Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


torsdag 20 juli 2023

Xenofobiminister Billström skapades sådan redan i himmelen

 


Bloggen fortsätter ta stickprov med den radikala "naturliga zodiaken". Långt från att bara vara uppställningen i introduktionsboken beskrivs den tänka himmelska viljan bakom en födelse. Utan att koppla in de jordiska husen som personifierar födelsehoroskopet ges istället zodiaken som sådan, och en uppställning som är föga personlig men kanske kan sägas gälla hela busslaster själar och de förutsättningar som ges alla som föds under en grundläggande likartad karma. 

Vad dessa själar sedan gör nere på jorden med sina medhavda ARKETYPISKA MOTIV är för tydare av personhoroskopet (baserat på födelsetimma) att söka utröna.

Men ur detta större fågelperspektiv visar sig invandrarfientlige utrikesministern (bara i Sverige kan man så illa matcha position och person!) ha exakt de indikationer man kunde tänka sig. 

Stor tyngd på det konservativa tillståndet, den rådande makten (Stenbocken) och en krigisk och kantig natur via olyckans Mars i sitt eldiga härskarläge (Väduren). Intressant nog ser "det fjärran" (Skytten) potentiellt gott ut. Religionens och högre medvetenheten faller Skytten naturligt (utom i rejält sekulära länder).

För Billströms födelse med Solen i detta tecken perverteras dock hans fattningsförmåga av den demoniska överdriftens demon Rahu (norra månnoden) och även om den ibland verkar gott är den i grunden en ond influens, särskilt när Skytthärskaren Jupiter står i Jord som inte mixar harmoniskt med Eld. "I himmelen" samexisterar Eld och Jord väl men senare, i det jordiska, kommer de att kollidera på mer eller mindre kännbara sätt.

Dessa är alltså "grundinställningar" som görs redan i himmelen och har inte med någon fysiologisk defekt hos den fysiska värdkroppen att göra. Detta är den rena skissen för vilka grundläggande ingredienser som ingår FÖRE mötet med moder Jord. Spekulativt, visst är det!

Hade detta varit ett personligt horoskop baserat på klockslag eller t.o.m. fattigmansversionen (Måntecknet som ascendent), hade 10e makthuset och 9e filosofihuset knutits ihop. Men med naturlig zodiak gäller inga regler om välgörande "yoga" (förbindelser) mellan husen och som arketyp eller gudomlig tanke syns här att en jordisk eller materialistiskt typ av dominant makthavare söker kontrollera det okontrollerbara, det gudomliga 9e huset! Nog passar detta en svensk sekulär politiker som överhuvudtaget inget borde ha att göra med världsangelägenheterna. Eftersom "här är ditt liv så lång" detta år på allvar vandrar genom det svenska soltecknet Vattenbäraren (talar gränsdragaren Saturnus!) passar det utmärkt att en svensk ambassad brinner ute i världen.

Tar man tidpunkten för när ambassaden i Baghdad sticks i brand stiger den onda stjärnan Algol - Satans huvud - stadens östra horisont. Men Satan är förstås inte det den skakade xenofobiministern uttalar sig om utan honom själv och hans svenska regering som borde haft ansvar för att hålla de svenska hundarna i koppel.

Här slår kartan två flugor i en smäll genom att i den naturliga zodiaken infoga tidpunkt/ascendent och planeter för bränningen i den yttre kretsen. Det mest iögonenfallande är förstås att den demoniska Rahu som skadar Billström som en andlig defekt (redan innan födelsen) nu står på himmelen just där olycks- och brandplaneten Mars befinner sig i kartan för Billström (med flera) som "himmelsk tanke".

Tänkvärt är att Billström tillhör den hemska tid när Sveriges gällande Regeringsform meddelades svenskarna. Här syns den omdömesgilla gränsdragaren Saturnus närmast kaputt av demonens andra sida, Ketu eller södra månoden. Detta ska sättas i samband med att Saturnus detta år (och framåt i tiden) rör sig genom Sveriges saturniska soltecken och kommer att visa på flera sätt vilken skitnation detta hann bli på mindre än femtio år efter "återfödelsen".

Man kan fråga sig vilka själar som ingår i regeringen Kristersson som knappt hinner börja den ultimata förstörelsen av Sverige innan nationens ONDA KARMA drabbar? Minns att frågan ytterst är: vilka är de generationer svenskar som för närvarande lever i landet? Det är ju de som väljer sina regeringar och frågor om regeringen faller därför också på folket. 

Jag har förslagit (för många år sedan) att stora delar av dagens svenskar är gårdagens ihjälbombade nazityska medborgare. Himmelen gav dem en återfödelse i sitt ariska favoritland Sverige och ett angenämt liv. Men nu har de himmelska mätanordningarna växlat in på en ny kurs som berör Tyskland och hela Europas xenofobiska historia och som är det fördolda skälet till att västcivilisationen nu har många skulder att betala. 

Skälet är så djupt och åtkomligt för en sekulär/materialistisk världsbild inte ens kan famna den. Frågor om västerlänningens framtida fattigdom och slutet på okynnescharter till turistparadis är sekundära följder. Armodet är bara ett av de många sätt som KARMA-skuld kan krävas in.

Ambassadbrandens karta visar Satans anklagelse stigande i öster när branden startar. Men de demonstrerande kom samma strax efter midnatt (tidszon +3) och då stiger Väduren med religionens Jupiter (och krigaren Mars förstås) runt ascendenten. Båda planeterna är "verksamma välgörare" eftersom de passar ihop med Väduren. Himmelen ger alltså detta jordiska inträffande helhjärtad sanktion, heller inget en sekulär minister som Billström skulle få in i sin pre-destinerat trånga världsbild. 

Notera att Billströms Sol-Skytt står opposit den skadade begränsaren Saturnus, vilket på inget sätt innebär att Solens kognitiva kraft skulle vara mer ohämmad! Den säger snarare att Billström har våldsamt skev utblick på världen, särskilt hans åsikter om gränsdragaren Saturnus (vilket har ett finger att göra med invandring) och inte minst att Sol-Saturnus-opposition ligger inbäddad med de karmiska månnoderna. 

Detta visar eventuellt (allt beroende på exakt klockslag och positionerna på himlen) att han skulle komma att dras in i globala frågor långt över hans kompetensnivå. Men också det en del av den här periodens - busslasten återfödda själar - kollektiva karma. Även andra perioder eller årgångar kan dras med när långvariga och kollektiva symboler tar form, helt enkelt för att de bara är små celler i Staten eller Landet och inget eget öde (knappt) har.

Ambassadkartan här ovan beskriver bara materiell förstörelse (Oxen/Jord som ascendenttecken) men sammankomstens start med Väduren stigande i öster är egentligen den mer intressanta kartan. Det visar även Billströms karta som via hans krigs-Mars knyts in i midnattshoroskopet.


PS. Den tända elden i ambassadbyggnaden illustreras väl av upprörda Mars+Venus i själens 5e hus. Även Mars i denna karta är en verksam välgörare eftersom den är den goda ascendenthärskaren. Här får muslimer en chans att visa Sveriges regering vad detta främmande land tillåter i sin brist på fungerande moraliskt omdöme (Saturnus). Öga för öga, så att säga.

Fristående uppföljning (mer om Eld/Jord-kriget)

Inga kommentarer: