Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 23 mars 2022

Sveriges hunger efter död drabbar Malmöskola

Perverterad svensk ungdom delar videoklipp
på våldsdåd - förklaring följer i texten

NO HYPOCRISY

Wiki: Hypocrisy is the practice of engaging in the same behavior or activity for which one criticizes another or the practice of claiming to have moral standards or beliefs to which one's own behavior does not conform.

Det är Sveriges lönsamma export av krigsvapen som skapar nationen så dålig karma att död i allt större omfattning kommer att inträffa även inom landet. Naturligtvis är det rasistlandets utsatta områden där det spricker först.

Landet kan ha ett inbördeskrig att vänta under dess innevarande astrologiska ödescykel, "den onde Rike Mannens" Jupiter, 2020-36. Om massorna slutar tro på mytbildarna i toppen speglas det av en destabilisering även i samhällets absoluta botten.

Dubbelmordet i Malmöskolan på måndagen - tredje skolattacken på ett år - var möjligen en alarmklocka om lärares faktiska situation i landet och därmed av nationell betydelse. Detta bekräftas i fullt mått av händelsen där exakt tid för polislarmet finns. [Senare ser jag en annan uppgift i Expressen tio minuter tidigare, men skillnaden betyder inget i detta fall.]

Därmed ses horoskopet (Malmös koordinater) GRADEXAKT matcha nationens födelsehoroskop och dess tillkämpat men falska rollspel av rättvisa och jämlikhet (Vågskålarnas tecken i öster). Studerar man den flyktiga incidentens Måne (21a graden oavsett tidpunkt) där den träffar Sveriges välsminkade ansiktsmask, måste man också se till hur Vågens härskare Venus har det.

I nationens födelsehoroskop ägs Venus i normalt trygga 4e sektorn ("hemmet", "det privata") av gränsdragaren Saturnus. Tyvärr fungerar inte Sveriges gränsdragarna normalt vilket bloggen ordat mycket om på sistone. Invid demonens Draksvans är Saturnus suddig och otydlig eller rent av bristfällig. 

Utfallet? Sverige har svårt tänka stort, organisera den stora tanken och omsätta den i praktiken. Detta är landet som stoppar undan i mångåriga utredningar viktiga problem där verklig jämlikhet och rättvisa avslöjats lysa med sin frånvaro. Till sist har pöbeln glömt vad det akuta problemet var. Så få ekonomiskt mäktiga ÄGER Sverige att det aldrig kommer att fattas något rejält beslut om profitörerna i skola och omsorg, det är bara att inse.

Så om balansplaneten Venus saknar vettigt fundament i Saturnus, så säger det sig själv att t.o.m. en så harmlös passage över himmelen som Venus (som normalt har med inre känslor av välbefinnande och balans att göra). Men vid dubbelmordet råkar det sig inte bättre än att Venus passerar sitt födelsetecken (Stenbocken) och på så vis påminner om den grundlösa fantasin om att vi har balans och rättvisa i det här landet.

Extra tydligt blir det när våldsmannen och t.o.m. mördaren Mars står i konjunktion och dessutom Saturnus, Döden eller Liemannen om man ska diskutera den yttersta gränsen för dem som bara lever på den biologiska nivån (andliga zombies som är ett annat av det sekulära Sveriges många problem).

Månens lätta beröring av Sveriges falska jämvikts-yta var alltså allt som behövdes när mer djupgående transiter samtidigt verkade i nationalpsykets innersta (4e huset). 

Det är lika viktigt att studera den transiterande Månens funktion i födelsehoroskop och här börjar det ruskiga: Inte bara är Sol och Måne fundament i varje psykologi, Sveriges känsloliv i Väduren är ytterst framträdande (7e huset är ett hörnhus och därför mer framträdande än de planeter som saknar hörnläge). Men Månen i den trendkänsliga och historiefattiga Väduren är inte ens halva historien på folkkynnet.

Det viktigast är vad nationen inte själv är medveten om: Månens disponent är krigets och olyckans Mars och den ligger obskyrt eller t.o.m. omedvetet i 8e dödshuset (och för hinduer också ett hus där ond karma ligger och puttrar och väntar på sin tid att förfalla till betalning). Givet de noterade transiterna blir nationens dolda hunger efter blod och död rätt tydliggjord via dubbelmordet på skolan! Det är denna fantasins Måne med dödlig dold Mars som bäst förklarar "det svenska deckarundret" (i själva verket en massa mesar som rusar i drev för att själv casha in på begreppet).

Mycket av den här uppbyggnaden av galenskap som transiterna i 4e huset omvittnar måste medierna lastas för och deras hatiska antiryska propaganda och tjat om snabb NATO-anslutning i spåren på Rysslands misslyckade snabbfix. 

Och naturligtvis: regeringen Andersson som vacklande men dock visat att det är mer mördarnationen USA som gäller än något annat framtida alternativ. Gissa om kiddsen just nu bygger sin inre Mördare överallt i detta sjuka land! 

Jag fikade med en pappa häromdan som möjligen lät lite bekymrad över den femtonåriga sonens plötsliga intresse för svenska flaggan och andra tecken på att den partiska, provinsiella nationalsjälen vaknat även inom honom. Det finns säkert många föräldrar som märker förändringen i sina barn. Det är nationens inbyggda ondska som tar över befolkningen som en låg demon - en av de där som håller till mellan jordytan och månen.

*****

Vrider man kartans yttre cirkel (för Malmö) signalerar ögonblicket att något går snett med Lejonascendenten, eller med ledartypen (som lärare kan sägas falla under). Detta eftersom Malmökartan, tagen för sig, placerar ascendenthärskaren Solen i 8e dödshuset. En slump kunde man mena, men det intressanta är när man jämför en karta transiter med ett referensobjekt, som vi just gjorde, och noterar meningsfulla länkar.

*****

Det passar att avrunda med en hänvisning till en formidabel ögonöppnare i Aftonbladet för Mikael Nyberg som varje gång jag läst en artikel av honom har bjudits på sådan kunskap om de verkliga förhållandena att jag aldrig mer kommer att tro på mediernas allmänna propagandaväsen och påståenden att alla andra än de själva står för desinformation. Det är faktiskt ett litet under att vara tacksam för, att Nyberg ännu blir publicerad i en tidning ägd av NATO-Schibsted!

https://www.aftonbladet.se/kultur/a/oWGKmm/mikael-nyberg-om-ukraina-och-svenskt-natomedlemskap

Texten berör så mycket mer än lobbying för svenska Nato-medlemskap. Tänk att så dolska krafter i USA lurat in Sverige i en ny försvarspolitik där svenskar lurats delta i "förebyggande" krig.

Nybergs text smular sönder det antiryska drev som pågått medier i veckorna men ger också den kanske viktigaste dimensionen i det Sverigehoroskop som börjat se allt mer skrämmande ut, desto bättre man ser det finstilta.

"Det svenska värnpliktsförsvaret...skickades till skroten för att ersättas av yrkessoldater tränade för de preventiva krigen. För planeringen stod konsultfirman SAIC, en av Pentagons, CIA:s och NSA:s största kontraktörer. Sveriges intressesfär sträckte sig nu, förklarade SAIC i en rapport 2001, över Östersjön till Baltikum och vidare ut i Europa."

Vidrigheterna SAIC är involverade i beskrevs av samme Nyberg i långt större detalj redan 2014 i GP. (Det handlar om USA:s beställningsmord på distans via drönare som jag flyktigt påmint om apropå allt orerande om Putins krig.)

Så vad är Nyberg-citatet om inte en beskrivning av den kuriösa brist på förmåga till gränsdragning som horoskopet uppvisar i 9e huset, för "långväga resor" vilket jag förenklat som "Utlandet"?

Svenska gränsdragaren Saturnus är helt enkelt satt ur funktion genom ett hemligt amerikanskt konsultbolag - horoskopets sublunära demon Ketu - som reducerat Sveriges gränser och intressesfär till ett gummiband som USA kan spänna eller slappna av allt beroende på amerikanernas egna intressen - t.o.m. företagsintressen om jag förstår Nyberg korrekt! (Sverige kan dras in i krig för att USA känner hot mot sin "värdekedja" - försörjningen av viktiga komponenter.)

Sådan är den fördolt Allierade de naiva svenskarna älskat i generationer tack vare den ständiga propagandan och självskrytet i Hollywoods filmer (exempellöst genomskinlig i Jerry Bruckheimers platta actionrullar med namn som Tom Cruise och Nicholas Cage) och före Bruckheimer figurer som Elvis Presley, älskad av gammal svensk arbetarklass på den tiden amerikanska bilar ansågs värda att dregla över. 

Det är möjligt att den iögonenfallande propagandan i Bruckheimerfilmerna haft sin tid, nu när dystopiska "världen går under"-filmer dominerar Drömfabriken. Men finns där bara en handfull goda Marvelhjältar som reder ut krisen, nog viftar de också amerikanska flaggor på något vis! Hur mycket än CEO:n Stark alias Iron Man retar gallfeber på myndigheterna, nog är han ändå en tvättäkta Amerikansk Hjälte! Kapitalisten slutar gärna tillverka missiler bara han hittar något annat lika lukrativt.

(Bruckheimers horoskop påminner om att de Tre Kvaliteterna inte är att lita på som beteckningar för moral - han domineras totalt av Ljusets kvalitet men är i praktiken en mörkerman som i kraft av sitt medvetandeljus konstruerar mörka schabloner.

Att förstå denna materialistiska producent hade verkligen krävt ett känt födelseklockslag, men givet en födelse inte tidigare än halvnio på morgonen har han Månen i Fiskarna. I det "stora VD-testet" visar detta sinnelag framfötterna när det kommer till att håva in stora fångster fisk. Förmodligen för att sinnet står i kontakt med vad de omedvetna folkmassorna tänder på. Vattnet står för emotionell rörelse medan Luft kan vara aldrig så intelligent utan att alls beröra den djuriska sidan i människan.

Månen i Fiskarna läser av trender och opinionen och tycks vara till fördel för den obsoleta Kapitalisten. Månen i Fiskarna finns också hos välgörande människor som man sällan eller aldrig hör något om, men de är en annan art, ett högre släkte. Sveriges gamla nationalhoroskop från 1809 visade att den tidens svenska befolkning var bättre än nutidens som levt i ett "välfärdsland"!)

När propagandan närmare vår tid tagit skruv fortsätter hypotiserade svenskar av bara farten, som när homosexuella fjantar leker framgångsrika New York-mäklare i tv-såpor eller medierna besatt bevakar några andra fjantars sätt att kränga Eurovisionsschlagern till ett amerikanskt tv-bolag och pinsamt nog berikar "formatet" med rysh pysh som en svensk har listat ut ligger USA nära om hjärtat, som dyrkan av lokalitet, "my hometown". Cyniskt och banalt av Settman och den andre och typiskt ett Sverige som förlorat sin själ och nu bara är en död kropp vars hjärta slår några sista få slag och använder sitt sista ögonblick till att exportera ytterligare varianter på Swedish meatballs.

För att sammanfatta: Nykvists text påminner ånyo om Sveriges veka gränsdragarplanet Saturnus som visade sig inblandad i Malmöskolans dubbelmord.

Och det säger sig självt: Saturnus ÄR patriarkalism (t.o.m. gammal romersk sådan - den vidrigaste formen), och när Draksvansen i Sverige så förvekligat förmågan att dra gränser och ens förklara så grundläggande ting som att man är man och kvinna är kvinna, då får man det sammanbrott som är det nya sekulära Sverige. "Failure of ideation" som någon filosof sade. (Har aldrig lyckats påminna mig namnet på den som så korrekt ringade in vad som händer när själen börjar tro att den i första hand är människa.)

 

Inga kommentarer: