Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 13 juni 2020

Svenska eliten dödar de gamla för att rädda sina resurser




Wolfgang Hansson har så rätt i Aftonbladet som mumlar något att problemet att rädda både människor och landets ekonomi kanske är olösligt.

Nu startar emellertid Sverige upp igen, med mera död att vänta. Skälet: Etablissemanget börjar bli fattigt och dödar hellre sin mor än se Kapitalismen snabbt och smidigt utbytt. Det är förstås en omöjlighet, inget Sverige på egen hand kan göra. Så vägen fram mot Västerlandets totala förintelse alternativt totala underkastelsen en ny och utifrån kommande Ordning fortsätter.

Fr.o.m. lördagen den 13 juni är det således åter fritt fram för resande i Sverige, ekonomin är ytterst beroende av att löneslavarna får resa runt lite och titta på nya miljöer innan de är bundna att åter infoga sig i Produktionsmaskinen som den klarsynte socialisten Charles Chaplin så perfekt illustrerade (ett slavsystem som nu även omfattar folket vid skrivbordet och hetscyklande dragdjur med en låda mat på ryggen):




Överst bilden på horoskopet för "ekonomins omstart" och hur det relaterar till nationalkartan. Man behöver inte vara astrologiproffs för att med några elementära instruktioner förstå, som regeln att särskilt titta efter planeter som aspekterar sina hemmalägen. 

Notera Månen eller folkmassan (den ansiktslösa svensken, en del bokstavligen pga. löjeväckande rekommendationer om munskydd - Överhetens sätt att vinna massornas förtroende). I den yttre kretsen planetpassager i tiden folket en "pestspridare" eller olycka (Mars) och att detta infekterade folk nu attackerar Sverigehoroskopets "medfödda" Mars, synnerligen olycklig i nedbrytnings- och dödshuset och dessutom disponent över den folkliga svenska nationalsjälen (Månen). Jag har tidigare noterat att denna detalj indikerar svenskarna ointresse för sina egna äldre, synligt i pensionernas uselhet och vårdens förfall under de borgerliga och själviska värderingarnas årtionden.

Uppstartsbeslutet infriar alla de värsta scenarierna om en andra våg och kanske också massdöd. Vi är nu bara en vecka ifrån den stora solförmörkelsen den 21/6 som jag skrivit om tidigare och med exempel argumenterat för att den är "effektiv" än på de platser på jorden där den inte kan ses.

Se bloggandet mars t.o.m. nu, men i synnerhet genomgången av Mars rörelser. Planeten är extra viktig att studera i sina dagliga rörelser eftersom Sverige just befinner sig i Mars större planetära ödescykel, allt enligt enklaste formen av hinduisk astrologi. Sveriges omstart stämmer på pricken med vad astrologin räknat med att landet skulle göra,  (eller åtminstone bloggaren tolkning).

Etablissemanget som tänker på sina privilegier (hus 5) och har regeringen i stadigt struptag (vem vet, regeringen kanske lider av Stockholmssyndromet och sympatiserar med de kapitalistiska banemännen) är avsändare till att nickedockorna börjar röra sig igen och dödssiffrorna skjuter i höjden på nytt.

Inga kommentarer: