Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 2 juli 2023

Sverige underförstått den Lilla Satan enligt det globala islamiska samfundets röst

En nödvändig uppföljning till inlägget:

Trams om yttrandefriheten i DN och dess verkliga definition (astrologins 9e hus sanna väsen)

Sveriges oduglighet i många frågor har predikats på den här bloggen på sistone och det enbart utifrån nationalhoroskopets svåra defekt i astrologins "bästa hus" enligt den hinduiska läran. Inte bara indier, traditionen om 9e är urgammal och måste ha funnits med astrologin sedan början. I Romarriket kallades det Guds hus, t.ex.

När nu en organisation som betraktar sig som hela den islamiska världens röst snabbsammankallar ett möte och deklarerar att åtgärder måste sättas in mot Koranbränningar, kanske svensken i gemen huttrar eller hatar ännu lite mer över religionens fanskap och hämmande inverkan. Men eftersom det svenska 9e huset är så korrupt är detta en osund och blind reaktion. Det är Sverige som utvecklats i abnorm riktning och dess idealmedborgare är ovärdig att kallas människa! Samhället har lyckats göra oss till mekaniska "utförare".

Vidstående karta kanske inte går så långt men eftersom organisationens möte sammankallas i direkt reaktion på svenska statens förvirrade beteende i frågan, ser man hur SJÄLVA HIMMELEN markerar via den här kommunikén. När man ser Guds eller den heliga andes representation Jupiter bilda början på den gudomliga Eld-triangeln och både det heliga krigets Mars och folkmassornas Måne stämmer in, så har ett visst land skitit i sitt blå-gula skåp! Kartan synliggör universums röst, ingenting mindre. 

Bloggens följare vet att USA:s mest berömda siare Edgar Cayce hade en variant av denna triangel och nyligen upptäcktes en storsäljande författare vars liv varit fylld av kontakter med UFO:s (högre intelligenser). Stora Eld-triangeln där också. Sistnämnde Whitley Strieber vill inte låsa in sina vittnesbörd i någon religiös kontext och förnekar att detta är "änglar" eller "demoner" men jag skulle inte vara så tvärsäker...


Jag väljer saudiarabiska Jiddahs tidzon men eftersom det är oklart exakt när under dagen kommunikén kom får den rena andliga "naturliga zodiaken" duga, den som visar tecknen i deras naturliga positioner. (Jag hittade ännu en tidsuppgift här. DN hänvisar till organisationens hemsida men den har avsiktligt inte uppgivit någon publiceringstid, bara dagen.) 

Intressant är att uttalandet kommer så fort Mars destruktiva attack mot Månen i Skorpionen utgått och Månen nått Skytten och därför harmonierar med Mars inte mindre än har Jupiter som sin disponent. Det blir inte bättre än så här.

Mars är dessutom ingen sluggertyp på denna himmel utan vilar på mixen av den gudomliga budbäraren Merkurius med Lejonhärskaren Solen i kommunikationens tecken Tvillingarna. Och att Saturnus f.n. är hemma i den utlovade Nya Mänskligheten i ett rent bud om Sjunde Himmelen har någon kanske uppfattat via tidigare inlägg. Detta horoskop är 100% "supralunärt".

Inte minst viktigt är insikten att zodiakens start med Väduren definierar ADAM eller människan i sin ESSENS är en andlig varelse så att  människans jag som bäst anknyter till DHARMA eller den påbjudna väg INTELLIGENTA VARELSER FÖRVÄNTAS FÖLJA. Detta kan inte vara en slump, det är Sverige som bäddat för horoskopets magnifika kosmiska manifestation av den RÄTTA VÄGEN, som inte gör människan till fiende med det gudomliga.

Sverigehoroskopets dominanta Luft-nivå kan dessvärre inte kopplats till andlighet till följd av 9e husets ynkliga tillstånd. Luft har visserligen en lägre manifestation och det är just som sociala ingenjörer Sveriges Luft fungerar, en fixering på det "enbart" mänskliga. Men tillståndet för Sverige är illabådande eftersom de välbeställda fixar och manipulerar samhället till sin egen fördel. 

Vattenbäraren är således bara ett trixande människocentriskt kollektiv - socialrealistiska svenskar som lider av sina "livspussel" till följd av de sociala ingenjörerna. Ingen ens blickar upp i natthimmelen längre och förundras. Detta Sverige har i själva verket upphört existera men för rutinmänniskan ser allt rulla på som vanligt ännu en tid (månader? år?) eftersom den andliga världen stängts för dem som stänger sig och lever under det låga tanketak Sverigehoroskopet tecknar.

Intressant är att Rahu inte kan kallas en ond eller demonisk influens på ovanstående karta. Allt talar för att den sublunära sfären förhävt sig så långt det är möjligt för ADAM att falla i synd (ner i den sublunära sfären) och att Eld-triangeln visar sig i den lägre världen som en konsekvens av detta fall. (Jupiter kan här läsas som att religionen, islam och andra är Frälsaren för alla fallna själar.) 

Men Rahu baserad på Mars-Lejonet kan också tolkas som den islamiska världens i stort återhållsamma respons på dem som spottar på deras symbol för något högre. Mars står i opposition till Saturnus men positionerna är ur det andliga perspektivet mycket välbalanserade. Och Saturnus medger så mycket av Mars ilska eller våld som förseelsen motiverar.

Bloggaren känner inte en enda troende muslim och hade inte predikarambitioner med den här bloggen. Men när nu Himmelen själv möter upp den här kommunikén med ett så perfekt horoskop, kan man bara tacka och ta emot. Kosmos är intelligent och verkar dessutom närmast fatalistiskt. Rätt saker händer under rätt himmelsk illustration!

 

PS. Bloggaren använde denna söndag till att skriva om en annan "välgörande" Rahu-placering, omedveten om den svenska Koranbränningens konsekvens. Den texten har lagts på kö för kommande vecka. Lustigt nog fokuserar texten astrologi på samma andliga nivå som dagens himmel, sedd härovan! Den sydtyske hertig Albrecht IV kommer att tillfälligt visa sig (även om han var katolik och inte alls säkert värst ekumenisk eller vidsynt).

 

PS2. Den insmugna alternativa tidpunkten för nyheten från

https://www.middleeastmonitor.com/20230702-oic-says-measures-needed-to-prevent-quran-desecration/

...förefaller vara en sajt baserad i England och dess publiceringstid 14.25 motsvarar - perfekt! - Fridens Vågskålar stigande i öster men med halshuggningens Ketu som markör för nyhetens karaktär: den muslimska världen kommer inte att ta mer skit från hundarna i Väst! Vågen i 9e graden och Ketu på ascendenten i 7e graden. 

Väger man in en ascendenthärskare får Venus i Krabban här en negativ funktion: identifiera dig aldrig med sekteriska särintressen (Krabban). Vågen i öster ger här ett 10e makthus som det är rätt att bekämpa och budskapet (Rättvisans Vågskålar) är här av den arten att de fyller de otrogna med fruktan över sitt okloka val i trakasserierna av Islam. Men å andra sidan blir Rättvisans Vågskålar också en förkämpe för Krabban som minoriteter inbäddade i västerlandet. Båda läsarterna verkar fungera lika bra.



2 kommentarer:

Susanne sa...

Påven är med på tåget också, enligt Reuters uttalade han sig nu på måndagsmorgonen och fördömde koranbränningarna. Jag gick in på denarabiskspråkiga tidningen där han ska ha intervjuats men hittade ingenting om detta, så klockslag är okänt. (Tur att Google translate finns.)

UD har ju fördömt det nu också, men det är ju så klart enbart taktiskt och har med Nato-ansökan och bråket med Erdogan att göra. Väldigt genomskinligt.

Seaward sa...

Det är intressant hur en liten Saturnus-transit genom Sveriges "verksamt onda" soltecken Vattenbäraren kan resultera i denna "backlash" för vår typ av yttrandefrihet.

Ja, det är väldigt genomskinligt!

Jag har just rafsat ihop ett inlägg om krigarkungen Gustav II Adolf som kanske kan komplettera den röda linje från "rövarvikingarna" till Gustav Vasa och fram till det moderna Sverigehoroskopet. 500-årsjubileet ser ut att bli en rätt skakig historia. Läggs ut inom några dagar. Adjö till den svenska självgodheten. Och hinduerna har rätt, man måste ha filosofi/religion (hus 9) om ett land inte ska spåra ur...