Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 6 april 2022

"Säg inte gay" - USA tillfrisknar medan Sverige fortsätter sitt sociala experiment

SVT:s program  Anton Glanzelius har köpt in rättigheterna till ännu ett programformat som lockar svenskarna ner i total värderelativism och ytterst i allmän förvirring. Nu ska alltså den så  långt oskadade minoriteten (?) betala tv-skatt för att utsättas för homosexuella män som klär ut sig till kvinnor och fjantar runt och mimar till 70-talsdisco?

Det tål att påpekas ÄNNU EN GÅNG, att Sveriges psykologiska sjuklighet syns i horoskopet: Män i Sverige är en katastrof: Mars i Oxen i 8e huset för dålig karma. Vad männen har eller kommer att få problem med vid horoskopstarten 1974 är sin maskulinitet. 

Se ett ganska harmlöst exempel: mjukismännen som lallar runt med barnvagnar och det för att staten - Moder Svea - uppenbarligen är en kvinna som söker hämnd på (och det medges) tusentals år av övervåld från patriarker på kvinnfolk. Så svenska män reduceras i de tidiga stegen till fjantar i den svenska tv-reklamen och annorstädes. Något telekombolag ser sedan många år till att även invandrare får lära sig att män i Sverige är harmlösa töntar.

Astrologiskt visar sig Mars inte äga sig själv i Oxen utan är på nåder av Kvinnan, Ox-härskaren Venus. Och denna Venus är i sin tur grundad på ett helt grundlöst fundament: Venus i Stenbocken lutar sig mot Saturnus om är ung och oerfaren i Tvillinganras Luft och dessutom angripen av den onda sublunära demonen där den snöpligt får huvudet avhugget vilket drar Saturnus med sig i huvudlöshet inom alla normplanetens områden. 

Den friska kategoriseringens Saturnus är således helt skadad och kvinnor är värst däran och därpå männen som nu mera ägs av kvinnorna. (Inte konstigt att Sverige också kan ståta med mycket kvinnovåld i hemmen - den nollställning av könen och reduktion av dem till "sociala rollspel" Sverige sysslat med i årtionden straffar sig på många sätt.)

Glanzelius har naturligtvis kända föräldrar att tacka för sin chefsroll på Statstelevisionen men psykiskt är horoskopet en lika stor katastrof som Lady Gaga som uppmuntrade sin könsdysforiska publik att stå på sig: kartan visar enbart LUFT och VATTEN, två element som inte går att blanda eftersom de bland annat representerar medvetet och omedvetet.


Dessa extremistiska horoskop kan funka i vissa sammanhang, som hos skådespelare (Glanzelius få barnroller räknas knappast). Men att överaktivera den Irrationella Själen (Vatten) och den Rationella mentaliteten (Luft) utan det medlande mellanelementet, hjärtats ELD, kan vara högst riskabelt eftersom den Irrationella Känslosjälen (kroppens biokemi) lätt kidnappar intellektet så det senare börjar skapa efterhandsrekonstruktioner som att HBT-gruppen är "normala" läggningar. 

Med Luft i akut o-integration (som här) kan tankelivet bli helt besatt av känslonivån så att tankarna aldrig slutar mala och individen kollapsar mentalt. Detta är gränslinjen för galenskap och vissa trillar dit - allt medan deras tankar säger dem att allt är normalt (eller frågar sig "varför?"). Det är inte lönt att tala reinkarnation och själens skumpiga resa med folk som fallit in i vanvett efter att ha lärt sig av samhället att "allt är normalt". Först måste samhällslögnerna demonteras - ett sisyfosarbete!

Med månascendenten är det varning från ruta 1, Månen är "fallen" i Skorpionen och är inte både Sol och måndisponenten Mars ytterligt starka barkar det åt helvete lätt och snabbt. Här står Solen i feminina Vatten och Mars i LUFT skär sig just så illa det går med VATTEN. 

Dessutom är Månens fundament Mars avskuret från känslolivet eftersom 8e huset innebär en slags radioskugga, huset går inte att komma åt (det är ju dödshuset!). Här finns dessutom en kronisk (Saturnus) problematik kring sexualdriftens Mars ... och mer behöver kanske inte sägas. 

Istället för manlighet älskar den här programchefen det överdrivet kvinnliga: Venus med expansionens Jupiter - återigen i konceptuell LUFT. Det är således Glanzelius själv som tänder på män utklädda till kvinnor och detta rationaliserar han sedan genom att peka på att Sverige har en rik tradition av denna abnormitet.

Men det hade räckt med att notera Månens konjunktion med hybrisdemonen Rahu (Drakhuvudet) för att förstå att detta är ett sekundärt, falskt känsloliv som kompenserande och överdrivet söker ersätta ett sant känsloliv. När psykisk åkomma arbetar på flera nivåer samtidigt och dessa nivåer förstärker varandra, då är patienten närmast obotlig. Minns att Glanzelius första större uppdrag var produktionen av den bottenlösa stinkande skitsåpan Paradise Hotel som excellerar i det degenererade Västs syn på sex som underhållning för underklassen, ungdomen det ändå aldrig kommer att bli något av. 

Visst, Men in Black-regissören lyckades höja sig över sitt skamliga förflutna som porrfilmsmakare, men här visar Glanzelius att han från SVT:s makttorn ämnar fortsätta bryta ner varje frisk relation i Sverige.

Horoskopet är så ensidgt och stört att jag måste genomsöka 10.000 sparade horoskop efter andra med mönstret "Månen i Skorpionen, Mars med Saturnus i Tvillingarna". Jag skippar Demonen eftersom de sagda tre positionerna är illa nog. Sex träffar utöver Glanzelius:

  • Lars Norén;9.5.1944;12:00 - "egen" poet, teaterregissör
  • Carl Jan Granqvist;22.3.1946;12:00 - "egen" krögare, mat- och vindyrkare,  homo i bloggarens ögon men förklarar sig själv bisexuell. Kan vara Mån-Våg om född dygnets första halva.
  • Ola Håkansson;24.3.1946;12:00 - popartist och musikproducent med framgångar i Europa
  • Jenna Jameson;9.4.1974;12:00 - porraktris (tydligen känd eftersom Aftonhoran ägnat henne tidningsutrymme flera gånger)
  • Anton Glanzelius;11.4.1974;12:00 - passande nog Glanzelius bara två dygn efter Jamesson - porraktrisen har också "fallna" Skorpion-Månen givet en födelse tidigast runt lunch
  • David Jassy;11.4.1974;12:00 - svensk musiker av gambiansk-baltisk härkomst. Mördare, körde med berått mod ihjäl en pianist i Hollywood och dömdes för detta 2010. En minst sagt obehaglig "tidstvilling" till Glanzelius, men påminner om att musik är ett annat område där enbart VATTEN+LUFT kan fungera.
  • Anette Molin;7.5.1974;12:00, figurerat i medierna. Hade deltagit i tv-formatet "Ensam mamma söker..." och ett "helvetesäktenskap" resulterade av det misstaget.

Det programformat Glanzelius nu  storsint vill välsigna svenska folket med hade en mångårig deltagare som Aftonsluddret nyligen berättade hade dött till följd av personlig skörlevnad och vanartig livsföring bara 34 år gammal. 

Så sjukt har Sverige blivit att den artikeln inte ens kunde skilja mellan den homosexuella mannen och hans dragshow-persona utan konsekvent kallade honom "henne" i artikeln. Det borde väl säga något om hur nära soptippen Sverige kravlat för egen maskin. Och allt började med SVT:s schlagerfestival - homovarianten - inte den ursprungliga.

Not. Jag missade att Glazelius kommenterats redan 2011.

https://siderisk.blogspot.com/2011/04/harda-lardomar-for-tv-chefen.html


*****

 

Journalisten Tomas Hemstad, homosexuell, borde byta sida om han är så paranoid att han ser angrepp från alla håll. I nämnda Aftonslödder (som under dagarna som gått sedan detta skrevs stängt in texten bakom betaldörr) ventilerar han sin åsikt om att Florida nu tillåter barn att slippa indoktrineras i HBTQ-problem av sina lärare. 

Artikeln går så på djupet om alla de hemskheter som nu väntar USA att jag inte orkar läsa. Skummar lite här och där men vinklingen och svartmålningen av majoritetssamhället är total.

När jag ser några andra av Hemstads artiklar i tidningen Arbetet ser jag att han var lika upp i limningen förra året när internets filter mot osedligt innehåll fick bieffekten att filtren också döljer manlig perversion:


Ett annat foto på nätet visar att denne Hemstad "lajkar" "kinky bögar" vilket jag tolkar som den mest degraderade sorten, helt förlorade i multiskiktade identitetsstörningar vilka de söker leka eller piska sig ur. Det är troligen i dessa kretsar man hittar överdödligheten av manliga homosexuella. Vem minns inte f.d. popstjärnan Boy George som blev anmäld av ett fängslat och piskat offer som inte fattat vilken värld han lurats in i.

Eftersom Sverige är ett teknikfascistiskt samhälle som excellerar i nördiga dataspelstillverkare som inte vet vad en kvinna är, är hela denna perversion övergående. Som god Teknokrat kommer Sverige att gå i ledningen - som på paret Myrdals tid - och jobba hårt för skräddarsydda DNA-barn som gör hela diskussionen om gender vs. kön onödig. 

Dessutom är själen androgyn enligt både Platon och Jesus, två tongivande figurer i den västerländska världsbildens framväxt så de missnöjda HBTQ-människorna (som kverulerar över att ha fått "fel kropp") är i vilket fall bara ett TEMPORALT FENOMEN. 

Väl tillbaka i himlen (eller helvetet för den som sökt locka med andra i den här förvirringen) kommer den i grunden androygyna själen att skratta (eller motsvarande) åt sitt snedsteg och besatthet av en så oviktig sak som att vilja skriva om karmalagarna som tilldelar var själ just det som ankommer den. En del kanske föddes människa just för att via sin avvikande läggning få något kroppsnära att verkligen kämpa för.

En gammal tes på bloggen är att "homo" kan vara ett inplanterat stimuli i livsödet för att få extremt svaga själar att ta ställning i åtminstone någon liten fråga. Vad bättre än börja där förfallet är som störst: med ego-komponenten! Även psykisk sjukdom tjänar ytterst goda syften. Själar kan driva långt bort under  århundraden och skapa sig egenartade livsöden där inte tankeförmåga eller kunskaper funnits för hand.

*****

Eftersom manlig homoböjelse förmodligen skiljer sig från kvinnlig (åtminstone i uttrycken) testar jag psykets placering (Månen) hos manliga homos utan känd födelsetid. Är det en medfödd identitetsstörning är det snarare Solen man ska fundera över, men om man tror den mesta homosexualiteten är en överförbar samhällssmitta (via medier och de egna lobbyism/propaganda), handlar det snarare om en mild psykisk sjukdom, dvs den svampiga Månen som suger åt sig. 

Månen angripen via de 3 hinduiska aspekterna (90, 180, 210 - konjunktionen klassas inte som aspekt eftersom planeterna för nära varandra för att kunna skicka "blickar") Homogruppen utan känd tid ger 52 träffar, vilket är helt inom slumpvariationen (genomsnittet 48). 

Bloggen har sedan längre konstaterat att enstaka ASPEKTER inte tycks ha något mätbar effekt. Att de så ofta har ett förklaringsvärde kan bero på att den mänskliga intelligensen jobbar på en tusenfalt högre nivå än de metoder dagens vetenskapsmän - särskilt socialvetare med deras statistiska framställningar - tar för att utsäga något. Medvetandet ser mening där enkel aritmetik lever i sin egen skyddade lilla verkstad med sina spelregler om vad som är och inte är.

Bloggaren samlar kartor utan och med födelsetidpunkt i olika avdelningar vilket ibland är lite klumpigt.

193 utan tid ger i snitt 16/tecken, 85 med tid ger 7/tecken, totalt snitt 23 med ett set om 278 horoskop.

Utfall:

MO ej tid   m tid  tot

ARI    15   8      23
TAU    15   3      18
GEM    11   6      17
CAN    15   4      19
LEO    16   9      25
VIR    15   7      22
LIB    19  10      29
SCO    20   7      27
SAG    24   8      32
CAP    13   4      17
AQU    11  11      22
PIS    19   8      27

Om något visar de två grupperna hur opålitliga små dataset är. Vattenbäraren har 11 förekomster i båda grupperna trots att en grupp är mer än dubbelt så stor. Höftar man till med en slumpavvikelse på ±40% för detta dataunderlag (en tidig gräns på bloggen för dataset om 300) är det bara en placering som tangerar gränsen för signifikant avvikelse....

Den "fallna" Månen i Skorpionen ska inte beskyllas för allt problematiskt. Här är det faktiskt psyket i den rastlösa Skytten som genast vill vidare till nästa upplevelse! Skytten är alltså den värsta perverteraren av maskulin "inkrökthet", men med minsta möjliga marginal.

Det föder en följdfråga: är homosexualitet i själva verket dold gudslängtan (Skyttens härskare är Jupiter, gudomlighetens planet), men vulgärt och felaktigt uttryckt om individen samtidigt är antireligiös eller ateist, såsom homos brukar vara eftersom kristendomen - utom i perverterade Sverige - har en homonormativ människosyn?

De två tecken som är minst benägna till homosexualitet (men uppenbarligen inte immuna) är Månen i Tvillingarna och Stenbocken. Båda klassas tydligt under den Rationella Själen och det är möjligt att klar och logisk tanke kan slå ut eventuella defekt DNA (eller impulser från själens tidigare liv vilka finns med som dolda delar av spelplanen för detta liv).  17 placeringar är dock för många för signifikant underrepresentation med vald gräns, så det här testet som varken inkluderar transfolk eller lesbianer gav bara ett (svagt) fynd.

Faktiskt, allt hänger på Adolf Hitler! Hans sexuella läggning har det skrivits som, alltifrån att han exkrementerade på nakna kvinnor (och några av dem tog senare livet av sig) till att han var asexuell. 

Men Hitler har Månen i Skytten och en erotisk överhettning i Väduren ("ego") som rätt typiskt pekar på homosexualitet som en så extrem egofixering att man inte kan tända på något annat än "sin sort". Kristendomen kallar den typen av Venus för concupiscens (inkrökt, egocentrerad eros). Redan Venus i Väduren (bas: Mars) är en antydan om den sjuka böjelsen som inte har plats för kärleken till sig själv eller möjligen någon som bara tjänar som spegling för det egna (= homo böjelse).

*****

Hur ställer sig Hemstad, som bara vill fridlysas för att i ro odla vidare på sin avvikelse, till alla dessa tankar? 

Ja, inte är det någon karta att avundas:

 

Komplext, är bara förnamnet, till och med om man stannar på den mest grundläggande nivån och studera taveldukens väv. Alla de tre kvaliteterna eller trådarna finns med och ser man hur Solen i makthungriga Stenbocken är "upplyst" genom disponenten Saturnus i sattviska Jungfrun ges just bilden av en som återfötts att passionerat kämpa för allas rätt att få en egen bokstavssjukdom matchande de personliga idiosynkrasier. Saturnus är onekligen en hämmande planet och här håller den kvinnan/Venus på armlängds avstånd. Förmågan att förstå vari sann kollektivism består (Vattenbäraren) är svårt hämmad av Draksvansen vilket gör en bisarr och galen manlighet (Lejonet) på topp i psykhoroskopet.

Saturnus opp. Venus är inte nödvändigtvis en homoindikation, men givet att Solen står i den patriarkala världshärskaren kan man lätt se vad journalisten gick vilse i ett tidigare liv för att nu vara HELT AVSTÄNGD från känslor för det bättre könet. Själen kan i ett tidigare liv ha skadat kvinnor förr och väljer i detta liv att istället gå till storms mot samhället i all dess "förskräckliga" heteronormalitet.

Patriarkatet (och alla dess normer) som dold problemställning i detta liv måste ha att göra med själens felsteg i tidigare existenser: en sådan här psykets (Månen) demonangripen maktaxel (4e till 10e) är inte en frisk utblick. Den viskar om djupa hemligheter i själen som troligen bör förbli inlåsta tills själen blivit "man nog" att förstå synderna i sitt avlägsna förflutna.

Det "fallna" psyket i Skorpionen utmärkte sig inte i testet men i just detta horoskop angrips psyket inifrån av sin egen patriarkala terrorherre Mars! Och vilket monster det är. Jupiter förstärker och hybrisdemonen Rahu förvärrar makthavarbeteendet ännu mer. 

Att "kungavärdighetens" fixstjärna Regulus gradexakt samverkar med demonen Rahu gör inte detta till en konungslig man utan till en ren nidbild av vad Lejonet egentligen representerar. Journalisten projicerar sin usla karma på omvärlden och hittar där en maktstruktur som han själv stod för på det värsta sätt i ett liv inte så långt före detta.... Men samma Lejon är förstås också hans "kinky-manliga homoideal". Det går absolut att se två problemställningar i samma astro-komplex även om det krävs lite fantasi.

Lyckligtvis är Solen Passionerad och Saturnus i Tvillingarna (Sattva, kunskapssökande) anses en lyckad placering för dem som söker förstå stora sammanhang. Som drivande kraft skulle Solen kunna ta Månen i Skorpionen ur dess vanära men det är frågan om Solen har den kraften. Allt hänger på Solens styrka och position enligt exakt födelseklockslag. Det är en misstanke att han bestämt sig att vårda sin perversion i detta liv snarare än att via Passion och Ljus söka förstå den. Livsödet förblir sjunket i den sublunära verkligheten istället för att höja sig till Solens nivå. Mognaden inträdde inte i detta liv (så här långt).

*****

Floridas guvernör, republikanen Ron DeSantis har tyvärr okänd födelsetid, men dygnet fascinerar eftersom det tycks lida av liknande problem som Hemstad, dvs. ett Mörker som stelnat till en närmast militant rigiditet (Solen och Saturnus i Lejonet kan vara en stenhård kombination som inte tolererar något flum). 

Även här hänger allt på tiden, både för Solens del och för Månen som före lunch är Stenbocken men efter är Vattenbäraren. Inte ens hans grundliga akademiska utbildning som jurist (militärjuridik) är till mycket hjälp eftersom Stenbocken förvisso är en Legalist medan Vattenbäraren är ett intellektuellt allt-i-allo dvs fri att tänka på LUFT-nivån utan hänsyn till JORDENS futtiga nyttomentalitet. 

En fullmåne mellan Lejonet och Vattenbäraren är förvisso en majestätisk kombination för överlägsen intelligens och klarsyn men också propsande på fasta ramar - inget som tilltalar förvirringen inom HBTQ-sekterna.


Intressant trots den osäkra kartan är att DeSantis själv har problem med manlighet och kvinnlighet - Mars och Venus i tät konjunktion i Vågen! 

Jag hade en manlig arbetskamrat runt 25 som var extremt homofob. Det upptäckte en annan kollega som ständigt skojade med honom genom fejkade (och roliga) homoinviter lätta att genomskåda för alla utom den som är osäker på sig själv. Den stackars Mars/Venus-konjunktionen visste varken ut eller in !!!

Jag attraheras av tanken på att DeSantis är en genuin fullmånefödelse och söker genom de 1900+ kartor med känd tid. Givet hur mycket skräp som fyllt samlingen efter åtminstone 10 års aktivt samlande via tidningsrubrikerna, är den här listan enastående högpresterande och i stort fri från skräpkändisar:

  • Johann von Goethe;28.8.1749;12:01 - filosof
  • Carl Bosch;27.8.1874;23:15 - Nobelpristagare kemi
  • Gabrielle 'Coco' Chanel;19.8.1883;16:00 - enastående framgångsrik klädskapare med ringa begynnelse, inlämnad till nunneklostrer. (Utvecklade tyvärr svår antisemitism likt så många fransmän / européer vid denna tid.)
  • Georges Bataille;10.9.1897;18:00 - ateistisk hegelsk filosof
  • Gene Roddenberry;19.8.1921; 1:35 - humanistisk och medveten skapare av filosofiska sci-fi-serien StarTrek (konceptet senare förstört till vanligt Hollywood-svammel av bolagsdirektörer).
  • James Coburn;31.8.1928;20:15, på sin tid känd som Hollywoods mest filosofiska skådespelare (extra intressant eftersom han har stora korset i Mörkrets kvalitet, vilket brukar minska intresset att TÄNKA KRING sina gränser - men Coburn hade filosofernas Jupiter i Väduren, en position ett bloggtest visade sig dominant hos yrkesfilosofer).
  • Luc Montagnier;18.8.1932; 2:00, Nobelpristagare i medicin, virolog
  • Anonym3.9.1933; 0:10, extremt tystlåten och strikt norrbottning, visade sig ofta ha tvingats släpa hem en alkoholiserad far från krogen i barndomen/ungdomen. Det skapade livslång inbundenhet och en disciplinär mentalitet. (Sluten Krabbascendent och Månen med överdriftens demon Rahu i 8e toxiska huset! Hans senare liv var fyllt av krämpor och sjukhusvistelser.)
  • Jill Saint John;19.8.1940;18:21, aktris, sen Bondbrud medan Sean Connery ännu spelade James Bond.
  • Robert de Niro;17.8.1943; 3:00, aktör, ofta grymma roller men med åren tydligt visat vilken komiker han också var.
  • Robert Plant;20.8.1948;15:05, rockposör, Led Zeppelin, rockgud för många kvinnor och Mannen för många pojkar att avguda.
  • Michael Jackson;29.8.1958;19:33 - oj oj oj, här bröts definitivt den vinnande trenden. Likväl världsberömd och enorm mjölkko för skivbolaget. Han var naturligtvis en enastående musikalisk människa... Måste ha blivit felsorterad, hans födelsetid är inte alls säker!
  • Jack Black;28.08.1969; 3:04, aktör, musiker, ytterligt begåvad har bloggaren insett efter några otippade filmroller.
  • Kaia Gerber;3.09.2001;11:49, supermodellen Cindy Crawfords dotter

Som synes sjunker kvaliteten vartefter - alla filosoferna tillhör en äldre generation, men så håller västvärlden sedan några generationer på att gå under i sin ytlighet. Logiskt att börja med den närmast andliga filosofen Goethe och avsluta med barnet till en kändis känd för att bara se bra ut och för skickligheten att via egen firma kapitalisera på det. Floridas guvernör som vill rädda nästa generation från det moderna samhällets mentala förvirringar hör definitivt till de högpresenterande i den här gruppen.


Inga kommentarer: