Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 17 juli 2022

Värmeböljans omen inte i paritet med en eklips, men...

 

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/9KPPOw/europa-brinner-sa-ar-laget-i-sju-drabbade-lander
 
AB summerar de senaste tidens rapporter om hettan i Europa. Textens rubrik (synlig i länken) låter som om världskriget är här, och mildras vid publiceringen. Den ger ändå ger en bra koppling till en astrologisk figur som fick namnet "Värmebörjans signatur". Här kommer ytterligare ett resonemang.

Senantike naturvetaren Ptolemaios skrev en del om ny- och fullmånar som omen. Kraftigast var de förhållanden där Jorden kom mellan och orsakade förmörkelse. När en eklips föll känsligt i födelsehoroskop av något slag (individ, nation) kunde effekterna bli märkbara och kännas av i åratal.

Med äldre kosmologi med Jorden i kosmos centrum trodde man att "spökplaneter" låg bakom förmörkelsen men sanningen är att det funkar riktigt bra med modernt vetande. För den verkliga boven, Jorden, är ju ett "dubbelsystem" med sin roterande måne. Och den senare markerar övre gräns för den sublunära sfären, den låga (jordnära) region av rymden där demoner håller till. Sådana som t.ex. eklipsskaparen, hinduismens Rahu och Ketu, Drakens huvud och dess svans. 

Utvikning. Wikipedia har en lätt avvikande men intressant beskrivning av Rahu:

I hinduistisk astrologi representerar Rahu materialism, besvär, fruktan, otyg, besatthet och förvirring. Den associeras också med politiker och de ockulta vetenskaperna. Likt Ketu är Rahu också fiende till solen och månen.

Den materialistiska äregirighet hos Drakhuvudet bloggen har betonat skulle i vissa fall kunna bottna i... fruktan! För vad? Kanske individens negativt upplevda bindning till fattigdom och oansenlighet. Det kan vara en verklig utmaning att forska i strebers som lyckats. Är det vanligare med en framträdande Rahu hos dem som kommer från en underprivilegierad bakgrund än de framgångsrika som redan haft t.ex. kapital med sig?

Tanken väcks efter att ha hittat inte bara Ukraina utan även Litauen som Rahu-influerat land. Vanvettiga frihetsbegär alltså skulle kunna bygga på fruktan för vad ländernas respektive eliter faktiskt är: fattighjon som velat komma upp sig och bli som västerlänningarna.

Sol- och månförmörkelser åsido, vad om sällsynta möten som den extrema men odokumenterade signaturen för "Värmeböljan" som bloggen pekade ut i somras och som troligen är en verksam del i horoskopet för den extremt sällsynta svenska bebis som får bubblor och sår på huden bara det vidrörs (kort förväntad livslängd), samma störning som i horoskopet för USA:s tillbakadragande av aborträtten, eller de stillsamma norrmännens homobarskjutning? (se taggen "Värmeböljan")

Kort sagt, kan långvariga effekter misstänkas också hos kraftfulla och sällsynta astrologiska omen med planeter snarare än de två Ljusen? "Värmeböljan" (eller vad man vill kalla denna astrologiska signatur) innehåller ju Rahu, en av komponenterna i de "långvariga" eklipserna. (En vanlig nymåne sägs vara ett potent omen bara under sin livslängd och innan nästa nymåne ger ett nytt budskap som "skriver över" det gamla ominat.)

https://siderisk.blogspot.com/2022/06/mer-om-varmeboljans-astrololgiska.html


Hypotes: Enligt uppföljningstexten skulle det innebära att sommaren 2022 rymde ett omen som kommer att "hålla i sig" intill ... ja, signaturen förekom 4 gånger på 1000 år.

  • 1204 var ett verkligt skitår enligt de få notabla händelser en snabb googling hittar. Det var då Västerlandet för lång tid framöver gjorde sig till världens fiende. Kristna korstågsfarare bränner och plundrar nuvarande Istanbul på väg ner till Jerusalem för att "försvara Frälsarens land mot muslimerna". Jesus råd att höja sig över karmalagen genom att "vända andra kinden till" hade de kristna för länge sedan glömt bort och ersatt med andra skäl (makt, rikedom).
  • 1595: är överhettningens signatur tillbaka igen. Detta är året för inbördes krigande (som så ofta) mellan europeiska länder. Frankrike har förklarat krig mot Spanien tidigare under året och det har säkert förekommit incidenter innan Googles krönika UNDER en sällsynta astro-signaturen noterar Frankrikes anfall på Spanien. Men den här attacken nämns för att franske kungen beordrar den så brådstörtat och illa överlagt att han nästan förlorar livet. Drabbades han av "Värmebölja" i sitt psyke?

    Även: En av Elisabet av Englands favoriter, Sir Walther Raleigh leder sökandet efter det sägenomspunna Eldorado i Nya Världen och engelskt understöd anländer inom ramen för det onda ominat med resultat att engelsmännen plundrar spanjorernas nya provins Venezuela. "Värmebölja" även i det engelska sinnelaget?


    Att "Värmeböljan" alltjämt svallar en tid efter att ominat har upplösts ses när spanjorerna anfaller England den 23 juli (ominats sista dag var den 6 juli), gissningsvis som återbetalning för attacken mot "deras" Venezuela.
  • 1892: Europa frossar i stölder av kolonialområden. Under ominat är det Frankrike som ockuperar ett tills dess självständigt rike i Västafrika.
  • 2022: Sverige kastar sig frivilligt i kolonialisten USA:s famn och kommer "att tjäna USA väl" i dess ambition att inte tappa rollen som världens och kapitalismens onda Överherre. Som noterat publicerar Regeringen inom ominats giltighetstid svammelrapporten "Ett försämrat säkerhetspolitiskt läge".

****

Inget av detta styrker hypotesen att "Värmeböljan" skulle vara en varaktig och mäktig signatur. Det är definitivt inte några tillräckligt stora och varaktiga konsekvenser. Undantaget möjligen Västs skövling av Konstantinopel som ännu en skopa aggression av en redan då månghundraårig illvilja mot Islam. Kanske kommer Sveriges klantiga panikanslutning till USA:s ambition att bidra till ett 3e världskrig.

Just typiskt om ett land som så länge varit känt för att vilja medla i konflikt  och som förespråkat kärnvapennedrustning  i ett lappkast vänder och agerar för början till slutet på den nuvarande politiska världsordningen. Fast...Sverige är ju Extremisten bland de välmående västländerna. Den som lever får se hur länge USA väntar med att kräva in svenskar som kanonmat i något frontkrig (så att amerikansk trupp slipper och USA:s ledare inte tappar i inhemsk opinion).

Och dessutom: skulle detta omen likt en eklips gälla intill dess nästa inträffande skulle världen verkligen vara helvetet, eftersom den onda överhettningen förnyas varje gång Fiskarna/Väduren knyts ihop i en evig rundgång ... Mitt tankefel!

Helt klart är "Värmeböljans" omen komplext men begränsat i tiden. Det är en kortlivad trigger för de horoskop som innehåller en lättantändlig Vädur, men som dras åter och förnekas eftersom Väduren disponeras av Mars i den världsliga förlustens eller den osjälviska uppoffringens Fiskarna som här är extra stark (jämför det genetiskt defekta spädbarnet).

Bloggaren vacklar, för DN har den 13/7 en olycksbådande text om Västeuropa (lik inledningens tal om Europa i brand):

"Från helgen och en vecka framöver talar prognoserna för att hela Italien kommer att få sommarens fjärde värmebölja med väntade temperaturer en bra bit över 40 grader." Och varning för dödliga temperaturer i Storbritannien. När hörde man om sådant senast?

Om något verkar en enklare signatur just nu mer kritisk: eldplaneten Mars entré i hemmatecknet Eld-Väduren och i skrivande stund på kollisionskurs med Rahu i samma tecken. Under detta omen skärper Sverige sina terrorlagar och börjar genast kalla allt och alla terrorister! Svenska folket är inte säkert under landets lagar längre. Ett maktövertagande av något slag pågår inför massans oseende ögon - "det sovande folket" (Fredrik Reinfeldts tillvitelse) är passivt som vanligt. Demokrati?

*****

Härnäst på menyn: inspektion av kollisionen mellan Mars och Rahu i Väduren senare i juli. Som tidigare nämnt medger hinduisk astrologi att planeterna redan nu samverkar (i samma tecken) men att en tät konjunktion är den mest antändliga perioden. 

Räknar man en konjunktionen som ett helt tecken gäller följande period:

Range of search: 1.01.2022 - 1.01.2023
In steps of: 24h 0m
Search for...:
ma.0.nod
 
Realization intervals (begin - end):
28.06.2022 - 10.08.2022 

Med en avvikelse om ±5 grader mellan planeterna infaller "heta zonen"  enligt följande:

Range of search: 1.01.2022 - 1.01.2023
In steps of: 24h 0m
Search for...:
ma.0.nod
 
Realization intervals (begin - end):
26.07.2022 -  8.08.2022

Berört område i zodiaken är Vädurens 20e grad till 29 grad.

Sverige berörs eftersom Mars är fundamentet till landet Måne i nästintill 23e graden av Väduren. Månen är symbol för landets ansiktslösa folkmassa och även (generellt) inrikespolitiska tillstånd. "Homeland Security" - en neuros vi efter Påskupploppen och Almedalen beslutat importera från USA (i vår osjälvständiga önskan att imitera allt amerikansk) kommer att på något sätt aktiveras under denna korta period. Min misstanke är att Almedalsdådet klassats som "terrorhandling" för att synka med den nya hårda lagen. 

Från och med nu kommer varje ficktjuv att terrorklassas och  skickas i exil om vederbörande var oklok nog att försöka sig på något i landet utan att vara svensk medborgare. Men man kan fråga sig om den nya lagen inte är mer upprörande än trygghetsskapande. Ingen svensk är numera höjd ovan misstanke innan Säkerhetsmyndigheten gjort en datasökning för att säkerställa den gripnes nationalitet. Se tidigare inlägg med hänvisning till artikel i AB.

Rahu blåser upp Mars förtärande styrka mångfalt men när når den här konflagrationen Sveriges inre (hur man än tolkar detta, psykiskt eller materiellt)? Den 30 juni går Mars in i gradexakt konjunktion med landets Måne medan Rahu ligger två grader längre fram. Inom "heta zonen" har Sverige flera dagar av psykisk turbulens och då kan man inte vara säker på att inget läcker ut redan före eller efter definierade gränser. Och dessutom är Sverige inte det enda landet i världen som kan ha en viktig planet i brännheta sektorn...

Vad som talar för att detta krisomen knappt kommer att göra något väsen av sig, är det faktum att "det sovande folket" verkligen har en passiv Mars i Oxen "sovande" i 8e huset - dålig karma som inte förfallit till återbetalning än, men som mognar i 8e eftersom dess problem påverkar entitetens attityd till det sämre, så att ond karma fortsätter byggas upp så länge man är omedveten om innehållet i detta hus. 

Eftersom 8e innehåller stoff som befinner sig bortom döden, måste därför individen överskrida sitt egos skyddslappar och se sina tidigare liv för att upptäcka roten till det onda, men det är samtidigt en risk för den som dolt sina gamla synder till den grad att astrologin beskriver dem som djupt liggande och omedvetna i 8e. Det finns en risk för den otränade att plötsligt varsebli för mycket och därför ligger - av Nåd - en del av missgärningen, av smutstvätten, ännu i själens "minnesgrav". 

Resonemanget kan överföras även till nationalpsykologi: vare sig något notabelt händer i Sverige är händelsens upprinnelse bortom den  intellektuella förmågan hos landets ledare att greppa, just för att Mars-i-8e definieras som Månens mörklagda (och ruttnande) rot. I händelse något notabelt av olyckskaraktär inträffar är det alltså "rakt ur det blå" relativt den svenska omedvetenheten.

*****

Ett annat scenario för denna "överhettningens kulmen" matchar symboliskt SAS-piloternas pågående strejk. (Det förefaller dock troligt, enligt tidningsrubrikerna,  att frågan får sin upplösning före den rödmärkta perioden.

AB kallade det SAS "krasch" (Mars som olyckan). Men kan också se det som att företagsledningen bedriver "krig" mot de anställda. Jag håller en dörr öppen för att detta krig får sin upplösning först när Mars och Rahu blir riktigt tajta med varandra. SAS passar bra eftersom transiten drabbar Månen, dvs folket som just nu är reslystet och på semester och många blivit strandsatta på turistorter och kommer inte tillbaka till löneslaveriet i Sverige.

 Ur AB:s kommentarränna (12/7) i anslutning till artikel :

 -Vad jag kunnat läsa mig till så stämmer piloternas version i allt det viktiga. SAS ledning uppför sig som godsherrar från forna tider. Sverige har varit fantastiska på att möta förändringar inom olika branscher, när företagen jobbar TILLSAMMANS med facken. Jag står helt på piloternas sida. Beklagar alla anställda för den styrelse o VD som för krig med er
/Flexibel 33

***

-Är det inte märkligt att stora fackliga centralorganisationer i Danmark och Norge (LO, Dansk Metall) visat sitt stöd till piloterna och står bakom dom, medans i Sverige är det knäpptyst? ["Det sovande folket"]

Hur kan svenska fackföreningsrörelsen inte reagera mer när strejkrätten ifrågasätts och när ett bolag på ett öppet sätt struntar i ingångna avtal genom att starta nya bemanningsbolag? Om SAS och Svenskt Näringsliv lyckas med detta är fler på tur. Man använder allmänhetens felaktiga syn på piloter som en murbräcka för att ruinera den trygghet den skandinaviska modellen gett oss.

/Erik

-Hej Erik! Jag har också reagerat på hur olika debatten är mellan länderna. De flesta länkarna i min artikel är till norska medier, litegrann till danska. I Sverige har debatten mest handlat om passagerarna, vilket naturligtvis är ett viktigt perspektiv också men kan lätt bli ensidigt. Sverige behöver en mer balanserad diskussion om SAS-strejken, det är det som drivit mig att skriva två artiklar i frågan och jag kommer fortsätta bevaka den.
/AB:s Peter Gustavsson

https://www.aftonbladet.se/ledare/a/Ea6kJK/thorwaldsson-tittar-pa-medan-sas-kraschlandar

Men det är upp till betraktaren att "se" konjunktionens tillämplighet inom en eller annan tilldragelse, och den här ser just så "elemental" ut att hetta och eld som sådana förefaller troligast. Dessutom söker bloggaren fortfarande förstå hur Rahu agerar. Den är en av de onda enligt hinduismen medan västerländska astrologer inte sällan lovsjunger den världsliga framgång den uppåtsträvaren kan bringa. Rätt talande för hur stor eller liten världsbild en kultur kan röra sig inom... 

Den hinduiska traditionen handlar egentligen om vilken styggelse det är för en låg demon som tillhör den sublunära Vatten-regionen runt Jorden (där korta livscykler alstras) att få hybris och vilja lämna det biologiska kretsloppet och bli som en av de odödliga gudarna. 

Men demoner saknar gudarnas förutsättningar och när Rahu träder ända upp i Eld-elementet och stöter på dess herre Mars, då liknar den astrologiska berättelsen den grekiska myten om den oförvägne unge Ikaros som vaxade fast ett par vingar vid sin kropp bara för att strax i övermod flyga för nära solen. Vaxet smälte, vingarna föll av och den demoniskt berusade föll mot sin död. Gudarna (liksom Solen bakom solen) har sina gränser vilka inte kan överträdas.

Mytens demon tjuvade via oärlighet visserligen till sig av gudarnas nektar (som bringar odödlighet) men notera att den förblir i sin gamla sublunära värld och blir synlig när sol eller, måne kort skyms vid eklipser. Det svärdshugg som klöv demonen i sitt Rahu-huvud och Ketu-svans för tankarna till vapnens planet Mars och i senare och mer "teologisk" hinduism är det Vishnu som svingar svärdet, Vishnu i sin konservativa aspekt av "Bevararen av den Rådande Ordningen" (treenigheten Brahma-Vishnu-Shiva är en sen teologisk konstruktion). Ingen ogudaktig demon kommer någonsin att träda in i Himmelriket bakom den illusoriska yta vi kallar universum.

Den stundande konjunktionen med Mars är alltså av samma art som eklipsen och bådar illa eftersom Rahu förstärker och på demoners vis skapar en vrångbild av den i sig olycksbringande Mars.

*****

Spekulativt tillägg

Vishnu står naturligtvis ovan vår värld, men det har inte hindrat påhittiga hinduer från att förminska och peta in guden i ett kosmiskt schema. Som "Bevararen" motsvarar den "vara" eller existens - den hela tid vår värld har till sitt förfogande sedan Brahma skapade den och fram till att Shiva förgör den. Genom att brutalt förminska Vishnu kan guden därmed liknas vid Passionens kvalitet i Guna-läran, passionen som håller Kretsloppet i rörelse. Eller motsvaras Vishnus "bevarande" snarare av okunnighetens kvalitet Tamas (Mörkret)? 

Det är just bristen på kunskap som håller de levande varelserna sovande som de nyttiga idioter de är nere i demonernas sublunära sfär. Där luras de många av falska frälsningsberättelser om frälsning genom "evig tillväxt". De falska demonerna låter påskina att det är arbetarens bästa som räddas men det är förstås det kapitalistiska systemet som måste räddas genom att tallösa generation slavar i en värld som felfördelar dem. 

Sakta, var och en i sin takt, upptäcker de fallna själarna det horribla system demonerna skapat och lurat i allmänheten att "det är inte perfekt men i vilket fall bättre än vad grannen har". I mina ögon var de tankar och kulturer som passerade genom tvåflodslandet lite väl pessimistiska. Fastän besläktade med hinduismens tankegods reducerades människan där till total oansenlighet: människan var skapt som, inte ett offer för demonernas lögner utan ett gudarnas verktyg.

Allt eftersom Väst lärde sig allt mer av Österns tankar skedde den märkliga fusionen av Platons tankar (i sig påverkade av Östern i ett tidigare historiskt skede) och judiskt tankegods. Den egyptiska (eller snarare hellenistiska) gnosticismen föddes. Och i den omvandlas Platons "unga gudar" (dolda bakom planeterna) åter till demoner - planeterna är alla illvilliga väsen som söker hålla den sovande människan kvar i den sublunära "produktions- och konsumtionsvärlden". 

Astrologin var naturligtvis till ingen nytta för en gnostiker, annat än att ge de demoner sanningssökaren hade att bemästra. Det fanns mantran som oskadliggjorde varje planetkrets så att själen kunde ta sig hela vägen tillbaka till den 8e kretsens stjärnhimmel (Himmelriket) - den som idag snarare visualiseras som en dimension utan- och innanför Kretsloppets illusoriska värld. Naturligtvis inkluderades Jesus tack vare sin växande ryktbarhet i den gnostiska berättelsen men frågan är om inte kristendomen till att börja med var mer gnostisk än maktfolket i Rom ville förstå. Rom förbjöd helt enkelt den egyptisk-syriska typen av kristendom.

I den här texten från det gnostiska Thomasevangeliet (hittat i Egypten) syns tydligt att denna Jesus har en multidimensionell syn. Himmelen är inte staplad som en åttonde krets ovanpå de sju längre himlarna (där Patriarken Saturnus agerar som fader Tid i den sjunde och kontrollerar allt under honom). För Jesus är Himmelriket en andlig (icke-materiell) dimension som genomsyrar allt, högt som lågt:

Jesus sade: Om dina ledare säger till dig: 'Skåda, kungariket finns i himlen' då lär fåglarna i rymden hinna före dig [dvs. människan är inte alls skapelsens krona]. Om de säger till dig: 'Riket finns i havet' då kommer fisken först [den moderna myten om att livet började i havet är just bara en biologistisk fantasi].

Det är snarare så att kungariket är inom dig och utom dig. 

När du kommer till självkännedom, då kommer du att bli känd och du kommer att förstå att du är ett barn av den levande Fadern. Men om du inte når självkännedom kommer du att vistas i fattigdom och det är du själv som är fattigdomen.

(logion 4)

Den fattigdom som är den okunniga människan kan jämföras med Mörkrets kvalitet i hinduismen. Ytterst är den gnostiska Jesus en "ljus-mörker-dualist" och "vanligt folk" (åhörarna) hinduismens vacklande mellankvalitet Passionen som sägs vara utmärkande för mänskligheten i stort (alla fångar Kretsloppet).

I den meningen har den här bloggen nästan sedan början använt de 3 kvaliteterna som en nästan pinsamt vag psykologisk grovindelning. Då och då dyker det upp verkligt illustrativa fall och det är tacksamt, för en doktrin som inte ger någon utdelning alls, är inte kul! 

Räknenissens sätt att bevisa sanning, genom kvantitativa tester och statistisk signifikans har fungerat dåligt på astrologin. Det betyder inte att astrologin är osann, bara att Räknenissen befinner sig i en så låg grad av verklighet att han aldrig kan fånga astrologins "multidimensionella" väsen. Men att det var så illa ställt med vår tids hjältar, de matematiska genier som lett människan till alla tekniska framsteg, det anade jag inte ens under bloggens tidiga fas. 

Vilken sensitiv konstbedömare som helst representerar en högre medvetenhet bara i kraft av att äga Solen (synen) och knyta sitt intellekt till det som i ljuset visar sig. Grekiska phanein ger vårt "fenomen" och hinduismens klarsynta "falsk fenomenvärld, maya" - den fallna själens "verklighet". 

Eftersom människan definieras som ett Passionens väsen, halvvägs mellan enkla djur fast i sina "nu" (okej, en del har viss framförhållning) och gudarna, föds människorna med sinnen avstämda att registrera på samma vibrationsnivåer detta tomma spektakel till värld opererar på. Därför gör mänskligheten inga framsteg (vad än evolutionsbiologer inbillar sig och vad en kort tid av teknologisk högcivilisation kan tyckas säga). Att människan alltid kommer att vara sig lik beror på att den naiva sinneskonsumenten finner allt så solitt och verkligt och deras ledare säger ju åt dem att jobba för all denna fattigdom.) 

Vad som händer med Vattenbärarens tidsålder, som står för dörren, är att människans genom visserligen undgick att bli någon rik amerikans personliga egendom - fatta hur nära det var innan delstaten Kalifornien stoppade denna tysk-amerikanska galning! 

Men genomet kommer ändå att förfinas i framtiden och människan kommer att "odlas" i önskad riktning. Beroende på vem som styr världen då kan det bli ett ännu värre helvete än några århundraden av kapitalism. 

Bortom Vattenbärarens cirka 2000 stundande år, väntar Stenbockens tidsålder och om arten inte helt gjort slut på sig då, återvänder med Stenbocken det hierarkiska tänkandet och ren klass- eller hackordningsmentalitet kommer att informera DNA-forskningen (det går inte ens att föreställa sig hur avancerad den då är). 

Eftersom Vattenbäraren som bäst blir 2000 år av "Himmelriket på Jorden" eller en tid av genuint Globalt Centralstyre efter Klimatkatastrofen, innebär det att Satans ankomst i världen bör placeras i Stenbockens tidsålder. Då kommer dessa "DNA-forskare" att skapa varelser som slavar åt dem, inte alls olikt Mesopotamiens svartsynta tanke om att människan skapade som slavar till gudarna. 

Det är således lugnt än så länge. Våra barnbarn får genomlida Klimatkatastrofen men kommer ut som renodlade och idealistiska Vattenbärare - kunniga vårdare av biologins Vatten. De verkligt onda utomjordingarna har inte upptäckt vår värld än och kommer inte hit på 4000 år än....


Inga kommentarer: