Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 30 juli 2022

Arga apor i Japan, apkoppe-panik i gay-folkets hemstad, svenska regeringens 0-koll

 

Aggressiv makake av honkön
ett glädjeämne för homolobbare
och feminister på Aftonbladet augusti 2021.
Föga anade tidningen vad som var på väg...

 

Jag vidhåller, som i inlägget om apkopporna som utlyst hälsonödläge, att Överhettningens astrologiska signatur i tiden inte bör trigga en lynchmobb att rusa efter homos, tros att det är där apkopporna frodas.
 


Mest obegåvade försök att verka i protektionistiskt för denna minoritet var häromdagen PK-DN. Någon sakkunnig förklarade myndigt apkopporna inte förmedlas av sexuell läggning utan av hudkontakt. Hur dum tror DN att deras läsekrets är? Noterade någon hur förrädiskt frågan vinklades om till fördel för det skyddsvärda objektet? 

Naturligtvis sprids inte apkopporna från psyke till det fysiska. Men det är den psykiska skadan som får hud att möta hud (kuken-i-arslet), så att aktiviteten sprider sjukdomen bland dem som inte söker förklaringar till sin mentala åkomma tillräckligt djupt. 

Det kan handla om extrema tidigare liv-problem med det motsatta könet. Kanske Ödet tvingar individen till motsatt kön för att jämna ut någon form av själslig obalans, människan vet mycket lite om vad hennes egentliga Jag sysslar med. Särskilt i västkulturerna där majoriteten slutar växa efter ego-nivån och lever som människobarn livet igenom istället för att ta del i den verkliga Människan.

Det fruktbara temat "Värmeböljan 2022" eller kanske hellre "Stora solstinget 2022" slår uppenbarligen igenom även hos homosexuella som brukar hänvisa till djurriket för att visa hur naturliga de är. Även apor har tydligen fångats på naturfilm idkande homosexuellt beteende (även om dessa scener klipps bort före visning i tv:s naturprogram).

Så hur ska man fatta den skock apor som fick knäppryck första veckan i juli - just när "Värmeböljan 2022" började ta fart? Apor som började klösa och riva på människor. Detta var mycket ovanligt för makake-aporna enligt ännu någon sakkunnig (sagt i Expressen har jag för mig).

Varför blev en liten population i en viss japansk stad som förryckta? Är detta ett antikt pedofilnätverk från den grekiska societeten återfött men nedflyttat till en primitiv djurart? Var det någon lokal förorening i vattnet som aporna reagerade speciellt på? Alla tankar är fria, men jag kom att knyta ihop homo-argumentet om apornas naturliga homosexualitet med den här aggressiva skocken (homosexuella är en mer brottsdömd kategori än vanliga svenssons). 

Häromdagen lyckades människobarnen döda en i den "galna" ap-skocken (såg något svenskt medier bara skriva av BBC-artikeln så jag refererar hellre till den):

https://www.bbc.com/news/world-asia-62316057

Senaste nytt är att homonästet på USA:s västkust, San Francisco, fått nästintill panik över apkopporna. Gruppen köar i timmar bara för att få höra att sprutorna tagit slut. (Är det så svårt att praktisera återhållsamhet ett par dagar, veckor eller månader tills epidemin dragit förbi?)

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/1OmJlX/problem-fa-ut-vaccin-mot-apkoppor-i-usa

Faktum är att åtminstone makakeaporna alltid är högröda ut i ansiktet, som om de alltid hade blint libidinösa Mars yra som del sin arts psykologi. (Gammalt främreorientaliskt namn för den röda planeten var Irra, misstänkt likt svenskans "irra omkring" - ett tecken på att människan förlorat herraväldet över sig själv, tappat kontakten mellan kropp och själ). 

Var apornas aggressionsutbrott ett tidigt tecken på att den astrologiska Hettan just börjat? Det påminner om tsunamin där djuren långt före människorna anade att något var på väg.

*****

Och när nu i Värmeböljan 2022 Sveriges radio snokat upp att regeringen vill ändra lagen och tillåta unga 16-åringar att begära nytt judiskt kön, en lag som också skiljer det juridiska könet från fysisk operation, då kan man undra hur förvridet modern och historielös sittande regering egentligen är? Redan de gamla grekerna (åtminstone de bildade) kände till själavandringen (och, kan antas, dess understundom märkliga konsekvenser av ett liv som väger in i ett annat). Nu legitimerar och förklaras för friskt ett problem som sitter i psyket.

Expressen, som har ett anti-socialdemokratiskt motiv i snart sagt varje publicering, har snabbt hittat en könsbytare som ångrade sig på halva vägen. Texten är bakom betaldörr men man fattar som sagt textens verkliga syfte. Huset Bonniers gement pekuniära läggning saknar gränser.

https://www.expressen.se/nyheter/juni-28-angrade-sig-gick--tillbaka-till-sitt-biologiska-kon-/

Det är som ingen svensk i maktposition äger förmågan att läsa av sin samtid och höra universums logik "tala" till människan. Regeringen bör inte fatta ett enda beslut så länge denna astrologiska störning så tydligt reducerat dem till "oansvariga fånar" som någon politisk kommentator träffsäkert kallade dem, fastän säkerligen inte i just den här frågan.

Om man använder dygnets början som tid för när nyheten läckte ut, blir horoskopet som följer. (Sveriges Radio var först, men Cilla Bankö och kompani har moderniserat sönder sajten och förenklat presentation och informationens "granulitet" till den grad att det är meningslöst att söka information från den.  Bara en massa fyrkanter med "sound bites" eller program att lyssna till, alla som faktiskt skrev beskrivande text verkar ha blivit avskedade. Aftonbladet publicerade informationen just före 11-slaget på förmiddagen.)


Detta är alltså inte klubbat ännu, men lär bli givet trenden i världen som knappast är mer begåvad i frågan än störningarna i ovanstående karta. Det enda positiva i socialdepartementets vanvett är att en deklaration på papper är lättare att ändra tillbaka än kemisk behandling och operativa ingrepp i värdkroppen.

Förslaget till lagändring avslöjas när rapportören Tvillingarna stiger i öster. Intressant här är att Afrodites/Venus eller hennes son Eros stiger i öster. Tvillingarna är ett sexuellt ambivalent tecken som rollmask enligt en av bloggens äldsta tester. (En studie av många Tvilling-ansikten t.o.m. antyder detta, de ser ofta väldigt genomsnittliga ut och sticker inte ut i mängden.)

https://siderisk.blogspot.com/2009/07/gay-fore-fodelsen.html

Tyvärr var antalet homosexuella med känd födelsetid så lågt att det inte går att dra några  slutsatser av testet.

Men i "kartan för lagändringsförslaget" ser man sekundära indikationer på att den här Tvillingarna inte är mentalt frisk (tecknet tillhör LUFT, således verksam företrädesvis i tanke och mentalitet - jämför britternas talesätt om att "go mental" över något eller något - detta ytterst kommunicerande och språkstarka folk har Månen i Tvillingarna och antyder Månen som höjt sig över VATTNETS känslohav till en typ som fortfarande känner men "översätter" känslointrycken i ord. Lufttecknens bättre känslokontroll gör att de ibland upplevs som oengagerade, särskilt av VATTEN-djuren).

Ingen kan missa var sinnessjukdomen som åtföljer detta lagändringsförslag ligger. Den överhettade Mars/Rahu i Väduren skickar Mars störande 90-gradersvinkel så hårt (till följd av den rent demoniska överdriftens Rahu) och det är den sårbara biokemiska själen som skadas svart. Krabban är människans komfortzon, där man är trygg och känner sig hemma (Krabban > 4e huset > Hemmet). 

Detta är också bloggens "Sensationalism" eller Eld/Vatten-krig i spektakulärt stark form. Jag vet inte vad som skulle krävs för att hålla intellektet kallt och omdömesgillt när subjektivismen rasar på detta sätt (Väduren och Krabban öppnar och sluter zodiakens första och subjektiva eller personliga akt.)

Våldsamt oroande blind sexualdrift hanteras här inte med förnuftet utan stör ut känsloharmonin. Detta fångar sedan ascendenthärskaren upp eftersom Merkurius olyckligtvis står i Krabbans VATTEN och söker på sitt känslospråk förmedla något som LUFTEN rationaliserar som en homo läggning. 

Horoskopet är ett tragiskt exempel på ett känslostört inre där inte Merkurius klarar sin uppgift att begripliggöra eller skapa logik. Individen har känslor för en annan av samma kön men är för obegåvad (den bittra sanningen) för att klara av att inse att det är den egna inre mannen/kvinnan man projicerat på den externa "andre", en annan person eller kategorierna "Man" eller "Kvinna" i helhet. 

Som bloggen torrt konstaterat är det utmärkt för Staten eftersom det är billigare att normalisera mildare psykiska problem män ge varje missanpassad medborgare skattefinansierat terapi. Eftersom Staten faktiskt föder fram sjuka människor genom vår livsstil är det dubbelt viktigt att presentera det 3e, 4e och alla andra hitte-på-kön som "alla lika normala" fast detta i sig är ett påhitt. 

https://regeringen.se/pressmeddelanden/2022/07/en-ny-konstillhorighetslagstiftning/

Problemen ligger numera i vägran att erkänna själen i det materialistiska samhället där nazityska kemister alltjämt sätter den svenska dagordningen (se medicinindustrin, denna svenska nationalreligion). 

Men själens död får befolkningen får sådana regeringar sin aldrig går till botten med uppkomna problem utan bara "lappar och lagar" tills Sveriges regelverk blivit kaotiskt. Sådana regeringars propaganda är definitivt skadlig för befolkningen eftersom deras världsbild tenderar att vara densamma som den myndigheterna basunerar ut, om och om igen.

Det är mycket passande att utöver oron hos regeringens försvarsminister (nästföljande näst-nästföljande inlägg) också den här nyheten ryms så väl inom "Värmeböljan 2022" - ett smärtsamt astrologiskt omen som verkligen drabbar trasiga delar i samhället (och världen).

Ska man vara realistisk var förbudet mot elsparkcyklar på trottoarer ändå en lyckträff (publik framgång) i det moras av felaktiga val den här regeringen ägnar sig åt därför att deras sakkunskap tillhör en döende civilisations- och samhällstyp. När Post-Kapitalismen använder kommer t.ex. frågan om vad en människa egentligen är återigen att få dignitet. Just nu handlar politiken bara om hur att man ska säkra Pengarna åt deras ägare (bl.a. Staten, medborgaren ytterst sett bara en produktionsenhet).

 

Inga kommentarer: