Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


måndag 13 juni 2022

Svenskhetens pris: vissa barn i Sverige så gott som döda

 


DN har 11e-13e kört en serie artiklar som ser ut som en massa soppa kokad på samma spik. 

  • Barndomens längd påverkar intelligensen
  • Adopterade - högre självmordsrisk
  • Låg utbildning ökar risken att dö
  • Ovanligt många dör i Sverige - skolan kan vara boven

Dels en utvecklingspsykologisk text som förklarar hur barndomens längd påverkar människans intelligens i vuxen ålder. Inget nytt under solen här men förmodligen en bra text givet hur Sverige blir allt mer fördummat och hur samma land också propsar på rena löpande band-metoden att snabbast möjligt skyffla ungdom ut i arbetslinjen för att tjäna pengar åt Staten. Mest intelligenta är de som tillåts vara onyttiga och olönsamma mycket länge i livet, men det går stick i stäv med gamla Fattigsveriges påvra insikter i livets gång.

Men dels också tre artiklar som alla handlar om ungdom och döden. Värst är nästan statistiken som visar att adoptivbarn - medel för svenska barnlösa föräldrar att "självförverkliga sig" - är ytterst benägna till psykiska problem och självmord. 

Två artiklar verkar söka boven i den svenska skolan medan det för undertecknad så uppenbart är den svensk diskriminering utifrån etnicitet som ligger bakom det elände adopterande föräldrar dömer sina importerade ägodelar till. Ja, jag drar mig inte för att kalla detta en variant av kolonial mentalitet och den liknar forna tiders hantering av slavar. Även adoptivbarn är mer eller mindre egendom som tjänade att tillgodose ägarens behov av ett eller annat slag.

Det intressanta med alla denna dödsstämning i DN när jag ser artiklarna nästan på rad är att det är fullmåne i just dödens Skorpion medan Solen (symbol för barn) befinner sig i ägandeinstinktens Oxe mittemot. Just exakt den tes jag just redovisade med andra ord.

Den här fullmånen aktiverar den sataniska axeln som just har att göra med rent korkat ägandebegär. En ensamstående mor med nästan en lika intensiv satanisk axel beskrev en gång hur hennes BEGÄR efter avkomma var så överväldigande att hon lät sig impregneras av "vem som helst". (Kortsiktig behovsfixering, faller kort om slaverianalogin.) Eller mer exakt, en föredetting som mot löfte att inte behöva ansvara för barnet gick med på att bli "spermadonator". Jag känner inte längre kvinnan pga.detta och andra tecken på psykisk insufficiens men hann se vilken störd barndom som förbereddes gossebarnet: ensamma mamma-rollen tappade snabbt tjusningen och en plastpappa inhyrdes från något homoforum på nätet. Klockorna ringde för incestvarning lång väg.

 

Att barn/död-serien startade redan den 11e gör alls inget eftersom astrologin har generösa och en aning suddiga gränser. Allra mest generösa var de gamla kineserna som såg en omkrets runt den exakta fullmånen om hela sex dygn.

Men adoption eller barnarov/kidnappning som jag skulle likna det vid, är lika tydligt i dagens karta. Den är det "sociala utanförskapssyndromet" som här löper från Vattenbäraren eller social miljö/samhälle och till ett nattsvart psyke (Månen) i Skorpionen - den som blir utestängd från kollektivet genom att vara en särling på något sätt.

Tittar man på utanförskapets MånSkorpion ser man snabbt att basen - Skorpionhärskaren Mars står med Jupiter som borde innebära framgång. Men tyvärr befinner sig kombinationen i det "onda" 12e huset för världsliga förluster och t.o.m. självmord, så det är verkligen korrekt himmel för denna kaskad artiklar som visar hur det sekulära och materialistiska Sverige inte ens kan sköta sin tillväxt. Profitskolan dödar och förstör nästa generation svenskar och vad är detta om inte de ominösa tecken på svensk död jag sett via diverse astrologiska prognosmetoder? Sveriges hela värdegrund är sjuk, sjuk, sjuk.

Någon som själv räknar ut dagens horoskop undrar var jag fick en ascendent i Väduren från. Den är artificiell eftersom detta är Barnets arketyp och därför lämplig för 1a huset eller "vad saken gäller". Här visas idel vansinne: Venus i Väduren är inte lyckad eftersom Venus behov av anknytning till andra stannat redan i barndomen. Venus-i-Väduren blir zodiakens mest egocentrerade natur där individen lätt kan adoptera bara för att hitta någon att harmoniera med. 

Här är dessutom den demoniska girighetens norra månnod (Rahu eller Drakhuvudet) inblandad i detta självfixerade emotionella behov och bidrar också till min negativa syn på adoptionen. Barn skulle ha haft det bättre i total fattigdom än ödet att föras till en västvärld som är så primitiv att den diskriminerar mot sina nya medborgare.

DN-artikeln noterar att psykiska problem är vanligt om adoptivbarnet har fyllt ett år och bestickande om ungen kommer hit äldre än fyra. Det sista årtalet är intressant eftersom hinduisk astrologi placerar den känslomässiga anknytningens stadium under Månen, som i sin tur är en generisk symbol för människans fyra första levnadsår. Se åter dagens fullmånekarta med dem emotionellt formbara Månen död och med utslaget fundament.

Inga kommentarer: