Bloggen startade i mars 2009, avslutades i december 2018, men är sedan oktober 2021 "återfödd". Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)lördag 14 maj 2022

UFO - här för att hjälpa eller omyndigförklara människorna?

Göra sig lustig över amerikanska myndigheter
- det var då, det

 

Trots att svenska medier - t.ex. DN - fortsätter visa sin girighet och stänger in fritt tillgängliga världsnyheter bakom betaldörr, kan man utifrån CNN:s sammanfattning i UFO-ämnet undra om "de är här nu". Här för att avhjälpa svenskarnas med flera folks segdragna barnsjukdomar. Eller...kanske alla dessa flygande fenomen tillhör den stora Skarprättarens förtrupper.

https://edition.cnn.com/2022/05/10/politics/ufo-hearing-house-intelligence-committee/index.html

Bloggen samlar (halvt seriöst) indicier på att Saturnus ankomst till sitt andliga hemmatecken Vattenbäraren den här gången (för det händer cirka vart 30 år) verkligen är startskottet för den Nya tidsåldern.

https://siderisk.blogspot.com/2022/04/saturnus-in-i-vattenbararen-startar.html

Att första fotot på Vintergatans inbyggda förstörelsemekanism - det centrala svarta hålet - dyker upp kort efter Liemannen/Saturnus ingress i Vattenbäraren var ett gott tecken, att Finland inte har någon självtillit och vill in i NATO ett annat. För en senare generation dumbommar spelar det ingen roll att den mäktiga visselblåsaren angående en tidigare korrupt amerikansk regering - Nixons inkl. den obegripligt Nobelprisbelönade sidekicken och krigsprofitören Kissinger - varnat för att medlemskap i NATO är dårens sätt att begå självmord.


Dårar kommer att ta ihjäl sig i den skakiga inledningen av Vattenbärarens tidsålder. Uttunning av hjorden som står även på Naturens program och det finns många sätt att flå katten på... (amerikanskt talesätt - naturligtvis - grymheten i det landet är i själva verket européernas egen men vi vill inte känna igen oss...)

*****

Det myndighetsverifierade videoklippet från amerikanska flottan på inte mindre än tre triangulära UFO:s i början av CNN-videon tar verkligen priset. Det påminner om ett skivomslag som figurerade i ett annat inlägg på Sideriska. Brittiska spacerockgruppen Hawkwind lät 1980 ett albumomslag prydas av "sådden" av den gudomliga (triangulära) intelligensen t.o.m. ner i hälleberget:

 


"Gud sover i stenen, drömmer i växten, rör sig i djuret och vaknar i människan"

Ibn Arabi

*****

 

Amerikanska marinens video är alltså äkta men att det är tre farkoster i formation syns bara flyktigt. Exakt som i den nattdröm jag hade för många år sedan när jag flög i formation med två ljus vid varsin sida och bara kunde dra slutsatsen att drömjaget också var en ljus. 

De tre "flygande farkosterna" var i själva verket själar eller intelligenser och de flög i halsbrytande rörelser just i gryningen över en större insjö någonstans i Sverige (otroligt "hyperrealistisk" dröm, drömforskingen talar om "lucid dreams", extra klara drömmar och detta var en sådan). De tre ljusen hade bara kul och "samkörde". På något sätt måste de ha länkat ihop sina medvetanden eftersom alla exakt svängde samtidigt - de var TRE men fungerade som EN. (Inga kopplingar till den kristna Treenigheten behövs.) Det var en av de mest sällsamma och avslöjande drömmar jag någonsin haft.

Glöm att detta skulle vara farkoster i hemlighet utvecklade av amerikanska försvaret eller annan makt! Genom den egna drömmen för 20 år sedan eller mer känner jag instinkt släktskap mellan dessa "rymd-slackers" som bara är ute och spanar på vår dimension....

Jag försökte pricka in några skärmdumpar från den korta sekvensen hos CNN, att de är tre skymtar på den mellersta bilden. CNN är lika sjuk som svenska medier att sortera ovidkommande ämnen under "Ekonomi" eller "Affärsvärlden". Det beror förstås på att Djävulen äger nästan alla under solen i denna tid och pengar används som alltings mått. T.ex. för frågan om UFO:s skulle kunna påverka världsekonomin eller kapitalismen, detta sataniska drömslott till världsbygge-inom-världen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Återuppstånden 6 oktober 2021 är bloggen åter kommenterbar, men knyt responsen till inläggets ämne/n. Inlägg 30+ dagar gamla betraktas som "arkiverade".