Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 17 april 2022

Ortens uppror mot förklädd svensk rasbiologi

[Följande inlägg skrev huvudsakligen igår (förutom "motbild" och framåt), före det om "våldsmonopol" och publiceras efter att GW Persson i AB idag säger i princip detsamma idag. Men kontexterna är vitt skilda - min poäng är att permissiv polis och åtföljande tumult är en följd av nationalhoroskopets ynklighet. Det är nationens "ingångsvärden" som förklarar varför Sverige drivit så långt ur kurs.]

*****

Ett Sverige som ämnar genera sig sitt till det yttersta genom att kasta sig i NATO:s armar och kriga för allsköns suspekta amerikanska syften. Så urartar ett land som strukit religionen som angelägenhet och skapar falska pseudokulter istället.

Ett Sverige som inrikes... ja, Oisín Cantwell summerar svenskarnas reaktioner på att staten accepterar en dansk rasists propagandaturné med öppen agenda: att sprida muslimhat och förödmjuka landets många troende nysvenskar:

[En erfaren polis menade] att det fanns individer i mobben som ville mörda poliser. [I Örebro/dag 2] inte bara sattes polisfordon i brand. En polisbuss stals och kördes upp och ner för gator, till åskådares jubel och förtjusning. En mer förnedrande bild av en stat som har förlorat kontrollen är svår att tänka sig

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/jaErOo/efter-upploppen-i-orebro-polisen-har-fragor-att-besvara

Varför har inte Sideriska larmat i förväg om denna milstolpe i svensk klantighet? Det har gjorts, men Sverige är officiellt ett ateistiskt land och inofficiellt ett land som hatar religiösa. Därför ringde inga varningsklockor när den sjukliga dansken sökte mötestillstånd. Därför känner landets ledare inte till den här bloggens försök att komma till tals med en ålderdomlig prognosmetod.

Man kan se det inträffande på två sätt (minst):

Som att Sverige 2020 gick in i en mångårig cykel vars härskare är Jupiter. Detta är Lagens arketypiska representation. Som framlidna New York-filosofen Anthony Damiani (nyplatonisk inriktning) beskrev Jupiter som symbol (snarare än som materiell himlakropp): den representerar ett lösligt "blueprint" för vårt universum, en slags proto-lag och därmed det många avser som talar om att det existerar en objektiv, given morallag i universum. 

Den gamla grekisk-romerska astrologin korade Jupiter i herravälde över det nionde huset till "Guden i hans hus", vilket förstås inte är någon svår tanke givet Zeus/Jupiters funktion som "övergud" hor grekerna och Rom, plagiatören i allt som rörde tankelivets högre turer. 

Sverige är ännu kvar i den första intensiva och renodlade fasen av sin Jupitercykel och det har varit under denna tid svensk företags- och bankkorruption (penningtvätt) blottlagts (på nytt) och Sverige näranog införde marknadshyror för ytterligare utslagning av samhällets växande underklass. Skandalbolag som Allra (visserligen en mångårig härva) och Spotify inte att förglömma, och ett gäng svenska skattesmitare i senaste "läckta pappren". 

*****

Kort sagt, alla med ögon att se har fått tydliga bevis på bloggens fleråriga påstående att svenska nationalhoroskopet har en OND RIKEMANSKLASS, där materiella rikedomar är planetens mest mondäna läsart, vilken kan förstås med den gamla lögnen att "Gud belönar dem han har kär"- Överhetens argument sedan urminnes tider för att just de ska ha det så mycket bättre än andra.

Men eftersom Sveriges Jupiter enligt hinduisk astrologi avfärdas som en "verksamt ond" Jupiter är det under denna period vi får se Den Onde Rike Mannen tappa det sista av sin goda lycka, vartefter det blir allt tydligare att Sveriges Överklass är formidabla Parasiter på folkkroppen och drar landet in i plågor. Svenskarna har inte hittat den här bloggen och luras av mediernas propaganda till att välja Nato tillsammans med landets inkompetenta statsminister.

Det andra synsättet på våldsreaktionen på Polisens närvaro till skydd för en total rasist har att göra med Saturnus, Lagens exekutiva arm (t.ex. polisväsendet om det nu har något andeväsen i sig eller bara är en själlös maskin). 

De som stack polisbilar i brand är det verkliga svenskarna, de som förstått att Överheten är emot dem. Polisen som vidmakthåller Överhetens intressen och ser allmänheten som potentiella brottslingar och föga mer (en följd av deras arbetsbeskrivning), blir därför de upprörda aktivisternas logiska måltavla. 

Den erfarna polisen som anade mord i blicken här och var har säkert rätt om de som vägrade att acceptera en bränning av Koranen - deras sista symbol i ett främmande och konstigt land att de faktiskt har en identitet, att där Någon. 

Svensk media tar som vanligt Maktens parti så att det nu är helt tydligt, det bloggen (men inte bara den) sagt i flera år: inbördeskrig i Sverige är att vänta och började nu, att döma av mediernas skuldbeläggande av demonstranterna. Men muslimerna har all rätt eftersom de till följd av Sveriges svek saknar tillräckligt god svenska. De tvingas använda det enda språk de har - kroppsspråket: "ta upp stenen och kasta den" - tydligt nog? För detta deras värdland ska du nu bära skulden? Även Cantwells artikel menar, om än inlindat, detta.

Överhetens reaktioner visar att landet nu helt saknar en fungerande Överbyggnad (Saturnus) och man kan beklaga att Magda Andersson "bröt glastaket" och Sveriges första kvinnliga statsminister lagom till att landets mångåriga korruption bröt igenom.

Jag har noterat att hennes förmåga att dra gränser och ringa in varjehanda problem är som när vatten rinner genom fingrarna. Saturnus i just Vattenelementet är precis lika svag som Saturnus förvirrad av den sublunära (vattniga) demonen i Sveriges nationalhoroskop. 

Vi har fått en perfekt ny statsminister vars världsliga ytlighet matchar landets svaga förmåga att korrekt utvärdera gränser och sätta en klok policy. Som finansminister i en kapitalistisk ekonomi fungerade Andersson kanske omärkligt (dvs. bra enligt svensk bedömning), men nu har hon satt sig vid fel bord.

Givet den uppblossade vreden i de mest utanför av alla utanför svenskar ges nu ännu ett området att se som tänkbart när Sverige i november i år når "lilla döden", dvs den korrumperade förmågan att dra gränser mellan eget och utlandet. Men nu är det invandrarna i Sverige som får representera "Utlandet" (flum-Saturnus ligger i 9e huset för Utlandet i nationalhoroskopet).

De där dödsfallen som med nöd och näppe undveks i de fyra städerna kan komma mångfalt lite senare, när alla tror det är lugn och ordning igen (efter NATO-inträde och riksdagsvalet). Ödet vet bäst hur det kommer att "aktivera" landets medborgare, astrologin kan bara diskutera principer på mycket allmän nivå. 

*****

Det hörs ibland om astrologer som prickat in mycket specifika händelser som de två (2!) i hela USA som korrekt förutsåg ett terrorattentat 9/11, men jag utesluter inte alls att de båda hade en väl utvecklad intuition, så att pusslande med planeternas positioner triggade djupare liggande intuitioner. 

Det underhållande var att den ena var en tråkig och superseriös astrolog av tysk härkomst medan den andra var en glammig och ytlig kvinnlig Las Vegas-astrolog, den sista typen man skulle förvänta sig en så seriös prediktion från! Men det gamla talesättet gäller : döm aldrig boken efter dess omslag. Det är det svenska folket gör - oavbrutet! Vi är en "designernation", gott nog kanske.

Mannen hette Robert Zoller (praktiserade medeltida astrologi och hade pekat ut risken för en attack den här dagen ett helt år i förväg). Kvinnan var Lynne Palmer, och hennes hemsida visar att hon var mer meriterad än vad som framgick av en äldre, nu försvunnen nätartikel.

"Avoid terrorist attacks on September 11, 2001" - were the exact words written on page 95 in Lynne Palmer's "Astrological Almanac for 2001", (released to bookstores in July 2000)

https://www.linkedin.com/pulse/look-back-astrological-predictions-911-terrorist-patricia

FLASHBACK: Som den här bloggen noterade 20011 blev "silverfåglarnas" attack mot tornen påfallande vid  bruk av den sideriska zodiaken. Merkurius är en silvervingad gud - en fritt flygande varelse - och den slår ned - GRADEXAKT - på Jordascendenten i duala tecknet Jungfrun vid första planets krasch.

Dualiteten tar inte slut där. I 10e makthuset för hela världen att se: handelsmannatemplet Twin Towers med den för Jungfruascendenten ONDA rikemansplaneten Jupiter på världsbergets topp/10e huset. Här representeras Handeln av Tvillingarnas tecken och Månen är de tusentals arbetande småmänniskorna i tornen, dessvärre kollektivt medansvariga till sin död pga. den diaboliska äregirighetens sublunära demon Rahu. Symboliskt visar terroristerna via måltavlan hur västerländsk girighet bäst hanteras!

*****

Den himlastormande girighetens demon i Twin Towers-kollapsens horoskop är samma demon - fast i dess negativa Ketu-fas - som Sveriges "fasta hand" Saturnus lierat sig med redan 1974 och förmodligen sedan 9/11 beslutat sig för att bestraffa - och därav politikernas lätthet att vinna ett redan ateistiskt och muslimfientligt svensk folk för NATO-förbindelsen i år.

Detta är ett förödande beslut som kommer att fortsätta en blodsfejd på just det sätt som också indikerats demonstranterna mot satanisten från Danmark och hans symboliska kulturmord genom Koranbränningen. Den nu levande generationen svenskar är något Fan släpat upp ur Helvetet och kommer att använda som måltavlor när stormakterna övar prickskytte.

Det scenario som tornar upp sig reder aldrig småfisk som Andersson och Hultqvist ut själva! Så synd att de riskerar hela svenska folket genom att lämna USA fritt att använda detta Sverige som de finner bäst. Ja, en stor del har fötts att hata och sedan dö, men landet innehåller också en hygglig andel människor. 

Några av dem är bara här för att se och bevaka och kommer att ge sina liv i insikten om att de just sett ett samhälle som i vilket fall nått botten i sin oförmåga att fördela rikedomen bättre och ge folket en värdefull fostran istället för praktiska yrkesutbildningar som mynnar ut i en livstid av slaveri för Den Onde Rike Mannen. 

T.o.m. som f.d. systemutvecklare på enklare nivå hade jag kunnat sätta ihop ett bättre land än Sverige kommit att bli. Från Giordano Bruno - innan Kyrkan brände honom på bål - lärde bloggaren när han var någon annan, att astrologin är perfekt för att träna förmågan att se och förstå verksamma principer. (Astrologin var högst användbar i det Bruno kallade ars memoria, minnesträning.) Det är möjligt att Bruno pillat tanken om planetsystemet direkt från Platon (det citat som legat överst på bloggen i 13 år nu)...

*****

En del (västerländska) sajter på nätet beskriver Rahu/Ketu som något andligt, stick i stäv med hinduisk tradition. En förnyad blick på Rahu i Twin Tower-horoskopet tror jag avgör vilka som är ute och svamlar...

Som bäst kan man nog säga att huvudlösa/halshuggna Ketu/Draksvansen ÖPPNAR för andlighet eftersom den demoniska girigheten (sublunär mentalitet) nu knäckts (för en tid, men Månen laddar snabbt om). Sveriges knacka principplanet Saturnus visar därför att landet 1974 hade möjligheter till en högre nystart efter att makthungriga högersossar halshuggit Kungahuset och berövad dem makten. Men den chansen togs inte och nu är landets själva existens hotad. 

Dess identitet har Sveriges ytterst ansvariga upplöst genom en oproportionell invandring som förvisso är helt i linje med Rovkapitalismens behov att namnlös arbetskraft, så splittrad som möjligt. Därför har jobbet på att bryta ner fackens kraft fortlöpt parallellt med Sveriges växande identitetskris och avsiktligt saboterade sociala system. 

Ingen ska inte säga att Kapitalismen inte är det värsta monstrum mänskligheten någonsin frambragt. Till texten om det fulaste ordet "våldsmonopol" kan tilläggas att fulheten består i att våld kombineras med en ekonomisk term! Systemet är bokstavligen O-mänskligt och gynnar bara en liten ekonomiskt välbeställd klick. Att vidmakthålla detta system en enda dag till gör bara den västerländska och svenska kollapsen så mycket värre.

Samtidigt går det inte att reformera en värld till att vrida sig ur Mördarens grepp. Världen måste tillåtas gå sönder eftersom Skruvstädet redan vridits åt bortom smärtgränsen. Sveriges NATO-anslutning är därför egentligen en underordnad fråga. Naturen har större saker i beredskap.

*****

En motbild

Vid granskningen av den sjukliga rasisten Rasmus Paludan vars signifikans Överhetssverige helt missade men Orten fullt ut fattade, gjorde jag en sökning på andra med den  födelsesignatur jag noterade i ett tidigare inlägg: Månen i Fiskarna på kant med sin egen disponent Jupiter (i Vågen) och attackerad från den (i detta fall) rasistiska och diskriminerande Mars-Jungfrun.

Tiotusen kartor gav 12 träffar förutom Paludan. En brokig skara med en Nobelpristagare i biologi, några skådisar, ett par vidriga högerpolitiker och en australisk mördare. Men också, och det här är intressant: Paludans direkta motbild i turkisktfödda journalisten och tidigare språkröret för Feministiskt Initiativ, Devrim Mavi. Hennes horoskop blir en motbild till Paludin inte minst då hon är delförfattare till en bok om Sveriges och dess rasism! 

Kort sagt: samma symbolik vid födelsen men nu en större själ som hanterar de planetära symbolerna på ett bättre sätt. Eftersom hon föddes 12 år tidigare än Paludin (ett Jupiter-varv) är också den himmel som omger "rasistsignaturen" helt annorlunda och i mina ögon mycket, mycket bättre. 

Mavi är född i rättvisans tecken Vågen och både Sol och Venus (den senare hemma i sitt starkaste läge) gör att Vågen huserar båda de naturliga välgörarna (Venus och Jupiter). Detta är närmast en garanti för ett rättrådigt tänkande, till och med när utmanad av en Saturnus i lägsta och mest egoistiska position i Väduren. Låt säga att den här kvinnan haft mycket små och trånga pannben att kämpa mot.


Men samtidigt verkar månascendenten ge fel indikationer, Solen med Jupiter och Venus bör ha ett bättre hus än 8e. Här är ett av de fall där individen höjt sig till solär medvetenhet och månen som enkel sinnlig varelse stämmer inte längre. Här är en som arbetar ur det himmelska perspektivet och inte månens sublunära. Månascendenter fungerar med enkelt folk och således med nästan alla skandalkändisar och skandalpolitiker bloggen granskat genom åren, men med bättre folk kan solascendenten vara mer rättvisande när klockslaget är okänd.

Man behöver alls inte vara religiös för att göra Himmelens vilja och ibland är de som kallar sig Himmelens representanter inget annat än den rådande maktens nyttiga idioter. Biskop Arborelius i radions Lördagsintervju intog exakt samma perspektiv som västmediedrevet på det krig som pågår mellan Ryssland och Ukraina och det var inte enbart kristen antivåldsmentalitet som hördes i hans uttalanden. Jag hade trott den mannen om högre insikt i vad som händer med världen just nu och vilka de underliggande krafterna är.

https://sverigesradio.se/avsnitt/anders-arborelius-smartsamt-att-vi-kristna-inte-kan-enas-i-synen-pa-kriget-i-ukraina

Det är för övrigt hugget som stucket om Jesus predikade den fridsamhet kristendomen beskrivit alltsedan de lyckades nästla in sig och få makt i Romarriket. Varför bär t.ex. Jesus lärjungar svärd i den kända trädgårdsscenen där Jesus arresteras för att uppvigling mot de romerska myndigheterna (religionsprofessor Morton Smith gick igenom domen mot Jesus i sin populärt hållna Jesus The Magician). 

Och om han inte texterna redigerats i efterhand och han verkligen var pacifist, tycks han ha varit en mindre parentes i den judiska esséerrörelse, vars läror är så märkbara i Nya testamentet (inte minst i den berömda Bergspredikan). Redan Jesus yngre bror Jakob, som leder Jerusalemförsamlingen efter broderns avrättning är den som startar det Judiska Kriget mot romarna!


Robert Eisenmans tegelstenar James the Brother of Jesus och The New Testament Code minns jag som tunglästa som få, men de rekonstruerade till många kristnas förtrytelse den sannolikt korrekta bilden av detta märkliga brödrapar. Storebror Jesus var till hälften österländsk mystiker och till hälften judisk aktivist och lika mycket motståndare till imperialisten Rom som någon (utom den judiska överklassen som snabbt blev korrumperade av västerländskt lyxliv). 

Stryk varenda parti i Nya Testamentet som låter som en Jesus som smörar för romarna och ni har den korrekta historien om vad som hände. Där försvinner den vita fredsduvan all världens väg ur det kristna etoset. För vad säger lillebror Jakob i "Jakobs brev": enbart tro som aldrig går vidare i handling, är inget värd.

Och den tanken om en helhet är förstås livsfarlig för det svenska Etablissemanget som räknar med att de enbart står för både tanke och handling och att massan är grundligt pacificerad. Och så vaknar Orten upp, med något som mer liknar en frisk människans förhållande till Livet och tyvärr också mot dem som bedragit henne. 

En mardröm för sekulära Sverige som inte borde ha trängt in både filosofi och religion i någon privat skamvrå och enbart sysslat med ekonomi. Nu kommer reaktioner - under perioden för Sveriges falska religionsplanet (ond Jupiter) som visar hur dysfunktionell en sekulär världsbild är. Alla köper inte förfalskningar av den äkta Jupiter och sekularismen visar sig till sist vara av skada enbart.

 

Inga kommentarer: