Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 15 april 2022

Danske Koranbrännaren och oron i svenska städer

En läsare påpekade att den demoniska girighetens Drakhuvud (Rahu) helt nyligen backade ur Oxens och anträdde sin ständiga baklängesrörelse genom upproriska Väduren. 

Bara timmar innan torsdagen med dess upplopp i flera svenska städer över en skändlig dansk muslimhatares mötesturné, lägger också Expansionens Jupiter in en ny växel. Den lämnar Vattenbäraren (den svenska födelsepositionen på gott men mest ont) och når nu sitt kaotiskt negativa hemmaläge i Fiskarna ("samhällets förlorare"; "martyrer" och de som är beredda att ge sina liv för en större sak än futtiga ego-frågor).

Men enligt den gamla sideriska zodiaken motverkas denna nya självuppoffrande tendens i kosmos av att Solen UNDER torsdagen gör entré i den egocentriska och ibland bråkiga Väduren, som allra minst har martyrens större bild för ögonen utan tvärtom bara ser till sitt.

Tittar man på bara de två senare budskapen som kuggar in i tidsförloppet så snart efter varandra, inser man att det är en verkligt slitsam övergång som perfekt passar den egoistiska rasisten i konflikt med martyren som är redo att offra sig för en större sak.

Den lilla och ovärdiga gestalten spelas förstås av den danska rasisten Rasmus Paludin och hans likasinnade i Sverige och den värdiga gestalten är all invandrarungdom som mottagarlandet Sverige varken varit intresserat av eller haft förmåga att integrera i den fattiga svenska livsstilen.

En jämförelse av horoskopen visar att det återigen är motsättningen mellan små och rädda bönder och "båtflyktingar" som gäller. Axeln figurerade regelbundet när bloggen försökte få grepp om den svenska främlingsfientligheten för x antal år sedan. 

Snabb rekapitulation: det är jordbrukardottern Persefone (Jungfrun) och hennes ödeslott att frukta eller faktiskt bli våldtagen av underjordens herre eller av den Expansion som emanerar Fiskarna eller vatten i våldsam rörelse och som översvämmar de små inbyggarböndernas odlingsmarker. Överfört: Sverigedemokraterna gnällde alltid över kostnaderna för invandringen innan "Jimmie" fick smak på regeringsmakt och började spela ett annat spel för den korkade och genomonda borgarna - främst Anti-Kristersson och Ebola Bush.

Axeln Jungfru/Fiskarna är mycket riktigt den "ondaste" av zodiakens axlar även om man kunde tro att Oxen/Skorpionen är värre. Men den förstnämnde tillhör Ljusets kvalitet och den som har viss kunskap men använder den fel, är definitivt en värre människa än den som likt den sataniska axeln (Oxe/Skorpion) är "satt" i attityden och egentligen inte ens tänker utan bara handlar och talar på instinkt. Den som redan är präglad har reducerat sig till en talande maskin och kan inte lastas för lika mycket som den som i Ljusets kvalitet envisas med att förmedla avsiktligt låga perspektiv.

Skulden ligger här hos Jungfruns tecken eller dess härskare, det diskriminerande intellekts Merkurius. Jungfrun är korrelerad med horoskopet 6e hus för Fienden. Människans urskillning och förmåga att göra åtskillnad på folk och folk (flyktingar med vit Ukraina-hud och andra sorts flyktingar) är också mänsklighetens största fiende. Detta särskiljande och sorterande har givit djuravel och annan sortering av nytta - ingen kan ifrågasätta bortsorterandet av skämd frukt som hotar förstöra hela fruktkorgens innehåll. 

Men samtidigt är denna jordbundna Merkurius bara "gatsmarthet" och saknar inflöde från det verkliga intellektet som astrologin och filosofin istället kallar Intuition (gudomlig) och som tillhandahålls av Jupiter via antingen Skytten eller Fiskarna. Merkurius och Jupiter är förbundna i zodiaken och Sverige har som ateistisk nationen tappat förmågan att ens i princip förstå vad kunskap bortom intellektet är för något. Landet har lobotomerat sig själv för att tjäna lätta pengar.

I den rasistiska axeln står låg intelligens som efter Persefones våldtäkt för evigt är symbol för den otillräckligt begåvade människans malande oro att Fienden hotar. Utmaningen kommer från Jupiter-i-Fiskarna som i rollen av "båtflyktingar" för att testa de jordbrukande landkrabborna mittöver, kontrollera hur hospitabla de egentligen är. Allt detta har bloggen redan utrett, och symboliken gäller in i vår tid som framgår av tidpunkten för det rashatsmöte i Norrköping som staden ställde in efter oron tidigare på torsdagen.

Att göra horoskopet för ett möte planerat till 18.30 men som aldrig blir av har sin logik. För det är dessa omen som Norrköping redan sett partiellt utvecklade:


I öster syndaren - lokal pöbel (Månen) i Jungfruns tecken och mot dessa Jupiter-Fisken (närmast dagsfärsk). Men se framför allt den lokala pöbelns härskare, gatsmart Merkurius som här "dör" i 8e huset tillsammans med det solära evenemanget (danske rasistens möte). Den Solen var i vilket fall inget värd eftersom disponenten Mars befinner sig i 6e Olycks- och Fiendehuset, vilket var helt uppenbart när dansken redan väckt sådan ilska. 

Som vanligt vägrar svenska medier att korrekt rapportera och hjälper således den svenska rasismen att växa ytterligare. Nästan allt text jag läste i kvällstidningarna handlar om invandrarnas raseri och hur det även inverkade på ordningsmakten. Korrekt fokus hade istället varit ett presentera problemet på ett liknande sätt som i detta inlägg. 

Efter mediernas vaccin- och NATO-drev står det ändå skriande klart att svensk media inte längre ägnar sig åt objektiv rapportering, så varför inte gå till botten med invandrarnas ilska och fokusera rasistens bokbränning och vad den handlingen innebär ur en troendes perspektiv. Det är ett skändande som meriterar mycket värre vedergällning än lite stenkastning mot ordningsmakten. Men sekulära svenskar har tappat förmågan att bedöma allt som inte ryms inom deras egen trånga värld av "jobba för att konsumera". Vi är nu officiellt Jordens mest korkade land.

Den danske rasisten:



Rasisten tycks indikera en märkbart effektiv 6-8-relation där Månen i Fiskarna skulle kunna ha inneburit empati med alla i svag position medan Månens disponent Jupiter "halkat snett" och befinner sig i ett icke-kommunikationens inkonjunktförhållande. Varför detta psyke HATAR istället för att ömma för, ligger i Månen har sin disponent åttonde steget framför sig ("dödsvinkeln") och således har ett mordiskt förhållande till sin egen förmåga att uppleva proportioner rätt. Vågskålarna är undanskaffade och Månen i Fiskarna är ett vanartigt psyke. 

Ur denna psykiska obalans växer sedan en osund Sol-aktivism fram som likaledes bygger på Jupiter (Skytten, jupiterisk) och då en "dödad" Jupiter. Så långt Månens eller sinnets grumliga rörelser enligt denna partiella bild av rasisten Paludan.

Kan också noteras att han projicerat sin egen aggression (Mars) på "den Andre", på 7e allianshuset, så att man här får en oerhört kritisk typ av Jungfru som anser sig för god att beblanda sig med vilket folk som helst. 

Det är uppenbart en himmel som signalerar missanpassning på flera sätt till verkligheten: en sönderfallande värld där mänskligheten flyr åt höger och vänster. Små människor finns och i överflöd. Danskens karta ger bara en Profil av många för dessa människor som aldrig var menade att bli herrar över sitt eget psyke och öde. Inte i detta liv åtminstone.


PS. Sammandrabbningarna mellan palestinier och israeler igår och idag visar att planeternas  kaossignaler (Fiskarnas offer/Vädurens egoaffirmation) inte bara triggat Sveriges avsevärda problem... Den som vill kan jämföra tidens transiter med Israels horoskop (jag har inte gjort det). Skulle tro att Rysslands sänkta krigsfartyg också sorterar under dessa transiter eftersom Fiskarna står för drunkningsdöd och Väduren alltid har en koppling till det aningen märkvärdigare - som det sänkta flaggskeppet var. 

(Märkvärdig/spela Allan: Solen "upphöjd" i Väduren.)

Den som vill, kan ta händelserna som tecken på att den sideriska zodiaken är korrekt. Den tropiska har redan firat 0° Väduren via vårdagjämningen och befann sig under Skärtorsdagen i tropiska Vädurens 25e grad , men tre tillbud i världen just nu ser verkligen ut som Solens årliga ankomst till Väduren.


Inga kommentarer: