Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 19 juli 2023

Lindras teknokratin i Sveriges naturliga zodiak? / Gott journalistiskt sinne / Genombrott för UFO-frågan i USA

 


Den här kartan kunde ha ritats för länge sedan eftersom den bjuder på en annan infallsvinkel än det "nya" Sveriges födelse baserat på det skriftliga kungörandet, daterat 28/2 1974 00:00. 

Genom att ignorera stjärnhimmelens kontakt med dygnets timmar och studera zodiaken naturell, ges bara den grundläggande principskissen. Utan reglerna för vilka planeter som tillfälligt äger vissa hus (och färgas av husen som "verksamma väl- eller illgörare") reduceras komplexiteten och kvar är bara de grundläggande idéerna. 

Här syns genast Sveriges födelse med Solen i Vattenbäraren som den teknokrati och paradis för räknenissar och ingenjörer landet är. 1974-kartan tydliggör den sociala ingenjörskonst socialdemokraterna ägnat sig åt i årtionden. Man hade byggt bort den värsta fattigdomen och nu skapa en kollektivistisk lösning där alla i Sverige i "demokratisk anda" fått varsitt pinsamt snarlika litet torg med sociala myndigheter dörr i dörr med Systembolaget som villigt tog tillbaka socialkontorets utbetalning till de som trots allt slogs ut ur den svenska "enhetsstaten" - ett ord som kopplas till Gustav Vasas politiska konstruktion och som byggde på stöld från alla "särintressen" för att fylla statskassan.

Det "moderna" Sveriges naturliga zodiak berättar faktiskt fortfarande samma historia, för se hur Månen eller nationens inrikes förhållanden beter sig. Den "naturliga zodiaken" ger på samma gång Sveriges sinnelagsascendent - hur landet i snitt - och folket i snitt - relaterar till omvärlden: Månen i Väduren är "naturlig egoism" och ska fattas neutralt och inte som något ont. 

De flesta medborgare är "om sig och kring sig" som en naturlig följd av människans naturliga mognad och Sverige liknas därmed psykiskt som ett litet barn som just upptäckt att det på något sätt är skild från omvärlden och "sin egen". (Och ingenstans mer än i förorten där det själviska Sveriges placerat alla invandrare utan ambition att integrera dem.)

Sverige må ha haft internationalisten Olof Palme som ömmade för fattiga länder, men betecknas här ändå som ett jagiskt land, som i grunden inte är moget mer än det själviska perspektivet. Folket har på samma sätt aldrig varit värst intresserat av Sverige som ett internationellt föredöme. Allt detta har bara enbart ett ideal (Vattenbäraren motsvarar 11e idealhuset i ett husbaserat horoskop). "Jag och mina pengar" har alltid varit barnets primära intresse och även den naturliga zodiaken understryker detta.

Mån-Vädurens härskare är Mars som i den naturliga zodiaken beskriver det okultiverade barnets själviskhet och med måndisponenten i Oxen eller pengarnas princip drar horoskopets insida kraftfullt i egoistisk-ekonomisk riktning. "Vad fan får jag för min skatt?" 

Inte ens ur den himmelska arkitektens perspektiv är därför Sverige en värst harmonisk eller välbyggd konstruktion - konflikten mellan Vattenbärarens altruism (det goda samhället där var och en arbetar för varandra) står i bjärt kontrast mot den banala själviskheten som dessutom stannat av vid frågor om pengar och födoämnen (Väduren/Oxen).

Allt detta har dykt upp även med födelsetiden midnatt som ger landet en yttre fernissa av rättvisetörstande Vågskålarna, men den naturliga zodiaken skissar historien lite annorlunda.

Not. SVT2/Vetenskapens värld har just sänt ett mardrömsprogram om omvittnar den svenska Storfinansens (Jupiter) efterblivna strategi för att tjäna så mycket pengar som möjligt på skogsavverkning. Där tappade jag slutgiltigt alla illusioner att detta någonsin varit ett vettigt land - jag såg dokumentären bara för att jag ville kontrollera det kompletta Sverigehoroskopets påstående att Jupiter är en VERKSAMT OND rikedomsskapare. Den svenska och oändligt ensidiga penningfixeringen bekräftades på värsta sätt. T.o.m. statens skogsbolag beter sig som den uslaste kapitalist! (Också Solen är en verksamt ond kraft i det kompletta Sverigehoroskopet.)

 

*****

Jag fick i Aftonbladet syn på en intressant kontrast till Sveriges konstruktion enligt "naturlig zodiak" eller det himmelska perspektivet (utan att ens knyta ihop med troliga konkreta resultat via de 12 jordiska husen). Kontrasten gavs av skribenten Fanny Jönsson berömmer späckhuggarna för att ta naturens parti och ge sig på onödiga människor med deras ärvda pengar i deras onödiga båtar som stör livet i haven. 

https://www.aftonbladet.se/ledare/a/0QJLEE/heja-spackhuggarna-som-forstor-lyxyachter

Det var så likt greppet i egna blogginlägget om den obsoleta räknenissen Adam Smith att jag var tvungen att se på kartan för en mjukt och tjejigt men samtidigt stenhård knytnäve. (Har inte AB börjat förnya sig med unga och mer radikala röster på sistone? Ett tidens tecken när tiden börjar ta slut för Väst att röster plötsligt hörs som talar sanning!)

Som tänkt för en jämförelse med Sverige som IDÉ upprepar skribenten den nationella jagiskheten - Månen i Väduren. Kunde man tro, om man stannar vid det nativa perspektiv Sverigehoroskopets Måne indikerar. Där Eldens koppling till Jord bryter ned perspektivet till det allra mest omedelbara och materiellt förhandenvarande. 

Detta Eld/Jord-krig mellan Månen och disponenten har tidigare beskrivits som det onda öde som ännu håller Sverige i sitt grepp - det är gamla Fattig- och Lort-Sverige som ännu verkar inifrån folksjälen och som gör Läckberg så otidsenlig när hon söker lära sina barn pengars värde genom att sätta dem i charterflygets billighetskupé medan hon själv - som tjänat alla pengar på genomsnittliga deckare - reser i mer elegant kupé. Läckberg är verkligen efter sin tid, men helt typisk den svenska primitivismen och Månens låsning vid Oxen/äganderättsprincipen.

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/8J1E7G/irena-pozar-barn-ska-inte-lara-sig-dromma-om-businessclass

(Irena Pozar producerar här en bra text, men hennes tidiga aster för AB har jag varit osäker på, inte mycket har stämt med den här bloggarens udda världsbild, antik och f.n. ännu före sin tid. Ska ev. återkomma till Pozars horoskop som är mer av extremistens än Jönssons flerbottnade kommunikation.)


"Sån är du, Vädur" är bokmarknadens mest värdelösa typ av bok, och inte bara för att västerlandets zodiak från första början var feltänkt jämfört med det sideriska originalet. Jo, babylonierna räknade med höst- och vårdagjämningarna för att hålla koll på sitt jordbrukarår (sådd och skörd), men de höll sig med dubbla system. För ÖDET användes fixstjärnorna för att hålla zodiaken "på plats", som en synlig representation av det Platon senare kallade NOUS eller det intellektuella universum - dess inre och sanna natur.

Enligt denna blåkarta till det jordmänniskor senare upplever är skillnaden som natt och dag mellan Sveriges "folksjäl" och journalisten Fanny Jönssons psyke, trots att Månen står i Väduren (nybörjaren, pionjären) hos båda två. Kartan härovan visar det genom en blå klick Luft i Vädurens Eld. Referensen är förstås till Mars i Vattenbäraren vars härskare Saturnus essentiellt tillhör det himmelska Luft-elementet. Här är ett lyckosamt födelseögonblicket eftersom ett "klarögt" sinne i Eld behöver Luft för att bli verkligt verserat och hitta ord och tankar till det som den visuella Eld-upplevelsen som omedelbart förmedlar.

Är det en slump att hennes text är så fyndigt för att de hyllade späckhuggarna motsvarar hennes egen Sol (atman, själen) i Fiskarna - den solplacering som allra minst insisterar på att människan skulle vara så mycket märkvärdigare och mer värda att resa i business class än djuren. Vad den här kartan är alltså visserligen ett sinne i jag-principens tecken men här inte upplåst till snäva tankar som "jag och mina pengar" som Sverige i stort, nationell och enskild nivå, utan en medfödd globalism av bästa intellektuella märke. En av dem som redan är säkrade från födelsen för Vattenbärarens tidsålder! En som greppat eller med lätthet kan greppa framtidens annorlunda definitioner och värden.

Den suggestiva dubbelheten eller "knytnäven i silkesvanten" kan nog tillskrivas Luft/Vatten i horoskopet. Venus och Jupiter (båda naturliga eller essentiella välgörare) står dissociativt (Luft och Vatten relaterar inte). Likväl avlägger de besök i den andras hemmatecken - "ömsesidig reception". När dissociationen inte bara ber grumligt tänkande eller sagoberättartendenser skänker den en extra dimension åt kommunikationen. Den lever i en mellanvärld som talar utan att tala. Det är precis det man hör i hennes lovsång till späckhuggarnas insats för världen. 

Banalt men ändå träffsäker är förstås den här omaka kopplingen av fiskarnas och havsledande däggdjurs naturliga vattenelement med luften som astrologin sedan begynnelsen identifierat som det specifikt mänskliga elementet. "Dissociationen" och den samtidiga "receptionen" både separerar nivåernas förståelse för varandra men tvinga ihop dem - kanske för att driva fram en djupare förståelse. Sideriska innehåller en förskräcklig mängd taggar som borde ha skapats med mer eftertanke, men "idealistisk humanism" verkar passa den här kartan väl, eftersom det humana innehåller en biologisk/vattenkomponent även om taggen skapades med tankarna på filosofen Platons filosofiska idealism - att människan var ett intellektuellt andeväsen innan den förtätades till fysiskt form. Mer om det längre ner.

I det kompletta Sverigehoroskopet gör födelsetiden att de 12 husen går in som ett sista filter och där är de verkligt rika svenskarna (Jupiter) "verksamt onda" - likt ägarna av svensk skog där en i ovannämnda dokumentär nu krupit till korset och insett hur galet det svenska hyggesbruket varit eftersom det inte minst offrar miljö- och kulturvärden bara för pengarnas skull. 

I Fanny Jönssons naturliga karta kan inte "verksam natur" användas eftersom zodiaktecken inte ligger kopplade till några hus (hjulets ekrar borde egentligen inte vara utritade). Men som det vill sig råkar just  Månen-i-Väduren också vara en sinnelagsascendent, så ur "psykiskt perspektiv" kan man ändå tala om planeters verksamma natur. 

Och för ett sinnelag så luftigt och högsinnat som här, är Jupiter i Vågen en fenomenalt bra position, inte minst för att den ger grace och behag i tanke och formulering. Och det kan behövas eftersom den välsignar och "vrider i rätt riktning" den annars rejält kärna Vattenbäraren. Här tecknar tecknet en vanartig människoras (Vattenbäraren = helheter, raser, nationer, ideologier/tankesystem) via konjunktionen mellan båda de naturliga illgörarna Saturnus och Mars.

Men nu börjar det blir jobbigt många perspektiv att hålla i tanken samtidigt... Det neutrala eller naturliga perspektivet där alla planeter är vad de är, och sedan Vädurs-sinnet (lunära) som tittar på zodiaken ur sitt enskilda perspektiv (och då utelämnas här det verkligt tunga perspektivet, det som bygger på känd födelsetid).

För Månen-i-Väduren hålls Vattenbäraren för att uttrycka idealet, men där Saturnus i sitt hemmaläge likväl för Väduren är en verksam illgörare som planet! Att precis varenda ascendent (lunär eller fysisk) råkar ut för det här "problemet" ser ut som ett konstruktionsfel i den hinduiska astrologin, med mindre man inser att Jesus föreläsningar slog judarna som så märkliga att hans många "tysta år" tyder på att han rest österut och inhämtat visdom. 

Det amerikanska mediet Edgar Cayce (1877-1935) var ganska utförligt i ämnet och förklarade t.ex. att den unge Jesus under sina resor bland annat lärt sig fysiologiska kunskaper under lång tid i Persien, vilket skulle kunna förklara Bibelns kanhända överdrivna berättelser som om och om knyter honom till kroppsliga helanden. Än idag finns dolda kloster, kanske inte i Iran men väl i "näraliggande" Indien där hinduer tränar sina kroppar till övermänskliga prestationer. 

Tekniken kan vara nästan utdöd nu men så sent som på 1920-talet rapporterade Indien-resenären och senare aktade brittiske filosofen Paul Brunton hur indiska tidningar relaterade hur en yogi gått in i självinducerad koma och "tidsinställde" sig att vakna upp veckor senare, efter att i princip hibernerat som björnen i ide. Sedan grävdes kistan ned i marken! Bara ett problem: när han senare grävdes upp för närvarande publik hade termiter angripit kistan och ätit upp halva armen på honom. Under trans cirkulerade inte blodet men när han vaknade började det forsa ur såret. Detta kunde västerlänningar inte tro på, och Brunton fick försvara sig mot anklagelser om mytomani. 

När BBC cirka 1980 gjorde en tv-dokumentär (sänd i SVT) om den ofattbara kroppskontroll som lärdes ut på avskilda ashrams i Indien föreföll mig Bruntons rapport helt rimlig. 

Givet att detta var de sista spillrorna av en gammalt persisk-indisk kunskap, hur svårt är det att föreställa sig att Jesus "uppvaknande" efter tre dagar kan ha varit något liknande trick? Var Jesus världshistoriens störste manipulatör och drog ett trick som får Houdini att framstå från en fjantig gymnast?

Med dessa tankar, se nu Nya Testamentet som påstår att Jesus ska ha sagt att "anden är villig men köttet/kroppen är svag". 

Today often used as a rueful admission of weariness or other physical weakness, this idiom was first recorded in the New Testament (Matthew 26:41), where Jesus tells his disciples: “Watch and pray, that ye enter not into temptation: the spirit indeed is willing, but the flesh is weak.” (källa)

Troligen är Sideriska det enda stället i världen där en koppling gjorts till astrologin och som visar att det alls inte är något konstruktionsfel i den hinduiska astrologin. Mitt bidrar har dragits flera gånger tidigare men känns rätt:

Köttet är svagt - den fysiska ascendenten ges gott betyg i astrologin, 1a, 5e och 9e är de tre Dharma-husen som lyfter även jordmänniskan till någon i grunden annorlunda varelse, vi är "gudar under tillblivelse" (Jesus igen!), men i många fall utan att ens veta det. Särskilt inte i det primitiva Sverige där religion och filosofi inte ens existerar som något verkligt i statens ögon, bara som sociala schackpjäser att administrera och fösa i vissa riktningar. I verkligheten är det tvärtom: 9e huset ÄR ÖVERORDNAT staten (hus 10), precis som Platon i sitt idealsamhälle såg filosoferna som de specialister som gav instruktioner till de praktiska politikerna.

Varför kroppen är svag beror på att den i de flesta fall inte förstår att Platons ideala värld är verklig - mänskligheten bor där, på "övervåningen" och vi på Jorden är bara fallna skuggor som tror vi lever. 

Bloggaren tjatar Matrix men bara del 1, för att den i princip är en smart vinkling av Platons och den idealistiska filosofin, bara att de könsdysmorfiska bröderna som gjorde filmen drar ner idealismen i skiten och gör materiell värld av rubbet, från drömmarna inne i den artificiellt skapade matrixvärlden till den verkliga verkligheten utanför. Den är om möjligt ännu värre eftersom den är en dystopisk materiell värld efter maskinernas maktövertagande. Jag nämner filmskaparnas senare könsbyte eftersom oförmågan att förstå att idealismen är verklig leder till problem nere på fysisk medvetandenivå: "köttet är svagt".

Anden som enligt Jesus är villig kan bäst fattas just i termer av 11e idealhuset som naturligen motsvarar Vattenbäraren - Luftvarelsen (en ande eller kanske Världsande) som bär Naturen och dess vatten istället för att som den nuvarande och dödsdömda mänskligheten förgör världen.

Men det är bara ur egopositionen (hus 1) som den tillfälliga härskaren till 11e idealhuset (eller huset för Det Ideala) oavsett ascendenttecken alltid blir en "verksam illgörare". Om Väduren står i 1a har Adam just lidit syndafallet och upplever sig som enskild person och inget annat. Vad värre än den kollektiva Vattenbäraren som för den fallna själen måste uppfattas som rena kommunismen! Så upplever de LEVANDE ANDARNA inte verkligheten men Väduren har trätt in i tiden och tvingas nu vända sig mot DE DÖDAS VÄRLD och sätt att nära sig och sina köttkroppar: Väduren står invid 2a försörjningshuset - grekerna kallade det för "Dödsrikets port", Väduren får stå sitt kast.

Det potentiellt gynnsamma att födas med Fanny Jönssons karta är att Månen i Väduren symboliserar ett glasklart sinne och därför har en förmåga att i sitt sinne illuminera Vattenbärarens ideala tankar (och tankar är andeväsen enligt den synske Edgar Cayce!)

Så visst är Idé eller arketypvärlden "verksamt ond" för den Vädur som hellre vill utforska egots möjligheter att svälla ut och lägga världen under sig. Men en bättre potential att behålla ett större perspektiv än denna kombination av Vädur och Vattenbärare, i just dessa positioner, går knappast att avlocka den mångfacetterade astrologin.


Bonusspaning

Bara cirka 2020 kartor med känd tid ligger inmatade i astrologiprogrammet. Vad om fysiska ascendenter i Väduren med Månen i första huset och vilken som helst himlakropp i Vattenbärarens ideala 11e sektor? Skulle eventuella träffar tendera mot Det Goda vilket jag här har talat om i förtäckta ordalag, en disposition Sverige som entitet inte tycks veta mycket om?

Sökmönstret i programvaran ZET Lite är enkelt:

asc.ari & mo.ari & so-sa,kn.aqu

Planeter kan grupperas som set så "so-sa,kn" reagerar på samtliga sju klassiska i Vattenbäraren samt "kn" som motsvarar norra månnoden. (Programmet är från Ukraina och konstruktören tycks ha glömt översätta till engelska. Kortformen för södra månnoden, "south node" är begripliga "sn".)

Sex träffar:

  • Hjalmar Schacht;22.1.1877;11:00
    Tyska naziregimens finansminister, frikändes av britterna efter kriget (inte så märkligt, London var världens finanscentrum och likasinnade håller varandra om ryggen)
  • Gabriel Garcia Marquez;6.3.1927; 9:00
    Nobelprisvinnare i litteratur
  • Anonym;10.12.1932;13:10
    Gråsosseknegare, flydde familjelivet och villastöket och försvann på långa soloturer på sin motorcykel (är detta Mån-Väduren som det svaga köttet som vill vårda sin enskilda person på Lucifer/rebellens hoj?)
  • Billy Crystal;14.3.1948; 7:48, snabbtänkt men folklig new yorkare, filmskådis, producent och basebollfanatiker
  • Sheryl Crow;11.2.1962; 9:58, fd popsångerska, fd partner med steroidfuskande cyklisten Lance Armstrong som övervann cancer. Hon drabbades också - två gånger, bröst och hjärntumör - ser ingen koppling till hälsoproblemen i sökmönstret som i princip blundar för mycket annat...
  • Scott MacKenzie;7.04.1970; 6:20, efter skilsmässan från den onde slavdrivaren Jeff Bezos (Amazon) världens tredje rikaste kvinna

Tja... inte var det speciellt helgonlika figurer detta, men jag förtiger inte fynd som inte passar med förhastade hypoteser. Helt klart var sökmönstret obegåvat, det ser jag nu. Har inte en av de viktigaste spelreglerna varit att alltid granska t.ex. Månen tillsammans med dess disponent. 

Men en ändring av sökmönstret från vad-som-helst i Vattenbäraren till Mars visar sig ge 0 träffar och därför finns f.n. inget att bekräfta bloggarens tes om att Fanny Jönsson har ett ypperligt mönster för den mentalitet som ser framtiden. Men som tur är har astrologin många sätt att illustrera öppna sinnen och det här inlägget var i grund bara avsett att kontrastera den svenska slutenhet som blivit landets död men kartan för en medborgare som höjer sig över "genomsnittet". Men sådana kan framträda i många astrologiska skepnader.

Poängen här var att även "debutanten" Väduren inte självklart är en ytlig torsk på årets mode, utan kan drivas inifrån av en vilja att överblicka mer än en konsumtionskulturs försök att reducera medborgaren till ett snävt litet ego på arbetslinjen, vilket är exakt vad Sverigehoroskopet visar. Måndisponenten Mars-i-Oxen beskriver faktiskt inte ens en arbetare (detta är nästa Jord-tecken Jungfrun) utan bara en lastoxe eller ett cykelbud. Det är dit Överheten i Sverige nu söker driva allt större delar av befolkningen, till rena förolämpningar till arbeten just innan den kapitalistiska kulturen bryter samman. 

Det är Naturens vedergällning, späckhuggarna anfaller. Jag ser ett par firre i reklamen för en tv-serie i ämnet just nu: The Swarm. Här kan man räkna in UFO-svärmarna i fenomenet, de som medierna är livrädda att rapportera om.

Journlisterna som drivit podden Weaponized har i flera torra avsnitt i rad beskrivit politiska skeenden och den revolution som är på väg att hända i USA, när regeringen i en lagändring kan TVINGA satanisterna (det militär-industriella komplexet) att överlåta kraschade UFO:n och eventuellt döda biologiska livsformer till den amerikanska staten! De privata kontraktörerna får amnesti i 60 dagar - skadefrihet - trots deras tilltag.

https://www.weaponizedpodcast.com/episodes-1/episode-number-26

I episod 26 flyktar den ena journalisten förbi tanken om vad detta kan innebära för hela världen om aktieägarna sviker dessa vanvettigt stora militärföretag (Lookheed-Martin nämns gång på gång) för att de haft sensationell teknik i uppåt 70 år och alla (särskilt Pentagon) har ljugit och förnekat dess existens. De avslöjanden som nu är på väg i föreslagna lagändringar kan rubba världsekonomin och världens maktbalans!

Västerlandet kan komma att spricka på så många oväntade sätt och mina vänner UFO-folket (som jag visserligen bara drömt om en gång) har definitivt en del i övergången till Vattenbärarens tidsålder, UFO-fenomenen verkar småtrakassera amerikanska militärövningar precis som späckhuggarna bråkar med de människor de mycket väl vet vilka de är. Dessa två "arter" står varandra närmare än en låga socialrealistiska mänsklighet (tänk Sverige) som alienerat sig från hela universum!

Sensationella saker pågår f.n. på högsta politiska nivå i USA men seniorjournalisten George Knapp nämner att bekanta, anställda vid på nyhetsbyråer har belagts med munkavle i vissa ämnen och således hörs inte ett knäpp i svenska medier som hämta all gratisläsning från byråer som Associated Press och liknande...


Episod 26 berättar om en verkligt seriös sammankomst där experter, forskare och militär i UFO-frågan kommer att utfrågas av Kongressen den 26 juli. Tid okänd men betraktar man dagen som speciell (vilket den är!) så får den här kartan tjäna som avslutning och tecken på att Väduren med högre vetandets Jupiter i första huset och Vattenbärarens emblem på rätt plats verkligen är enastående, när ascendenthärskare Mars ockuperar den gudomliga Eld-triangeln (Dharma, universums lag). Detta är så extrem astrologisk överkurs att bara den som följt den här bloggen länge nog kan skönja vilka omen dessa är.


Ett par saker ska dock sägas: den stora (gudomliga) Eld-triangeln är implicit för handen eftersom tomma 9e/Skytten har sin härskare i ett av de andra Eld-benen. 

Det går heller inte att missa att kartan demonterar exakt den tudelning mellan den supralunära (Eld + Luftens intellekt) och verkliga verkligheten och den sublunära skygglappsverklighet (trångsynta materialister och empiriker) som särskilt västerlänningarna pådyvlats. 

Solen, som enda sublunära placering (i Krabbans Vatten-perspektiv) visar de politiker som kommer att sitta som tända ljus i förundran över vad de får höra, om hur de blivit förda bakom ljuset i alla år av mystiska särintressen som har allt att göra med USA:s kollapsade kapitalism och önskan om världsherravälde. Klantskallen Sverige valde så förhastat att liera sig med det militär-industriella USA (den mäktiga och inte inre staten i staten). Hade vår regering hållit huvudet kallt och framför allt haft något i sina skallar... det är NU saker börjar hända i världen och Sverige har redan spelat ut sitt kort.... 

Bloggaren är förstås förtjust i det här horoskopet för sammankomsten i kongressen. De karmiska månnoderna står under dygnet i Väduren/Vågens 6e grad (exakt 5 grader 6 bågminuter). Bloggarens själ/atma berörs eftersom hans Sol stor i Vågens 6e grad (exakt 5 grader 17 bågminuter). 

Vad det betyder har jag ingen aning om, men det är typiskt att början på mänsklighetens största äventyr (det krävs tydligen att USA är involverat i allt) sammanfaller via UFO-ämnet med Solen, den generella symbolen för varför en själ valt att återfödas till att börja med. En sådan närhet tyder på att händelsen är en viktig del av vad själen ville vara med om under detta besök på Jorden.

I personastrologin brukar förstås Solen lämnas därhän och hinduerna pekar ut en mer personlig atma karaka (själens signifikator). Men även denna lära är bara torr bokkunskap. Det finns variabler som kan återge Solen rollen. Inte minst om den ÄR atma karaka i horoskopet. Eller om AK (baserat på födelsetid) har en obskyr husposition medan mer intressanta budskap utspelar sig i något av Dharma-husen (1, 5, 9). Ingen ska påstå att det inte går att hitta någon position att bygga upp sin förståelse av sitt livs mening från.

 

Inga kommentarer: