Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 18 augusti 2020

Bidness Sweden

 

 

Aftonbladet tar nästa steg i sitt avslöjande hur svenska skattepengar rinner ner i amerikanska it-jättars fickor på ett sätt som för tankarna till rena mutor, men stänger samtidigt in föregående artiklar bakom betalvägg. Den här gången synas i vilket fall "Business Sweden", en satanisk allians mellan Närighetslivet och Staten för att steg för steg förinta Sverige som nation och göra området till en pusselbit i den globala rovkapitalismen. 

Ja, det är kanske inte vad statens målsättning är, men jag kan bara upprepa min reaktion i föregående inlägg: svenska politiker är verkligen aningslösa. De har tagit sig vatten över sina huvuden. Rovdjur äter de dumme svenskarne dem till förrätt!

Intressant nog hade jag redan sparat ned bildmaterial den 23 dec 2017 för en text om Business Sweden, men ingen text blev skriven. Undrar just vad det vara tidningarna skrev då som fick mig att titta till den dolska verksamheten. Ett är säkert, de har blåst pengar på en ny, kolsvart och mycket djävulsk webb för mörkermän sedan dess. 

Då såg lobbyföretagets webb hurtfrisk och färgglad ut "här i Sverige kör vi så det ryker", vårt folk betalar villigt för att ni ska etablera verksamhet här hos oss" Och "ur det här landet flödar mjölk och honung". Nja, den skärmdump jag tog 2017 verkar mer inriktad på att locka räddhågsna svenska företagare att drista sig ut i världen som en riktig rövande och slavhandlande viking skulle:

 


Den 23 dec 2017 iordningställde jag också ett horoskop som aldrig kom till användning. Här är det:


Ascendent som vanligt baserad på midnatt dygnet den juridiska entiteten påbörjar sin existens. Att Merkurius är ascendenthärskare passar bra. På dess lägsta nivå betecknar den marknaden och dess tjuvar, och Jungfrun är just "om sig och kring sig"-tecknet, drängen som fixar sitt eget liv för att ta sig ur sin olycka som livegen. (Se USA-horoskopet för 11e idealhuset där Jungfrun representerar den befriade slaven som nu ska bli "the self-made man" i Nya Världen. Alla vet hur falsk den drömmen visade sig vara. Ingen kommer någonstans i USA utom närmast demoniska varelser i människokroppar, underarten "the corporate man". 

Det är dessa låga men lömska smarta livsformer Sverige i en sanslös blackout nu söker attrahera för att på sikt ta över Sverige. Vårt land exporterade sin skit (de fattigast och mest obildade) och nu importerar vi skit (rika skattesmitare). Ljuvlig långtidsplanering, svenska stat.

Horoskopet visar som 11e husideal Månen i härskarläge i Krabban, en renodlad bild av den låga naturen och dess ostyriga begär efter näring. (Ingen avhållsam stoiker direkt.) Månen i sin irrationella behovsnatur är visserligen "verksam illgörare" för den intelligenta Merkurius-Jungfrun som ascendent, men det här idealet är ändå inte helt olikt Jungfrun/jordbrukaren som ju ytterst representerar odling och förädling av naturen och därmed "mat på bordet" för att mätta magarna (Krabban/Månen).

Som f.d. närighetsminister Damberg visar med ett snarlikt horoskop är detta signaturer som drar mot visionssvag men praktisk inomvärldslighet. Så långt statens nativa tanke om att bjuda in rovdjuren i landet.

När man sedan tittar på tre namn från Bidness Sweden, "målvakten" eller firmatecknaren, verksamhetens VD och den hyperaktiva lobbyist som korrumperat regeringen att skänka bort Sveriges el till dessa parasitföretag, enbart för att (tror de) kunna ståta med att vara ett "it-land",  bekräftas på det mest förunderliga sätt den här bloggens äldsta tanke (skönjbar redan i antikens astrologi): VATTEN är det näriga element som föder kapitalismens giriga oskick att bara suga åt sig därhelst chans ges. Mänskligheten närmar sig dock den brytpunkt då dessa varelser kan kriminaliseras eller lämnas utanför samhällsbyggena. 

Som sjukvårdare eller bara medmänniska fyller VATTEN ett avgjort behov, Men näringslivsfolk och räknenissar bör om inte dömas till huggkubben så åtminstone omprogrammeras (kanske med hypnos) så att de glömmer vilka de varit.

BS. Firmatecknaren eller "målvakten" för den ljusskygga verksamheten:

BS-vd:n:

 

BS-Lobbyisten med det globala kontaktnätet, en sann dubbelagent och statslös Sverigeförrädare som absolut visste att han spekulerade bort svenska skattebetalares pengar för att Eliten skulle stila med några IT-loggor i landet:

 

Den globala glidaren först. Horoskopet är sanslöst träffsäkert! I det globala utlandshuset nr 9 det globala tecknet Vattenbäraren som dels kan indikera en hel befolkning men också ett osedvanligt stort socialt kontaktnät eller, på det intellektuella planet, sammansatta  tankar eller koncept. Att han ränt runt som en skållad råtta för att sy ihop detta obeskrivliga skitavtal för Sverige syns på den rörliga kommunikatören Tvillingarna, där sinnet är ovanligt organiserat eftersom Månens härskare ligger i den systematiska Vattenbäraren. 

Vad som avslöjar att detta är ett kriminellt sinnelag (så långt en månascendent kan berätta) är att disponenten över både Solen och indirekt Månen är Saturnus men i 8e onda huset för korruption och död. Det pyser av gamla missgärningar i ledarskapsfrågor om denna figur - antingen tidigare aktiviteter i detta liv eller hela tidigare liv som någon uppblåst materie- och maktkramare. Här kan bloggens nyliga påminnelse om att Stenbocken kallas "Krokodil" i Indien och uppenbarligen ses som något av ett rovdjur, inte alls så olikt Stenbockens sämre versioner.

Den kvinnliga vd:n hade jag inte gjort för horoskop när logotypen pryddes med en Satan på samma sida affärshalvan. Hur paff blev jag inte att se en exakt konjunktion mellan den korrumperande Satans stjärna och disponenten över båda Sol och Måne i näriga Vattentecknet Fiskarna! Här är hela människan i Satans våld och att vara VD för denna verksamhet visar att om fri vilja nu finns för en människa och inte bara för själen en nivå upp, så har den här individen trillat dit rejält. De båda naturliga illgörarna Saturnus och Mars träder i sinnelagskartan tillbaka till svaga hus (6 och 12) men det är också förödande. Saturnus moralism behövs för att balansera ut den Jupiter som även utan Satans förföriska viskningar är alltför expansiv och begiven på stor rikedom... Dominanta Vatten och Jord visar också en ensidigt materialistisk böjelse. 

Fiskarna brukar beskrivas som martyrer eller uppoffrare av det världsligt goda, men verkligheten visar att de ofta är hemska komfortsökare och moraliskt svaga. Ingen minns väl min studie av ett par hundra VD-horoskop (mest utländska och kända CEO:s), men där tittade faktiskt Månen i Fiskarna fram som det dominanta tecknet. "Simma med hajar" var en bok som kom ungefär samtidigt och berörde de vanvettigt ytliga och statussökande britter som sökte sig till banksfären.

Firmatecknaren är inte så mycket naiv "målvakt" för Business Swedens lömska inre affärer som jag trodde. Horoskopet är också, frankt talat, kritiskt vad gäller värderingar och moral. En extrem Vatten-dominans för en närig grundattityd och precis som hos lobbyisten ett kriminellt inflytande från Saturnus i 8e korruptions- och dödshuset. Kvinnliga VD:n hade inga skrupler alls (nedtonad Saturnus) och båda männen har ett uttryckligen ont karma i frågor om moral och klok försiktighet!

Behöver mer sägas. Sverige har en intelligens i ledande positioner som gör det helt acceptabelt att verka som en ren brottsling. Nu bör det påpekas att det var under regeringen Reinfeldt som Business Sweden skapades. Men att socialdemokratin i nominell ledarposition fortsätter driva landet i fördärvet visar att demokratin i Sverige helt spelat ut sin roll. Vad man än röstar på får man samma häxbrygd, samma lömska överföring via skattsedeln av folkets tillgångar till överheten - här dessutom inte ens den svenska Eliten utan amerikanska it-miljardärer.

(Efter att denna text färdigställts och tidsinställts för publicering nästa dag, ser jag att redan dagen innan Oisin Cantwell skrivit i AB om sossarnas förvända mentalitet.)

Den här åderlåtningen som AB sniffat upp påminner om vad jag sökte resonera mig fram till i boken "Folksjäl". Där pekades på hur Sverigehoroskopets tyngdpunkt (Saturnus) såg ut att ligga i utlandet (nionde huset) och att det pågick mystiska turer mellan Eliten och utländska makthavare (Saturnus kan antingen stå för underklass eller Auktoriteter, men vem i Eliten åker utomlands för att mingla med underklass?)

Nu börjar det klarna hur svensk Elit gärna säljer ut det här efterblivna landet och för egen del helst minglar i New York (det var före corona, vill säga).

 

*****


Lena Mellin, AB har just sagt vad hon tycker om regeringens krypande, så jag publicerar detta utan fördröjning. Täta tech-turer just nu.

Mellin: "...begåvat dem med en 97-procentig sänkning...", jag tror hon menade säga att regeringen förlänat dem den nästan fullständiga skattesänkningen.

Inga kommentarer: