Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


måndag 25 oktober 2021

Landet som stjäl från de fattigaste

Arbetsveckan för dem på och utanför "arbetslinjen" startar om med att morgonnyheterna P1 upprepar Regeringens senaste djävulskap för att sno åt sig extra pengar från det slavande folket. 

Med svepskälet från någon Räknenisse att svensken i genomsnitt lever allt längre, menar den förkroppsligade Ondskans representanter att detta per automatik innebär att även löneslaveriet måste förlängas i samma grad. Detta är en råtthjärnas förmåga till att bygga ett land för framtiden. Det hade varit möjligt att tänka helt annorlunda kring den ökade medellivslängden.

Regeringen beslutade tidigare i år om den så kallade Riktlinjen genom vilken pensionsgränsen kan flyttas fram i takt med ökad medellivslängd. (Intressant nog inte ett ord om gränsen rullas tillbaka om svenskarna skulle böja dö unga som i den försummade förorten! Skriv under på att makthavare och deras lakejer i medierna skulle protestera vilt och säga att det inte går att backa på sådant det  beslutats om.)

Men morgonnyheterna avslöjade för den uppmärksamma att regeringen Löfven dessutom är en riktig girigbuk som ämnar smygstarta hela projektet genom att stjäla ett år för de fattigaste i befolkningen. Det handlar om att starta systemet i förväg genom att flytta möjligheten till bostadstillägg och garantipension ett år framåt för de som har det sämst. 

Bloggaren medger att han förskräckt insåg att han själv, nybliven fattig-fattigpensionär som planerat förbruka sitt magra sparkapital för att uppnå ett liv som fattigpensionär lagom till 65, då hyresbidrag skulle rädda honom från vräkning. Nu inser han att den millimeterexakta och strama budgetplanen lär krascha ett år för tidigt - allt för att svenska staten är en fantasilös utsugare bakom sin spelade omsorg om landets befolkning. 

Gissa om detta djuppsykologiskt handlar om att regeringen Löfven i själva verket företräder landets välmående och Sveriges gamla förakt för ålder och svaghet. I själva verket har Sverige varken förmåga eller intresse av att gå i fronten för ett genomgripande nytänkande för frågan om arbetets roll i en ny värld där robotar och andra datorsystem gör mer och mer av människans uppgifter.

Alla kan väl ändå inte reduceras till "enkla jobb" som att packa upp limpor i ICA-affären? Och vad ska alla tusentals svenskar göra på batterifabriken i Skellefteå som samma regering vill tvångsförflytta långtidsarbetslösa till? (Som när England skickade kriminella till Australien!) Behövs tusentals arbetare i ett läge när robotar både kan tillverka och packa produkten i lådor? Vad sysslar makthavarna med? Hänga med världen men på svenskens bisarra sätt? (Motorprogrammet Top Gear fällde en tår när SAAB dog, men kunde inte låta bli att skratta åt biltillverkarens många svenska idiot-lösningar genom åren. Det var en kavalkad av snurrigt tänkande som hette duga.) 

Är syftet med batterifabrik i Skellefteå att åderlåta Kina på lite av dess enorma export till Väst? Stor chans att Kina ens kommer att märka någon nedgång på efterfråga av sina batterier. Allt Sverige sysslar med verkar vara signalpolitik  - tyvärr ner på en nivå där de förstör människors liv.

Det är naturligtvis en oerhörd revolution att byta samhällsskick från ett där Räknenissarnas penningekonomi styr och ett system som satt andra värden i högsätet. Framför allt är speciellt i Sverige en utopi eftersom regeringen Löfven agerar med det Fattigtrauma som förgiftar den nationella folksjälen så långt efter utvandringarna till Amerika. Landet har konsekvent misslyckats höja befolkning från den lägsta formen av materialistisk mentalitet. Notera hur enkelt Kapitalismen lyckades trasa sönder landet och övertyga svenskarna om att de måste skaffa sig individuella försäkringar av alla de slag. Samtidigt har samhällets skyddsnät monterats ned.

Det finns helt enkelt idag inget folkligt stöd eller ens kapacitet att tänka högt och rätt och förstå vilken Framtid som kallar världens befolkning till sig. Sverige kommer återigen att vara sist på Jorden att förstå att tiden är liden och att nästa civilisationstyp är global och inte längre baserad på penningekonomi.

Mänskligheten kommer att bli som tecknet Vattenbäraren, en gigantisk Folkkropp som rymmer var levande individ och i kollektivt samförstånd (sann demokrati) portionerar ut resurser över världen, jämlikt och korrekt. De själviska klipparnas och guldgrävarnas dagar är räknade, kanske dör de med tallösa andra "oskyldiga" i den Naturens Omvälvning som blir skiljelinjen mellan det gamla och det nya.

 

Regeringen beslutar (åter) om sämre pensionsvillkor
för det svenska folket
 

Horoskopet för regeringen Löfvens automatiska gillande och stadfästande av pensionsutredningen visar exakt vad jag talar om. "Den sataniska axeln" mellan besittningarnas, och arbetskraftens Oxe och Skorpionens avund, korruption och död (för att bara nämna några attribut) aktiverades i maj 2021 via en FULLMÅNE. 

Det är alltså Solen (chefen) och Månen (folket, undersåtarna) i akut opposition. Men eftersom det är Satans verk, så är det ingen skapande opposition, ingen tes och antites som leder till en ny och smartare syntes utan enbart en SJÄLVISKHETENS KOLLAPS IN SITT EGET SVARTA HÅL. Självisk statskapitalism. Notera att fullmånen i maj sammanföll med den eklipsskapande nodaxeln (även om kanske inte synlig på Sveriges himmel).

SJÄLVISK KOLLAPS IN I SIN EGEN MATERIALISM kan predikeras av JORD + VATTEN, en trög och självtjänande tendens och de två zodiaktecknens betydelser. Nu hittar man ibland altruism även i det rent materiella, men regeln är att det krävs mer intelligens än den typiskt världstillvända människan besitter. 

Orienteringen "nedåt", mot det materiella, berövar individen de bästa delarna av hennes kognitiva förmåga (undantaget forskare i det materiella där bloggen gjorde ett av ganska få statistiska upptäcker: just Nobels kemipris gick misstänkt ofta till individer födda i det döda JORD-elementet). 

Å andra sidan visade mordet på Einár att fullmånar mellan ELD och LUFT kan vara nog så egocentriska och destruktiva, kalla det för Kapitalismens vanställda fantasier om "kreativ destruktion", det Björn Wiman, kulturchef i DN valde att kalla ett brännmärke i den unga generationen, som permanent kommer att påverka dem.

Intressant är att regeringen lanserar sin Riktlinje just ett dygn där pensionärens planet Saturnus ("ålderdom") stiger i sitt eget negativa tecken (JORD-Stenbocken). Man bör minnas att Saturnus också representerar underklassen i ett samhälle, arbetarna, eller de fattiga. "Saturnus äter sina barn" är en gammal referens till att Saturnus paradoxalt också illustrerar Övermakten, historiens gång och de som travat resurser på hög - "Gamla Pengar" och låter gå vidare inom vissa familjer. 

Det är således både de förfördelade OCH de som felfördelar för att bygga sig sitt eget herravälde på jorden. Därför är Staten av nödvändighet en kraft för det onda ur folkflertalets perspektiv, I DEN MÅN Staten väljer en strikt materialistisk linje, precis som är fallet med det fattigtraumatiserade Sverige, där precis varje lagändring sedan Nyliberalismen kapade Socialdemokratin handlat om att ta från de som redan har det svårt och låtsas omfördela resurser inom välfärden men i själva verket smusslar medel till dem som redan har det bra. "Riktlinjens" horoskop passar fenomenalt väl med Saturnus i öster. 

Notera att Vattenbäraren - folkets planet som en högre konception - ligger i 2a ekonomihuset och ägs därför tyvärr av Saturnus som "bara" förmår greppa JORD-nivån. 

Kort sagt: Riktlinjen är ännu ett i raden av Sveriges hån mot sina gamla och fattiga och även ett hån mot den arbetsföra människan som förväntas jobba längre utan att ifrågasätta Sveriges sätt att närmas sig Framtiden, helt utan visioner annat än för mera arbete - låt vara med batterier för elbilar som ska transportera framtidens arbetsslavar - det är något så sjukt över mänskligheten dessa sista år och i synnerhet svenska politikers förmåga att se framtiden. Varje tanke och plan bygger på tron att mänskligheten kommer att tillåtas fortleva med den låga takt deras etiska medvetenhet vaknar ur totalt mörker.

Det finns anledning att föreställa sig att ett Straff faktiskt kommer att drabba det här landet längre in i framtiden och jag har tidigare upprepat året 2036 som en vattendelare. Landet anträder då sin 19 år långa Saturnus-cykel. Som av en händelse är månens metoniska cykel cirka 19 år lång. Men om den babyloniska observationen påverkat hinduisk astrologi och dess teorier om månens noder är inte känt (men inte osannolikt). 

Cykeln är nu inte av något astrologiskt intresse, upptäckten var till hjälp för att konstruera en jordisk årskalender som tog hänsyn till såväl solens som månens banor. (Andra kulturer har funnit ut betydligt mer avancerade kalendrar än västerlandet, Mayakalendern arbetade matematiskt med fem synliga planeter vilket gav ett mäktigt och avancerat kalendersystem som avslöjar den röde mannens kognitiva förmågor.)

Trots det är heltalet 19 en kuriös koincidens och det är värt att notera att dasha-systemet för planetära cykler som bloggaren (utan yrkesmannens anspråk) bygger just på månens rörelser - metoden kallas Nakshatra dasha, och det första ordet röjer att perioderna är baserade utifrån "månzodiaken". Kvadratroten ur Saturnus 19 år som cykelhärskare blir dessutom 361, så nära cirkelns 360 grader att man tycker sig skönja bakomliggande tankar till dasha-periodernas konstruktion. (Det här är fel plats och ämne att börja lista ut bakgrunden till de astrologiska metoderna!)

Som av en händelse föddes Sverige med Liemannen Saturnus tillsammans med den av månnoderna som har att göra med halshuggning och bestraffning för tidigare girighet. Talet 19 följer således det  svenska ramverket och södra noden finns med som en halshuggning någonstans i landets framtida historia. Det mest uppenbara exemplet är Sveriges irrationella (som Jan Guillou ofta gjort sig lustig över) rysskräck. Som om svenskarna slutat fungera mentalt och sitter fast i gammal historia som ekar tomt genom skeva kranier och ingen hemma att styra om landets tankemönster. (Naturligtvis inte, vi har en lönsam industri av Krigsvapen! Denna orientering producerar våra egna inre och onda demoner på den kollektiva nivån, ända in i Ortens ungdomsskjutningar...)

De enkla sinnliga begärens planet Månen och den här begärstypens omättlighet indikeras vid norra månnoden där dess bana månatligen börjar stiga mot högre latituder än den normativa Solen som alltid löper jämnt på sin bana genom zodiaken). Men att dra gränser, det klarar inte Sverige! (Saturnus defekt genom närheten till anti-girighetens månnod.)

I en skevande kultur likt den extremistiska svenska likställs denna Drakhuvudets ambition med sund äregirighet. Hinduerna såg fenomenet för vad det var: den perversion som drabbar dem som enbart lever på en låg själsnivå. Den rationella själen förnedrar sig inte och beter sig inte längre som ett djur av denna världen. 

Den rationella själen tillhör inte denna värld, dess emblem är Saturnus på supralunär nivå (ELD eller LUFT), och är arkitekten till det materiella! 

Notera hur väl föregående resonemang stämmer med Sveriges Måne i Väduren, den normala psykiska nivån i egocentricitetens tecken och baserad på en ännu mindre visionär Mars-i-Oxen - en slags folkets olyckliga förankring i enbart mat och tankar kring sin ekonomi. Hur mycket har inte detta hämmat massorna från att uppnå excellent tanke?!

Men åter: Mars, psykets ägare, står i 8e huset för dålig karma, så hela det folk som var i Sverige när nationen återföddes minus kungahus med makt, lydde under OND KARMA. Och deras barn och barnbarn osv. ligger under samma släktförbannelse. 

Det finns med andra ord anledning för svenska folket att frukta år 2036 då Saturnus, påverkad av sin halshuggna södra månnod kommer att leda till ett förändrat klimat av något slag. Inte det bokstavliga klimatet men en istid och allmän fattigdom likafullt. 

Den Onde Rike Mannen har inte många år kvar att under pågående Jupiter-cykel suga ur landet, globala Parasitföreteg kommer att krascha svårt eller försvinna från Sverige. Lycka till, den som ännu lever då att styra upp den skutan! Sverige kommer att drabbas svårt, vilket landets otidsenliga utsugande av befolkningen och i synnerhet de fattigpensionärer som hade behövt ett litet tillskott i formen av Garantipension för att ens nå upp till fattiggränsen.

Domen över Sverige är spikad. I det rättfärdiga Kosmos som astrologin åtminstone i någon mån förmår ge inblick i.



PS. I den här jeremiaden (slå upp uttrycket, kräver den gamla skolgången före vinstmotivets införande) så utelämnade jag många intressanta detaljer i "Riktlinjens" horoskop. 

T.ex. att Räknenissen Merkurius i sitt hemmatecken LUFT-Tvillingarna demonstrerar en rent nationalekonomisk luftslottsbygge som dessutom är en OLYCKA och FIENDE till Sverige och ett tydligt tecken på att regeringen inte vet vad de här sysslar med. Kalkyleraren ligger i 6e onda huset och är inte ett gott omen för den som beslutar sig för att fingranska underlaget för regeringens beslut. (Det skiter sig redan på dum-versionen på hemsidan, se den desinformerande floskeln: "Pensionsgruppen har enats om att arbetslivet måste bli mer hållbart..." - Hållbart? För vem och i vilket avseende?)

Men jag förmodar att landets låga förstånd istället skulle tolka detta svaga Merkurius som att det är siffrorna för statens utgiftsposter som förskräcker och kickar igång Jupiter i 2a resurshuset - låt oss krama mer välstånd ur ur Folket/Vattenbäraren och fylla vår statskassa med. De fattiga behöver inte längre uppnå fattigdomsnivån, vi spolar ut dem ur våra kalkyler och bort från vår verklighet.

Samma hemska budskap ger den sataniska axeln som helt förmörkar de i och för sig goda hus mellan vilka fullmånen faller (11e idealhuset och 5e makthavarhuset). 

Dagen beskriver alltså frukterna av en genuint inkompetent eller t.o.m. illasinnad makthavare som bara intalar sig styra och ställa på bästa sätt. Så blir det med demokrati och en gigantisk lobbygrupp välmående som vill ha mer genom att bryta ner välfärdssystemen för t.o.m. ett liv på fattiggränsen för de fattigaste tio procenten. Så futtigt tänkt av de mer välbeställda. Vilka djävlar som faktiskt styr ruljansen i detta remkarkabla land!

Nu förebereddes materialet i något kallat Pensionsgruppen men det är socialförsäkringsminster Shekarabi som nominellt ansvarar för det här (var är politikernas personansvar?):


Fascinerande nog hittar man hans Sol-Skorpion i ena änden av den här ljusförmörkelsen i Riktlinje-kartan! En "naturlig zodiak" understryker ändå tydligare vad det handlar om: Skorpionen/8e är avund och död, och avundsjukan är en effekt av dem solär arbetsförmåga Det är alltså de lönsamma "ekonomisvenskarna" i 2a penninghuset som VILL ta livet av de gamla och svaga som bara "suger upp resurser". Ännu en gång har regeringen Löfven gått borgerlighetens intressen till mötes. 

Man behöver nämligen inte vidga sitt synfält speciellt för att inse att de allra fattigaste förvisso är kvinnohataren Sveriges deltidanställda kvinnor i några årgångar som nu drabbas av smygstarten. Den allmänna Riktlinjen omhuldas av en borgerlighet nöjd med att ha säkrat egna pensionen via separata lösningar och som därefter saknar betalvilja för landets allmänna välfärd. 

(Bloggaren betraktar sig som en f.d. härskare som i detta liv valt sin karmiska skuld och slummar i de understa skikten för att därifrån granska hur djupt landets humanitet sträcker sig. Fynden förskräcker, åtminstone för det officiella Sverige. Är det så här en gnidighetens härskarkultur ser ut!?)

Se också Shekarabis Måne + pengarnas Venus i Vågen, hans Våg-ingrediens matchar Sveriges spelade ascendent-roll av Våg-jämlik nation. Hur han anstränger sig för att vara sitt nya värdland till lags och "resonera svenskt" går det inte. Nationen fejkar ju bara jämlikhet. Helt andra ekonomiska intressen väger tyngre än en sminkad Våg som man skickar ut på PR-jobb i världen. I den "naturliga zodiaken" ses med all tydlighet den svenska "arbetslinjen" i sin förfärliga idéfattigdom. Träl, förbli i din roll hur mycket världen än förändras.


Inga kommentarer: