Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 20 november 2020

Sekulära Sveriges sexualperversion (bedömning via strategiska tidpunkter)

Det är olyckligt att Sverige kastat ambitionen på att ens söka bistå medborgarna med bildning, denna olönsamma lyx som knappt ens Överklassen unnar sig själv längre. För inte tala om de folkvalda som är mer primitiva än en senmedeltida german jämfört med det framväxande renässans-Italiens kvaliteter. Detta lämnar merparten av svenskarna oförmögna att förstå följande analys av nationens självförvållande identitetskris via dess parodiskt misslyckade sexualpolitik. Texten nyttjar astrologisk metod, vilken bara matematiker och andra klartänkare fordom behärskade. 

Det är en historiens ironi att ämnet nu sopats undan och återfinns i banaliserad form i veckotidningar, trots att många av västvärldens främsta tänkare sjungit dess lov. Men de är alltför få och där möjligt har de censurerats. För att göra honom rumsren brukar man utelämna att Kepler, den västerländska astronomins portalfigur (vid sidan av Galileo) var hängiven astrolog. Att den kände psykologen Jung också använde astrologi för att förstå sina klienter och hävdade att en stund framför horoskopet motsvarade flera års terapi, bryr sig ingen om längre. 

För nu har ju Big Pharma tagit på sig att skapa Piller så arbetsgivarna inte får problem med anställda i tidskrävande psykoterapi. Verklig psykologi har lämnat arenan för snabbutbildade charlataner med en ny sorts psykologi som förmår arbetsslavarna att dissociera från sina krämpor utan att något egentligen botas. 

Den nya formen av arbetskraftens kostnadseffektiva manipulation kallas "åtgärdande av subjektets reaktion på sina egna intryck" - kognitiv beteendeterapi. Men hjärntvätt är vad det egentligen är: man förnekar individen sin patologiska reaktion på en fördold insikt om ett underliggande fel. Istället invaderas individens psyke med tunn motinjektion av "jag älskar ormar" (eller motsvarande) och det med hänvisning till att våra dagars förståsigpåare inte hittat någon själ där problemets kärna döljer sig. Människan betraktas som bara en programmerbar datamaskin, i linje med den moderiktiga it-fascismen.

Onda kulturer, dvs. obildade kulturer, har många sätt att vrida maximal nytta ur sina medborgare, precis som slavägande civilisationer i det förflutna. Naturligtvis kommer vår egen stenålder med dess många bedrägerier att vara historia väl inom 100 år.

Nu till det egentliga ämnet. Jag började skriva utan att veta vad eller om jag skulle hitta något, men berättelsen lade ut sin egen text. För den som trots landets tillstånd ändå har förtrogenhet med antik symbolik visar sig här något som ser ut som ren logik i studiet av ämnet via ett antal horoskop.

*****

När Aftonbladet skriver om hur insyltad Ebba Busch och KD är i den amerikanska rovkapitalismens försvarare - högerkristna som dyrkar Mammon men inbillar sig att de talar om Gud, slår det mig hur omöjligt det är att hitta en människa eller horoskop som innehåller allt det goda. Någon kan excellera i en fråga bara för att visa sig helt blind i den annan...

Ta t.ex. mannens och kvinnans moraliska plikten att ansvara för sitt sex och föda det barn man börjat skapa istället för att använda abort som ett preventivmedel. Enda undantaget är från barnets rätt till liv är om det finns medicinska komplikationer eller modern utsatts från våldtäkt. Detta är den normala människans intuitiva slutsats, förutom i Sverige där andra krafter än sunda förnuftet tagit och förvrider det kollektiva psyket. 

(Svenskhetens modell är "MIN rätt, omogna stresshjärna jag är, att kasta mig i säng utan tanke på konsekvenserna" omvittnas av nationalhoroskopets psyke/Måne i subjektiva och lättända Väduren men baseras på en korttänkt Mars-Oxe i 8e sex-, korruptions- och dödshuset. Det är från ett sådant land ryktet om "den svenska synden" osar ut i hela världen.)

AB-artikeln nämner just att Buschs anhang har kopplingar till en grupp amerikanska abortmotståndare som då ingår i den högerkonservativa kapitalistmaffian. En annan som gränslar den Mörka och den Ljusa sidan var ärkebiskopen KG Hammar som prickade in några självklarheter bara för att helt förbryta sig mot kristendom i andra frågor. 

Han gick så långt i uppdateringen av den kristna moralen att han blev en persona non grata i vissa sammanhang och kan ses som en viktig del av Sveriges  korruption av Svenska Kyrkan, nu blivit ett näste för landets alla bokstavssjukdomar inom genderförvirringen. Håll utkik efter tecknet för cancer i de kartor som följer! Ett tecken känt för att sprida memer i ett samhälle som cancern förgiftar omgivande celler.

Och ändå hade KG Hammar så rätt när han såg att en uppdatering till vår tid av Jesus budskap med nödvändighet leder till socialism (som den radikala kristendomen i Mellan- och Sydamerika. Ju mer Dödahavsrullarna klarnat, ju tydligare är det att Jesus och Johannes Döparen var delar av ett socialistiskt nätverk eller kollektiv, spritt över landet och i egna ögon "det nya förbundets Israel". Detta är den verkliga varan! Vad som dominerar världen i dag är en ofantligt rik kristendom som hatar eller fruktar socialism och älskar kapitalismen - det Jesus pekat ut som Den Onde i förklädnad! Och det är till denna Ondskans gren Ebba Busch och KD numera hör.

Som sagt, det är svårt att hitta folk som ens börjat skaffa sig en balanserad överblick eller ens börjat fråga sig vilka tankar som besatt deras hjärnor som onda andar!

2018 kommenterade bloggen uppskattande något KG Hammar sagt om basinkomst för alla som ett sätt att stävja det helvete som formligen väller in i Västerlandet (och världen) genom rovkapitalister som skapar skitjobb som man i USA kan behöva både två och tre av för att ens överleva som en fattig! Detta är Ebba Buschs värld, den rovkapitalistiska Ondskans sätt att behandla människor. Kapitalismen har helt tappat rätten att finnas kvar som en option bland infrastrukturer, och kapitalismkramarnas risk (vilket de säkert anar) är en upprepning av Franska revolutionen till världens fattiga sliter ut aristokraterna för dem till stupstocken. I USA beväpnar sig alla mot alla och i Sverige köper man larmutrustning i parti.

Men 2018 hade jag också invändningar: "Särskilt intressant med KG Hammars horoskop är hur illa Sol och Måne samarbetar. " Och häri ligger kanske Hammars brott mot Jesus ursprungliga lära som inget var om inte heteronormativ. Man och Kvinna är inskrivna i själva skapelseordningen helt enkelt för att "man på man" eller "kvinna på kvinna" är en återvändsgränd i naturen. Den goda människan är naturligtvis inte homofobisk utan belevad mot alla, men Sveriges sätt att låtsas som att ALLT är normalt är definitivt ett tecken på sjukdom. 

Hållningen springer ur landets bakgrund i fattigdom, obildning och ovana att tänka och inte minst överreaktionen på en äldre tids kanske förtryckande och mästrande kyrka. Åtminstone tyckte Hammar att Kyrkan inte hade några andliga uppgifter för sin församling. Han är ett genuint barn av Sverige i dess omogna och trotsiga motreaktion där svensken bröt sig ur Kyrkans kontroll över folkets tankar. 

Hammar verkar mest som en sekularismens inbäddade agent i kyrkomiljö, vilket också många menade att han var. En irrationell positionering gör splittringen mellan socialism och urkristna värderingar inom honom ofrånkomlig. Istället för "Varats väldiga kedja" (den naturliga ordningen) har svenskarna blivit styva i korken och tror sig själva vara alltings mått. I Hammars fall kan astrologin bekräfta detta i kyrkmannens bristande samarbete mellan Sol och Måne. 

Kartan är kritisk eftersom Månen i Krabban, havens gungfly och instabila underlag, måste ha en stark identitetsskapande Sol som ger Månen något att reflektera och realisera i sinnet. Här smiter Solen undan i 8e sex-, korruptions- och dödshuset vilket visar att Hammar inte klarar att förstå skapelseordningen som kristendomen lärt ut den i 2.000 år. 

Men det är faktiskt värre än så. Likt Sverigehoroskopet baserar sig hans grumliga syn på sexualitet på demonen Ketu, halshuggaren varit en tidigare hybrisartad överdrift korrigeras. Allt nära Ketu ligger under Svärdet, den korrigerande karman! Även om fakta i målet undslipper astrologins enkla struktur pekar Ketu med Solen definitivt på en som fått sin identitet kapad och i värsta fall en som tar på sig rollen som chefsbödel. 

Eftersom Vattenbäraren är ett socialt tecken och dess fundament här är Ägaren (Saturnus) i jordtillgångarnas Oxe ser man med största sannolikhet att Hammars släkt eller han själv i ett tidigare liv varit en godsägare, en privilegierad, som han nu söker slingra sig ifrån genom ett nytt intresse för socialism (Vattenbäraren). Hans gudlösa slag av kristendom är alltså bara hans sätt att söka svära sig fri från dålig karma (8e huset står för dålig karma). Det är inte svårt att läsa in hans pro-homo budskap som ett sätt att skada Svenska Kyrkan, och det är också under Hammars år som ärkebiskop den nya falska "identitetskyrkan" föds i Sverige. Hans födelseomen ser detta som dålig karma som alstrar mer dålig karma.

Men grundproblemet är att han inte tror på något, Hammar ser allt som sagor och myter vilket han bara utnyttjat för sin socialrealistiska agenda. Det är den fritt slirande Månen i fantasifulla Vatten som degraderar alla högra sanningar till "bara myt", Månen i hemmatecken genomgår kvinnans 28-dagarsperiod och det som Krabban passionerat slogs för under förra månfasen är som bortblåst i denna fas. Det finns ingen långsiktighet i Månen och det är därför astrologin alltid kopplat förnuftet till Saturnus (kosmos långsammaste och mest långsiktiga planet). Detta ålderdomliga argument bygger alltså på kvinnokroppen som menstruerande käril, kvinnans funktion i den naturliga ordningen. 

Eftersom Hammars kognitiva grund (Solen) nu är halshuggen (Ketu) ur psykets (Månen) perspektiv och dessutom bortträngt i 8e omedvetna huset, kan detta "kvinnospsyke i manskropp" inte komma åt Solen som givare av högre andlig insikt. Mån-Krabban är hänvisat åt sina grötiga fantasier och i vilket fall huvudsakliga orientering mot mänsklighetens enkla behov som mat i magen och någonstans att bo. 

Inom denna basala sfär tänker och gör Hammar gott, så varför skulle han klampa in som en blind i religionen och skapa förödelse där? Dålig karma, det här är vad han föddes till. Notera att han verkar ha en kosmisk funktion att fylla, kartans huvudpunkter är Solen, Ketu och disponenten Saturnus. Jämför med dessa tre i Sverigehoroskopet så klarnar hans "onda" uppdrag. Hammar var ett öde skräddarsytt för att hjälpa Sverige mot sin intellektuella och andliga undergång. Man kan likna honom vid Satan, som Gud likväl hittar ett uppdrag för!

Det är för att slinka undan detta faktum som de mest sinnessvaga kulturerna nu låter män bära en kvinnan foster i sina kroppar - bara för att vetenskapen gör det möjligt. Det är som en döende civilisations patetiska trots mot den värld vissa hatar, kanske för att de känner sin synd tära inombords utan att kunna förstå sig själva. Västerlandet har ju eliminerat själavandring så ingen kan längre förstå sitt psykes idiosynkrasier! Det är synd om Västerlandet, men ibland skapar Naturen rena missfoster. Det är därför bloggen siat om att vår kultur snart kommer att försvinna, Vattenbärarens tidsålder blir en kallsup för många och en rättning i ledet.

*****

Har vi kommit så här långt i den sanna skildringen av modern svensk kyrkohistoria, kan vi gärna återvända till debaclet på 1990-talet när frikyrkopastor Green predikade mot homolobbyn, drogs i rätten men frikändes med hänvisning till religions- och yttrandefrihet. Hans karta uppvisar märkliga likheter med Hammars efterträdare, biskop Wejryd, också pro-homo och som mycket intressant är den första biskop Staten tillsatt. Snacka om att religionen ibland blir så korrumperad att hela andra intressen tar över! Ulvar i fårakläder. 

Det fascinerande är att också dessa likt Hammar har Krabban - den irrationella näringssjälen - starkt betonad, men nu släpper alla sociala ambitioner (Hammars Vattenbärare) för att enbart vårda traditionen (Jordelementet är extremt traditionalistiska). Men frikyrkopastorn och abortmotståndarens tradition är naturligtvis kristendomens ursprungliga.

Wejryds del av Jordelementet representerar bara en kappvändare som snabbt anpassar sig till Statens nya form av kristendom som söker normalisera alla minoriteter eftersom Satens högsta credo ALLA MEDBORGARES PRODUKTIVITET, vilket inte några dammiga filosofiska eller religiösa läror får blockera! Det ser kapitalägarna till, de som ständigt viskar detta credo i örat på de folkvalda.

ÅKE GREEN, traditionalist av det äkta slaget:

ANDERS WEJRYD, traditionalistisk bärare av nyskapade kätterska läropunkter:

Både kyrkans och den satanistiska kyrkans män undviker nogsamt LUFT och ELD, elementen som kan resultera i religiös klarsyn. Båda när nöjda med den låga verklighetens DOGMER. Helt säker på att båda saknar andens fria intellekt kan man nu inte vara, då sinnelagshoroskopet inte är sista ordet, men födelseklockslag är garanterat inget någon av männen "tror" på och ingen i Sverige frågar celebriteter efter det. Filosofi och astrologi har aldrig blivit del av vårt kulturarv. Att håva in skörden (numera: feta aktieutdelningar) är det ensa den här folkspillran förstått sig på.

Men se ändå hur ett och annat går att utlösa ur respektive födelsedygn:

"Fundamentalistprästen" är den med det BRA horoskopet! Jag trodde knappt mina ögon när jag studerat båda kartorna en stund. Det påminner om när horoskopen för bombterror får klartecken trots att hela det sekulära Väst förfasar sig över "terrorismen", men bekräftar min tes: det vi som fått precis hela världens ordning om bakfoten. Världen är inte här för att betjäna västkapitalisterna och de därav beroende befolkningarna. Människan är på Jorden för att ta seden dit man kommer!

Åke Green är en tydligt primitiv Oxe (hans predikan om homolobbyn från kritik, troligen berättigad eftersom Oxen är rätt primitiv med orden, även om det finns remarkabla undantag om man ska tro Akademien som delade ut ett litteraturpris åt Bob Dylan). Greens nymåne i Oxen "plattas" till av traditionalisten Saturnus (exakt samma Saturnus årgång 1943 som Hammar söker halshugga) och det kan vara denna planet som skapade mindre förfinade ordval. Men Oxen i 1a huset (här både sinnelags- och solär ascendent) har också oturen att stödjas dålig av Ox-härskaren Venus, som i sin fogliga natur ger för mycket konservatism! 

Lyckligtvis har Åke Green ett budskap som ställer allt tillrätta: hans Lilla Välgörare (Venus) är sammansvetsad med den Stora Välgöraren (Jupiter) som inte bara står för materiellt gott i stor mängd utan också för sann religion och filosofi. Eftersom den smått otympliga Saturnus dock är en välgörare för Oxen och dessutom här äger 9e religions- och filosofihuset ("det bästa huset") är Åke Green en klockren representant för en trofast förvaltare av en tradition och därtill en stor människovän. Det han protesterade mot var helt enkelt tendensen i samhället att normalisera det som inte är normalt enligt den naturliga ordningen, att Sverige höll på att bli ett land av egocentriska och urspårade individer som var och en följer någon förvirrad variant av "min sanning". 

Ärkebiskop Wejryd, som bland annat sköter vigslar åt Statens PR-projekt kungafamiljen har inte ett lika ärligt horoskop. Och det av samma anledning som Sverige nu i skam söker glömma perioden med Fredrik Reinfeldt och Nya Moderaterna - den då kapitalismen satsade på att krossa den svenska arbetstagaren och göra honom till en billig handelsvara utan rättigheter (den dödsspiralen har fortsatt ohejdat under åren som gått, vilket säger en del om efterföljande regering eller folkets oförmåga att förstå krafterna bakom politiken).

Pro-abortisten Wejryd har "fler färger i kartan", men jag fokuserar här på parallellen i Jord/Vatten till motståndaren Åke Green. På denna rent materialistisk-formalistiska sinnelagsnivå är Wejryd hemsk. 

Sinnet/Månen i Jungfrun är en faktavrängare av rang, om personen lägger den sidan till, särskilt här där en ömsesidig reception mellan fantasifulla och inbilska Krabban och teknikaliteternas Jungfru gör honom till en nyttig idiot för sin arbetsgivare (Staten). Jämför Mikael "Brunkol" Damberg för den typen av ja-sägare som varje makthavare gärna knyter till sig. Adolf Hitler hade Eichmann att planera tågtransporterna för gaskamrarna... (Ja, det finns naturligtvis helt harmlösa administratörer också!)

Problemet med intellektet i fantiserande Vatten och fantasins Måne i Jungfrun är allt så mycket energi läggs på just pedanteri på ritual (som vid Wejryds vigsel av kronprinsessan). Som tur finns det gott om yrken som kan ta emot denna typ av naturlig orientering, yrken som alla är mer eller mindre onödiga eller inte fyller någon vital funktion. 

Problemet med Wejryds sinnelag i kritiska och detaljobservanta Jungfrun är nu Reinfeldts identiska problem: krigaren Mars i 1a huset. Som bäst är detta ett antiintellektuellt budskap, trots att Jungfrun är merkurisk-analytisk. Mars föredrar alltid handarbete här, Jungfrun är trots allt den arketypiska jordbrukaren som Dyrkar jorden och i Wejryds världsbild "för att föda hans flock". 

Notera hur den ömsesidiga receptionen knyter ihop sinnelagets horisont med vad den uppfattar som 11e husidealet, som här är av det moderliga slaget - att predika ordet (Merkurius) som en ledare (Solen) eller rent av ärkebiskop, men bara för de troende (Krabban = en liten, nära förbunden grupp - flocken som får motta födan i formen av nattvardsvin och en oblat). 

Det är något banalt och exklusivistiskt över denna sinnelagsorientering, och Mars hjälper inte direkt Sanningen. Den är inte bara den Lilla Illgöraren utan också "verksamt ond" i sin uppgift. I Jungfrun och invid sinnet fungerar den inte bra utan blir lätt uppblåst och självviktig - precis som hos högfärdige Fredrik Reinfeldt och hans  kalla och oempatiska föreställning om "det sovande (bidragstagande) folket".

Eftersom flertalet svenskar inte längre har kontakt med kristendomen kan jag intyga att Wejryds sinnelag stämmer perfekt in i den svenska kristenhetens självgodhet och elitism. Det går tillbaka på en extremt oandlig misshandel av det ursprungliga budskapet. Religiös tillhörighet hos "de utvalda och frälsta" som i själva verket bara är socialpsykologi. 

Det är överlag tråkiga människor som aldrig fått någon kontakt med sina själar, likt den busige och bråkige Jesus som var SÅ FRI att romerska myndigheter lät avrätta honom därför att han var en verklig folkuppviglare. Jesus yngre bror Jakob tog över "kyrkan" i Jerusalem och utlöste minsann "judiska kriget" några årtionden senare, ett fullskaligt uppror åtminstone i Jerusalem mot de ockuperande romarna! 

Notera hur Väst kallar det fleråriga upploppet ett "judiskt krig" som om inte de första kristna fanns. Men detta var alltså den verkliga kristendomen, nationalistisk och blodtörstig. Jesus närmaste bär inte utan anledning svärd i bibeln!) Det krävdes förstås en judisk forskare för denna så självklara korrigering av Västs historieförfalskning skulle bli motsagt. Många kristna teologer muttrade och gav dåliga recensioner eller invände sig, men Dödahavsrulleforskaren den hedervärde amerikanske juden Robert Eisenmans flera tusen sidor dokumentation var ett paradigmskifte i religionshistorien.

(Problemet är, som länken visar, att hans upptäckt av "kristendomens" första kris i hemlandet Palestina - dokumenterad även i Nya testamentet när man väl får syn på schismen - förvandlar den bekante missionären Paulus till en förrädare i judarnas ögon, en följd av hans utspädning av läran. De nya upptäckterna räcker för att historiker i Väst plötsligt ska bli något mindre än objektiva vetenskapsmän.)

För att vara pro-abort tycks mig Wejryds horoskop oengagerat. Det är som han egentligen inte har någon åsikt i frågan eller bryr sig, men nickar och säger det som rimmar med Statens planer (i praktiken att korrumpera alla medborgare och skapa identitetskris i landet - väldigt olyckligt eftersom man sedan importerar så mycket muslimer med en friskare blick för hur Livets Ordning ser ut). Weyryds intellekt/Merkurius står i tecknet invid Venus, och grannar har en vägg emellan sig som hindrar dem från att se varandra. Egyptiern Ptolemaios kallade detta en blint läge eller att planeterna var inkonjunkta eller dissocierade från varandra. ("Inkonjunkt" användes långt senare av Johannes Kepler för att beteckna 150-gradersvinkeln.)

Tre år  efter att Wejryd blivit biskop för prestigefulla Uppsala stift, träder riksdagens nya lag om homoäktenskap i kraft, den 1 maj 2009. Här slutade kristendomen existera i det officiella Sverige (och levde tydligen bara kvar i fickor av frireligiöst tänkande) och blev till en identitetspolitisk sörja.

Som avslutning horoskopet för den sekulära hybrisen varmed Sverige ersatte den gudomliga lagen, hinduernas Dharma (varav den del är den naturliga ordningen). Eftersom lagen avser enbart homoäktenskap träder vissa astrologiska symboler i förgrunden. Eftersom det är "ikraftträdandet" horoskop är det helt legitimt att använda midnatt för en "äkta" ascendent.

 

 

Övergripande: 

Lagen börjar gälla en dag som matchar ärkebiskopens illa placerade normplanet Saturnus. Den är fiende till det fria och äkta själsliga uttrycket Solen och i Lejonet (Solens tecken) är det alltså som att en norm inskränker eller döljer själens egen identitet. 

Detta är horoskopets starkaste bud eftersom denna norm verkar från 10e huset för statsmakten. Vill man veta mer om den regering som så hatar själens verkliga natur går man bara till Saturnus disponent och finner den eländigt placerad i Olyckans och Fiendens 6e hus. Ett antagonistiskt hus eller människor involverade i sig (eller en lobbygrupps krig) är INTE RÄTT POSITION ATT FATTA BESLUT OM KÄRLEKENS NATUR, även om soltecknet Väduren i sig är ytterligt passionerat för det nya, det historielösa - ett Barn som vill börja om på ny kula för att till sista ändå upptäckt föräldern eller traditionen redan lärt sig.

Lagens förankring i intellektuellt tänkande kan ifrågasättas eftersom makthungriga Saturnus inte bara är illa placerad i Lejonet utan också äger och disponerar över Svenska Kyrkan! Här måste religionens planet Jupiter betraktas som denna men se vad som händer. Halshuggaren Ketu kapar religionen, och Jupiter är till att börja med illa placerad i oandliga materialisten och formalisten Stenbocken. (Kan vara kyrkliga men av traditionella skäl, inte andliga).

Dessutom opponerar sig detta vrak till religion mot det högsta goda, religionens 9e hus där istället oregerliga biologiska fantasiers Mån-Krabba kombinerar med Ketu (halshuggaren men ibland likgiltighet). Det är inte ett friskt budskap om någon mer utvecklad lyhördhet. Det skadade huset för högre Sanning bildar samma axel (3-9) jag kommenterade i samband med något terrordåd i Frankrike. Fransmännen skattar (som alla nybörjare i människovardandet)  friheten att yttra sig  (3e huset) högre än att yttra sig efter att ha tanke med det Sanna (9e religionshuset). 

I den här 3-9-axeln ses då effekterna av "homolobbyn" som Åke Green hade varnat för: det skriks och väsnas sjukt i 3e (en statsinducerad pervers form av Jupiter-religiositet som bara är materiell yta) och den verkliga religionen - 9e -  skadas svårt till följd av den låga mentalitet den Ketu-angripna Månen i Vatten representerar. 

Antikens vishet - när människan ännu
kallade ting vid deras rätta namn

Horoskopaxeln 3-9 visar att hela den obildade svenska folksjälen - Månen i Vatten - infekteras av lagändringen och tappar kontakten med det eventuella samvete en och annan medborgare kan ha fötts med. Starten på den nya lagen visar att det nu är KÖNSAPTIT som maskerar sig som religion! När Samhället gjort sitt med dem som fötts friska men i farozonen byter de alla kön med varandra och dansar galen ringdans.

Den 1 maj 2009 är värre än ett terrorattentat, jag har aldrig sett en sådan överbetong av en korrupt, ostämd, irrationell vegetativ själ. Detta är närmast en religiös dyrkan av det sjuka som kan drabba en människa. Att inte regeringen förmått genomskåda denna homolobby som så tydligt märks i kartan, är rent av fascinerande, men beror förmodligen på att staten till sin grund är en korkad räknenisse. 

Se flera nyliga inlägg (främst detta) om överbetoningen av ett element till följd av aktivitet i triangelns alla hörn. Här gäller definitivt varningen att ett element tar överhand så att vettlöshet av något slag resulterar. Men här uppstår en stor förvirring i mötet mellan Mars och Venus och Vattentriangeln är definitivt skadlig och kan smitta hela landets befolkning. Saturnus och Merkurius (båda rationella) kan ibland kontrollera excesser men här är de båda ur funktion! (Se nedan om Merkurius.)

 

Detaljer:

Eftersom frågan också rörde"-äktenskap" måste 7e partnerhuset noteras. Här är "skrivningens" planet Merkurius men notera hur den eländiga Saturnus håller den nya "homoskrivningen" hårt. Dessutom mår denna dag kärleken Venus pyton!

Venus visserligen också stark men löjligt infekterad av Omoralens herre Mars som i Vattenelementet har en synnerlig förmåga att förorena människans låga drifter så att ingenting längre är riktigt klart. Men det är värt att påpeka att ascendenten är Skorpionen vilket ger klartecken för det blinda driftlivet att ta sig vilken väg som helst (utan att intellektet får styra eller ha någon talan). Här är det alltså Skorpionens Mars som är verksam välgörare och det första den gör är naturligtvis att våldta Kvinnan, Venus eller den hetero kärlekens symbol.

Denna vidriga konjunktion står nu i 5e lyckohuset, man kan säga att det var en verklig turlott för alla svenskar som egentligen inte behövde en ny lag utan djuphypnotisk terapi för att upptäcka sina många tidigare jordeliv i bagaget (varav nästan säkert något klämde illa och vållade homoperversionen i detta). 

Den irrationella och skadade lustan i 5e huset påverkar alltså 7e partnerhuset  så att bilden av homoäktenskapet är oansvarig lusta. Kanske kartan t.o.m. visar statens legitimering av än mer våld inom de svenska äktenskapen. För nu slussas den blinda våldsmannen (Mars i instinktivt Vatten) in i historien och alla vet att homogruppen har mer problem med våld i relationer än vanliga heterosexuella. 

(Är det därför medierna så ensidigt fokuserar "kvinnovåld" - en remarkabel del av svenska journalister verkar vara homosexuella och avslöjar detta via svenska medieras pinsamt ojämna och ofta vinklade bevakning av olika ämnen. Och då talar jag inte bara om dagsläget när allt återigen efter presidentvalet handlar om corona.)

Ofta släpper "onda demoner" sin makt bara man, som framlidne djuppsykologen, depressionsspecialisten James Hillman menade, "visar gudarna sin vördnad". "Gudarna" är hans metafor de många sidor en människa förvärvat till följd av många liv och vid depression är det A och O och lägga om kurs och sluta förtränga den gud som knackar på dörren. (Depression är således i själv verket bortträngning av ett underliggande problem.).

Ibland kan man ana dessa sidopersonligheter genom väldigt udda hobbies som man inte förstår hur man kommit att hitta fram till eftersom de inte haft några naturliga tillfartsvägar genom familj eller vänner. (Första gången jag runt 12-13, i en musikaliskt ointresserad familj hörde medeltida musik på tv "visste" jag att det var min musik. Idag kan jag med viss försiktighet peka på två tidigare liv där jag hört sådan musik och därtill i rikt mått.) Ibland kan de lyhörda till och med höra sina skilda personlighetssidor. Skådespelare och psykopater kan göra sig en karriär på att utnyttja sin rika inre palett. 

Finske djuppsykologen Kaupchmann experimenterade på 1970- och 80-talet med hypnos och märkte att socialt välintegrerade och ofta framgångsrika människor verkade ha flera "sidojag" som kunde grävas fram under hypnos, medan samhällets mindre lyckligt lottade också under hypnos hade det fattigt, dvs ett fåtaligt "persongalleri". 

Psykologen ville dock inte tvärsäkert säga att skillnaderna i social kompetens byggde på tidigare levda liv (alltså reinkarnation), trots att försökspersonerna rapporterade lika trovärdiga och tidstypiska hågkomster som andra forskare redovisat, men utan att smyga med vad de trodde: att dessa är helt autentiska minnen från tidigare liv som på för västerlänningen helt okänt sätt hamnat i "det undermedvetna".

I en materialistisk kultur som inte bara förnekar själen utan naturligtvis också en själ som kan vandra, återstår bara psykisk sjukdom som samhället av snålhet hellre normaliserar än söker bota. Samhällsekonomiskt frågar jag mig om det inte rent av blir mycket dyrare att köns"korrigera" folk än låta dem genomgå kvalificerad hypnosregression (så att patienten slutligen upptäcker sin egen själ, vilket i sin tur får alla bitar att falla på plats). 

Men som sagt, Sverige är ett land av lågutbildade politiker som inte håller sig informerade över hela linjen. Detta blir till en dödlig brygd när man kombinerar okunskap med den kroppsfixering landet lidit av sedan rasbiologins dagar. Jag skulle tro att dagens överdriften av identitetsångest och bokstavssjukdomar är  nationell karma, ett straff, en samhällets ohälsa som går tillbaka på nationens gamla synder, men naturligtvis senast på horoskopet ovan, ett evigt minnestecken på homolobbyns hämndbegär på kristendomens månghundraåriga försök att kontrollera medborgaren.

Tips. Släpp aldrig in våldsverkaren Mars i politiska beslut och ställ om svensk vapenindustri till vettig produktion, uppfinningar i mänsklighetens tjänst. Universum håller fortlöpande kontroll på vilka nationer som bör överleva den kommande luttringen, även känd som Naturens hämnd på en störig och obotfärdig art.

 

 

 

PS. Jag tjuvkikar på midnattstimman, sedan ett dygn tillbaka bestämt för publiceringen. Inlägget blir synligt då Lejonet stiger i öster, starkt stödd av den sanna religionens Jupiter i starkt hemmaläge och i Solens (själens) eget 5e hus. Sexualitetens Vatten håller sig inom sina bräddar och ockuperar 4e huset (Solen) och 8e sexualhuset (Mars). Fjärde är förstås moderskapets hus och åttonde indikerar naturens sexualkraft (den reproduktiva processen).

Denna karta intygar att "den universella ordningen" har även en norm för sexualpolitik som inte förbryter sig mot universums regelverk.

 

Inga kommentarer: