovåld i svenska hem?). Att Mars är begravd i "gamla synders hus" eller 8e dödshuset visar att svenska folksjälen fastnat i ett äldre historiskt skede. En gissning är att stormaktstiden inte givit svenska politiker ro på mycket längre. 

Sveriges hämningslösa själberikande genom vapenexport visar att vi aldrig kunna gå vidare utan alltjämt är simpla råbusar i nationalsjälens djup - som också är folksjälen, direkt inkopierat i de nyfödda barn vars föräldrar inte har något eget att förmedla till sina barn. Det är nationalkartans 11e idealhus som antyder vad medelsvensson får lära sig från föräldrar, stat och via medier som tar samhällets parti. NATO-ansökan visade att nationens ondska (Mars i sämsta version) nu tränger upp ur porerna. Här är det förstås inte gemene mans delaktighet i det kollektiva inre det handlar om utan eliten, identisk med eller flockande sig intill landets Ledare (Sol) och Storfinans (Jupiter). (Båda i Sveriges fall verksamma ILLGÖRE enligt hinduisk tolkning.)

("Ericsson, Scania, Atlas-Copco" hörs från radion just som jag skrev "Storfinans", även om tanken främst gick till SAAB och gamla Bofors - numera den svenska grenen av USA:s militärindustr. Den har i år råkat i blåsväder i senaten och står inför hotet att avtvingas de kraschade UFO:s som de hoppas förstå sig på en dag och få ett otroligt övertag i dödsloppet stornationerna driver. Podden weaponized följer noga den här amerikanska inrikespolitiken svenska medier inte ens verkar ha noterat - eller har förbud ovanifrån att skriva om... Det handlar om maktbalansen i världen som just nu går mot en förändring.) 

*****

Till saken!

Idén föddes att fundera vilka nazityskar det tyskvänliga Sverige "magiskt" kan ha övertagit sin rådande störning i nationalhoroskopet från. (Den gnisslande hopfogningen av dubbelsystemet MånVädur med MarsOxe). 

I astrologins värld dör ingenting, en reinkarnerad själ kan återkomma till världen under ett horoskop som inte alls är en kopia på sitt föregående, eller ens stjärnhimlens konfiguration vid tiden för förra döden. Man får inte bli lurad att astrologin är mer än människors listiga sätt att söka representera dunkla aningar om hur kosmos fungerar. 

Men om den svenska folksjälen är självisk, rå och fixerad vid föda och pengar (gamla FattigSverige lever in i denna dag kvar genom landet), då bör samma symbol enligt hypotesen finns med även i den tyska nazismens nyckelpersoner! Vi talar om att planeterna beskriver en viss anda som funnits förr och kommer att finnas igen. Antingen med planeter i samma positioner eller motsvarande. Systemet (om det är rätt konstruerat) kan alltså detektera mänsklighetens äldsta insikt: allt rör sig i cykler och allt som varit kommer att vara igen.

"nazi" & ((mo.ari & ma.tau,vir,cap) | (mo.leo &
so.tau,vir,cap) | (mo.sag & ju.tau,vir,cap))

Sökmönstret i datorprogrammet använder på sedvanligt sätt parenteser för en logisk gruppering av sammansatta frågor. Programmets enkla skriptspråk kräver en klumpig fråga. Här krävs att texten "nazi" ingår i samtliga kombinationer av Månen i Eld med dess disponent i något av de tre Jord-tecknen. 

Av nyfikenhet efterfrågas inte bara Sveriges MånVädur utan frågan samlar upp alla Eld-Månar med deras alla varianter av disponenten i Jord.

Jag trodde knappt mina ögon när jag såg resultatet av detta sökmönster. Sveriges konfiguration hittades bland två av 2020 kartor med känd födelsetid som taggats som nazister. Vilka i gruppen ska strax avslöjas.

Här lämnades flera gånger fler kartor utan känd tid därhän för att göra träfflistan överblickbar. Tiden 12:00 angiven här är alltså en känd födelsetid (känd tid sparas i annan databas, så skiljer bloggaren "12:00" av det ena eller andra slaget).

För att inte få felträffar brukar jag koda "nazi" som "n*zi" i sidokommenteren och att flygarhjälten Charles Lindberg och den judiska Hannah Arendt dyker upp här beror på att jag glömt asterisken. Men missen är intressant eftersom man påminns av svenskättlingen Lindbergh som först var amerikansk flyghjälte, sen en hjälte drabbad av tragedi (efter kidnappningen av barnet). 

Men det talas mindre om att han sedan föll totalt i folkets aktning eftersom han tog parti för nazismen och Hitler. Och han var inte ensam, nazisterna i USA var så pass många att tyska raketforskare som fick amnesti efter kriget förklarar USA:s framgångar i rymdkampen mot Sovjet som i princip den amerikanska nazismens förtjänst...

  • Charles Lindbergh;4.02.1902; 1:30
    felträff men ändå inte
  • Ernst Jünger;29.3.1895;12:00
    författare, proto-nazi
  • Erwin Rommel;15.11.1891;12:00
    fältmarskalk, tvingad av Hitler till självmord
  • Franz von Papen;29.10.1879;15:00
    adelsman, Hitlers andrekansler under en kort tid. tidigare nära rådgivare till president Hindenburg och den som föreslog Hitler till kansler i kabinettet innan den sluga nazismen tog över
  • Hannah Arendt;14.10.1906;21:15
    felträff
  • Joseph Goebbels;29.10.1897;23:30
    propagandaminister, hatade kapitalismen för att han tyckte sig se "avtrycket av Juden" i den
  • Jörg Hailder;26.1.1950;14:25
    nutida österrikisk politiker, likt de gamla nazisterna med homo böjelse. dog i bilolycka 2008
  • Rudolf Hess;26.4.1894;10:00
    Hitlers sekreterare, mentalstörd, homosexuell och ännu ett självmord

Spänningen är olidlig. Vilken arketypisk signatur, vem av dessa hade ett snarlikt psykiskt liv motsvarande Sveriges folksjäl som den fylldes av en ny ande eller anda 1974?

  • Charles Lindbergh: SolStenbock + MånSkytt/JupiterStenbock
  • Ernst Jünger: SolFisk + MånVädur/MarsOxe
  • Erwin Rommel: SolSkorpion + MånVädur/MarsJungfru
  • Franz von Papen: SolVåg + MånVädur/MarsOxe
  • Hannah Arendt: SolJungfru + MånLejon/SolJungfrun
  • Joseph Goebbels: SolVåg + MånSkytt/JupiterJungfru
  • Jörg Hailder: SolStenbock + MånVädur/MarsJungfru
  • Rudolf Hess: SolVädur + MånSkytt/JupiterOxe

Intressant att Hitlers sekreterare/högra hand har samma sol- och måntecken som Führern.

Den moderna svenska nationalsjälen har historiska föregångare i de rödmärkta Jünger och Papen och båda är mycket intressanta!

Jünger för att han representerar "proto-nazism" en grumlig ansats till det som senare blir rent rashat och kanske kan liknas vid dagens kriminellt sovande och omedvetna svenskar som inte förstår hur långt de redan närmat sig ättestupan.

Ännu bättre är van Papen som blåögt trodde man skulle kunna kontrollera Hitler, och rekommenderade honom till den sena Weimar-republiken. Papens Sol-Våg påminner också om dagens Sveriges och dess Vågascendent. 

Hur väl Papens plan liknar blådåren Ulf Kristersson som trodde han skulle kunna utnyttja SD för att äntligen få lite makt! I själva verket har han normaliserat Sveriges vansinne så att t.o.m. stora svenska tidningar återger Jomshof som om världen behövde lyssna in i den hjärnan.

Hinduernas beskrivning av en dödens period för Sverige under dessa år är verkligen träffsäker och frågan om något definitivt kommer att hända Sverige redan före valet 2026. (Saturnus eller "Lilla döden" 22 nov 2022 - 2 juni 2025.) Den naturliga gissningen är förstås NATO-inträdet, troligen redan i år, som "mörkrets hjärta" eller centrum av denna period.

Inga kommentarer: