Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 17 maj 2022

Svenska socialdemokraternas förräderi utan motstycke i arbetarrörelsens historia

 


Lyssnade på en skiva "från arkivet", A Song Will Rise med akustiska folk-trion Peter, Paul & Mars från 1965. Har samlat på mig mycket musik av mer historiskt intresse. PPM var stora i USA i början av 60-talet och populariserade blivande Nobelpristagaren Bob Dylan genom att inkludera hans låtar i sin repertoar. 

Fast merparten av en text var ohörbar utan textblad, lät den väldigt antimilitaristisk och t.o.m. USA-kritisk. Googling bekräftar, den amerikanska vänsterartisten Pete Seeger hade skrivit sången långt tidigare för ett album med en tillfälligt sammansatt grupp som kallade sig Union Boys.

Och nog sticker de sista raderna som dolkstötar i den falska och inställsamma socialdemokrati som just slaktat Sveriges fredsbevarande neutrala hållning och gängat sig med det samma blodtörstiga USA Pete Seeger sjöng om redan på 1940-talet - och notera att Sverige nu frivilligt släppt ifrån sig sin ungdom till samma öde som Union Boys lamenterade:

How many times we've gone to kill
In freedom's holy name.

And children died to save the pride

Of rulers without shame.

Informers took their Judas pay
To tell their sorry tale

And gangs in Congress had their way

And free souls went to jail.
 
Länken till Union Boys berättar lite om USA:s fula inrikespolitik på 1940-talet, det har alltid varit ett land perfekt för låga och brutala själar. Sverige har insett att det är en kapsejsat land - vem ska betala för att alla invandrare ska få ens en dräglig svenskspråklighet och vettig utbildning? Nej, in i Produktionen med kreti och pleti. Sverige anammar nu den cyniska Kapitalismen och gör brutaliteten till sin nya standard. NATO-anslutningen är bara en del i det Nya Spelet. 
 
(Karl Marx hade fel, det blir inte proletariatets diktatur den sista tiden i den Onda Epoken, det blir kapitalägarens diktatur - sen smäller allt och mänskligheten startar om i Vattenbärarens tidsålder.) 
 
*****
 
Naturligtvis var NATO-ansökan som kryptofascistiska högersossen Ann Linde undertecknade denna dag en formalitet. Horoskop ställes lämpligen för ögonblicket då USA bekräftar att Sverige, som vänsterprasslat med dem i nog så många år, nu har en legitim allians. 
 
Kartan har dock sitt intresse eftersom den bekräftar den här bloggens dramatiska påstående att Sverige står inför "Lilla Döden" även om märkbara effekter förutspås först i november. 
 
Monstret USA slukar nu detta lilla skrämda land som hellre tar aktiv del på Förbrytarsidan i ett Tredje världskrig än morskar upp sig och slutar se Ryssen som sitt överhängande och allt annat överskuggande hot.




 
Det är tur att regeringen saknar begåvning nog att välja tidpunkt för signeringen, inte för att det skulle ändra Ödet, men denna dag och tidpunkt visar tydligt hur Sverige väljer den ovärdiga vägen framför den värdiga. 
 
Man kan förstå att Krabbans trygghetsbehov väger tungt för en primitiv människa som inte tror på något högre än biologins eller köttets verklighet (eller ekonomin - gissar om svenskarna räknar med att tjäna mer på sin vapenindustri med USA som partner, Krabban har med rikedom via FASTA INSTALLATIONER att göra). Men Krabban är dock bara ett personligt och begränsat, klantänkande tecken. 
 
Genom att underteckna ansökan i Krabbans tecken indikerar himmelen denna tid att Sverige samtidigt DÖDAR sig själv, dödar det större och ädlare: den globala Vattenbäraren och tanken om en universell mänsklighet. Solen eller identiteten är Vattenbärarlandet Sveriges själva själ och den skickas nu rakt in i dödshuset vid undertecknandet. 
 
Vilket ofattbart uselt omen Tiden själv håller för Vattenbärarlandet Sverige, och inte pga. Ryssen utan på Sveriges förvirrade politiska omdöme.

Samma budskap om man går vägen över Krabbascendentens härskare Månen. Den "faller" i Skorpionen (dödens tecken) och ascendenthärskaren Månen disponeras därmed av krigets och våldsmentalitetens Mars .... typiskt nog som i USA-horoskopet, i dödens 8e hus. Vi har alltså multipla samstämmiga indikationer vilket gör kartan mer trovärdig. Svensken är tamejfan dum i huvudet, precis som utlandet alltid sagt!

Och till sist hånler Satan över sin lyckade plan. USA:s framryckningen över tid mot ryska gränser fick inte bara Putin att tappar coolet (det kanske var nödvändigt att markera mot USA, så han själv sagt), nu trillar dominobrickorna på rad, Finland, Sverige. ... 
 
Den onda stjärnan Algol betecknar här inte Putin, det är USA som lyckats i sitt onda och bedrägliga uppsåt att manövrera till sig ytterligare en underdånig slavstat som kan komma väl till pass någon gång. (Medan falska Sverige å sin sida tror det kommer att favoriseras av USA nu.) 
 
Konjunktionen är så perfekt att antikens stjärnskådare inte ens hade verktygen att se hu klockren den är, några få bågminuter i distans skiljer dem åt i zodiaken (Algol ligger förstås mycket högre på himmelen än solekliptikan):

Solen i territorialfixerade Oxen,  2°14'45"
Satanshuvudet/stjärnan Algol, 2°18'14"

Det var att sälja sin själ väldigt billigt och till en ren bedragare!

*****
 
PS. Jag har ibland undrat vad antiken såg i dessa fixstjärnor och om de var en återvändsgränd som bara ett fåtal astrologer numera intresserar sig för. 
 
Men det här exemplet på Algols korruption av intelligens (Solen) och känsla av identitet (Solen) är lika träffsäker som när Näringslivet bjussade Jimmie Åkesson på en lunch och vips ändrade han ståndpunkt i frågan om vinster i välfärden. Också han hade Solen och Algol gradexakta. Vissa lurar Satan lätt, men det finns också horoskop där individen konfronterats med och vunnit över den Onde.
 
 

Inga kommentarer: