Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 26 juli 2023

Sveriges säkerhetsnoja hos Säpo med fler. Vampyriska medier blåser upp saken.

 


Under morgonen ser man hur t.ex. Expressens rubriker hetsar mer för var timma i syfte att skrämma folket till ökad längtan efter polis, militär och atombomber. Den svenska religionsfientligheten som utlöst Koranproblematiken är redan glömd bara några dagar senare. Är svenska folket verkligen så korkat att den köper denna regi? I så fall är det precis vad som tillkommer den: utan religion ingen trygghet, ingen kontakt till själen. Sådana löv blåser av trädet med första höststormen.

Det är intressant att se hur medierna får knäppryck samma dag krig- eller terrorplaneten Mars ställer sig i skarpt läge mot Sveriges Sol, landets identitet.

Röda inflammationerna: nationalkartans skada
tas upp av månnoden i rörelse just nu

Terrorexperter av olika slag talar i morgonradion om faran för en KOLLEKTIV BESTRAFFNING av svenskarna från "de onda". Det är typiskt att den anonyma folkmassans Måne i dag och imorgon passerar Sveriges rollmask i Vågskålarna. 

I sig är en månpassage en lättviktig, neutral och anonym indikation. Fokus på det egna folket eller landet men mest mycket väsen om ingenting... hade det inte varit för "hotbilden" Mars och att Sveriges öde verkligen är i fara sedan folket röstade fram regeringen Kristersson förra hösten. 

Vid valet låg girighetens norra månnod exakt på den jag-centrerade Månen-i-Väduren (svenskarnas lamentation: "vad får jag för mina skattepengar") och samtidigt halshuggningens södra månnod i Vågskålarna: döden för svensk balans, omdöme och neutralitet ut mot världen.

Men Vågsymboliken stämmer också väl in med landets oförmåga att förstå vad bränning heliga böcker betyder för de som ser dem som viktigare än livet självt. När Sverige visar världen sådana scener blir plötsligt södra månnoden som "halshuggnig" eller bestraffning av i Sveriges "yttre person" plötsligt mycket trolig (och dessvärre välförtjänt, se analys i "Upp-och-nedvända världen").

Så med Mars och Venus entré i Lejonet och allmänna opposition mot Sveriges Vattenbärare ställs frågan från världen: har ni svenskar ingen heder alls? (Lejonet är mycket hedersorienterat!)

Givet att Lejonet ligger i Sveriges 11e idealhus måste Lejonets härskare Solen studeras i kartan. Det dominanta kattdjuret är ingen vän till Vågskålarna som hellre söker samarbete än dominanta ledare och detta faktum gör att landet inte tycker om sina politiker och ledarfigurer (se TV-reklamen ständigt förlöjliga cheferna - ICA-Stig i senaste version är den ömkligaste figuren hittills). Sveriges horoskop är en labil konstruktion eftersom Vågen är KOOPERATIV medan Solen i Vattenbäraren SER UT att ge ledarskapet till Folket (Vattenbäraren som Lejonkungens motpol). 

Men eftersom Solen ligger i Lejonets naturliga 5e hus tippar balansen över igen, och Vattenbäraren innefattar inte hela folket utan bara eliten - det är Solkungen med sin hovstat som äger allt och styr Sverige. Hinduernas klassificering är att detta är en "verksamt ond" Sol, ett dåligt ledarskap i den mån landet verkligen söker framstå som en diplomat, en Våg, en fredsmäklare. Här är då det gamla hyckleriet från ett i grund och botten USA-lojalt Sverige som likväl far runt i världen med hög svansföring och spelar medlare. Med Sveriges nya demoniska inriktning stämmer förstås ingenting längre. Vågens rollspel passar inte ihop med Solen och andra faktorer. 

Detta tycks den hinduiska astrologin notera eftersom landet redan 2020 påbörjade ett mångårigt och smärtsamt sönderfall, vad välfärden beträffade: den likaledes VERKSAMT ONDA Jupiters cykel (2020-36) ser de verkliga makthavarna stiga fram och sparka på den döda socialismen, bara i händelse den har något litet liv kvar i sig.

Trots denna kaotiska övergång kan man följa de stora ödescyklerna och påminna sig att ett så labilt och sönderfallande land kan tänkas reagerar på minsta planetpassage! 

Det finns all anledning att vara beredd på ett (välförtjänt) terrorattentat under den tid Sverigehoroskopets "verksamt onda" ledarskap är i fokus (Rättskiparen Saturnus långsamma rörelse genom Vattenbäraren) och särskilt under den korta eldfängda period medan olyckans eller krigets Mars opponerar sig Sveriges elitistiska hjärta!

Halshuggningens södra månnod ligger i Sveriges "kroppsliga hus" Vågen ännu en tid:

Range of search: 1.01.2021 - 1.01.2025
In steps of: 24h 0m
Search for...:
sn.lib
 
Realization intervals (begin - end):
13.04.2022 - 30.10.2023

Den snabbare Marstransiten genom Lejonet opponerar de reella makthavarnas 5e hus (minns, 10e riksdagshuset är en kulissvägg, en skendemokrati):

Range of search: 1.01.2023 - 1.01.2025
In steps of: 24h 0m
Search for...:
ma.leo
 
Realization intervals (begin - end):
 1.07.2023 - 18.08.2023

Jag tror, med viss reservation för att ett skakigt land svarar även på små planetära omen, att denna plötsliga mediealarmism är det som resulterar från Mars exakta passage motsatt landets Sol. 

Mars är nämligen fundamentet till folkets Mån-Väduren och energin från dess placering i sektor 8 är så låg (Reinfeldt: "det sovande folket") att Mars inte tyder på värst mycket krigsliknande inträffanden. Århundraden utan krig har gjort landet "fredsskadat" enligt hökarna som inget hellre vill än leka Hitler eller Napoleon med landets värnpliktiga ungdom och nyttja dem för USA:s och industrialismens sak.

När Mars lämnar Lejonet blir facit för Sveriges del troligen en bränd ambassad och massor av bad-will i världen. Mer intressant är våren 2024 när den betydligt tyngre Jupiter når fram till Månen - folkets och landets inrikes angelägenheter. Med den ondska som utgår från denna kapitalstarka elitplanet i Sverigekartan väntar nya pålagor för Månen/folket! Den prognosen blir ett utmärkt tillfälle att testa den hinduiska prognosmetodens förmågor (eller uttydarens), såsom diskuterat i detta inlägg och dess korta tillägg.

För den här icke-nyheten passar taggen "terrorkapitalism" bra. Oj så svenskarna klickar på tidningslänkar och driver sig själva exakt ditt de Styrande vill ha dem. Huttrande men tacksamma över att vi har militaristiska styrande och en vapenindustri. Glöm frågan om Sveriges egen skuld till den uppkomna situationen.

*****

Tillägg

Notera Expressens inflation av läget. Bara en timma efter det här inlägget påbörjades har någon sensitiv bildredaktör höjt insatsen ytterligare. Nu brinner det på fotot. Och vem reagerar inte på orden "allvarlig situation"?


Är det inte lite löjligt att vara människa på jorden? Är detta gränserna för dina föreställningar, skapade av dolska intressen? Sluta då läsa både denna blogg men också alla andra "informationscentraler"! 

Buddha, den Upplyste, sade "tro inget bara för att någon annan sagt det, utan väg all "input" i ditt hjärta och avgör själv." (fritt ur minnet)


Inga kommentarer: