Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 5 september 2020

Sveriges barn mår skit och röjer föräldrarnas brister

Kanske var det gängskjutningarna och 12-åringen som fick en kula i huvudet, men nu har det varit en tid av verkningslösa tidningsartiklar om hur psykiskt illa svenska barn mår jämfört med andra ekonomiskt välmående länder- En pinsam 22a plats i studien för enbart den psykiska statusen, räknar man in t.ex. det materiellt goda spottar landet upp sig - men vem kan bli lycklig av säsongens måste-bara-köpa-leksaker och senaste iPhonen och snackisapparna när hela samhället är skit?

I det här inlägget ska jag använda en populär och enkel metod i hinduisk astrologi som jag bara provat några få gånger. Med dess hjälp borrar man sig djupare ner i kartan och kan särstudera vissa ämnen. Vill man se hur Sveriges barn har det behöver man bara utgå från nationalhoroskopets 5e hus som har "barn" som en primär signifikation - notera hur chefer och ledare här jämställs med barn, så att allt som kan sägas om Sveriges ledare också kan sägas om barnen, samhällets framtid och nästa generation ledare!

I ungdomsfanatismens Sverige måste dessvärre detta med "nästa generation" tas nästan bokstavligt: redan tjugoåringar med hjärnor ännu mjuka som mos har börjat smyga sig i in ledarroller till följd av de äldre generationernas akuta brist på trovärdig auktoritet och löjeväckande ungdomskult. (Alla äldre jag känner svärmar för ungdomen och det förmodligen för att de misslyckats utveckla den resning som en verklig vuxen har. Istället börjar de krypa för den yngre generationen. Patetiskt.)

Normalt borde ledarskap tillfalla dem TVÅ GENERATIONER bort, dvs när barnen blivit fyrtioåringar. Istället börjar det här satans felvända landet sortera bort människor från arbetsmarknaden vid fyrtio - just som individen nått Solens fulla kraft Detta stadium är astrologins sätt att beskriva att den kognitiva förmågans Sol nu är redo att lysa med maximal styrka och täcker i det indiska systemet perioden 23-41. 

Detta stämmer med utvecklingspsykologi som tar hjälp av hjärnforskningen och menar att människohjärnan inte är klar förrän några år efter tjugo. Omdöme vid 20 kan ännu vara bristfälligt även dem som inte redan visat tecken på att bli byidioter i sina liv. Nästa fas i människans formkurva är Mars period som för indierna täcker åren 42-56, människan i sin mest stridbara ålder. Efter 56 kan man alltså räkna med en minskande vitalitet men då har den dumme svenskarnas marknadssystem redan avrättat alla och börjat fösa ned dem i låglöneträsket - förutom chefstyperna som kan segla vidare och bygga förmögenhet långt upp i åren! 

Nu kan man hävda att hinduiska regler inte gäller svenska förhållanden, men de behövs inte. Vem som helst ser att Sverige är en galen fasciststat och som blivit så betuttad i myten om den kapabla ungdomen att hela nationen nu är fallfärdig - redan innan corona och trots Magdalena Anderssons kraxande om att statens finanser var goda. Tacka fan för det, som staten lämnat fritt fram för den sjuka arbetsmarknaden att göra som de vill med befolkningen! 

Det är ett under att svenskarna finner sig i detta, men om det är så att de hatar men knyter näven i fickan får man ytterligare en ingång till att alla dessa snöpta föräldrar har barn som mår skit.

När en nation spårat ur så fullständigt i så viktiga frågor som att ge barn rätt förutsättningar och inte dyrka dem till den sjuka grad att man ger dem höjdarpositioner som inte på minsta vis motsvarar varken deras intelligens (jfr. profitstyrda skolans glädjebetyg) eller allmänna mognad, då är landets död nära förestående... 

Det är för sent att rädda Sverige nu, nästa generation kommer att tillträda ett fallfärdigt statssystem och så i grunden sakna intellektuell förmåga (tack vare den vinstdrivna skolan) att utföra något av betydelse. Kanske anar regeringen Löfven detta och passar redan nu på att sälja ut landet till stora amerikanska it-jättar och andra kapitalistiska intressenter...

Nå, här nedan är Sverigehoroskopet vridet 120 grader för att kunna studera Barnen (Solen) och dels deras psykiska hälsa (hus 3) och allmänna välbefinnande (hus 6). Sanningen är att även hus 8 har en påverkan på humör eller inre stämningslägen. Jag fäste mig inte mycket vid västastrologen Charles Carters egna observationer på britter, jag hade så lite svensk data. Men efter att ha noterat en persons vinterdepressioner och ljusterapi, insåg jag att vederbörandes Sol (ljus!) i 8e nedsläckta dödshuset förmodligen var en stark indikation på att Carter förmodligen hade rätt. Åttonde huset, om dominant, kan skapa en (åtminstone periodvis) dyster och vresig typ, som en dålig version av Skorpionen.


Solen är nu bara en platshållare för ämnet "barn", men nära Jupiter ges en första antydan om att Barn har det väl förspänt i Sverige. Eftersom Solen också ligger nära Merkurius (5-14 år) har vi nästan samma budskap som för landets vuxna Elit i 5e privilegiehuset. Ungarna blir besatta av it-fascismen i samma ögonblick deras intellekt antagit en tidig och lite vag form. 

Men vid fem är de redan mentala slavar eftersom redan det mycket unga barnet (Månen 0-4 år) får en läsplatta som ersättning för den själviska föräldern som inte orkar vara pedagog och lalla med barnet. Barnens verkliga tidiga fas landar här i DET ONDA MERKURIUS-HUSET nummer 3 och från Sverigehoroskopet där Månen stor för folkmentaliteten ses hur Satan förgiftar barnens sinnen via tredjehuskontakten med alla sorters bildskärmar.(Man kanske ska räkna bort de allra fösta spädbarnsåren här, men psykets skada kan också beskriva lekis och dagis efter Mars-Oxen gör att den svenska "Arbetslinjen" rycker och drar i mamman så snart efter barnets födelse.

Mindre spekulativt kan man nöja sig med att 4e står för barnets djupa känsla av glädje och belåtenhet med livet och vad en satanisk Mars gör med sinnelagets Måne, behöver knappt kommenteras. Det är ond materialism som gör Sveriges barn olyckliga och att landet steg flera nivåer i undersökningen beror bara på att de som designade rankningen av länder själv är satanister och håller materialism som ett i sitt gott. Men det är det inte. Satansstjärnans närvaro i djupast ned i de svenska barnens sinnelag berättar mer än internationella undersökningar.

Eftersom landet redan slitits i stycken av de snabbt framväxande klasskillnaderna (kanske ett parallellfenomen till att så många chefer i Sverige idag knappt har fått sin potträning), måste man fråga om denna helhetsbild av Sveriges barn duger till något alls. En så generell kategori faller väl i bitar så fort man kontemplerar en liten brat från Lidingö utanför Stockholm  med arbetarförorterna där ensamstående mödrar bor med sina barn eller de klaner som tränger in sin på minimal lägenhetsyta.

Kan man som i Sverigehoroskopet göra åtskillnad på privilegierade svenskar och den breda massan - de som flockas runt landets Sol och den "landet" som närmare är horoskopets Måne? Tyvärr känner jag inte till hur en sådan uppdelning skulle gå till i ett enskilt ämne som barn. 

Naturligtvis kan man återvända till nationalhoroskopet som sådant, med dess Vågascendent. Sedan använder man Solen som (i just fallet Sverige övertydliga) indikationen på landets välbeställda befolkningsdel och Månen som medel- och underklassens osynliga massor. 

Sedan gör man tricket att räkna till femte barnhuset från respektive klassmarkör. Privilegiesveriges barn skildras då av nationalhoroskopets 9e hus där det markanta är att de är spolierade, huvudlösa och saknar principer. (Ketu degraderar princip- och auktoritetsplaneten Saturnus). Nionde som ett samvetets hus är rena katastrofen för de mer välbeställda baren. (Vid vilken ålder börjar de fina förorten köpa partyknark från den fattiga förorten? Tolv-fjorton? Att placera detta senaste tecken på den svenska överhetens kollaps redan i barn-barn-stadiet kanske är för tidigt.) Privilegiebarnen visar dåligt gry redan tidigt och lär bli skitar värda att falla som furor vid nästa höststorm om deras barndom med sådana föräldrar förblir deras egen karaktär som unga vuxna. 

Det osynliga Medelklassveriges barn hittas femte steget från Mån-Väduren i 7e och även om Lejonet i 11e gapar tomt uppsöker man då Lejonets härskare för att få berättelsen. Och den är dyster: Barnen till samhällets småfolk gör allt de kan för att också bete sig som den VERKSAMT ONDA SOLEN I ELITENS 5E HUS.

Landets hela återväxt är alltså helt missbildad, och det är kanske därför det inte kommer att bli någon mer reinkarnation för Sverige, vilket jag upptäckte nyligen. Ingen mer så omfattande grundlagsändring att man kan tala om att landet ömsat skinn. Gissningsvis säljer nästa (borgerliga) regeringen ut Sverige helt och hållet till marknaden och multinationella jättar. 

Jag har tidigare förslagit att morgondagens svenska flagga som bäst blir ett mellanting mellan den gulblå och något varumärke som hedrar de svenska krämar-vikingar vi ändå stammar från. Vi excellerar idag i att bygga mördarspel för gamers och riktiga vapensystem som de tillvanda barnen sedan kan leka med, eller exportera till USA och deras krigföring. 

Exportvapnet Carl-Gustaf "mitt i krysset"





Så vad mer passande än att nästa generation lever och dör under uppdaterad flagg som inte sticker under stol vad landets står för.

Nu har inte alla svenska barnkullar genom åren varit uniforma. För att ta hänsyn till att dagens unga är så sjuka i huvudet, lässvaga, extremegocentriska och snart nog samma nollor som produktionsbolagen letat för för att fylla program som Paradise Island med, måste man studera nationens fluktuation via de planetära cyklerna. Naturligtvis har svenska barn degraderats under den mångaåriga period under framgångsgiriga demonen Ketus cykel som aktiverade Sverigehoroskopets tredje grundskole- intellekts- och it-hus. Men den historien har dragits förr.

*****

Vad då säga om den svenska fobin för familjer eller klaner som varenda tok i landet kallar det? Medan inlägget skrevs publicerade AB en sammanfattning med en polis i radiointervju som har bilden klar för sig: 

"Det är långt ifrån alla människor som vill bli en del av det svenska samhället. Just nu har vi minst 40 släktbaserade kriminella nätverket i Sverige, så kallade klaner. De har kommit till Sverige, påstår jag, enbart med syfte att organisera och systematisera kriminalitet. De arbetar med att skapa makt, de har stor våldskapacitet och de vill tjäna pengar, säger han till radion."

Sverige är invaderat av skurkar och dessas barn ingår naturligtvis inte nationalhoroskopets dystra beskrivning av landets egna barn. Men svenskfobin mot "klaner" sammanhänger med vår allmänna xenofobi - ett nationellt karma från tiden vi själva var grymma vikingar. Nu kommer payback time i formen av invaderande rövarklaner. Kan detta, barnfrågan åsido, ses i horoskopet?

Ja kanske. Dels är staten per definition fientligt inställd fill familjen (svensk eller utländsk). Klanen eller Krabban är ett närigt litet kollektivdjur som bara slåss för sin sak (jfr alltid lika populära Gudfadern-filmerna). Sveriges dominanta tecken är Vattenbäraren ett "one size fits all"-tecken som tar ett helhetsgrepp om befolkningen. Vem minns det gamla "Välfärdssverige"? 

Hyckleriet i familjen som en statens angelägenhet fanns alltid där, men underklassen har alltid varit så underdånig att det är först i modern tid den superrika i samhällena börjat synas. 

I den naturliga zodiaken står den naturliga Klanen/Krabban och det artificiella samhällsbygget Vattenbäraren i det skavande 6-8-förhållandet. Dvs, från samhällsingenjörerna och teknokraternas sida är den privata Krabban en sjättehusföreteelse, Fienden eller Olyckan. Det är typiskt att tidigare statsminister Reinfeldt - själv Sol-Krabba så ofta verkade peka anklagande åt andra samhällsaktörer och kallade dem "särintressen". Men det var bara populism, vilket han tydligt bevisade genom att senare ta jobb i en amerikansk bank. En nationens svikare om och om igen.

Ur Krabbans perspektiv, å andra sidan, är Vattenbäraren ett åttondehusfenomen, staten som en korrupt konception och döden för den egna småstugeindustrin. Att detta är en konfliktlinje i Sverige behöver inte ens kommenteras. Hör Småföretagarnas riksförbund och deras eviga klagosång om den okänsliga staten, skattetryck och allt vad det nu är.

Det intressanta är nu, och jag har redan sagt det många gånger, är att Sveriges representativa demokrati med säte i 10e huset går i Krabban/Klanens tecken - partsintreseets tecken! (Man kan förstås se det som något bra att makten intresserar för för det egna landets inre.) Situationen kompliceras av att Sverige självt beter sig som en klanliknande utanförskapstyp i världen, utan intresse av genuina förpliktelser med omvärlden. Detta förklarar omvärldens nya insikt att det här är ett land som ensidigt söker slinka ur avtal och förpliktelser (inte minst i EU) och bara ta och ta och ta! 

I många tidigare inlägg har jag beskrivit hur regering och riksdag bara är ett riggat skendemokratiskt spel, så även om klanisk själviskhet dominerar mediernas rubrikrättning, så sköts det Sverige som betyder något via ledare, affärsmän och spekulationsgalningar (riskkapitalister) i det 5e elit- och etablissemangshuset. Sverige hänger sig åt två sorters politik samtidigt, men den viktiga delen ligger utom räckhåll för folket och de folkvalda. Om detta talar medierna mindre eftersom medieägarna själva är del av denna orättmätiga finanselit.

 

Hela Sverige får fradga i mungiporna när
"klaner" siktas till höger och vänster.
Samhällsbyggarna har gjort oss till
hatiska individualister att alla samman-
slutningar snart bejakas av majoriteten.
Nätshopping i karantänhem är början.


Inga kommentarer: