Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 5 april 2022

Sveriges "lilla död" börjar - transiterna den 22 november 2022

 

Svensk hök med extrem dödsdrift

Motvilligt har bloggaren börjat fascineras av den spännande men svåra astrologi som sysslar med nationers öde. Följande är därför spekulativa tankar. Det är ett faktum att Sverigehoroskopet alltmer ter sig som ett fuskbygge och med byggbitarna redo att falla isär för var planetär cykel som träder fram som periodisk ledare. Planeterna avslöjar en efter en sin svaghet i födelsehoroskopet.

Dessa cykler har nu kulminerat i tanken att Sveriges gränsdragning mot Utlandet faktiskt är hotad. Det är den nedärvda russofobin som likt ett andeväsen kommer att inifrån landet börja förkroppsliga sig. Dels för att landets kapitalister själva suddat ut landsgränserna via sin senkomna "internationalism" - numera omdöpt till "globalism" - och dels för att horoskopet också tycks varna mot att alliera sig med USA (ansöka NATO-medlemskap) i denna tid.

För Putins uppvaknade aggression sammanfaller plågsamt tydligt med att Sveriges fula expansionsplanet Jupiter just börjat överväga framgång via pseudotillväxt, dvs. man allierar sig med någon större för att som Sveriges Överhet avnjuta den rusiga känslan av att Systemets hjul snurrar på - allt för att folk ska glömma den annalkande Klimatkatastrofen som allvarligt skulle reducera landets ekonomi om hoten togs på allvar. Bättre då militarism som är otroligt lönsam för Räknenissarna och garanterar stabil produktion.

En försmak av Sveriges verkliga istid från 2036 startar redan i november i år och jag kallade den "lilla öden" helt enkelt för att cykelns härskare Saturnus är känd som Liemannen. 

Men den är (hos vissa) snarare en klokhetens och återhållsamhetens faktor och kan då rädda från onödig död. Men Sverige har dessvärre en grund och dysfunktionell Saturnus som inte förmår dra gränser eller överblicka på ett vettigt sätt. Konjunktionen med den södra månnoden (Draksvansen) får Saturnus att tappa i seriositet (Sverige måste vara världsmästare på usla underlag för regeringsbeslut). Den huvudlösa Draksvansen antyder att i alla saturniska frågor står det moderna Sverige (fr.o.m. 1974) och redo att tvingas betala tillbaka för gammal ost. Svansen är den punkt där orimlig hybris kommer till ett ibland våldsamt slut.

Det syns f.n. inte ett spår av klokhet i medierna - i Expressen noterade visserligen Barth-Kron att en Stefan Löfven varnat för en NATO-allians i denna tid (artikeln instängd bakom betaldörren efter bara några timmar). I Aftonbladet stod några rader att läsa från en annan sosse med samma idé: att släppa fram NATO invid Rysslands gräns vore ungefär det mest korkade Västerlandet kunde göra just nu (adressen var till Finland, men baltstaterna är också förgiftade av Västs bling och numera lika irrationella som någon. Ukraina är väl en förlorad sak).

Så frågan är vad startskottet för Sveriges "lilla död" innebär. Det kommer snart att visa sig, men nyfiken som bloggaren är, var han tvungen att rita ut TRANSITERNA för Saturnus-cykelns start inuti den pågående onda Jupiter-cykeln. (Huvudtemat under "verksamt ond" Jupiter är en förödande tilltro till Expansion, och det gäller inte bara Sverige, utan även Ryssen och NATO-USA). 

Sverige sår ont under den långa perioden 2020-36 och tvärstoppet kommer enligt den här metoden hösten 2036 när Saturnus drar en gräns eller rättare sagt, Sveriges flummiga oförmåga till gränsdragning kommer att visa sig otillräcklig - på något sätt.

Med de planetära cyklerna är det så att de kräver och utgår från exakt födelsetid och beräknas utifrån Månens position. För Sveriges del gäller midnatt 28/2 1974 för Regeringens kungörelse om en ny regeringsform. Med det exakta klockslaget är det sedan bara spelregler och exakt matematik (som tacksamt datorer ordnar numera) för att få fram det exakta ögonblicket då "lilla döden" startar: den 22 november 2022 klockan 15:40:20! 

En remarkabel serie transiter av potentiell betydelse för Sverige tornar då upp sig på Stockholms himmel (huvudstaden). En slags närbild i tiden på den mer generella cykleln.

 

Jag vet faktiskt inte vad kartan kan innebära eftersom politisk astrologi inte är mitt bord (började som enkel hobbyastrolog runt 20 och då gällde enkel personpsykologi via den västerländska zodiaken. Fyrtio år senare det fortfarande bara en hobby, men zodiaken är utbytt mot den äkta varan, den som gällde i antiken).

Men formellt finns flera intressanta positioner. Ta bara den övergripande Jupitercykeln. Sverige som ett sprucket välfärdsprojekt var det första jag sade om dessa år (för några år sedan). Och Jupiter kommer i sina transiter att betona det ena huset efter det andra i Sverigekartan. Döm själv om träffsäkerheten när den onda svenska Jupiter som lovar runt men håller tunt i år transiterar genom Fiendens 6e hus! 

Svenskarnas favoritneuros, "Ryssen" har vaknat och har gått från neuros till materialiserat faktum. Sverige är inte den enda som hatat eller ogillat Ryssland och sammantaget blev hatet till verklighet i år. Sveriges Rika Män (Jupiter) har i år att överväga skjuta till medel eller rent av involvera sig i krig. Sjätte huset är mer generellt Ohälsans eller Olyckans sektor, så det är sannerligen ett av Sveriges sämre år i en usel cykel. Men läkemedelsföretagen blomstrar och nu gäller vaccinspruta 4 för de gamla och svaga.

Eftersom Sveriges Jupiter i Elitens 5e hus också äger 6e hälsohuset är det i detta land uppenbart att de finns de som VILL underblåsa svenskens sjuklighetsfobier och hälsohets - vår nya religion efter kristendomen hävdar jag av och till på bloggen medan någon expert på Försvarshögskolan påstår att detta är Putinpropaganda.

Men nationalhoroskopet är från 1974 och fakta talar för sig själv: den onda rika Elitsvensken ÄGER hälsohuset samtidigt som nationens 9e religionshus är helt defekt. Det här är förstås en olustig korruption av det gamla Fattigsverige som sökte göra rent hus med lort och ohälsa och som nu blivit en nationell fixering som drivs av medier utan att ens makthavarna behöver säga till dem. Har ett land ingen verklig religion kommer snart detta behov att fyllas av andra ritualer. Regelbundna vaccinsprutor t.ex.

Sveriges försvagade Saturnus i 9e huset för Utlandet är viktig när "lilla döden" drar igång. Födelsepositionen pekar ut var eller varifrån Liemannen bedriver sin aktivitet eller t.o.m. anlöper Sverige (symbolen får en dubbel betydelse eftersom den både representerar Död och Gränsen).

Går man till transiterna ser man att Saturnus har en kort bit kvar av Stenbockens tecken eller Sveriges privata inre och skyddade 4e hus. Så Liemannen har tagit sig in bakom svenska gränser och verkar redan inifrån landets veka mjukdelar (den irrationella själen : känslor och fruktan). Frågan är om detta är Ryssland som tecknas eller om det är USA.

Det otäcka här är att Saturnus som tagit sig in det skyddade och privata fjärde huset nu kastar sin långa kontrollaspekt trekvartsvarv och träffar Sveriges rollspel av att vara ett opartiskt och jämlikt land: Vågskålarna. Egentligen är det bara att lägga ihop 2 + 2. Snåla Sverige har redan skicka pensionsmogna vapen som en symbolgest till Ukraina och därmed signalerat till Ryssland att de är vår fiende. 

Eftersom den obalanserade svenska Jupiter i år vandrar genom 6e Fiendehuset kan man tänka sig att ett tydligt svar kommer från Ryssland runt den 22 november. Inte nödvändigtvis missiler mot Stockholm men åtminstone något... Att krigets Mars som transit några dagar efter den 22 kommer att nå Sveriges defekta gränsplanet Saturnus kan tyda på att landet kommer att utsättas för gränsövertramp redan i början av "lilla dödens" period. 

Mars är inte aktiv i Sveriges öde i sig, men är landet redan så destabiliserad av sin egen oklokhet kan t.o.m. transiterande Mars som "trigger" ge någon slags skärmytsling. (Jag tonar faktiskt ned faran, vill minnas att Mars spelat viktiga roller i t.ex. flygkrascher, ett annat nischämne bloggaren velat gå till botten med eftersom det är så destruktivt.)

Att transiterande Saturnus tittar med kall blick på Sveriges rollspel (Vågascendenten) och att folkets Måne och att halshuggna Draksvansen innebär att landets medfödda problem med demonens vanställande av Saturnus som gränsdragning nu aktiveras. 

För att transiter ska märkas måste det vara samma planeter som kontaktar varandra som också har kontakt i födelsehoroskopet (Charles Carters viktiga regel). Denna tillfälliga konfiguration mellan Saturnus och Draksvansen (liksom i födelsehoroskopet) involverar också Månen, allmän symbol för Sveriges insida (trygghet). Eftersom Sveriges Måne natalt står i väster, i opposition till rollspelet, är troligen dess transit i det västra huset den 22/11 en indikation om hotad trygghet för landets folkmassor eller landets inrikes affärer.

Saturnus/Draksvansen i transit vid denna tid påminner lite väl mycket om landets oförmåga att spela renhårigt i 9e huset. Att svenskar hatar religion och filosofi är känt men nu drabbas också den för 9e huset rätt ytliga betydelsen av Utlandet som här blir ett osäkert kort. 

Jag tror inte att den 22 november pekar mot en NATO-anslutning. Den har tydligen redan ägt rum för att partierna ska få frågan från bordet när det går mot riksdagsval. Därför blir tyvärr en tolkning att det verkligen är INTERNATIONELL KONFLIKT som nu involverar USA-kramaren Sverige, med "lilla döden" som följd för svenska värnpliktiga som går i strid. Det måste vara ett värsta-scenario och innebär att USA nu engagerat sig. 

Kanske är "lilla döden" inte mer än ett visitkort från Ryssland, en reprimand till Sverige för dess frostighet. Tolkningen är avhängig av vad Finland-Sverige fattar för beslut de närmaste månaderna, men TRANSITERNA är så pass olycksbådande att man får utgå från att Sveriges alla ök VILL mer blod och död. Vi är en degenererad nation utan tänkare.

 

Horoskopdetaljen visar våldet dolt i 8e huset för ond karma - den omedvetna basen för den svenska folksjälen. Basen (Mars-i-Oxen) visar också att Folkets rättmätiga materiella levnadsstandard på något sätt frusit inne i det dåliga 8e. Se Elitens del av kartan för de "försvunna" materiella omständigheterna!  

Efter att bloggen med början 2009 taggat 190 inlägg "girighet" och säkert ägnat många fler inlägg åt den svenska girigheten ger kände ekonomiskribenten Andreas Cervenka (f.n. knuten till Aftonbladet) ut boken "Girig-Sverige" på Fina Förlaget. Han har uppenbart sakkunskap nog om bank- och finansvärlden (skrev tydligen förordet till svenska översättningen av impulsgivaren Joris Luyendijks "Swimming with Sharks" - om Londons sjukliga finansvärld), men jag inbillar mig  att han ringar in ungefär samma sak som den här bloggen gjort via Sverigehoroskopets överensstämmelse med verkliga förhållanden i landet - denna kulissväg de Rika i säng med Staten riggat.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/PoG467/andreas-cervenka-ger-ut-boken-girig-sverige-sa-blev-folkhemmet-ett-paradis-for-de-superrika


*****'


HÖKEN SOM KÄMPAR FÖR SVERIGES "LILLA DÖD"

Den svenska höken överst har kommenterats tidigare (3 gånger). Anna Dahlberg är den mest svårtolkade människa jag läst, ofta knivskarp och med sunda åsikter, men ytterst sett ändå en borgerlig hök, nästan ett monstrum. Det upptäcker jag först nu, via ett annat perspektiv på födelsedygnet:

Mars i härskarläge i Skorpionen betyder inte att planeten blir god utan att dess dödsdrift är extremt stark och en allmän fara för de som råkar misshaga bäraren av förgiftningen. Ofta finns en giftig elakhet i positionen, som om individen lever på toxiska ångor. 

I just detta exemplar ses en episk vilja att förgifta omgivningen med sin egen ångest och vrede. Aldrig har bloggen noterat krigshetsaren Mars ingå i den sataniska mörkeraxeln såväl som bilda två stycken "6-8-relationer". Men det här inläggets taggar "kognitiv dissonans" och "planeters relativa förhållande" syftar båda på fenomen som återfinns i Dahlbergs karta. 

Brittiske 1900-talsastrologen Charles Carter kände mig veterligen inte till termen "6-8-relation" men noterade att två planeter i vinkeln 150° (med liten tillåten avvikelse från den exakta aspekten) - 6-förhållandet - belyser OLIKHETEN mellan tecknen. Den slutsatsen drog han genom att analysera grundbetydelsen i de zodiaktecken som ställdes mot varandra. 

(Carter var en bildad man och kan ha känt till mer hinduisk astrologi än han lät påskina. Han förutsåg säkert vad denna bloggare lärt sig: det går inte att nå någon större popularitet med ett system som avviker från det massan vant sig vid - se vidare de tre gunas eller kvaliteterna Mörker, Passion, Ljus. Ska bara tilläggas att bloggaren aldrig inbillat sig någon popularitet i Sverige för bloggen. Huvudlösa Draksvansen i bloggarens 10e makt- eller ryktbarhetssektor indikerar ett kapitalt ointresse "att vara någon inför andra". "Varit där, gjort det" i ett annat jordeliv.)

Planeter i inkonjunkt 6-8-konfiguration har varken incentiv eller ibland ens förmåga att förstå den andra och leder i nästa logiska steg till att man formulerar föreställningar om Fienden. Det är helt enkelt 1a husets relation till 6e olycks- eller fiendehuset som här övertagits av en slags planetär aspekt (räknat i hela tecken) i den hinduiska astrologin. 

Väst och öst ligger oerhört nära varandra och det är uppenbart att båda traditionerna har en äldre rot kanske den babyloniska astrologin (vars metoder är nästan helt okända, förutom en och annan ledtråd i främst gamla romerska texter).

Här påverkar Mars - på ett urspårat och omedvetet sätt - den solära kognitiva kraften. Hårdför aggressivitet och intelligens går i otakt. Den ger en bristfällig synergi mellan Solens kognitiva förmåga och den djupt omedvetna hatiskheten i krigets Mars; 6-8-relationen som gör dem oförstående inför varandra. 

Dahlberg kan därför inte ens se sin egen hatiskhet och destruktiva världsbild. Hon hittar Fienden vart hon än vänder sin blick. Det demoniska i en människa leder till oändliga projektioner och en verklig skev världsbild.

Sedan uppstår samma fientliga attitydlåsning till ordningsmakten Saturnus vilket i detta fall troligen beskriver en anarko-liberal läggning (tänk mörkermänniskan Anders Borg i yngre dagar). Det vill säga, Saturnus indikerar här Staten vilket alla högerextremister hatar i djupet av sina snedvuxna tankemönster (ja, intellekts Merkurius ingår här i ett av 6-8-förhållandea mellan tecknen). 

Den sataniska axeln, slutligen, har nämnts hundratals gånger redan och indikerar en ultramaterialism få människor lyckas behålla distansen till (för en särdeles kollaps, se "Blondinbellas" imperiedrömmar). Med Dahlbergs Mån-Fisken är risken överhängande för en ultrasekulär konsumtionssvensk och en snål och diskriminerande sida vid sidan av Mars "bidrag".

Som synes dominerar den mörka eldens Mars fullständigt kartan, det t.o.m. syns i Dahlbergs bildbyline med dess uppfordrande, anklagande och samtidigt lätt galna blick. Geni och galenskap ligger som sagt nära varandra och ovanstående perspektiv på kartan förklarar varför jag ibland funnit hennes texter genialiska men också väldigt svåra att placera på en politisk skala. Men demoner agerar inte längsmed den skalan, det är deras kvalitet som röjer dem. 

Det oklart om demonin från den söndrande och särskiljande Mars ens låter henne förstå att hon är den svenska försvarsindustrins bästa vän, men mer än troligt är hon helt medveten om vilka umgängeskretsar hon valt. Hon är en av medias tydligaste hökar som driver Sverige mot mer verksamhet i Dödens region.

Långt under Dahlberg i vanvett och slagkraft kommer Expressens Linda Jerneck, dock en hök även hon. Det är främst Solen med Saturnus (Putin !) som i Skorpionen ger henne samma ton av oförsonlighet som Dahlgren. Men förutsatt att Månen verkligen ligger i Jungfrun (födelse vid lunch eller snare) finns även här en 6-8-relation mellan psyke och hatiska Mars. Sinnelagsascendenten i Jungfrun ger då också en Mars som från Olyckans eller Fiendens hus attackerar henne via Mars 210-gradersaspekt. 

I sitt känsloliv anser sig alltså Jerneck ha fiender eller vara drabbad av familjeolycka  (Månen=barndomsrötterna) och jag begrundar om efternamnet tyder på en släkthistoria i något land som varit ockuperat av Sovjet. I så fall har vi här en arvsynd och en förgiftning som Jerneck generöst sprider vidare till svenska folket via sina krönikor.

Att jag lyfter fram två av Bonniertidningens kvinnliga propagandister beror på bloggens fynd nyligen:

https://siderisk.blogspot.com/2022/04/hultqvist-undertecknade-2016-en.html

Sverigehoroskopets kvinnliga Venus är i den fas där den kallas Morgonstjärnan och har då krigiska kvaliteter! Detta förklarar varför svenska kvinnor är så oattraktiva och ytliga. Samhället har avkönat såväl män och kvinnor med följden att Sverige måste vara ett av världens mest HBTQ-infekterade länder. Säg att det är samhället som skapar 80% av alla störda människor och jag går med på att 20% är reinkarnerade själar som inte klarade av könsbyte mellan två liv utan har ett störande högljutt läckage från ett tidigare ego som vägrar lägga sig till ro i Evigheten - apropå inläggets tema, "lilla döden" 2022-25.

Inga kommentarer: