Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


torsdag 30 juni 2022

Sexmonstret R Kelly en analogi till Sveriges utrikespolitiska famlande

Det förvånar inte att musikartisten R Kelly födde en son som med åren titulerade sig som "transgender". Barnet misslyckades hitta balans och en äkta identitet i en galen familj där fadern misshandlade sin fru. 

Det är exakt vad den här bloggen hävdat: Sveriges brott mot ungdomen är att predika HBTQ som normalt när det i själva verket i allmänhet är miljöfaktorer (typ Kellys familj) som skadat de unga - förutom en och annan själ som byter kroppstyp mellan liven och fastar i ekot av det förra. Men att förklara allt friskt och normalt blir ju billigast för samhället, terapi för den enskilde kostar mer än en arrogant stat vill pynta ut på sina produktionsenheter..

När R Kelly nu döms till 30 år för sexuella övergrepp på flickor och även en pojke, är det lätt att glömma den stora bilden som via stjärnorna också involverar Sverige. Denna urspårade amerikan motsvarar Sveriges skamligaste stund, domen mot artisten feller den 29 juni, samma dag NATO meddelar att Sverige och Finland räknats hem i laget för krigsmaskinen USA.

Kellys födelsetid noterades aldrig av sjukhuset, men det rimliga är förstås en födelse under NYMÅNEN i vidlyftiga och expansiva Skytten, händelsevis samma nymåne som ser NATO-USA expandera med hjälp av de nyttiga idioterna Sverige och Finland! Påstående måste och kan kvalifieras.

 


När bloggen var ny hade jag säkert velat föreslå en tidig morgonfödelse för ett psyke "fallet" i Skorpionen men datumet för domen antyder något annat, och så även en genuint nymåne i Skytten eftersom då båda Sol och Måne förlorar kontakten med Skyttens härskare. Både Sol och Måne - hela livslinjen - famlar i mörket och saknar sin disponent.

Detta är definitivt ett allvarligt fall av "planeters relativa förhållen" när båda Ljusen delar disponent och denna (Jupiter) UNDANDRAR SIG rollen som fundament genom att döljas i korruptionens och dödens 8e hus (tillika sexdriftens sektor).

Båda de naturliga illgörarna Mars och Saturnus i opposition är en annan aspekt som inte underlättar. I slutändan blev det Saturnus - "lagens långa arm" - som fryser våldsmannen och sexualdåren Mars. Intressant är att domen faller när de demoniskt hungriga månnoderna återigen betonar samma tecken som då artisten föddes. Väduren/Vågen kan tyda på samarbetsproblem, grundbetydelserna är ju ego-centrering vs. social "jag & du"-instinkt. Eftersom ingen planet står i position att via aspekt skänka nodaxeln stadga är detta en illa integrerad symbolik på himlen!

Svenskarna ger sin Magda höga betyg som Sveriges första kvinnliga statsminister, men sanningen är att de troligen köpt grisen i säcken. Hon är född samma år som R Kelly och delar en del av problemen på hans himmel. Detta framgår tydligt av hur hon fegade ur i samma ögonblick Putins började bygga på sitt Storryssland och egenmäktigt sålde ut Sverige och svenska folket till krigsherren USA. En vekare statsman får man leta efter.


Här dyker den hinduiska 6-8-relationen upp igen, den snillet Johannes Kepler döpte till "inkonjunktionen" just därför att de båda tecknen har så lite med varandra att göra som tänkas kan. (En bra övning att titta på varje inkonjunkt par och begrunda varför respektive zodiakal princip inte har någon synergi). 
 
Utan födelsetid kan man diskutera i det oändliga om "anti-relationen" mellan Sol och Måne kan mäta sig med R Kellys konfiguration där Sol och Måne visserligen håller ihop men istället tappat bort sin bas.

I Det skändligt svekfulla landet (föregående inlägg) sökte jag ett så exakt horoskop som möjligt för Sveriges och Turkiets överenskommelse:

Ingen kan undgå notera att avtalet i kvällningen inträffar bara timmar innan R Kelly döms i USA under samma omen - en nymåne som opponerar (ifrågasätter) hans egen livsväg (Månen > Solen).

Magdalena Andersson tror uppenbarligen på riktigt att hon vunnit en framgång och förstår att hon sålt sig och landet till Djävulen. Detta är helt i linje med hennes slarviga koll på egna hemmet (städerskeskandalen) och bristfälliga kontrollplanet Saturnus som halkar runt i Vattenelementets rörliga modalitet (Fiskarna). 

Detta är samma "generationsspecifika" position som R Kelly har och att Saturnus fundament är den expansiva Jupiter i trygghetstörstande Krabban bara understryker vilken hoppjerka som kan resultera från en som inte klarar att stå fast och modig utan kastar sig i armarna på första bästa sate som rycks representera Makt.

Som varande Sol-Stenbock (det maktorienterade av de två Saturnustecknen) är detta ett skrämmande underbetyg för någon i statsministerrollen. (Många halvdana horoskop tycks fungera bra så länge individen inte har orimliga ambitioner, det är först när de börjar dra uppmärksamheten till sig som alla kan se hur kejsaren saknar kläder.)

Med giriga demonen Rahu åter i Väduren blir Ketu i den oberoende balansmästaren Vågen skadad. Det råder därför analogi med R Kellys omänskliga sexualbrott mot flickor och unga kvinnor (och en pojke) och M Anderssons sätt att lättvindigt sälja ut minoriteters trygghet i Sverige bara för att hon är så otrygg i sig att USA plötsligt blev allt annat överordnat. Sverige har just tagit världen näramre ett Tredje världskrig - lett av en kvinna och pösmunken Hultqvist. Vilket land av lallande fånar detta är!

*****

I föregående inlägg noterade jag aggressorn Mars i starkt hemmaläge i Väduren just nu och hur den närmar sig giriga demonen Rahu som i sin tur ständigt rör sig baklänges genom zodiaken. Jag vill fortsätta resonemanget något här. I november i år säger den hinduiska prognosmetoden Vimshottari Dasha att Sverige går in i en några år lång cykel under liemannens eller Saturnus kontroll. 

Så uselt som Saturnus fungerar i nationalhoroskopet (givet konjunktionen med demonens huvudlösa draksvans) har jag spekulativt kallat detta en tid för "Sveriges lilla död". 

Hinduer räknar visserligen en konjunktion redan nu mellan de två - de är i samma zodiakala rum - men medger villigt att en tajt konjunktion bränner till på ett helt annat sätt. 

Så när möts Mars och Rahu i år?

Range of search: 1.01.2022 - 1.01.2023
In steps of: 24h 0m
Search for...:
ma.0.nod
 
Realization intervals (begin - end):
26.07.2022 -  8.08.2022

Med en mer traditionell "orb" eller tolerans om ±5° inträffar denna "storbrand" under knappa två veckor under högsommaren, i 21a-29e graden av Väduren. Symbolen är inte specifik och vad som än händer i världen så gäller att nationalhoroskopet troligen har en känslig punkt vid de transiterande planeternas konjunktion.

Ta Sverigehoroskopet som exempel. Den maktlösa och folkliga Månen befinner sig i Vädurens 23e grad - i tät opposition till landets spelade Våg-personlighet. Månen står svagt eftersom dess fundament är "oåtkomligt" i 8e huset för dold gammal ond karma. Folket har död i lasten eller snarare nationen har ett problem med sin lunära förmåga att REFLEKTERA. Landet vet inte ens vad som är sanning och lögn och vilka falska solar som helst imponerar på de styrande och massorna som övertagit samma oförmåga till tanke. Obs. Det finns många enskilda undantag, men horoskopet ger ändå en insikt om hur landet ligger.

Sverige kommer därför att drabbas stenhård av en oförutsedd bieffekt till NATO-anslutningen och det får vi troligen höra om under ovanstående tidsintervall.

Det kan naturligtvis vara något annat område än Magdas oändliga otrygghet och behov att mingla med Maktens män och inträffar. Rent naturalistiskt skulle en större naturkatastrof kunna tänkas, eller en bekräftelse på att klimatlarmen hade fog för sig.

Uppenbarligen är inte Sveriges dasha-cykel under Saturnus fr.o.m. senhösten "synonym" med Mars och Rahus kollision i Väduren. De pekar på olika prognoser, och jag tror (för tillfället) att USA kommer att placera kärnvapen i Sverige fram mot årets slut. 

Som sagt: Sverige som västvärldens värsta byfåne. Jag menar att förfallet började när riksdagen började fyllas av unga karriärister, generationer av en ond tid på Jorden och utan potential till mer än det vi ser hända med Sverige inför våra ögon. Alla är korrupta och villa ha statsbidrag för att snygga till sitt boende. Vilka låga ambitioner hos ett folk som redan hade det bra! Det måste handla om inavel och alltför hårt filtrerad information för att krympa förståndet på ett helt land på detta vis. Stat + kapitalism gjorde sannerligen inte folket något gott.


Inga kommentarer: