Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 1 juli 2022

I ödet: Socialdemokraternas intellektuella heder testades 2021-22. Och som de havererade!

 

Eld & Vatten - bara passion och sinnesvärld.
Rebus: Varför torkar Mars eldattack Krabbans vatten
medan Saturnus i Vatten inte påverkar eller
släcker Väduren i topplacerad maktposition?

Socialdemokratiska Arbetarpartiet, som det hette en gång, föddes med extrem osjälvständighet men våldsam maktlystnad. Eld och Vatten - kokande vatten och sjudande känslor inför sakernas tillstånd. Eld/Vatten på bekostnad av andra kvaliteter har blivit "sensationalism" på bloggen. Tendens att drivas helt av sinnesintryck och känsloströmmar. En tyvärr perfekt beskrivning av den underklass varje orättfärdigt land odlar fram så att den lilla Eliten på topp - dem i besittning av intellektuell LUFT - kan härska oinskränkt. 

Se Sverigehoroskopet hur folket leker demokrati i det månstyrda (mångalna?) makthuset medan de verkliga härskarna lever rikemansliv bortom demokratin i 5e "lyckohuset" (femte huset tillkom fordom Konungen men har nu övertagits av en liten manipulativ krets välmående svenskar som lurar övriga befolkningen att det vi ser i landet är en produkt av folkstyre).

Bloggen har tidigare konstaterat vilket tragiskt horoskop som åtföljer SAP:s födelse. Men för att se tragedin måste man förstå hur kartan beskriver en nedpressad svensk arbetare som samtidigt samlat revolutionär upprorskraft för att inte säga rent hat mot historia och tradition och visualiserar sig själv på topp (10e huset). Bara för att som Väduren (den historielösa nybörjaren)  slarva bort alla kort på hand och acceptera de Rikas fortsatta kontroll över landet. 

Faktiskt, makt- och kontrollplaneten Saturnus vid ego-position (hus 1) blir SAP:s egen personlighet, och i linje med dess svaga placering i Vattenelementet är det som att Saturnus, historikern, i passionerad yra kastar bort alla historia och börjar om med sig själv som norm. 

Saturnus i egohuset är tekniskt den mest korkade placering härskaren bland härskare kan ha, för ego-positionen har alldeles för snäva skygglappar för en så kraftfull planet som Saturnus! Den ska idealt stå i väster, dödens väderstreck. Först mot dagens slut har tidens herre Saturnus samlat den vishet ett liv kan ge. Saturnus i öster är som att sätta en diktators kraft i händerna på ett småbarn!

I kombination med det unga Barnets glödande vilja till makt (Väduren i 10e huset) resulterar i Sverige partiets långa maktinnehav då Underklassen skapade sig ett konsumtionssamhälle och billiga charterresor till solen. Smulor från den rike mannens bord som lurade småfolket att deras tillvaro var ett paradis. På den simpla nivån tog socialdemokratin slut och intellektet - Merkurius i Barnets 1a grad - föddes knappt ens i detta land.

Efter att partiet i regeringsställning nu sålt ut all heder och ära Sverige må ha haft i omvärldens ögon, och i synnerhet kurderna sedan några dagar har anledning att beklaga vilket falskt parti Socialdemokraterna blivit, som sviker gamla löften för att höjdarna nödvändigt ville in i NATO, kommer här en snabb inspektion av SAP-kartan.

Gjordes ens någon granskning av partihoroskopet är Magdalena Andersson blev Sveriges första kvinnliga statsminister? Den frågan uppstår när jag ser att hennes knaggliga start i den rollen koinciderar med att Partiet går igenom dess svagaste cykel, den där det retarderade intellektets Merkurius antyder ödets karaktär! 

 


Landet går från undermåliga år med året 2015 som en särskilt ostrukturerade period med ett illa genomtänkt flyktingmottagande till partiledarskiftet precis när den veka Merkurius tar över stafettpinnen!

Jag talar inte huvudcykeln (maha dasha) nu, utan den mer specifika sub-cykeln. Andersson tillträder 30 november 2021, en scenväxling som är så viktig att SAP-horoskopets "rytmik" tycks ta notis:

 

Vimsottari Dasa:

 Ketu MahaDasa:  2015-07-12  -  2022-07-12

  Antardasas in this MD:

  Ket:  2015-07-12  -  2015-12-09
  Ven:  2015-12-09  -  2017-02-05
  Sun:  2017-02-05  -  2017-06-14
  Moo:  2017-06-14  -  2018-01-13
  Mar:  2018-01-13  -  2018-06-11
  Rah:  2018-06-11  -  2019-06-30
  Jup:  2019-06-30  -  2020-06-04
  Sat:  2020-06-04  -  2021-07-15
  Mer:  2021-07-15  -  2022-07-12


I "grevens tid" sker en ledarväxling som terminerar Ketus intervall i HUVUDCYKELN. Gåta: Är det här den huvudlösa demonen visar sig fullt ut eller historien tar en vändning? Åren under Ketu/Draksvansen var sannerligen en eländig del av SAP-horoskopet och har en pinsam roll vid Partiets födelse. Draksvansen tycks visa att svenska socialdemokrater var en inskränkt och nationalistisk sort som fullständigt förkastade socialismens internationalistiska prägel. ÄKTA socialism ses i expansiva Jupiter (välmående och framgång för alla) i den universellt allomfattande Skytten. Men vad gör svenska socialdemokrater? Jo, ser detta tema som en Fiende, en Olycka och relegerar temat till den maktlösa sjätte zonen.

Tack vare ett känt födelseklockslag för första kongressens start (uppgift: författaren Göran Skytte) får vi såväl den genanta Präglingens Saturnus vid ascendenten (påklistrad pamp-yta) och också socialismens sanna väsen undanknuffad till horoskopets vekaste sektor, det sjätte huset.

Detta var den svenska arbetarens öde då och kunde inte ha varit annat. Historiens gång visar hur träffsäker denna bakvända himmel är där i princip ingenting stämmer psykologiskt förutom en makthungrig grupp som kohandlar fram en lösning som ändå gör landet lite mindre smutsigt och fattigt men på inget sätt gör upp med klassamhället. Tvärtom, som 1974 års Sverigehoroskop visar har det varit på stark framväxt redan några år innan nyliberalismens start runt 1979-80.

Notera hur Stefan Löfvens nominella funktion som statsminister och inflödet av flyktingar 2015 sammanfaller med att den huvudlösa Ketu startar, som huvudcykel och även som första subcykel. "Ren" Ketu, ren ostyrig Draksvans utan kontroll, dominerar alltså andra halvåret 2015, vilket väl var då flyktingströmmen var som starkast. 

SAP-horoskopet antyder här ett verkligt lågvattenmärke i förmågan att driva god politik och överhuvud har svenska arbetare blivit så korrupta av charterresor och lådvin att partiet inte kunnat regera på eget mandat på ett antal år, inte minst den här Ketu-cykeln som avslutas med att Magda tar över och partiets intellektuella haveri går i dagen.

För se här, inte bara är KVINNAN ett problem i SAP-horoskopet. Partiet har av tradition bestått av manliga betonghäckar utan mycket i huvudet. Och KVINNAN (Venus) är ett problem för Krabban i öster. Detta eftersom Modersprincipen (som många kan intyga) tenderar att förtära sina barn, leva ut och förverkliga sig genom avkomman. Så beter sig inte Venus, som står för jämvikt och två parter som harmonierar till ömsesidig belåtenhet. Men så fungerar Krabban, modersprincipen i Socialdemokratins horoskop. 

Partiet är så identifierat med makten (10e huset) att det kommer att uppfatta sig som Mamma Staten (Moder Svea!) och bossar runt med befolkningen som om de primärt var statens barn och inte de enskilda hemmens avkomma. 

Lägg till detta att SAP:s ascendenthärskare Månen (modersprincipen) är "fallen" i skorpioniska mörker. Partiet ser kvinnlighet och moderskap som ett nödvändigt ont. Nödvändigt för att förse den Förtärande Modern (staten) med ny befolkning som kan arbeta åt Mamma när de äldre stupar, men sex är också något ont eftersom akten och påföljande graviditet gör kvinnorna odugliga på arbetsmarknaden. 

Därför en permissiv abortlagstiftning Staten frammanat och som enbart syftar till att hålla kvinnor tillgängliga i förvärvslivet så mycket som någonsin möjligt är, samt döda småliv om de tenderar att hamna hos ofärdiga mödrar och därför förorsakar Mamma Staten kostnader (socialstöd och liknande). Mor Svea är en mördare av Guds nåde och således inte bara genom landets vapenindustri och -export.

Det är därför det låter som "sju svåra år" i Sverige när det börjar talas om religion och olika livsåskådningar, särskilt som dessa introducerar frågor om Etik och kosmiska lagar (som de astrologin antyder sin kännedom om). Då visar sig hela landet i grunden hjärntvättat och förstört av den grobianlåga kollektivism en materiellt sinnad manlig metallarbetere satt som norm för landet. SAP-horoskopet började som arbetare i underläge och kläm men här är kartan för det svenska intellektets ofullgångna natur.

Och inte bara klassificerar hinduisk astrolog en planet som SAP:s intellektsplanet Merkurius i 1a graden som nyfödd och ännu ofärdig (eller i 30e graden eftersom planetär mognad går åt motsatt håll i negativt polariserade tecken). Partiets intellekt ÄR OCKSÅ ett problem för Krabban som rollmask eller personlighet. Detta har att göra med att Krabban/Månen står för tidvatten och kroppskemi, en böljegång av inre sinnestillstånd som inte följer några av de regler som intellektet Merkurius fungerar utifrån. 

Mamman har sina viktiga år från 0-4 när traditionen lyfter fram Månen som symbol för det absoluta beroendeförhållandets livsstadium, när bebisen inte kan annat än klänga vid mamma för mat och emotionell trygghet, dvs. sin överlevnad. Från fem bollas vidare till Merkurius som symbol och detta är det unga barnet (intervallet 5-14) då intellektet växer till sig. 

Planeternas generella åldrar är inget stort mysterium, varje kultur som observerar sig själv finner ett antal stadier och det enda intressanta är hur astrologin så väl knutit planeterna till för dem typiska uttryck: t.ex. åldersomens Saturnus, "gammelfar" och hemmets vördnadsbjudande auktoritet. Skrämmande som "Liemannen" för alla materialister och hatad av feminister för att representera ett förtryckande Patriarkat. Den korkade gudsbilden av en gammal gubbe med vitt skägg är förstås också variant av samma hat från dem som står lägre än bladlössen i sin förståelse av vad SJÄLAR gör på Jorden i endera manliga eller kvinnliga kroppar (och så de stackare som till följd av dålig karma eller riska familjemiljöer varken klara att bygga varken det ena eller det andra).

Ett större mysterium än att Merkurius sammanfaller med barnets utveckling av ett rikt (i bästa fall) språk och perfekt kroppslig mobilitet, är frågan varför Krabban inte har en tillgång i intellektet. Är verkligen emotionernas dyningar och intellektet så oförsonliga sidor av levande varelser? Även här tycks "de gamle" ha fattat: så är det. Affekterade människor tänker riktigt illa och det är det Socialdemokraterna nu visat ändå sedan Magda tog över ledarskapet. Det hon och sitt "handplockade" kabinett gör som regenter borde inte speglas i S-horoskopets ödescykler men gör det!

Partiet fullbordar en Huvudlöshetens galna sub-cykel sommaren 2022 - en miserabel tid i partiets historia - och den hinduiska ödesmetoden går vidare till nästa fokuspunkt i födelsehoroskopet. 

Vimsottari Dasa:

 Ven MD:  2022-07-12  -  2042-07-12

  Antardasas in this MD:

  Ven:  2022-07-12  -  2025-11-12
  Sun:  2025-11-12  -  2026-11-12
  Moo:  2026-11-12  -  2028-07-12
  Mar:  2028-07-12  -  2029-09-12
  Rah:  2029-09-12  -  2032-09-12
  Jup:  2032-09-12  -  2035-05-11
  Sat:  2035-05-11  -  2038-07-12
  Mer:  2038-07-12  -  2041-05-10
  Ket:  2041-05-10  -  2042-07-12


Dessvärre vidtar Venus sub-cykel och vi har just sett hur denna planet också innebär problem för Krabbans väl maskerade men i djupet odemokratiska natur. Under de följande åren kommer Partiet att få våldsamma problem och den kosmiska Balansens vågskålar går dem helt ur händerna. Partiet kanske skulle ha somnat in redan runt millennieskiftet istället för att bli ett nyliberalt högerparti (sett ur ledningsperspektiv)...

Venus i SAP-horoskopet  kommer att lyfta fram dess väsenslikhet med krigsgalningen Adolf Hitler, som också föddes Vädur och med oförmågan att skilja mellan krig och fred, mellan Mars och Venus som också stod underkastade det förvuxna Barnets egocentriska perspektiv och med särskilt emfas på krigets Mars eftersom det är Vädurens härskare. 

Kort och gott, Magdalena Andersson kommer att få ett krig på halsen snabbare än hon tänkt sig. Militärindustrin jublar förstås i det hemliga över NATO-anslutningen, för det finns skäl till att NATO-anslutningen så snabbt genomdrevs med folket enbart boskap som piskades till rysshat genom mediernas hysteriska propaganda. 

Bakom denna strategi låg USA och dess världsomspännande intressen. Men svenskarna lurades av de dolda makthavarna att enbart titta på Putin och någon dummare än Magdalena Andersson kan Sverige knappast ståta med.

Nu kommer Venus period och kvinnor inom socialdemokratin i skottgluggen. Jag kan tänka mig några som avgår utan goda vitsord, inte minst Ann Linde som var behjälplig i partiets svek mot Sverige.

Jag tror inte Partiet överlever mycket längre till men det är en subjektiv åsikt. Intressant är att den hinduiska läran närmast tycks synka Partiets förestående öde med det jag kallat landets "lilla död". SAP: sommaren 2022 till senhösten 2025. Sveriges tunga period under Saturnus: november 2022 till sommaren 2025.

https://siderisk.blogspot.com/2022/03/sveriges-lilla-dod-november-2022-till.html

Det viktiga för Sveriges horoskop är att Saturnus symboliserar pålagor och tvång vilka administreras av landets rika minoritet (Solen/Jupiter) vilka står i ett komplext samband med order, kommunikéer eller allmänna utlandsförbindelser. (Förhållanden som benats ur många gånger tidigare på bloggen.)

Man kan alltså tänka sig att USA (vilket var deras plan hela tiden) tvingar ut svenskar i krig eller stationerar kärnvapen i Sverige. Det senare om nu Rysslands varning till NATO hörsammas om deras nya finska gräns direkt mot Ryssen. Då tvingar USA istället Sverige att ta första kärnvapensmällen när Magda och Kompani slutgiltigt sänkt det här landet i sin brist på moral och totals kapitalistiska näsa för att gå dit man sniffar en vinnare "att hänga med" på viktiga möten, eller åtminstone garanter för fortsatt egen makt. 

I detta läge är en Ny Tidsålder och postkapitalismen inte långt borta. Först kanske USA kanske måste nöta ned sina klor i Sydostasien i ett sista Världskrig...) Det är hugget som stycken vilket som hinner först, Naturens Vedergällning eller människans fortsatta drullighet till följd av otillräcklig intellektuell kapacitet.

 

Se också: Magdas relation till Sveriges lilla död


PS. "Rebusen" i biltexten till kartan överst får sin förklaring när man ser hur otroligt stark den manliga dominansen - Mars - är i SAP-horoskopet:

https://siderisk.blogspot.com/2009/04/planeternas-hemmatecken.html#verksam-natur

Saturnus är till skada men förmår inte släcka arbetarens primala (och primitiva) glöd. Saturnus är svag i världslig placering i öster och blir i princip bara en falsk rollmask som spelar Auktoritet eller Härskare medan den massiva Ego-Väduren gör lite vad den vill - mest på impuls - när i maktställning... Vartefter Väduren (och särskilt härskaren Mars) bränner bort Krabbans protektionistiska och livsbefrämjande Vatten blir Partiet alltmer en otäck modergestalt/Stat som skadar sina barn. Moderssymboliken blir allt mindre passande, den allmänna välfärden har givits upp. 

Man måste utgå från att Socialdemokraterna med detta 10e makthus så subjektivt begränsat är oförmöget att se sig som annat än makthavaren. Det verkligt skrämmande är hur lite av alternativ landet Sverige lyckats producera. Därför är dess dagar räknade.

 

PS2. Publicerat 14.32 direkt efter nödtorftig rättstavning, utan baktankar om att försöka "synka" med Ödet. 

Tidpunkten visar sig motsvara Vågens 8e grad över Stockholm (sommartid +2H). Var har den valören setts tidigare? Jo i bloggarens horoskop, Solen i 6e grad i tät konjunktion med Mars i 8e - naturligtvis i 5e konungahuset eftersom bloggaren redan gjort makttrippen i ett eller flera tidigare liv och nu låter sig roas av den värsta skock barnrumpor han sett i något liv där inte värdkroppen var retarderad och förhindrad egna omdömen. (Sådana liv har också förekommit, själar söker allsidiga erfarenheter.)


Inga kommentarer: