Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 21 augusti 2011

De tre scoutmördarna & satanismen

Bloggen påvisar Satans existens och hur man kan bli besatt av blotta leken med krafter vi materialister inte till fullo förstår.

AB berättar att tre unga satanister nu släppts fria efter 18 år efter att ha erkänt bestialiska mord på tre små scoutpojkar (även DN, SvD).

Fixstjärnan Algol, den som gick under namnet Djävulens huvud både hos judarna och araberna drar förvisso uppmärksamheten till sig i alla tre horoskop. Eftersom en del ifrågasätter de tre männens skuld är den här "rackaren" en särskilt lustig influens.

Kan Djävulen djävlas med till synes oskyldiga? Helt klart, jag har hittat den hos människor på offersidan också. I det här inlägget utgår jag emellertid från de tre horoskopinnehavarnas skuld.

*****

Det är inte svårt att sluta sig till att Månen måste ligga i Vatten hos två av dem och skadad i Jord, i Stenbocken, hos den tredje.

Ruskigast är nästan att den astrologiska kombination som gav världen massmördaren Ted Bundy närmast exakt upprepades när Damien Echols föddes:


Här har vi den sataniska axeln, Oxe/Skorpion för en materialistisk fixering. Psykets Måne har med all säkerhet hunnit in i Skorpionen, dess fallna läge som vi redan noterat statistiskt överrepresenterat i undersökningen av 161 mördare. Här dessutom i kombination med våldsmannen Mars och mycket möjligt i en mycket stark opposition till Algol, Satans huvud. 

Dessutom är detta en födelse under den period från vilken vi sett två svenska skådespelare begå självmord. Jag diskuterade i det sammanhanget, demonerna Rahu och Ketu och det faktum att den hungrande halvan av månnoderna stod i dödens Skorpion detta år. 

Som om inte allt det räckte har vi också det sociala mobbnings- eller utstötningssyndromet (Skorpionens hat riktad mot någon ideologi eller social grupp/Vattumannen - här tydligen scouter.)

Horoskopets grund är så lik Ted Bundys att man blir mörkrädd. Är vissa tidpunkter faktiskt så mörka att de lätt lockar fram bestialiska beteenden? Då borde rättsmyndigheterna hålla ett vakande öga på vissa födslar!

*****

Jessie Misskelley:


Nästa trippelmördare är Jessie Misskelley och att han har Månen i härskarläge i Kräftan styrker också tanken att föregående mördare har en Måne i Vatten - lika barn leker bäst. Detta var den som inte kunde hålla nerverna i styr och genast erkände mordet, vilket naglade fast även de andra. 

Jag är glad att säga att jag inte känner till någon bestialitet i umgängeskretsen - "Show me your friends and I'll tell you who you are" - utom ett fall, en tillfällig hustrumisshandlare med nästan samma problem som på ovanstående karta. Hos Misskelley ses aggressiva Mars i Väduren angripa Månen/sinnet för ett lika sensationalistiskt och obalanserat sinne som det i artisten Madonnas horoskop. (Madonnas Mars attackerar Solen i Kräftan men eftersom hennes sinne i Lejonet redan signalerar "fullt blås" är horoskopen ungefär jämförbara...)

Hustrumisshandlaren hade inte Mars i direkt angrepp mot sin Mån-Kräfta, men väl en Vädursascendent. Han har haft problem med alkoholisttendenser hela sitt liv - Månen i Vattentecknen är som tidigare sagts ytterst sårbara. Poeten Marcus Birro, Måne/Ketu i Kräftan, tycks inte kunna släppa sitt gamla alkoholist-jag utan kåserar frekvent om det. Är det då inte samma missbruk som tidigare bara i en annan form?

Månen i härskarläge Kräftan illustrerar den "naturligt patologiserande", det är dess natur att alltid lida av eller för något... En mycket nyckfull position för psyket.

Även den här mannen erkände likt Misskelley omedelbart sitt illdåd. (Faktiskt, han ringde runt och avlastade sig sitt dåliga samvete.) Eftersom Månen i Kräftan är Vattenelementet i lidelse kanske det vill "urinera" eller "tömma sig" - till skillnad från Månen i Skorpionen där det psykiska innehållet koncentreras mer och mer...

Också i mördarhoroskop nummer två aktiveras Algol/Satans huvud, nu genom Mars långa onda öga som träffar sitt andra tecken, Skorpionen. Därmed "laddas" hungern efter död även i detta horoskop - Drakhuvudet/Rahu och det är dess aktivitet som fortplantas över den här mildare versionen av den sataniska axeln och aktiverar Algol.

*****

Tredje mördaren, Jason Baldwin:


Den här gången är Rajas guna - lidelsens och lidandets kvalitet - iögonenfallande genom storkorset. Ingen satanisk axel men Jupiter i Oxen aktiverar Algol. Det förefaller som om den goda Jupiter inte kan hålla emot attacken från naturliga illgärningsmannen Mars.

Jag har bara några år med indiska tankesättet och måste erkänna att det krävs möda att sluta tänka i västerländska mönster. Jag höll på att glömma att indierna faktiskt varnar för Jupiter i Oxen, trots att dess disponent också är en naturlig välgörare gästar här Venus en planetär fiende!

Vad det innebär för förmågan att tänka filosofiskt och sant, vittnar både Jupiter-Oxarna Christer Sturmark (ateist) och Fredrik Reinfeldt (allt i hans värld handlar om Oxen som guldkalven eller penningen).

T.o.m. den kristna vetenskapsfilosofen Wolfgang Smiths Mån-Oxe tycks förblinda honom i vissa avseenden trots hans snille. Han vill nämligen att denna vår materiella värld ska finnas "där ute", utanför vårt inre sinnes konstrukt. Naturligtvis är detta precis vad filosofiplaneten i Oxen (identifikation med den kroppsliga världen, världen som bokstavlig sanning) kommer fram till! Till all lycka finns annat på Wolfgang Smiths himmel som gör ett bättre jobb...

Trippelmördaren har således en Jupiter, en framgångsplanet som mottas fientligt av disponenten och samtidigt attackeras från omoralens Mars och även nås av den gäckande och för mig svårbegripliga influensen från Satans huvud, Algol... Mars, ska tilläggas, är inte i bra skick den heller, eftersom dess disponent är Saturnus, här i skadat ("detriment") läge i Kräftan och Saturnus är dessutom opponerad av sin egen disponent Månen !!!

Den här härvan bakom aggressionsplaneten Mars måste undersökas lite till. Månen och Saturnus bildar faktiskt en ömsesidig reception genom att besöket i den andres tecken, men kombinationen verkar olycklig.

Jag minns den särskilt från politikern Cristina Husmark-Pehrson som hjälpte Fredrik Reinfeldt sjösätta den omänskliga sjukvårdsreformen. Hon insåg dock vad hon ställt till med och avgick hastigt, dock inte utan att först ha "försagt" sig (ett hämndens nålstick på Reinfeldt?): Sjukvårdsreformen som tvingade sjuka och döende ut att söka jobb avsåg att betalade de friska svenskarnas skattesänkningar! Sannerligen en satanism om något!

Det är obegripligt att Reinfeldt fortfarande innehar statministerpositionen och ett tecken på svenska folkets mentala status. Det här folket bryr sig inte, bara den egna sitsen är säkrad. Med sådana människor går ett samhälle snart under, särskilt om ledaren inte har några som helst moraliska ambitioner för sitt folk...

Det är bara att konstatera fakta. Inte heller Jason Baldwins andra ömsesidiga reception, mellan de "naturligt goda" Jupiter och Venus, tycks givit någon moralisk styrka! Här går tankarna åter till Ted Bundy som hade dem tillsammans i Vågens tecken och förvisso förmågan att charmera, men där hans svarta Skorpion levde ett helt separat liv i horoskopet...

Särskilt i Baldwins fall verkar tillfälliga astrologiska incentiv till bestialiska mord saknas, om det inte är så att överdriften på Rajas skapar en så avvikande värdeskala (avtrubbning) att extremism faller sig naturligt.

Saturnus, dåligt placerad och i ond aspekt mot en Merkurius som också är skadad av Ketu, kan vara en dold bov här. Merkurius är intelligens som gör valen, Solen är styrkan att välja. Solen med Venus i Fiskarna indikerar en mycket feminin natur och en skadad Merkurius dåliga val.

Ska man gissa var det här "snubben som hängde på". Ondskans hjärta hittar vi helt klart i Ted Bundy-klonen (horoskop nummer ett) med det märkligt satanistiska förnamnet Damien - synbarligen en korruption av daemon eller demon!

*****

Här har vi alltså tre vid den tiden ynglingar som möttes i ett satanistiskt intresse, och alla tre råkar ha Satans huvud aktiverat enligt den antika regeln om en tillåten avvikelse på 7½ grad från exaktitud. (Repriserar en diskussion på Skyscript.co.uk om vad som i antiken räknades som en konjunktion.)

Jag har valt Algol som studieobjekt och eftersom stjärnan långt ifrån är intressant i vart horoskop är det onekligen lite märkligt att hitta tre individer samlade under denna projektion mot himlen av den ontologiska ondskan. Uttrycken varierar och mord, tortyr och lemlästning är förstås det mest utstuderade uttrycket för den här rackaren. Som jag tyckte mig se i ett annat sammanhang kan planeten nöja sig med så milda uttryck som en viss ordblindhet...

Grundforskningen måste gå vidare, och många fler exempel fångas in för att förstå vad antikens stjärnskådare upptäckt.


Tillägg

De svenska tidningarna har översatt samma källa och nämner alla att Johnny Depp och Winona Ryder engagerade sig i fallet med de tre dömda männen. Bådas horoskop finns på bloggen och det är intressant att se hur de griper in i den "sataniska axeln". Winona Ryder har ju en rätt "underlig historia" själv med spöken inifrån sitt inre, om man säger så.

Särskilt Johnny Depp - numera bara i branschen för pengarnas skull (jobbar med Jerry Bruckheimer-produktioner) -  har ju en ohyggligt intressant "befläckelse" av sin strikt sensualistiska och monetära Venus i början av Oxen från Satans huvud.

Varför inte se vad som händer här? Johnny Depp har blivit Jack Sparrow med åren. Hans emblem är nu Satans huvud - piraternas dödskalleemblem!



Är detta vilddjurets tal/tecken som ska synas på pannorna på Satans barn, denna världens avkomma? Med den popularitet Depp åtnjuter i världen vet vi i så fall att merparten av mänskligheten tillhör Djävulen - de lever bara för materiella värden.

Vad då om Uppenbarelsebokens ord om att 144.000 utvalda kommer att nå nästa nivå?

Detta är förstås numerologi, och som jag ser det Solens och Månens möjliga positioner i zodiaken multiplicerade (12 x 12 = 144) och sedan förstärkta med "oändlighetstalet" 1.000.

Jfr Thomasevangeliet där Jesus understryker vikten av att kvitta manligt (Sol) mot kvinnligt (Luna) förrän man ser "himmelriket".

ALLA KOMMER ATT NÅ NÄSTA NIVÅ, dvs. hela mänskligheten kommer att utrotas. Satan korrumperade människosläktet totalt och enbart den gudomliga delen av själen överlever.

Ät den, Urban Bäckström, vd för Svenskt Näringsliv! Man nästan undrar om han manipulerat sin födelsedag för att placera Solen i Oxen just utom räckhåll för Satans huvud!
:-)


Wikipedia anför andra förklaringar till "144.000", men notera att Israels tolv stammar användes som platshållare för zodiaktecknen!


(Efter publiceringen noterar jag att tidpunkten ger talvärdet 5.)


Inga kommentarer: