Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 19 april 2022

Upprorets Mars mot ett Sverige som länge trampat på de små

Det stora scoopet apropå de omfattande upproren i flera svenska städer ligger i föregående inlägg om Solens och Rahus samtidiga entré i svenska folksjälens irrationella nivå, Månen i Väduren. Dessvärre är Månen också symbol för vårt lands styrande i 10e makthuset för vilket den var tillfällig ägare då Sverige föddes!

Polisen i Sverige har en otacksam uppgift och inte blir det lättare att de nu måste skydda de ansvariga politikerna (i säng med kostnadseffektiviserande kapitalister) genom att förklara turbulensen (och sina egna felbedömningar) med "kriminella gäng". 

Oavsett vilka upprorsmakarna var, måste  fyradagarstumultet fattas som en Reaktion på Sveriges hantering av sina medborgare enligt klassindelning modell 1800-tal. Sedan åtminstone 2012 har bloggen periodiskt återkommit till det naturliga resultatet av svensk klasskapande politik:

"Svenskar, förbered er på inbördeskrig, alla mot alla. Det var ju så marknaden och Reinfeldt ville ha det."

https://siderisk.blogspot.com/2012/10/svensk-rasistattack-mitt-i-gnallbaltet.html

(Marknaden tar inget moraliskt ansvar men bejakar allt som händer. Nu kan de sälja paramilitära vaktstyrkor till de rikas skrythus och Verisure ännu fler defekta huslarm till små villaägare.)

Apropå polisens felbedömningar denna påsk, se den här rubriken från 2017 (minns dock inte om det var en polis som uttryckte sin farhåga):

170810: "Sveriges största morgontidning varnar för mer
våld på svenska gator i torg. Jag betvivlar att författaren
ens känner till och än mindre tagit intryck av den här
bloggens upprepade mening, att landet står inför
ett inbördeskrig mellan de Fattiga och de Rika."


*****

Jag glömde i tidigare inlägg redovisa det svenska psykets våldsorienterade natur, så länge undertryckt och kanaliserad av landets i formen av ungdomsgårdar, ungdomsidrott etc. Vad har Ortens barn fått? Ingenting. Sverige har förvandlats till en plats för den som Har och är ett numera ett helvete för dem som Inget Har. 

Det är begripligt att inte en svensk tidning vågar ta upp den relevanta kontexten utan alla låter lika korkade som under Putin-drevet. Vid minsta kris blir Sverige psykotiskt platt i utblicken och "blåljussabotage" är allt den avknäppta hjärnan förmår uppfatta. 

Djupare analyser av om de antirasistiska demonstrationerna står för ett djupare missnöje av hur Sverige behandlar sina nysvenskar får anstå tills dess att medierna hittat något annat för den korkade pöbeln att uppröras över. Medierna är inte till för att ge ett analytiskt perspektiv på nyheter, de är ett verktyg för att hålla folket fördummat och enfaldigt!

Något av det antydde jag i föregående inlägg om Sveriges demon Rahu i 3e mediehuset, men i detta inlägg måste förstås det uppenbara pekas ut: den transiterande krigs- eller vredesplaneten Mars som ligger så tillplattad och undertryckt i Sverigehoroskopet. När ska en sådan av statens feministiska politik förstörd manlighet (Mars) få komma ut och rastas?

Jo, när den aktiveras av sig själv via transit!

Range of search: 1.01.2022 - 1.01.2023
In steps of: 24h 0m
Search for...:
ma.aqu
 
Realization intervals (begin - end):
 8.04.2022  - 17.05.2022

Precis som transiterande Rahu och Solen går Mars in i Sveriges eget överhetstecken Vattenbäraren (Solen/Ledarna, Jupiter/De Förmögna, Merkurius/den köpta pressen). Det här kunde begränsa sig till lite oro i de välbärgade kvarteren, men till saken hör att Sveriges natala Mars befinner sig inburad och undertryckte i 8e dödshuset 90 GRADER FRAMÅT.

Transiten genom Elitens sektor aktiverar således den manlighet (Mars) som Sverige så länge sökt utrota och alla blir så tagna på sängen! Är vi idioter eller inte?

Den fullständiga bilden är förstås mer komplicerad.

I Sverigehoroskopet ligger solsidans befolkning fördelad inom Vattenbäraren som följer:

  • Den verksamt onde Rike Mannen/Jupiter: 5e graden
  • Den verksamt goda mediala Merkurius (medierna dock ägd av den Rike): 10e graden
  • Det verksamt onda Ledarskapets Sol: 16e graden.

Dessa olyckliga perversioner av planeternas naturliga verksamhet uppstår enligt hinduisk lära utifrån vad Vågpersonligheten ska och inte ska syssla med för att vara sin jämlikhetsparoll sann och trogen.

Vid första dagen rapporteras stenkastning redan vid början av rasistens tal, cirka 15.30. Linköpings himmel i yttre kretsen (med Lejonets 27e grad stigande) - transiter över, innerst, nationens medfödda himmel:


Här är ännu ett exempel där aggressorn Mars verkar missa målet - transiten har redan dragit förbi den Onde Rike Mannen och hans Lag-för-de-rika, han som med utomdemokratiska medel format vårt land till vad det är (tillsammans med politiska ledare - Solen) och som ytterst ansvarar för att tillåta rena hån som Koranbränning. Sveriges falska skryt över sin "yttrandefrihet" springer förstås ur den verksamt onda Jupiter (liberalismens planet).

Men att Mars "missar målet" med en grad är inte en korrekt formulering. För Mars är det helt incidiellt vad den möter på sin väg mot aktiverandet av sig själv. Och här stämmer allt: transiterande Mars i sjätte graden har en grad kvar till kvadraturen till medfödda Mars i sjunde graden Oxen. Det kände britten Charles Carter tyckte sig ofta se "triggeravståndet" om en grad vid transiter.

Samtidigt är Elitens 5e hus en så korrupt gröt av folk som kliar varandra på ryggen att man kan bortse från detaljer som gradtal hit och dit. Hinduerna betraktar allt i hela 5e huset som i kontakt med varje annan del. Allt är helt inflammerat i Sverige. 

Detta är en enda stor smutsig byk av klippare, chanstagare, "bostadskarriärister" och "daytraders" - den svenska solsidans groteska förfall i egocentrisk omoral och hunger efter ett liv av bara njutning och minimalt ansvar för något annan för att inte tala om landet som sådant som dessa inbilska globalister helt struntar i. 

Det är detta de antirasistiska upploppen djupast betecknade: tiden för det ljuva livet börjar rinna ut för svenskarna. Detta förfallna solside-Sverige är förklaringen till att landet troligen kommer att upphöra existera när den Stora Döden anländer hösten 2036 (via invasion, tidigarelagd klimatkatastrof - Naturen processar nonstop det länderna och deras innevånare gör eller inte gör - KARMA är en dynamisk process i realtid och inte bara den vanliga berättelsen om kvarvarande felsteg från tidigare liv).

Då är bloggaren inte längre vid liv men ingen kan säga att diagnosen inte redan var ställd, och inte bara på den här obskyra bloggen.

*****

 

Tillägg

Den som tittar på Mars tidigare transiter genom Sveriges solsida kanske inte upptäcker "dagarna fyra" av oroligheter. Men så var april 2022 också en speciell tid i relation till Sverigekartan med, som noterat, näraliggande ankomster till Väduren av både Solen och demonen Rahu. 

Det sammanflödet av influenser har det moderna Sverige inte upplevt sedan födelsen 1974, men upploppen bekräftar perfekt min aning vid landets 48-årsdag att det redan i så unga år börjat krisa och att dess framtid är osäker - i synnerhet som NATO-medlem!

En förenklad sökning av enbart Mars och Solens samtidiga ingress i och passage genom Vattenbäraren resp. Väduren ger hela tio tidigare tillfällen sedan 1974. Den ambitiösa kan ju söka korrelera perioderna med orostillbud i Sverige främst rörande landets identitet eller gräddfil (Solen)...

Range of search: 1.01.1974 - 1.01.2023
In steps of: 24h 0m
Search for...:
ma.aqu & so.ari
 
Realization intervals (begin - end):
15.04.1975 - 12.05.1975
14.04.1977 - 19.04.1977
13.05.1988 - 14.05.1988
14.04.1990 - 14.05.1990
14.04.1992 - 27.04.1992
23.04.2005 - 14.05.2005
15.04.2007 -  7.05.2007
14.04.2009 - 15.04.2009
 5.05.2020 - 14.05.2020
15.04.2022 - 15.05.2022

 

En enda sak mindes jag tillräckligt väl att googla rätt på i första försöket:

"Den första halvan av 90-talet hade Sverige en mycket svag ekonomisk utveckling. Åren 1990–1993 föll BNP med ca 5 procent och perioden 1990 till 1995"

https://www.nationalekonomi.se/sites/default/files/legacy/27-6-up.pdf

Svenskarnas hybris fick dem att övervärdera kronan och bruttonationalproduktens fall 1990-93 stämmer bra med Mars (disponent till ägaren av 10e makthuset) regelbundet binder ihop Solen med den dysfunktionella svenska RESPONSEN (månen) på livets tilltal. 

Samtidigt är de här två transiterna otillräckliga. Det måste helt klart till mer - t.ex. en Rahu i känsligt läge - för att verkligen skapa både akuta och djupgående problem. Mars brukar beskrivas som akut men övergående smärta medan det är den långsamt dödande Saturnus man ska passa sig för!

Den ekonomiska texten kallar Sveriges tillstånd i början av 1990-talet för en "depression" och det ordet sammanhänger med Saturnus som i Sverigehoroskopet är besynnerligt svag och flytande. Transiterande Saturnus når Stenbocken från mars 1990 och håller sig sedan länge i tecknet (i genomsnitt cirka 2½ år). 

Saturnus transit sker genom nationalkartans 4e hus och säte för den svenska Vågascendentens extremt monetärt fixerade Venus (ascendenthärskaren!), så det passar bra att den blytunga Saturnus i kartans lägst belägna hus kan ge depression.

Range of search: 1.01.1990 - 1.01.1995
In steps of: 24h 0m
Search for...:
sa.cap
 
Realization intervals (begin - end):
21.03.1990 - 20.06.1990
15.12.1990 -  5.03.1993
16.10.1993 - 10.11.1993

Saturnus har osmaken att börja gå retrograd mot slutet av 1993 och förlänger således landets "ekonomiska depression" så att man väl kan tala om 90-talets början... Blotta Saturnus rörelse genom Stenbocken matchar alltså depressionen. Den senaste transiten har istället väl motsvarat covid-pandemin och regeringens grova ersättningar för att rädda det kapitalistiskt drivna samhällssystemet från dess tillkortakommanden.

 

Inga kommentarer: