Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


torsdag 10 februari 2022

Sveriges egen onda Jupiter bakom muslimska drev mot Socialtjänsten

 

Fajtens början: Sveriges socialtjänst vs. Islam.
Lycka till i valet av skapandet av en fiende.

In closed Facebook groups, gathering tens of thousands...Sweden is described as a dirty and racist country where the social services actively kidnap muslim children to secularize them, and that only Allah can provide salvation.

Det kommer att hålla på så här medan nationens av sekularism förstörda intellekt möter det ena blamaget efter den andra från omvärlden. Nyss såväl stämdes Sverige av Huawei som drogs i EU-domstol för sitt förhalande att sätta åt den vapenägande Eliten. Och på det nu också den påstådda "desinformationen" som fega och konflikträdda svenskar klassat som"hat" och polariserande propaganda avsedd att skada Sverige. 

Parodiskt ger en experttext exempel på "hatet" som tvärtom uttrycker endast en religiös människans bön till Gud att likt Moses räddade de förslavade judarna ut ur Egypten, Gud ska ha förbarmande över muslimer som hamnat i helvetet Sverige! 

”Lord, take us and our children out of this land as soon as possible”

Visst, några hotfulla exempel finns det hos DOCU (ett dokument skrivet på engelska som beskriver den skeva svenska föreställningen om det pågående):

”They have no religion and have no feelings, may God avenge them”

Men inte heller detta är egentligen en uppmaning till terrorattentat, det är en förhoppning att Gud må vedergälla landet för sina övertramp mot den lilla människan. 

Den första länk jag tittade på är en alarmistiskt kacklande varning från public service för att försätta svenska folket i ett tillstånd av fruktan och sedan hat:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/hotkampanj-mot-svenska-myndigheter-uppmanar-till-terrordad

Här nämns att "desinformationen" om Sverige tog rejäl fart veckan som föregick publiceringen den 8 februari. Vad om att testa 1/2 för ett horoskop, tänker jag och landar precis på nymånen /projektstarten i den iskalla systemvarelsen Stenbocken (tänk Ingenjörssverige och alla inhuman byråkrati som även svenskarna protesterar väldeliga emot). 

Bara den som redan sett astrologins kraft skulle godkänna ett efterhandsval av horoskop, men visa och kunniga förstår att det är denna nymåne Sverige nu upplever. Det är trots allt Sveriges spelade personlighet (Venus i Stenbocken, nationens rollspelsmöarkör) som plötsligt dras in i en extraordinär nymåne.

För det här är inte vilken nymåne som helst: Stenbockens härskare är hemma i sitt negativa läge. Och om Saturnus vet alla bloggens läsare som varit med förr att DEN STORA ILLGÖRAREN ÄTER SINA BARN. 

Nymånen är skadlig inte bara för att Sveriges rollspel mot världen skildras genom Vågens tecken och ascendenthärskaren Venus befinner sig i Stenbocken utan i lika hög grad för att nymånen faller i svenskarnas tillslutna 4e privata hus in i vilket Staten tar sig och gör vad helst den finner bäst. Den barnätande titanen angriper alltså varje normalt sensitiv människans ömmaste punkt och muslimerna i Sverige börjar förstå det helvete vi infödda är för avtrubbade att ens längre reagerar på!

Svenska mediers påståenden att araber bara bedriver desinformation är med andra ord den verkliga desinformationen, för ser man andligt eller sanningsenligt finns ingen rök utan eld. Himlarna själva intygar att Allahs barn har mer rätt än den svenska tjänarna av sina egna omänskliga system. 

Tiden krymper för ett verkligt terrorattentat och Sverige har tjänat in det genom sitt sätt att vara i frågan om pluralism eller en fascistoid "enda vägens socialpolitik". Staten är Pappa/Saturnus och äter barnen om den så beslutar - minns bloggens etymologi av Stenbocken/Capricornus  - godtyckligt stångande och horn (cornus = corner = hörn = horn). 

Detta är en perfekt vald symbol, en flera tusen år gammal impression av övermaktens (statens) godtycklighet och t.o.m. övergrepp på medborgaren. Och detta omen har planterats mitt inne i Sverigehoroskopets 4e privata hem (kan också läsas som landets interna angelägenheter).

Imperatorn Augustus mynt med Stenbocken

Man kan tänka sig att nationens Venus-placering i 4e - trots Venus skenbara  harmlöshet - också illustrerar våldet i svensk-svenska hem, åtminstone om man besinnar hur vek och förvirrad Venus disponent är (Saturnus med halshuggna Ketu - ett straff för hybris och vanstyre). Intressant nog står detta vanstyre i 9e huset för Utlänningar, så det är begripligt att invandrare direkt ser hur extremt och sjukt detta land är!

Att Sverige härbärgerar mycket aggression bakom lyckta dörrar märks också av Månen, en alternativ symbol för Hemmet, och dess disponent Mars som en purken sjudande urladdning i det onda och hatiska 8e huset. Här förklaras också hur 11e september-attentat så lätt kunde väcka det sämsta i en människa hos svenska folket.

Ett annat sätt som himmelen beskriver samma nationella kris med ryktena om de stulna barnen är som sagt genom nationens verksamt onda Jupiter som ligger sida vid sida med barnens planet Solen i barnens 5e hus. Det är en häpnadsväckande dålig inverkan svenska staten har på sin avkomma! Befolkningen "socialiseras" från första början genom tidningsdrev som dem man just läser. Det är livsviktigt för svenska myndigheter att den egna befolkningen inte sätter sig in i muslimernas perspektiv eftersom det kan bli ett uppvaknande hos folk som inte är vad Överheten vill se. 

Makt och kontroll över undersåtarna är fortfarande högsta mode i Sverige, där vuxna ofta beter sig som småbarn (se politikerna!).

Not. En verksamt ond Jupiter, religionens och filosofins planet, måste fattas som perverterad religion, och när landet som Sverige är sekulärt, ja då förstår man att själva sekularismen är en dekadent form av troslära som Staten påbjuder. Detta reagerar då muslimer häftigt på, och med rätta. Sveriges olika trossatser är i vissa fall ren styggelse. Nu finns förstås också det 9e husets tillfälliga ägare som dubbelkontroll men i Sveriges fall, infekterar den onda Jupiter 9e husägaren (Merkurius)! Tala om fel land för en andlig människa att välja.

Dagen då den förödande nymånen i Stenbocken äger rum har Jupiter på himmelen posterat sig i Vattenbärarens 14e grad har sedan en kort tid passerat Sveriges medfödda och verksamt onda Jupiter men nafsar nu Sveriges själskärna Solen (och barnens symbol) i ändan, bara 2 grader bakom nationalhoroskopets Sol i Vattenbärarens 16e grad. 

Eftersom hinduisk astrologi ser alla planeter i samma tecken som "kombinerade", kan man här tala om en smärtsamt utdragen person där vilken planet som helst kan plocka upp tidens onda och sprida det som gift genom hela Vattenbärarens tecken. Så se upp med Jupiter när den når triggeravståndet 1° (eller mindre) från Solen. Det händer lördagen den 12 februari men ge den heta zonen plus/minus någon dag. Månen-i-tiden seglar fram och lägger sig jämsides med Sveriges usla regelskapare och gränsdragare Saturnus/Ketu samma helg... och då talar vi 9e huset eller Utlandet i Sverigehoroskopet...

"Kidnappade muslimska barnen" är i högsta grad en ny svensk skandal som avslöjar vår falska Jupiters spelade sekulära rikedom. Som symbol för Gud, filosofi och högre tänkande är den verksamma onda naturen ett tydligt tecken på att landet fuskat bort sin förmåga att se stort och sannfärdighet på situationer som den uppkomna. Och reaktionen blir därför felaktig. 

Detta är åren då "dålig karma" som Sverige tjänat in och att då sätta hårt mot hårt och kalla straffet "desinformation" förvärrar bara dramats utgång. Sverige kan ha gått för långt redan i sin vägran att förstå hur destruktiv sitt tvång att alla invandrare ska sjunka så lågt som vi själva befinner oss på mänsklighetens rangskala.

Ond Jupiter urladdar sig i Sverige 2021-36 och effekten är som starkast nu, i cykelns start. Ungefär som när kyrkklockan klämtar och enorm energi ligger i det första anslaget och tonen sedan ebbar ut. Men under åren kommer sub-cykler att ta vid och vissa av dem kan återigen förvärra nationens tillstånd.

Snart har Sverige - extremistlandet - hela världen mot sig och sossarnas feglir om vinstdriven skola i dagarna var återigen ett bevis för att Överheten inte bryr sig. De kör landet in i kaklet och när allt är urmjölkat flyttar de härifrån. Massorna får alla jobba på löpande band i nyuppförda batterifabriker (Kina-stil hemlånad).


220212, se också: Senaste nymånen och Väst mot Ryssen

Inga kommentarer: