Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 16 juli 2022

Gamla elefanter

 

Expressen visar en bild på bortfraktandet av elefanter som likt invandrarna i Sverige hotar den rena urbefolkningen, hotar möjliggöra Överhetens prispress och återförslavandet av hela landets befolkning.

Fotot föder en tanke: "Tänk om man kunde deportera svenska makthavare lika enkelt. Lyft dem ur landet med en kran och sätta dem på någon fjärran ö. Låt dessförinnan kloka samhällsmedborgare utse ett byalag med verkligt ansvar för landet. Ingen inflytting till storstäderna får rösta, dessa är redan förstörda av marknadskrafternas världsbild och värderingar.

Inte kan väl rimligen militär och polis tar Överhetens sida i en folklig storstädning av de krafter som drar landet i så fel riktning? 

Eller? De nya USA-inspirerade terrorlagarna Överheten snabbt fått på plats gör snart till och med sådana här inlägg omöjliga. När Sverige kunde kollapsa så snabbt (precis som den här bloggen förutsagt) då vet man att hela Väst har kort tid som hjälpligt fungerande entitet kvar. 

Sverige är nidbilden eller karikatyren av modern, sekulär västmentalitet och nu gäller inte längre det gamla talesättet "det som händer i USA kommer tio år senare till Sverige". Nu är det Sverige som leder dödsdansen och utförsäljningen av allt det människor inom ett land kunnat åstadkomma och i viss mån åstadkom tillsammans. Nu är det världens vapenfabrikörer som anger färdriktningen mot Harmageddon. Om inte Naturens Vedergällning hinner före.

Se bara hur "vännen" USA i det fördolda påverkar Sverige att hamna på total kollisionskurs med även Iran. Bit för bit låter dessa makthavare sig luras in i en storpolitik de inte är vuxna att hantera. Lyft bort elefanterna.

*****

Efter Sveriges rapidsnabba kollaps i början av den "onda" Storfinansen Jupiters cykel, sker en lätt temperaturväxling från och med i november i år, "Lilla döden" använder till landet. Bara PRINCIPEN är känd via prognossystemet men inte inte vad det innebär i praktiken. OM nästa krigsskepp från USA ställer av atomvapen och riktar dem mot Ryssland, skulle det vara profetians uppfyllelse?

Om Iran avrättar den där fängslade svensken mot att deras bödel dömdes i Sverige häromdagen kanske är ett annat exempel på en mindre cykel av Saturnus, liemannen, som Sverige länge har haft svårt att förhålla sig till, trots att det är en av nationens viktigaste ödesfaktorer. En verklig positiv effekt kan dock tänkas: Saturnus stramar åt den inflation som driver så många svenskar ner i fattigdom just nu! Näringskedjan ser skenhelig ut och skyller på Putins krig medan alla vet att djävlar smyghöjer priserna för att profitera på slutkonsumenten - kapitalistens standardtrick. Därför är räknenissen Merkurius kopplad till dödssynden girighet, åtminstone från antiken. Troligen är kopplingen långt äldre.

Så bänka er gott folk, här en repris av Aftonens program om ni tappat ert:

Vimsottari Dasa:

 Jup MD:  2020-10-05  -  2036-10-05

  Antardasas in this MD:

  Jup:  2020-10-05  -  2022-11-22
  Sat:  2022-11-22  -  2025-06-02
  Mer:  2025-06-02  -  2027-09-11
  Ket:  2027-09-11  -  2028-08-16
  Ven:  2028-08-16  -  2031-04-14
  Sun:  2031-04-14  -  2032-02-01
  Moo:  2032-02-01  -  2033-06-02
  Mar:  2033-06-02  -  2034-05-08
  Rah:  2034-05-08  -  2036-10-05


Och det kan tilläggas att efter lilla döden 2022-25 följer den Onda Konformitetens tid. Publicisten Merkurius står klämd mellan den Onda Storfinansen (Jupiter) och landets Härskare (Solen, också verksamt ond). Här kommer yttrandefriheten att minska ännu mer i landet. George Orwells envägsmegafon - stat till undersåte - kommer att dramatiskt märkas.

Hoppar man lite framåt i Jupiter-cykeln (de spruckna lyckobubblornas tid för Sverige)  väntar 2033-34 ett knappt år av Olyckans tid, Mars. Krigsplaneten står riktigt illa i Sverigehoroskopet och kommer att släppa loss drivor av skelett ur garderoberna i landet.... Det är barnen som växte upp på krigsspel som nu offrar livet för USA:s sak.

När så Storfinansen (den Globala Kapitalismen) kört Sverige fullständigt i botten (som tack för vårt anammande av den), lämnar slutligen Jupiter över till Saturnus 2036-55. Jag har tidigare noterat Saturnus som en fattig och nästan svältande tid i landet (se Ukraina-horoskopets Måne+Saturnus = ett luspankt folk eftersom den rike östeuropeiska kapitalisten snodde allt). 

Det blir tvärstopp i Sverige för alla utgifter och bekymmerslösa charterresor. Det är då läsarens barnbarn får betala för gamla synder och felaktiga värderingar. Cyklerna tycks peka ut mot världen och att Sverige då gjort sig omöjligt, valet av "vänner" precis kommer att ligga oss i fatet när Vattenbärarens tidsålder rycker till och blir allt tydligare. Hur vet man det? För att Sverigekartans Gränsdragare dras med försvagande inflytanden. Dels för att Saturnus fundament Merkurius är så hårt ansatt av dålig Sol och Jupiter så att Sveriges makthavare faktiskt sågar av den gren som landets existens visar på. Och dels Saturnus olyckliga konjunktion. 

Den halshuggna Draksvansen invid gräns-Saturnus kan just beskriva att gränserna ifrågasätts av demoniska missiler som trampar över. I vilket fall är landets konturer så svaga att förödelsen av ett krig kan blir begränsat. Landet har ingen försvarsförmåga längre, NATO eller inte. Saturnus är debil och sargad och det beror på hela andra faktorer än hökarnas lögn om att Sverige skulle ha blivit "fredsskadat". Rötan kommer inifrån hökarnas eget system.

Karta tidigare använd i text om
Sveriges religion "Ekonomismen"




Inga kommentarer: