Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


torsdag 10 mars 2022

Regeringkansliets brandlarm säger: publicera "Sverige och rövarstaterna" nu!

Den här texten var skriven och planerad till nästa vecka. Men så går ett brandlarm i Regeringskansliet och varslar undertecknad om att händelserna just nu går snabbt och att det här inlägget kan vara överspelat efter helgen!

 

***** 

 

Ibland nedkommer AB:s Lena Mellin med hjälpsam information, som påminnelsen att USA-militarismen i Europa förklätt sig som "fredsrörelser" som vänskapsrådet EAPC (Euro-Atlantic Partnership Council). I detta råd deltog Sverige med fem andra skurkstater från första början - enligt engelska Wikipedia som tack för att de upprätthöll Kapitalismens välsignelser för alla rika under de kalla åren när Sovjet var att frukta.

Åtminstone ser jag bara "skurkstat" i dessa namn som så uppenbart är ställen där stora (amerikanska) pengar göms eller där amerikanska storföretag slår sig ner därför att staterna försämrar för sina egna folk i syfte att dessbättre serva USA med förmånliga skattevillkor. 

Österrike
Finland
Irland
Malta
Sverige
Schweiz

Hur korrupt Sverige är, behöver man bara påminna sig det amerikanska konsultbolag som "hjälpte" svenskarna att skapa sig världens dyraste sjukhus för den rika delen av befolkningen. Finland vet jag inte mycket om men de verkar sundast i den här listan där flera länder t.o.m. har ett nazisympatiskt förflutet.

Mellin är ursäktad, men att inte svenska Wikipedia har en så grundläggande uppgift som datum för sammankomsten är svagt. Den fåordiga engelska versionen berättar dock att rådet varit verksamt sedan 29 maj 1997, och efter NATO:s bedrövliga horoskop kan det vara lämpligt att studera även dess förlängda arm i Europa! (Strax följer en astrologisk vink om varför informationen är så knapp om detta råd.)

Efter åtskilligt letande på nätet hittade jag exakt klockslag då mäktiga män satt ned och bildade NATO. För det EAPC säger min daimon att inget finns "där ute" förutan en massa merarbete i verkliga världen. Det får duga med en naturlig zodiak som enbart tar notis om några övergripande tendenser eller dispositioner detta dygn och som EAPC "ärver" varande en aspekt eller ett uttryck för sin tid. 

(Den som undrar varför bloggen hoppar vilt mellan psykascendenter/Månen, solascendenter och den naturliga zodiaken: det är bloggarens nycker! Men logiskt är en månascendent inte värst lyckad för ett råd som efter förnuftiga diskussioner kommer fram till sina beslut. Möjligen kunde man använda en solascendent men jag är inte övertygad... Den naturliga zodiaken säger minst men är att föredra för en organisation etc.)



Det är den konservativa eller rent reaktionära TAMAS GUNA som är dominant kvalitet på himlen, och att mötet hölls i EKONOMINS Oxe är bara allt för tydligt. Visst kan man kalla det "fredsbevarande" om man inte skäms det minsta lilla.

Det vi nu ser efter Putins invasion av Ukraina är EXAKT det ekonomiska krig USA och dess "vänner" sedan längre bestämt sig för som första åtgärd om Fienden (läs: Ryssen) företar sig något. Hur kunde "oligarkernas" lyxbåtar och andra symboler så snabbt frysas? (Tyckte mig se att Oisin Cantwell i AB kommenterade det snabba ingripandet för ett par dagar sedan - för mycket info att kommentera allt!)

Hela Västvärldens bank- och finanssystem är en krigförande våldsmekanism - ännu ett skäl till att denna civilisation gjort sig till Himmelens fiende. När en nation eller civilisation bryter oskrivna naturlagar går Himmelens Mandat - Ming - förlorat, sade de gamla kineserna. Då öppnar Ödet för invaderande barbarhorder att jämna landet med marken, något kineserna var med om då och då. (Rasistiska svenskar som hatar invandring har i princip medgivit att de inte längre har Ming med sig, att de är brottslingar värda vilka prövningar landet än har mött och ännu står inför. )

Jag blir mer och mer pro-rysk när jag ser det ena efter det andra horoskopet tala mot Europas "rättfärdighet"! Den enda vägen om man inte vill göra sig omöjligt hos hela det av medierna hjärntvättade svenska folket, är att hålla ett högre tankeplan: att Putin bara är en omedveten pusselbit i Världssjälens högre plan, att tvinga mänskligheten in i en ny tidsålder som kommer med mer eller mindre blod och tandagnisslan beroende på hur mycket Västkapitalismen stretar emot. För det är Ekonomerna som sitter vid detta "vänskapsmöte" med NATO-USA, inget annat!

Speciellt intressant är de två andra Tamas-tecknen, Lejonet och Vattenbäraren som i den naturliga zodiaken påminner om dels Makthavaren (Lejonet) och dels om den allenarådande ideologin (Vattenbäraren). Att sedan Oxen / Pengarna ålar sig in, är allt den vaksamme behöver veta för att förstå att Sverige är en av skurkstaterna som inte har någon framtid eftersom Vattumannens tidsålder innebär en radikalt ny ekonomisk världsordning. 

Kina har sedan länge byggt på den Nya tidsåldern genom att hjälpa Afrika till en infrastruktur värd namnet (och naturligtvis fått en allierad där). Detta kan bli betydelsefullt när klimatet förändras drastiskt på Jorden. Bara en vag aning utan några "vetenskapliga modeller" om att Afrika nu uthärdat tillräckligt mycket torka och svält. "Naturens Vedergällning" kommer att favorisera befolkningen på något sätt. Kanske Kina hjälper Afrika med artificiellt framkallat regn och kallsinnigt lämnar ett kyligt och urfattigt Europa därhän. Europeisk kolonialism hade sitt goda tidigare i historien, nu kommer återbetalningen. Den man "hejar på" intill döddagar kommer att räknas in när det avgörs var själen kommer att återfödas till Jorden.

*****

OMEN: Brandlarm i Regeringskansliet skjuter upp uttalande om Ukrainakrisen


En obetydlig detalj i vardagen kan förvandlas till en källa till insikt. Ett brandlarm torsdagen den 10 mars tvingar regeringen att skjuta upp något uttalande inför pressen om Ukraina, Sveriges eventuella Nato-stöd eller vad det nu kan handla om. 

När jag använder Aftonbladets publiceringsminut om incidenten öppnar sig bråddjupet:


I viktiga delar upprepar sig horoskopet för den skurkorganisation Sverige valt att tillhöra från första början, den Rike Mannens vaksamhet över hotande ryskt (tänk: "kommunistiskt" - dessa mörka härskare sitter fast i Kapitalismens traditionella fruktan för "röda faran"). 

Sol och Måne byter plats med varandra och Lyckopunkten trycker på Lejonhärskaren eller individualiteten. Dessvärre en rätt klen Lycka eftersom Ox-ascendentens "verksamt goda Sol" och tillika Lyckopunktens fundament / disponent minglar med den onda Rike Mannen (Jupiter är ingen välgörare för arbetsoxen och positionen i 10e offentliggörande makthuset gör att alla kan se hur dålig alliansen är).

Tidningsnotisen kom säkert inte i samma ögonblick någon sniffade brandrök i Regeringskansliet så vrider man tillbaka horoskopet några minuter kan man börja misstänka Satanshuvudet, stjärnan Algol och dess tillfälliga aktivering av passerande demonen Rahu. Konjunktionen mellan Trickstern och Hybrissjukan som fick mig att för några dagar sedan låta datorn tugga fram alla deras tidigare möten sedan år 1 och publicera samma morgon brandlarmet ljuder. Härliga koincidenser, inte sant?

Rökutvecklingen i Regeringskansliet symboliserar naturligtvis att topplocken gått hos en eller flera regeringsmedlemmar - det är ett "externt" omen för den med ögon att se och öron att höra, en maning att tänka en gång till över vad än skulle sägas på presskonferensen.

Det är "onda krafter i luften" och många födda med olyckliga horoskop kan dras med och välja den låga hellre än den höga vägen just nu. Och det gäller inte bara uppenbara fall som Putin. För det är de som tror sig vara goda Satan riktar in sig på.

Tillägg 9:05: Pressträffen gällde MER PENGAR till militarismen (och möjligen annat). Horoskopen stämmer perfekt vad gäller Oxen/Ekonomins roll i skurkstaternas sammansvärjning mot den nya och bättre Tidsåldern!

https://siderisk.blogspot.com/2022/03/vattumannens-era-och-putin.html

Ur AB-refererat från pressträffen: "Magdalena Andersson: 'Det handlar om att vi ska bygga ett folkförsvar, ett totalförsvar av svenska folket och till svenska folket.'"

Fan tror't. Det handlar (som bloggen sagt flera gånger) om Sveriges ambition att bli världens sista land att fatta att en ny tid har börjat.

9:20: Horoskopet för brandlarmet är verkligen skrämmande korrekt: Sverige ökar sina militära utgifter, helt i linje med Solen konjunkt den Onde Rike Mannen: storfinansiären Jupiter är här folket som får betala för militärens och politikernas lek men symboliken pekar troligen i samma andetag mot militärindustrin. Socialdemokratin har nu officiellt gått över till "den mörka sidan". Låt Ödets tillrättavisningar anlända.


Inga kommentarer: