Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 31 maj 2022

Viktig statistik: Sveriges alla snyltare är bemedlade

 

F.n. är opinionsbildaren Katalys avslöjande text om den gynnade svenska eliten fritt läsbar på DN. Skrämmande läsning, och stänger tidningen in den bakom sin betal- och arkivdörr, räcker det att saxa följande centrala meningar (eller besöka institutets sajt):

[K]anske är det hur avdragen fördelas som är allra mest allvarligt. ... Mer än en fjärdedel av statens kostnader för avdragen under år 2020 gick till den tiondel i samhället som har högst inkomster. Motsvarande siffra för den tiondel av befolkningen som har lägst inkomster var mindre än 1 procent. I kronor räknat håvade samhällets rikaste in mer än 25 gånger så mycket som samhällets fattigaste.

https://www.dn.se/debatt/avdragskalaset-for-de-rika-en-bidragslinje-i-ny-skrud/ 

Vad har då detta på denna blogg att göra? Allt i världen eftersom Sverigehoroskopet innehåller just denna potential till extremt växande klyftor mellan de som Har och de som Inget Har.

Och det är förstås under den planetära Jupiter-cykeln en sådan här skandalös ny statistik ser dagens ljus. Den Onde Rike Mannen och de spruckna välfärdssystemens cykel.

Hinduisk astrologi är något bloggaren följer och studerar samtidigt med skriverierna, men Katalys/Statistiska Centralbyråns siffror stämmer exakt med Sverigehoroskopet och den onda rikemanscykeln som startade 2020 och som ofta kommenterats, t.ex. förra hösten:

https://siderisk.blogspot.com/2021/10/landet-som-stjal-fran-de-fattigaste.html

För att fatta Sveriges oanständighet, ta bara kravet att svenskarna ska arbeta längre upp i ålderdomen. De har ju de låtit sig bli medikaliserade - zombifierade puls- och hälsomätare - och därmed lever längre och påfrestar Pensionssystemet.

Man får inte låta sig luras av de skenbart vattentäta skotten mellan olika departement och deras ansvarsområden. De arbetsföra svenskarnas slit använder Staten till att delfinansiera de välbeställdas angelägenheter, vilket i sin tur högervrider landet allt värre. Någon har kapat den gamla svenska samhällsandan och infört pur djävelskap i sinnena på de folkvalda.

Redan 2022 är Sverige ett dött ord tömt på innehåll. Det finns något land längre, ingen sammanhållning utan bara, säg, 7 miljoner vampyrer som alla söker suga näring från någon annan för sin egen del. Notera satanismen i "det svenska projektet". allt söker ta ut, ingen tillför! Djävulens signatur ses just i att allt görs baklänges eller upp och ned.

Det är de lägre samhällssegmenten som arbetar åt de Rikas miljökomfort utan att själva kunna låna och ROT-fixa sitt boende. Revolutionen blir blodig och det går inte att utesluta att Ödets Agenter kommer utifrån ("Sveriges" gräns har alltid varit flummig och oklar - vår gräns på det mentala planet läcker vilt mot USA). 

Och när vi nu amerikanska flaggan på våra nyinstallerade dörrar (eller Nato-varianten) så får Ödet det enkelt att avgöra vilka som tillhör den kollektivt skyldiga gruppen.

 

*****

 

Några gamla stickprov (via taggen "Sveriges planetära cykler") om landets onda eller spruckna Jupiter (välfärd) i öppen dag, det har blivit häpnadsvackande mycket skrivet i frågan:

Summering hösten 2020:

https://siderisk.blogspot.com/2020/10/sveriges-onda-jupiter-i-tiden-en.html

Just dessförinnan sågs de kraschade förhandlingarna om anställningstryggheten som ett tydligt tecken (av många) på att Den Onde Rike Mannen (Jupiter-cykeln) just gått igång:

https://siderisk.blogspot.com/2020/10/kraschade-las-forhandlingar.html

Om den Saturnus cykel som följer efter Jupiters period illustrerade bloggaren redan augusti 2020 med ett svampmoln (atomkrig) och det innan Putin och USA nu bjuder upp till sista dansen (USA försöker förstås mörka sitt faktiska stöd till Ukraina, ständigt en leende och oskuldsfull Tom 'Top Gun' Cruise):

https://siderisk.blogspot.com/2020/07/vad-hander-sverige-nar-kung-bore.html

Det kan ha varit inlägget ovan som sakta omvandlades till "lilla döden" och "stora döden" (Saturnus, liemannen) i senare inlägg. Händelser och kommentarer flyktar förbi men något blir ändå kvar och ett frö för framtiden...

Vid köpet av amerikanska Patriot-robotar 2017 namnger bloggen för första gången den högersosseledda regeringen som "samhällsförrädare":

https://siderisk.blogspot.com/2017/11/h-varslade-om-detta.html

Redan 2017 noteras att "Sveriges hjärta klappar inte för alla" och en kort period för hjärtats planet Solen inom ramen för pågående Jupiter-cykeln ringas in som kritisk:

https://siderisk.blogspot.com/2017/09/fortlopande-saga-sveriges-hjarta.html

Samma år blickar bloggen mot USA:s planetära cykel och frågar: "Hänger Sveriges planetära cykler ihop med dem för USA? ". Illustrationen alluderar till kärnvapenkrig - men det tycks alltså ha varit Sveriges odemokratiska NATO-anslutning som bloggaren vagt skönjde:

https://siderisk.blogspot.com/2017/08/ar-allt-redan-over-vid-sveriges.html

Men redan 2015 talade bloggen klartext om det kommande: "Sveriges Jupiter-cykel 2020-2036 - satellitstat till USA"

https://siderisk.blogspot.com/2015/04/sveriges-jupiter-cykel-2020-2036.html

Undertecknad hade glömt hur tydlig han var för 7 år sedan (ett kvarts Saturnus-varv) och det enbart utifrån de generella astrologiska symbolerna.


Inga kommentarer: