Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 1 augusti 2020

Sveriges sex- och identitetsproblem (del 2)


Sista minuten-tillägg

Denna del 2 skrevs onsdag/torsdag och delades upp. Del 1 för fredagen och 2 för någon dag i helgen. Men på fredagen dyker utmärkte filosofen Roland Poirer Martinsson upp i AB som bokrecensent av civilisationskritikern Roland Pausen:
Det centrala budskapet i Tänk om, som jag läser den, är att den moderna människan drivs in i oron av sociologiska skäl, snarare än individuella problem. Vem känner lugn i ett samhälle som undanröjer de gemenskaper och normer som gör livet värt att leva?

https://www.aftonbladet.se/kultur/bokrecensioner/a/opjlP7/varfor-ar-vi-inte-lyckliga-nar-vi-har-allt

Detta fångar mycket i både del 1 och 2. Social press, vilken inte minst en färgglad lobbyist driver in i unga och formbara sinnen, skapar mer problem än Prides påstådda kamp för "jämlikhet" löser. Men då det sekulära samhällssystemet med dess inbyggda bombardemang av reklam skapar debila och internt fallfärdiga individer är samma mönster bara att förvänta om man zoomar in på enskildheter i det större civilisationssammanbrottet. Vi är historieböckernas största idioter, men det kommer först vårt nästa "jag" att uppfatta.

Och när homolobbyn åberopar "aktuell fackkunskap", minns då att det är en materialistisk kunskap som inte ens medger att människan är något mer än den el-kemi som rör sig i hjärnan. Blinda som leder blinda. Den här bloggen har alltid menat att det inte går att förstå homofenomenet utan reinkarnationsteorin, men i det följande kommer också samhällets egen skadegörelse på medborgarna genom propaganda i satanisk strid mot naturlagarna att kommenteras ytterligare.

*****

I del 1 granskades gällande Sverigehoroskop och dess 12e hus för landets sexualitet visade sig ägd av Merkurius. Här uppstår nu problemet att identitetsmarkören Solen står precis bredvid och är en verksam illgörare. Sveriges sexuella identitetsförvirring visar sig vara styrd från högsta ort eftersom hus 5 också betecknar landets Elit eller "Etablissemanget". Invid den störda svenska sexualidentiteten står också Jupiter, en planet som expanderar och skapar förgreningar och utspridning i tallösa schatteringar. Inte konstigt att Sverige fått rykte om sin lössläppthet! Femte huset, överfört på nationens sexualitet, tecknar därför ett expansivt sökande efter en identitet och hela tiden blir resultaten "verksamt onda". Nationen blir allt galnare för vart steg den tar i indiividualistisk riktning.

För också Jupiter är av ondo och häri, klart och tydligt, ligger nationens extrema benägenhet att anamma en ny bokstavsbeteckning i veckan för särartsbeteenden. Nationens sexuella identitet fr.o.m. expanderar och upplöses i allt (som är inget).

Det är som 5e elithusets verkliga ägare den huvudlösa Saturnus (på avstånd från där det händer) skrattade i bakgrunden åt de lättlurade offren för nationens  påtvingade fragmentering av könsbegreppet. De vilsna blir allt mer maktlösa ju fler varianter som i "valfrihetens namn" skapas åt befolkningen eller dessa krakar skapar sig själva. Boven är som vanligt att individuell valfrihet går hand i hand med kommersiella intressen och används av allsköns lobbyister. Tyvärr ser inte prominenta HBT-förfäktare vilka offer de är i ett större spel. T.o.m. statsmakten har nytta av att individer försvinner i marginaliserade specialintressen som aldrig någonsin kan bli folkrörelser och hota maktens sätt att härska. Hela PRIDE är en villoväg och jag måste erkänna att jag också lurats av makten att se åt fel hål och ägna för mycket text åt det. För PRIDE kommer aldrig att leda till jämlikhet över hela brädet, detta är en skenmanöver!

***


1800-talet - vad har det med moderna tider att göra?

Den "svenska synden" kanske någon trott sig få höra något om? Den som spreds som en löpeld utomlands via några långfilmer under 50- och 60-talet. Men det var innan det moderna Sveriges horoskop satte in. Att titta på gamla nationalhoroskopet som sådant kan vara vilseledande. Mycket hade hänt med landet från tvåkammarriksdagens införande 1809 till "Hon dansade en sommar" med en svensk aktris som flyktigt visade tuttarna!

Här kan man använda läran om planetära cykler (dasha/dashas) och t.ex. se vilken planet som "ägde" Sveriges tidsanda vid tiden för den måhända hajpade "svenska lösaktigheten".  Vidare kan man se om cykelns härskare står i något speciellt förhållande till 12e sexhuset.



Embryot till "den svenska synden" ser dock ut att ligga edan i 1809 år karta! Venus är under attack från Åklagaren eller Satans stjärna (Algol). Den stjärnan är jag osäker på. Tyder den på att individen föds med fullbordad perversion eller i livet kommer att utmanas med frestelser som kan leda till förvrängning? Det beror nog på hur man uppfattar astrologin, som de grekiska stoikerna (predestination) eller som nyplatonismen Plotinus (200-talet), som "omen" men inte på något sätt bindande för dem som nått fritt medvetande. (Underförstått menade Plotinus att astrologin är bindande för människor som styrs av drifter snarare än klar tanke. Deras öde så att säga skriver sig självt eftersom de hela tiden realiserar sitt lägsta jag.)

Men primärt för nationen vid denna tid är väl frågan hur många kockar som ska få vara med och bestämma över anrättningen Sverige. Horoskopet indikerar tvåkammarriksdagens införande och Venus äger här Solen - frågan om ledaren/ledarna - och går så i 5e naturliga ledarhuset. Venus som jämvikt mellan två eller flera parter kan beskriva hur det än äldre Sverige nu var under attack (Åklagaren). Det är värt att minnas att man också kan set Venus och Algol som att de är de rika (men inte superrika) som väsnas som satan.

Svenska Wikipedia lär ut vad det handlade om: "förmögna patroner, läkare, universitetslärare" fick inte ens rösta i den gamla svenska ståndsriksdagen så det är "mycket vill ha mer" vi ser i det här anskrämliga horoskopet! Det är inte svårt att härifrån dra linjen till den totala makt modern svensk Elit har över landet. Vårt nya 5e hus går istället i Luftens tecken så i det moderna Sverige utövar man makt via tankarna. (Detta är i dessa sista dagar av kapitalismen gått upp även för journalisterna som numera flitigt namndroppar den tekniska termen "narrativ" - det är med berättelser och inte med materia (som i 1809 år Sverige) man formar världen efter sitt behag.

Nå. Om man rullar fram de planetära cyklerna ända till det gamla Sveriges död - när en ny övre medelklass var präktigt cementerad som maktfaktor (de gamla landägarna drar sig diskret tillbaka till gods och herresäten och lever gott och ostört som naturnära människor vill) - hur ser det då ut fram emot filmen "Hon dansade en sommar" (1951). Minns att inget kan ske som inte redan är skrivet i stjärnorna vid födelsen, och här har vi som sagt en omskakande (satanisk) Venus redan från början. En märklig position som t.o.m. kan ifrågasätta själva kärleksleken! (Bibelns Satan tvingar människan att stå upp och försvara sina handlingar eller sitt väsen.)

Obs. Det gamla Sverige saknar födelsetid men jag använder midnatt, som på bättre grunder brukades för 1974 års horoskop (kungörelsens datering innebär att man kan räkna återfödelsen från dygnets början).

Gamla Sverige hade redan påbörjat sitt tredje varv i den 120 år långa storcykeln när vi tittar in:

Vimsottari Dasha:

 Maha Dashas:

 Sat:  1928-05-12  -  1947-05-13
 Mer:  1947-05-13  -  1964-05-12
 Ket:  1964-05-12  -  1971-05-13
 Ven:  1971-05-13  -  1991-05-13
 Sun:  1991-05-13  -  1997-05-13
 Moo:  1997-05-13  -  2007-05-13
 Mar:  2007-05-13  -  2014-05-13
 Rah:  2014-05-13  -  2032-05-13
 Jup:  2032-05-13  -  2048-05-13

Det är under Merkurius period Sverige skapar sig ett namn för lättsinne och kanske också "blonda svenska flicka". Möjligen kommer blondinskrönan först under popkulturens 60-tal. Minns Britt Eklands kändisäktenskap med Peter Sellers. Denna sinnebild för en lättsinnig svensk blondin har dock förklarat att hon faktiskt var pryd och aldrig visade brösten i någon film. Men myten om Sverige var redan i rörelse och då spelar det (som i drev) inte så stor roll vad folk gjort eller inte. Märk också att när Britt Ekland blir första svenska Bond-tjej men det är EFTER nya horoskopet (Regeringsformen 1974) när den svenska (rättare: skandinaviska) synden redan bidragit till det fria sexliv som hippierörelsen i USA.

Den vågen mojnade efter några år men perversionen gick vidare och blev en idag global smitta av pornografi av lättare, grövre eller helt sataniskt slag. Till just detta uttryck bidrar förstås Sverige och Danmark redan mot slutet av 60-talet (parallellt med hippierörelsens fria sex) och hamnar därför under det gamla Sveriges döende år. Det styrker i sig antagandet att förruttnelsen kommer mot slutet av en livscykel.

Vad bjuder då "gamla" Merkurius för besked när den svenska synden försiktigt tassar igång på 1950-talet? Merkurius i Tvillingarna är inte någon vidare placering för en solid och ryktbarhetsmånande Stenbocksascendent. Den här perioden bör även utan Sverige nya renommé som ett syndens näste ha innehållit problem. Merkurius står i vilket fall svagt, i 6e huset för Fienden eller Olyckan. Husets gamla benämning beror på att hinduerna kopplar Mars som viktigaste signifikator till denna zon. Mars är som vi sett möjligen en verkligt perverterad sexualitet, men åtminstone svart passion, sjuka och febriga tillstånd och annat som inte tillhör den friska kroppen.

Sverige går in i (mental) sjukdom under dessa år och man kan i förbigående notera att den homosexuelle kung Gustaf V dör under denna storcykel. Intressant är att Merkurius står i härskarläge i Tvillingarna vilket är en "innesluten" position. Sverige råkar alltså ut för olyckor under denna tid som har att göra med att "information läcker ut" från den grupp som normalt har kontroll över sin egen information. Den nyfikne kan säkert hitta något spiondrama eller liknande som rullas upp under denna period (1947-64). Som Olycka kan man förstås också räkna det rabalder när svensk film sprids utomlands och där betraktas som "svensk synd". Landet Sverige - ett gammalt åkerbrukssamhälle - hade rullat runt i halmen så länge att man tydligen inte var beredd på att svenska sexvanor skulle vändas mot landet!

Som i vår egen tid ser vi dock att redan gamla Sverige praktiserade "anfall är bästa försvar". Så landet började spy ur sig mer av samma vara, precis som nu jämlikhetsminister står och gapar om att det är ohållbart att en busschaufför plockar bort Prideflaggorna från sitt busstak eftersom han som individ inte står bakom den extrema tidsandan. Jag gissar att det är en chaufför av utländsk härkomst, ett land där det fortfarande finns moral till skillnad från det experiment i självförnedring Sverige kommit att bli i dess "öppenhet för vad som helst, bara gamla människor och deras värderingar exkluderas".

Åsa Lindhagen: "Det är oacceptabelt"


Det är under 60-talet, löst motsvarande demonen Ketus period (1964-71) som Sveriges stora bidrag till den svenska synden kommer. Södra månnoden eller Ketu är nu en halshuggen ambition som inte vet vart den ska ta vägen. Blindheten och halvdanheten preciseras av hur den underliggande disponenten fungerar i nationalhoroskopet.

Gamla Sveriges Mars (energi, kamp, krig, olyckor, homosex) stod i den fingerfärdiga Jungfrun och opponerade nationens folkliga sinnelag (Månen) i Fiskarna. Eftersom Fiskarna är zodiakens offer eller martyr (offer med stolthet) förstår man hur Mars perversioner sprids med  största lätthet in i folkkroppen och då Mars själv står i 9e huset för utlandet glider strax fokus bort från svensk export av synd till vad vi mottar och slukar med hull och hår FRÅN utlandet.

Se hur Ketus cykel nästan perfekt överlappar The Beatles år som världsledande popgrupp och hur det brittiska popsoundet fick otaliga svenska kopior (ofta ojämförligt mycket sämre och framför allt inte alls i takt med Beatles snabba musikaliska utveckling från 60-talets mitt och vidare).

Sveriges USA-svärmande får sig dock en rejäl kalldusch under 60-talet, inte minst genom statsministerns stenhårda kritik mot stormaktens krig mot lilla (kommunistiska) Vietnam. Det är uppenbart att svenska folket (Månen) också suger i sig Mars/kriget i utlandet (9e) som en svamp vid denna tid (Vietnamkriget startade 1955 men den blev inte en global angelägenhet förrän kanske tio år senare när en buddhistmunk inför västvärldens film brände sig levande i protest).

Faktiskt, att söka svensk export av synden verkar här mindre meningsfullt, storcyklerna fångar säkerligen bara det allra mest signifikanta för tiden! Ta bara första Prideparaden som utfördes i New York sommaren 1970. Bloggaren var för liten då, men den måste ha väckt genljud i världen i svensk media.

Detta är nu inte homogenombrottets historia men jag tror artikeln i Expressen ljuger vilt som påstår att larmiga homokarnevaler var "reaktionen" mot att försynt och dämpad homosexualitet inte ledde nånvart. Vad då ingen vart? Bögeriet hade ju avkriminaliserats på 1940-talet i Sverige, vad mer begära? Det stinker skev och anakronistisk historieskrivning om den texten!

[Tillägg 200801: Kanske bestod begäret i att åkomman slutade klassaas som sinnesrubbning, vilket skedde 1979, vilket det naturligtvis är, precis som så många abnorma yttringar astrologin kan ringa in, ofta små och obetydliga men där för den som har ögon att se. 1979 - samma år Margret Thatcher lanserade "nyliberalismen" som fört världen till avgrundens rand. Så varför har homoyttringarna bara blivit alltmer vulgära och högljudda i det offentliga efter 1979? Expressen-artikeln är ett prima exempel på fritt fabulerande från homolägret men presenterat som fakta.]

Ärligare vore av skribenten att säga som det är: Pride efter 1970 blev allt mer extremt med åren och rörelsens mest emotionellt obalanserade ledare ville parta och håna den straighta mannen på trottoaren med dessa Pride-festivaler som frossar i påhängda jättebröst och meterlånga kukar. Barn som villa hämnas på den heterosamhället. Stockholms Stad AB har varje år sponsrat en sådan extremism att man undrar varför inte alla andra särartsgrupper krävt att få sin flagga representerad invid Stockholms stadshus! Och med krav på att de lokala bussarna varvar alla dessa flaggor under årets gång. Orten, kom samman i en offensiv kampanj, skapa en gemensam flagga som uttrycker ert kärnintresse och se till att de falska Stockholmspolitikerna faktiskt börjar jobba för hela Stockholms välmående.

***

Men vad om 12e huset för "sängkammarens hemliga nöjen" i "gamla" Sverige? Visserligen är Venus+Satan ett remarkabelt missljud om fördelningen av makt (och pengar) och tillgivenhetsyttringar i gamla bonniga Fattigsverige, men kanske har 12e något ytterligare att säga?

Med Stenbocksascendent ligger Skytten i 12e och dess härskare Jupiter står med folkliga Månen i Fiskarna - Jupiters andra härskarläge. Detta understryker bilden av ett sexuellt hälsosamt Sverige, inte en antydan till perversion i detta omen. Homoproblematiken måste ha varit mycket mindre i landet innan dagens medier och kapitalistiska marknadsintressen började hjärntvätta unga medvetanden och i praktiken krossa människor för att kunna sälja den en "fix" av något slag!

Se gamla Sveriges sinneslag på folklig nivå: hur mycket bättre mådde inte dessa människor (trots materiell fattigdom) före den moderna konsumtionskulturen med förhäxad kroppsgrooming anlände och gjorde människokroppen och massornas vacklande självkänsla till föremål för cyniker med vinstintressen!

Är tiotals procent av dagens hbtq-anfäktade resultatet av "marknadens" manipulation? Psyken som aldrig hann formas innan någon formade dem åt bärarna? Journalister på Aftonbladet och Expressen förstår inte själva vad de bidrar till för slags sociopatiskt ytlig samhällsmedborgare. Eftersom så mycket nysvenskar väller in och som degraderar språklig kommunikation är det en ohörd förstörelse av landet som pågår. Lägg till det hur redan infödda svenskar kärat ner sig i it-fascismens prylar vilka individer självcentrerade och loja och obenägna till kommunikation. Sverige har verkligen skapat receptet för en nations totala självmord.

Naturligtvis finns det alltid några människosjälar som blivit homo även utan det destruktiva samhällsklimat politiker undfallet LÅTIT hända medan marknadskrafterna driver fram otyg. De som byter kroppstyp mellan två liv och kollapsar i övergången kunde ha gjort så även utan samtidens många osunda tankebanor och bruk. Men det är inte dem vi talar om. Bloggaren har genom sitt undermedvetna fått nys om ett flertal tidigare liv men det mest "chockerade" kom långt fram i livet, i 40-årsåldern.

Med liven lagda på rät tidslinje tycktes han närmast komma från ett liv som kvinna i Mussolinis fascistiska Italien. Mansidentiteten mådde illa flera dagar av detta avslöjande nerifrån själens djup! (Kort sagt, inga problem för det växande barnpsyket att "gilla läget" och sin nya  kropp. Eftersom jag har minnesfragment av säkert 6-7 liv som verkar det som en bred bas för detta liv garanterar en relativt smärtfri övergång mellan kroppar. De är, som jag skrivit om, olycksoffer som forcerar "återinträdet" till jorden och bar första bästa kropp som får problem vid könsväxlingar. )

Jag maskulina jag mådde underliga av bara tanken på ett kvinnoliv så nära om hörnet, men med lite perspektiv förstod jag hur ett stillsamt "hemmafruliv" passade in som motgiftet mot några tidigare hetlevrade mansfigurer (syns fortfarande i bloggarens horoskop som en tajt konjunktion mellan Mars och Solen, men där Solen har sista ordet till skillnad som dem oturligen drivs helt av impulsiva Mars i ofiltrerat tillstånd).

Jag förstod också varför jag tidigt softade på arbetsmarknaden genom flera år i hemvården (som innan dagens it-styrda helvetesslaveri satte in var en trevlig arbetstyp med rimlig belastning och tid att tala med de gamla). Det var den italienska kvinnan - som dog ung. Genom mitt undermedvetna ville hon ha ytterligare några år i livet med sånt hon gillade!

Samtidigt var den yttre personen inte alls homo förutom i valet av ett passivt vårdyrke. Den kvinnan sover nu lugnt i min själs galleri och andra figurer propsade på att få göra sitt i detta liv. Kate Bush, denna udda fågel i brittisk popmusik, beskrev det perfekt i låten "Waking The Witch", hon ser två livslinjer korsas och hör en gammal "häxa" trycka på och kräva att få sin tid.

För den som tycker det här låter som multipel personlighetsstörning, läs om de fallen! Den psykiska sjukdomen är inte att leka med och verkar uppenbarligen innefatta tydligt fabricerade låtsaspersonligheter. Djuppsykologen James Hillman tryckte tvärtom på att man måste växa som människa och möta alla sina dolda jag eller "gudar". (Jag tror ibland han sneglade mot sitt horoskop här! Långt senare, i sin självbiografi, nämner han detaljer i det egna horoskopet.)

Hillman repriserade kanske vad Platon menat med anamnesis, att återkalla till minne sina tidigare liv på jorden för att tydligare se färdriktningen här och nu! Få är dock mogna den uppgiften - se bara hur människoarten beter sig! Det är inte vackert förvaltade liv som skapar en sådan hoper lättledda knäppgökar. Platon insåg mycket riktigt att demokrati är ett riskabelt och rätt horribelt styresskick (och mycket riktigt har Eliten i alla länder tagit kontroll och låter medborgarna tro att de har någon talan).

Men frågan är vad som hänt om jag varit ung i dagens genomperverterade Sverige där regnbågen mer eller mindre uppmanar alla att hjälpa till spräcka samhället i tiotusen öar av falsk och egocentrisk individualism. Det är kanske ingen slump att Stockholms stad AB flaggar trenne Prideflaggor just nu. Treenigheten, den nya religionen. Skrapa på ytan och man finner att det inte alls har med "jämlikhet" att göra, detta är ett kommersiellt påfund och ful maktpolitik av de homosexuella som nästlat sig in i viktiga positioner. 1974 års horoskop blev just ännu sjukare, 5e elithuset håller bokstavligen på att spränga landet i bitar!



Från denna fejkåldriga byggnad i Stockholm med dess borgerliga kommunalpolitiker sprids den falska individualismens budskap: läran om evig tillväxt och en oäkta individualitet baserad på enbart konsumtion och yttre markörer, vilket lämnar människan verkliga identitet i beckmörker. 

Stockholms stad AB är naturligtvis en av de marknadskrafter som vill tjäna pengar på vad än människan under solen hittar på - smart eller bara dåraktigt. (Se tidiga stycket om hur Sveriges sexuella profil ÄGS av handelsmannen Merkurius omgiven av mäktiga och rika som ser identitetsproblem som potentiella inkomstkällor.) En profitsuktande råtta bryr sig inte om vad den vanställer i sin jakt efter pengar och inflytande. Pengar finns det bland homosexuella, det läser man ofta, så det är hbtq-rörelsen sysslar med numera är maktsträvan.

I framtiden kan det bli hur sjukt som helst i Sverige, det som gäller som officiell "normalitet". Bakåtsträvare kristna protesterade redan när homoäktenskap var på tapeten, men kristendomen i sig är i dag är en så marginell företeelse och de som faktiskt anammat en äldre tids värderingar (i Bibeln), att förändringen genomfördes.

En nation och en äkta individ behöver veta vilken den kosmiskt förankrade Normen är, och i äldre tider och högre utvecklade länder än Sverige någonsin varit, fanns astrologin som synliggörandet av detta "himmelska lagsystem".


Det kosmiska påbudet i förenkling:
Fadersprincipen IN_FORMERAR
Modersprincipen via FÖRENINGEN
och i 10e månaden levererar
naturen resultatet, avkomman.
(Formgivaren Saturnus aspekterar
från Modern perfekt Väduren med
sin långa, kontrollerande 270-gradare)

***

Slutsatsen av denna rundvandring i Sveriges senaste två horoskop är kanske ändå att Venus under attack från Satan redan 1809 tecknar en förberedelse den totala oklarhet som idag råder om identitet i Sverige, trots oräkneliga förståsigpåare, alla materialistiska och helt okunniga om själen som nyckeln till samtidens förvirrade sörja.

Att Satan kastat käppar i hjulet för andra former av mellanmänsklig kontakt än den erotiska, är en självklarhet med en så här angripen Venus. Landets befolkning har tydligen länge haft svår att relatera till varandra! Kanske kan man också läsa en satanisk Venus i Elitens 5e hus som att sexperversion varit regel i landets finare hem. Det är i så fall långt gången perversion i nationalsjälen som nu sipprat ned till delar av småfolket som tror detta är vägen att skilja ut sig från den breda massa de föraktar.

Varje horoskoptolkning för förstås en berättelse, men det finns gränser hur mycket man kan vränga framställningen innan vem som helst ser att uttydningen inte längre har med horoskopet att göra. Jag hoppas att den som orkade genom både del 1 och 2 kunnat skönja en röd tråd som matchar horoskopen.

I relation till det "nya" Sverigehoroskopet och dess planetära cykler är den "onda" Jupiter under 15 år inte bara tiden då det gamla Välfärdssverige tar farväl, det är också sammanbrottet för en mängd av dessa sociala pseudoidentiteter som t.ex. Prideveckan hyllar. (En pseudoidentitet kan bara få fästa när egot saknar direkt förankring i sin äkta identitet, dvs. själen.)

Det blir alltså inte så hemskt som att korttänkta subjektivister inför homoglittriga lagar som gemene man finner bisarra. De sprickande bubblornas tid leder inte till ett nytt Polen eller Rumänien i Sverige, men HBT-lobbyismen kommer att tappa fart till följd av Sveriges punktering. Alla kommer att ha fullt upp med ekonomiska problem, arbetslöshet och en fortsatt bostadskris (som kapitalisterna i en kvällstidning nyligen sökte skylla på Hyresföreningen (!) och bruksvärdesprincipen).

Ingen i Sverige vågar ännu tala om det totala systemskiftet till 100% socialism, ett steg något land förr ett senare kommer att tvingas ta vartefter Naturens Hämnd blir allt mer kännbar. Alternativet är att världens superrika kokar ihop en ny global plan för mänsklighetens bästa, hellre att tvingas se land efter land bryta samman. Men det blir en strid på kniven vilket framtidsscenario som vinner. Merparten av de bemedlade är inte som Buffett och Gates, har inte helhetens väl för ögonen.

De mindre själarnas girighet har inte mättats än och det är därför troligast att det blir medelklassen och övre medelklassen som leder till världens undergång. Sedan, kan Vattenbärarens nya sociala system växa ur spillrorna av en gammal och extremt självisk värld där homo var ett typiskt uttryck för en egoism som inte ens klarade att se bortom det egna (homo) och försöka intressera sig för "det andra". HBTQ är bara ett av många tecken på hur sjukligt egocentrisk mänskligheten blev av privatkonsumtionens kulturform (som sprids långt in i u-ländernas nervsystem). Var glad när allt detta är över.

Sant är att djur uppvisar homosexuella beteendemönster, men antikens filosofer var eniga om att även djur har en själ och att det finns mer eller mindre själviska djurarter. Och eftersom Naturen innehåller "korruptionen" som det moment som signalerar en döende livsform, är det inte förvånande att hitta apor sitta och masturbera dagarna i ända. Någonstans vet apornas GRUPPSJÄL att deras homosimulerande medlemmar har nått vägs ände. De fördriver bara tiden till sin död. Människoarten har dock större jobb kvar att utföra bortom kapitalismen.

Människan närmar sig raskt det stadium då den kan byt penningen mot en annan slags värdemätare. Varför inte andligt självförverkligande. De som förstått förräderiet i det Stockholms Stad AB sysslar med varje år får en extra kvottilldelning av morgondagens resurser. Superdatorer taggar varje resurs som återstår på Jorden efter Smällen. Det fina i kråksången är de andligt självförverkligande är de som kommer att begära minst av världen till följd av sin överlägsna klarsyn och frugala livsstil. Därmed blir ANDE istället för MATERIA som baslinje en förträfflig metod att inte överhetta Jorden ännu en gång.

Vad folk som nästan pissar på sig av begär efter vad än deras lystna blickar söker sig mot, ska ta sig till i denna morgondag, är svårt att förstå. HBTQ-folket - om det finns några kvar - kommer att tycka de hamnat i helvetet. Människorna som stannat på de fem sinnenas nivå och konsumtion (känslomässig eller fysisk) levde sina sista poänglösa dagar fram till corona - precis som de onanerande aporna. Nu måste regeringarna börja anlita filosofierna. Varken politiker eller marknadsfolk har det i sig att lösa den återvändsgränd kapitalismen hamnat i. Vår tids känslomässighet blockerar intelligensen och inget av värde kommer från att fortsätta odla känslor över allt och inget. Det är psykologi på bebisnivå.

Inga kommentarer: