Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 16 februari 2022

Joe Rogans brittiska "tidstvilling" också i blåsväder

Noterar att en medlem av bryggerisläkten, en manlig klädmodell driver en homosexuell hyllningsblogg med tillhörande bok (han är själv homo) som retat upp Mississippis borgmästare, inte minst för att båda blasfemiskt har namnet The Queer Bible.

Eftersom bloggen menar att astrologin röjer psykiska defekter skrämmande tydligt (människorasen som helhet är faktiskt inte mycket att skriva hem om, givet hinduismens realistiska mollstämning av det astrologiska systemet) var en kontroll av denna Jack Guinness påkallad. 

Det är då jag upptäcker att borgmästarens bannlysning av hans "verk" kan ha att göra med klädmodellens störda himmel att göra, det är nämligen samma grundstruktur här (sol- och måntecken) som hos den först älskade och sedan totalt ratade moderatledaren Fredrik Reinfeldt. Även Guinness var en gång utsett till Englands "coolaste man" - av en bögtidning så klart men nu förefaller den här grundläggande sol- och månkombinationen ha gått in i motvind, precis som Reinfeldts "verkshöjd". 

Och det är när jag söker på Guinness illavarslande kombination av Månen och Mars och Solen i Krabban, alltså en mer precis signatur än Reinfeldts, som jag noterar att Guinness delar signaturen med idiotsvenskarnas förvärv av Joe Rogen (rasism och allmän desinformation exklusivt för svenska skämmigheten Spotify - tänk Sverigehoroskopets framgångsrika men onda Jupiter). Att båda hamnar i hetluften kan ha att göra med att de båda är födda nära varandra i tiden och svarar på himmelens budskap i samma tid.

Men utan tillgång till klockslag för britten är den jämförelsen inte möjlig. Så vad kan sägas om den homosexuella brittens självskolning i homosexualitetens historia på sin sajt The Queer Bible (som föregick den nu bannlysta boken)?

I praktiken bara luftbubblor i vatten


Det mesta har kanske redan sagts i samband med de många granskningar Reinfeldts horoskop fick utstå under hans förfärliga år som statsminister. Jag minns särskilt påpekandet att en omöjliga blandningen av Vatten och Luft gjorde Reinfeldt benägen att ta känslointryck (Vatten) och sedan efterrationalisera dem (Luft = rationalitet), vilket nog som ofta inte är annat än ren desinformation (Reinfeldts storhet inföll strax innan det ordet blev ett slagträ för alla.)

*****

Att även Jack Guinness har problem att tänka sanna tankar märks när han "känner sig hedrad" av alla denna uppmärksamhet som borgmästarens bokbann givit honom (mer berömmelse än fjantandet på catwalken för kända modeskapare?). Här är då HBTQ:arnas typiska sätt att tolka allt exakt motsatt som det var avsett, en lögnens ande styr efterrationaliseringen eftersom verkligheten inte alls är hedrande utan vanhedrande. Den självförljugna gruppen lever i en fullständig bubbla och omtolkar hela världen till sin egen fördel. 

Så ser uppenbarligen en del svenska tidningsredaktioner ut, vilket förklarar hur Sverige så fullständigt förlorad realismen och t.o.m. regeringen tycker småbarn ska få sina fantasier diktera villkoren för vad de är! Sverige är ett sjukt land och jag har nyss givit min teori till hur detta kunde hända. Sveriges extrema skilsmässostatistik lämnar landets barn i akut identitetskris och abnormt många regredierar och börjar kanske identifiera sig med sitt föregående jordeliv eller plockar upp tankar från den av homolobbyn infiltrerade media.

Var detta tidigare liv av det motsatta könet får vi homo- och transproblem och alla de andra bokstavssjukdomarna vars ökande antal jag raljerade över tidigt på bloggen. Nu ser jag att britterna hittat en lösning på mänsklighetens sönderfall: artikeln om Guinness använder "LGBTQ+". Plustecknet, ett "och så vidare", gör att man slipper skriva ut fler bokstäver vartefter nya störda grupper tillkommer, alla lika egocentriskt upptagna av att marknadsföra sitt särdrag.

*****

Men Guinness himmel innehåller fler lustiga indikationer. Att han föddes välbeställd bekräftas förstås av hemmiljöns Måne med välmågans Jupiter. (Alla barn med ett jupiteriskt hem är inte födda i rika familjer, Jupiter har ett spektrum av betydelser, inte minst andlig rikedom eftersom Jupiter kallas Guru i Indien och betecknar brahman-kasten. Förklaringen till att Guinness kallade sitt bloggande för "The Quuer Bible" visar sig också vara att han har flera (manliga) präster i släkten och en "vriden bibel" blir då hans försök att skriva in sig i familjens historia. 

Att omoraliska Mars förstör hela bilden av en nobel familjehistoria framgår av att släkten Guinness tydligen också rymmer ett fiaskoartat försök att bli bankirer! Det är väl rätt typiskt: Mars skadar och demoraliserar andlighetens Jupiter och drar som i Sverigehoroskopet ner Jupiter mot rollen som "verksam illgörare".

Och detta smittar sedan av sig på hela Guinness sinnelag, han tror sig tillhöra och kämpa (Mars) för den goda sidan, men det är ett perverterat psyke som inte Månens disponent kan göra något åt. Solen kan inte styra Månens tankeliv om den står i irrationella Vatten - åter till tankarna kring Reinfeldts känslostyrda hat mot socialismen och faktiskt hat mot arbetare också. 

Jack Guinness tycks via Jupiter, fastän tom och falskt skramlande tunna ha ett mildare öde än att helt skrivas ut ur Moderaternas partihistoria. Britten visade faktiskt ett intresse av att lära sig mer om "sin sort" och dess historia. Bloggen var ett privat bildningsprojekt (precis som den här bloggen startade som en privat undersökning i den sideriska zodiakens kvaliteter jämfört med den västerländska men samtidigt  lades ut till allmän beskådan)

Visserligen är detta bara Guinness mån- eller psykascendent men Vågen som verklig ascendent gör Jupiter till en verksam illgörare och Mars också, så psykhoroskopet visar sig här sammanfalla med hans personliga illamående eftersom han nu råkat bli aktivist för "sin sort"!

*****

Och vad om den "sorten"? Jo, amorösa Venus ligger i just VETGIRIGA Ljusets kvalitet (Tvillingarna). Men Venus är svårt skadad åtminstone någon vecka. Den här dagen är Venus på ingång mot en exakt konjunktion med den sublunära demonen som inte är nöjd med sitt öde (under månen) utan ville bli som de eviga gudarna. (Ser man här patetiskt manligt modellerande som ett försök att imitera de verkliga gudarnas storhet?). 

Det är tre grader kvar till exakt konjunktion men den här räknas ändå som stark. 

Men Drakhuvudet (Rahu) är girigt och fyllt av hybris och denna perversion av måttfullheten (en kardinaldygd) indikerar alltså en Venus som inte fungerar som den ska. Den här bloggaren kunde ingenting om månnoderna för 13 år sedan men studiet av tusentals kartor sedan dess bekräftar att hinduisk astrologi anser noderna ytterst viktiga och att de ligger bakom många skadliga föreställningar och beteenden, särskilt självskadebeteende eller självhat när den straffade Draksvansen (Ketu) sammanfaller med 1a egohuset.

Nytt i ämnet läste jag hos den indiska psykologen/astrologen. Hon påpekar att Rahu/Ketu blir som värst när noderna hänger ensamma, utan aspekter. Då kan demonens girighet svänga vilt och okontrollerat! Här är nu Venus, Lilla Välgöraren, knuten till överdriften och för den venusianska sinnelagsascendenten långt ifrån det värsta ett födelsehoroskop kan innehålla. Men likväl en himmel som varnar för djup identitetsstörning. 

*****

För Venus förmåga att göra gott, se hur också denna placering är "vattenskadad": Merkurius är svagt placerad i Krabban och har här tillgång till Solens/själens insikt om bl.a. dess tidigare identiteter vid olika jordeliv. Venus valör i horoskopet är väldigt tydlig eftersom det bildas en stor rundgång här: Venus-Tvillingarna ägd av "intellektets" Vatten-Merkurius som med Solen ägs av de inre sinnesfantasiernas Måne - i ett Venustecken vilket leder tillbaka till starten. 

Detta är en vanföreställningarnas rundgång, gissningsvis svår att bryta, särskilt om det är "läckage" från själens minnen av tidigare liv. Undertecknad har själv en packe sådana förnimmelser antecknade under 40 år eller mer (vet inte hur jag ska hantera min inre sexåring som ägnade månader åt att vara kines, men att förmodligen samma kines dyker upp i drömmar runt tjugo kanske säger en del om att det livet, som slutade i tortyr till döds, sitter kvar som ett ärr i själen ännu efter nästan 3000 år jordetid). 

Av dessa cirka 20 figurer var bara 2 kvinnor (brittiskor händelsevis), och det trots att bloggarens horoskop har en tajt koppling ("ömsesidig reception") mellan Solen och det femininas planet Venus. Men detta är i den supralunära sfären (Luft resp. Eld) och man kan misstänka att det ger en "torrare" och renare version som inte doppar huvudet under Vatten och drabbas av det omedvetnas drömlika och ostrukturerade (fantasifulla) själsnivå. 

"Ömsesidig reception" - Venus och Solen
avlägger visit i den andres hemmatecken

Därför har bloggaren (troligtvis) sluppit falskeligen identifiera sitt nuvarande "ego" med ett förflutet. De döda får stanna döda eller åtminstone tjäna som objekt för efterforskningar. De är inget substitut för det nuvarande engångs-ego.

*****

Korrekta gränsdragningar lyder under Saturnus och Guinness psykascendent är nu inte mycket att gå på i fråga om den mest "objektiva" av planeterna. Men kör i vind: på det subjektiva inre planet vägrar Jack Guinness eller klarar inte av att se sin manliga kropp som en man. Det finns alltså något förlustartat eller 12e-husakgitg över denna gränsdragande och (kropps-)formande Saturnus som gör att han inte följer det normala heterosexuella fundamentet utan låter Vatten och Luft skapa orena och fiktiva föreställningar. 

Förmodligen finns det olika typer av HBTQ-problemet. Kanske är den orena atmosfär som oförenligheten mellan känsla och förnuft deras element antyder en så djupt sittande störning att man kan peka på återfödelse och byte av kön mellan liven som förklaring. 

Rent trendbaserad könsdysfori - till följd av samhällets homopropaganda har sannolikt istället med LUFT och JORD att göra, de tankar som cirkulerar i samhället och som känsliga barn plockar upp efter sin födelse. (Vatten är själens lägsta nivå och förgår de JORD-iska inträdet i en kropp. Skador i Vatten är därför prenatala, och för själens karmiska bagage). 

Detta är bara en hypotes, jag har inte undersökt HBTQ-horoskop på den nivån, dels för att kompletta horoskop (med klockslag) är sällsynta och dels för att det finns så många andra psykiska egenheter som intresserar den obotlige studenten.


Tillägg - sökning av 10.000+ kartor

Sökningen på det jag tror är en för Guinness viktig signatur Månen/Mars och Solen i sina zodiaktecken gav fler träffar än Joe Rogan. De andra röjer vagt att det är något egendomligt eller "queer" med signaturen.

  • Frits Zernike;16.7.1888;12:00, Nobelpris i fysik
  • Shmuel Yosef Agnon;17.7.1888;12:00, Nobelpris, litteratur
  • Frederick Sanger;13.8.1918;12:00, Nobelpris (bio-) kemi (ende vinnaren av 2 Nobelpris)
  • Anonym;6.8.1935;12:00 - hemmafru med mentala problem och ångestattacker (genom livet vad jag förstod)
  • Gloria Walker;16.7.1937;12:00, utvikningsbrud i Playboy
  • Will Ferrell;16.7.1967;10:09, skådespelare med så mycket homoerotiska anspelningar i sina filmer att jag snart började undra om han var en girig Krabba som kapitaliserade på den homo målgruppen ("nåt för alla i mina filmer") eller om han har ett skenäktenskap med sin svenska kvinna...
  • Joe Rogan;11.08.1967; 0:05, fånet som kan ha varit början till slutet för Spotify
  • Per Anvret;12.8.1967;12:00, bankchef, anklagad för bedrägeri
  • Jack Guinness;28.07.1982;12:00, jämförelseobjektet
  • Ryan Lochte;3.08.1984;12:00, skandalös idrottsman (simmare - VattenKrabban), rasistisk lögn om att ha blivit rånad
  • Kylie Jenner;10.08.1997;17:25, ytlig socialite, reality-tv

De oproportionerligt många äldre Nobelpristagarna beror på att jag noterat samtliga och i övrigt har mycket få celebriteter från 1800- och tidiga 1900-talet. De visar i vilket fall att Intellekt och Fantasi kan användas konstruktivt. Alla är inte hjälplösa offer för inre vanföreställningar. 

Nu skulle säkert en känd födelsetimma för Nobelpristagarna avslöja extra fördelar, som kanske ett starkt 3e intellektshus eller någon annan ledande princip som lyfter ur det fantasifludder där HBTQ-problemet hör hemma. Detta är ett problem i den Irrationella Själen  (del av människosjälen), det lägre och ofta ogenomlysta instinktsträsket som derangerar mänsklighetens kognitiva förmåga. Särskilt Sverige har sett till att låsa majoriteten där, så att landets lilla Elit ostört kan leva vidare på solsidan.



Inga kommentarer: