Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 10 juni 2022

USA utreder UFO i termer av Fienden än en gång

 


Den här gången är det myndigheten NASA som ska ut till allmänheten och samla in filmer. Projektledaren är astrofysikern David Spergel som låter som att UFO:s är något det började talas om igår och röjer redan i detta inte en försiktig forskare utan en nyttig idiot. Andra syften ligger bakom det här "publikfrieriet" än vad NASA troligen uppger.

Säger Spergel: "Givet bristen på observationer blir vår första uppgift att samla ett så robust dataset vi någonsin kan."

Det är möjligt att han syftar på filmade observationer, UFO:s har ju visat sig svåra att fånga på bild, ibland för att de svischar över hela himmelen på bara några sekunder och i hastigheter om typ 90.000 km/timman! 

Men jag undrar ändå över den påstådda "bristen". Jag såg nyligen en repris av en miniserie från 2017 med programledaren Josh Gates och kamerateam som måste ha bränt många tusen dollar på en storslagen turné över hela världen i "Expedition Unknown". Teamet hade visserligen ögonen på skaft under hela resan men lyckades fånga inte mindre än tre korta förlopp i rörlig bild, inget av vilka en expert kunde förklara som annat än oidentifierade flygande fenomen. 

En av de tre filmklippen var från Påskön där en proffskamera på stativ perfekt filmar en av stenstatyerna sen kväll - och oavsiktligt får med ett UFO i bild. Under bara två sekunder stormar ett avlångt ljust över natthimlen i många tusen kilometer i timmen och de sista tiondelarna ses det svänga drastiskt (på klassiskt UFO-vis). Kamerans höga upplysning gjorde filmklippet så skarpt och stabilt att jag knappt kan tro att det inte var fejk. Men samma expert som godtog den korta sekvensen hade avslöjat flera andra UFO-filmer som luriga förfalskningar, så vad ska man tro?

Och det finns en annan förklaring till "bristen", den här NASA-utredningen KOMMER INTE ATT INKLUDERA STATENS HEMLIGSTÄMPLADE UFO-RAPPORTER. Så vad är egentligen syftet. Att vittja populasen på deras iPhone-videor och addera till det hemliga material USA redan sitter på?

Jag har sagt det förr: USA är det oärligaste landet i västvärlden och att Sverige söker NATO-medlemskap visar att vi förmodligen är det dummaste landet!

Extra intressant i frågan om dubbelspel blir det att upptäcka att David Spergel, som inte visat UFO:s något som helst intresse tidigare i sån celebra karriär är född bara ett dygn före svenska MUST-chefen Lena Hallin, som figurerade i "öppenhjärtig" intervju i DN. Det handlade mest bara om hur hemligt allt är inom denna säkerhetstjänst och hur man i ledande position tvingas spela dubbelspel t.o.m. mot sina anhöriga. 

(Jag noterar i förbigående att hon använder ett argument som yrkesmilitären och f.d. NATO-medarbetaren Jacques Baud använt och upprättar på sätt och vis hans skamfilade heder i Väst.)

Om man tänker sig Världssjälen som det antika solsystemets interna rörelser ser man ett evigt (?) väsende som i tiden omformar sig. Just mellan astrofysikern Spergels och säkerhetschefen Hallins födelser sker dock en "kollaps" eller nivåglidning. Rymdforskaren har psyket/Månen passande nog i ett Lufttecken och fastän nästan färdig i det tecknet och med Krabban som en potentiell placering, spikar Wikipedia Luften genom att berätta att han är en hängiven cyklist. Mars energi och Månen (rörelser) i dagturens Tvillingarna - det kan inte vara något annat! 

 

Nästa dygn har kollapsen skett och Månen befinner sig nu i sitt eget tecken Krabban, nedsjunken till den sublunära sfären och med de biologiska djurens fixering vid sin egen eller landets säkerhet som högsta prioritet. (Månen ger alltid en "om-sig-och-kring-sig" mentalitet men i Eld och Luft är individerna extroverta nog att fylla sinnet med ständig oro, typiskt för Vatten. Jord är det coolaste eftersom materia är insensitiv.

Månen i Krabban passar perfekt för säkerhetshöjdaren, inte minst som Krabban kopplar till 4e huset för "det Privata". DN-artikeln ägnar möda om att förklara hur HAREM hennes arbetsplats är, ja inte ens hur hennes arbetsrum ligger i byggnaden får man nämna! Detta är Krabban på gränsen till total paranoia och tecknet är känsligt. Den avskilda kvinnozonen, haremet motsvarar (som tidigare nämnt) 4e husets privata sfär - Hemmet - det är urgamla insikter som kodats i astrologin och som in i denna dag stämmer häpnadsväckande.

Men trots att sinnet/psyket/månen visar skarp förändring av tonläget i Världssjälen (som de enskilda människosjälarna kan sägas vara kidnappade av redan i dumheten att attraheras av jordelivets sinnliga njutningar), kvarstår de mer övergripande budskapen och gäller både forskaren och den svenska säkerhetschefen. 

År 1961 råder en tid den slitiga konjunktionen mellan expansiva Jupiter och kontraktiva Saturnus - det är en personligen otillfredsställande kombination, som DN-texten säger. Jupiters spontana frimodighet och vilja att expandera stöter direkt på patrull efter Saturnus är Gränsdragaren, Statsmakten, munkavlen på, och många andra illustrationer. Men det är också den dödfödda drömmen Staten matar folket med, "en svensk tiger" för att själv värna (likt defensiva Saturnus) den demokrati som Sverigehoroskopet i vilket fall avslöjar som ett bedrägeri eftersom Jupiter enbart tillhör landets Elit och därtill är en "verksamt ond" faktor. 

Den här magnifikt dominanta konjunktionen yttrar sig på ett helt annat sätt hos astrofysikern som inte lider av Krabbans ständigt pågående neuros över graden av hot mot det egna hemmet. Wikipedia berättar att hans forskarintressen pendlar mellan jakten på planeter i bana runt näraliggande stjärnor till - och här kommer det - "universums egen form". Så extrovert som ett sinne (Månen) kan bli och Luft-Tvillingarna är via Mars utåt- och resultatorienterad.

Formgivaren Saturnus som osedd yttre hinna runt den expansiva Jupiter-kraft som blåst upp universum till vad det är. Exakt som den här bloggen under sina enkla försök att knyta astrologin till det mänskliga tänkandets grundkategorier beskrivit Saturnus och Jupiter i relation till Världen. Aldrig är frågan om frihet (potential) och fixerad definition (aktualitet) så tydlig som när de här planeterna interagerar på något sätt (konjunktionen är väl den starkaste interaktionen jämte båda i "ömsesidig reception").

Tack vare en video på YouTube ges en bra "födelsetimma" för anmälan av forskningsprojektet. (NASA:s sajt ger bara 9e juni och AB behövde ett helt dygn på att upptäcka det - men jag upptäckte via AB så allt är gott.)

Typiskt nog stiger analytiska datahanteraren Jungfrun i öster i Washington D.C. (NASA:s huvudkontor). och med den Månen, den absorberande och assimilerande. Minns forskningsledarens mål att bygga ett så bra "dataset" som möjligt. Den här bloggaren har prata besvär med dataset nästan från bloggens början - det krävs ju så extremt många tusen horoskop för att ställa mer än det allra enklaste frågor (utmärker sig planeten X i tecknet Y för ovanligt mycket Z?). Det kan ligga en poäng att också han har en merkurisk ascendent och Månen i första huset.

Typiskt nog försöker NASA ge sitt UFO-projekt en praktisk nyttoaspekt genom att som vanligt med USA hänvisa till misstanken att det kan vara en jordisk fiende som flyger cirklar runt deras stridsflygplan och knäpper av kärnvapenmissiler på hundratals meters avstånd som om det är en okynnig lek - eller en varning till USA från en högre art att de blivit Den Stora Satan på jorden i sin vapenfixering och besatthet av att ha mest förstörelsekraft? 

Intressant är att ingen av USA:s UFO-undersökningar brukar ge några positiva resultat (innan den mestadels hemligstämplade senaste) och det får mig att tro att även Spergel är ett verktyg som högre makthavare använder för att blidka allmänheten. Gissningsvis kommer inte heller den här undersökningen att ge några ovederhäftiga tecken på att högre intelligens än människan håller koll på vår arts tafatta försök att skaka av oss Översittarna och Eliten och skapa en god värld för alla.

Framlidne Nevadasenator Harry Reid var UFO-troende och nära bekant med flygindustrialisten Robert Bigelow som ansvarade för en tidigare, skattefinansierade UFO-studie. Jag hittade ett par citat på nätet från senatorn som passar bra med hans födelsedag:

"The truth is out there. Seriously."

Och: 

"If anyone says they have the answers, they’re fooling themselves. We don’t know the answers but we have plenty of evidence to support asking the questions. This is about science and national security. If America doesn’t take the lead in answering these questions, others will." (Sagt 16/12 2017)

"Andra är villiga..." Där ligger således huvudskälet. USA är västvärldens mest paranoida land (värre än den svenska spionkvinnan) och de tror egentligen inte högre intelligenser har satt mänskligheten på sin "svarta lista" - det stackars USA klarar inte den verkligheten utan de satsar som monomana dårar på att det är Fienden (Ryssland, Kina eller t.o.m. någon annan) som flyger runt med teknologi av helt obegripligt avancerat slag.) Harry Reid själv med en "djup" Skorpion tycks ha fått veta ett och annat, kanske av flygindustrialisten Bigelow...

Eld dominerar den här sinnelagskartan och därmed blir Månen av den sensationalistiska och rubrikskapande typen, med Eld+Vatten-drabbning till följd av Lejonhärskaren Solen i Vatten. Typiskt en sådan natur att föra upp ämnet UFO på högsta nivå!

Venus i "kosmiska" Skytten upprepar samma sak med härskaren Jupiter i Fiskarna (ett intressant tecken med tanke på att utomjordingarna kan vara från en helt annan dimension och inte alls vara resenärer i vårt universum - Fiskarna är en av zodiakens dörrar ut ur den här helveteshålan).

Sensationalism kan man också kalla eldplaneten Mars attack mot (eller stimulation av) Månen i Lejonet. Det är här man ser Reids förtäckta hot inför kongressen: om inte vi, USA, tar frågan på allvar kommer våra politiska fiender att göra det. Samma hybrissjuka grund till allt USA företar sig. Men här finns något intressant, för även om Lejon-psyket är kraftfullt och t.o.m. hotfullt, är det ett INFORMERAT PSYKE och inte bara emotionell Eld & Vatten-sensationalism av kvällstidningstyp. 

Eldplaneten Mars i ett Lufttecken och Luftplaneten Saturnus i ett Eldtecken bildar här en "ömsesidig reception", storslaget och ett tecken på inspirerad eller t.o.m. gudomligt upplysthet. Även om Saturnus, den summerande och fullbordande Kunskapen, bara står i Väduren/Nybörjaren är detta en fantastisk kombination som visar vilja att veta mer. Mars fundament Saturnus kan anklagas för att vara egocentrisk i Väduren men samtidigt säger sinnelagascendenten i Lejonet att hans "högsta goda" (hus 9) faktiskt är att likt pionjären Väduren upptäcka nya gränser (Saturnus) eller kanske utvidga dem till att omfatta nya former av Liv. 

Eld är det verkliga Livets element, bara materialister tror Vatten eller den biologiska kopian är det verkliga. Således finns det Eld-väsen, levande väsen, men som inte alls följer vårt världs föreställningar eller naturlagar. Notera hur NASA avslöjar sitt fulspel med detta projekt. Sist i den skriftliga påannonseringen hänvisas till...

Learn more about NASA’s astrobiology program online at:

https://www.nasa.gov/astrobiology/

 Så det handlar som vanligt hos en satanisk kultur om att biologi är grunden till livet... Den här undersökningen kommer inte att hitta något som styrker den testen. "Tefaten" är väsen som maskerar sig till "prylar" så att inte vi, den absurt korkade arten ska bli helt konfysa.



Inga kommentarer: