Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 9 december 2020

I-paddor och boskap vs. den goda staten som löser folket från skuld

 

Paradiset var menat för djuren
inte åt hybriden människa
som essentiellt är en ande
(den del medicinvetenskapen
aldrig kommer att upptäcka)


Av och till har bloggen associerat Oxens motsvarighet, det andra huset, med "land". Detta är inkorrekt, men jag skyller glidningen på Walt Disneys tjuren Ferdinand och hans pastorala miljö!

Jag insåg glidningen medan jag tittade på hur överlägset det forna religiösa Israel var den moderna sekulära slavstaten. I Israel befriades livegna från sin träldom när det 49e året i tidräkningen, "Jubelåret" inföll. Om jag förstått rätt, skulle det vara en riktig nitlott att födas lågklassig ett jubelår och därmed tvingas slava hela cykeln medan en annan kanske befriades efter bara ett år!

(Naturligtvis måste den befriade slaven därefter lista hur hur att utforma sitt liv, men gissningsvis kunde ha fortsätta som "fri agent" med de hantverksskickligheter han lärt sig genom sin ägare.)

Men folk lever ju längre idag? Nej, egentligen inte. Inte i Sverige i vart fall, där de gamla snuvas på ett helt livs slit för en sluttamp i armod, ett Sverige där bara ett fåtal kunnat säkra sig ett sista gott årtionde, eller tre. Medellivslängden i det gamla Främre Orienten kanske bara var 50-60 men betänk att det gamla israelitiska "lotteriet" bara vid de sämsta utfallen liknade det slavsystem Sverige har för sin befolkning. 

Har någon försökt byta bransch i dagens Sverige utan att direkt gå ner till invandrarnas nivå och börja cykla med matlådor åt de mer besuttna? Det går inte! Åldersdiskrimineringen är extrem och arbetsgivarna numera så snåla att de låter stendumma datoralgoritmer ranka de sökande istället för att kosta på rekryteringen kostsamma men högkompetenta rekryterare som förstår många skilda arbetsområden och därmed kan se "guldkorn" komma från oväntade håll. Här gäller budgetlösningar i allt: "skomakaren förblir på sin plats" Allt form av cirkulation på jobbmarknaden har avstannat. För arbetsgivaren handlar det bara, mer nu än under antiken, att snabbt få in ett nytt kugghjul i systemet vid vakans.

Lika intressant var att all ekonomi nollställdes i det forna Israel (förutom kommersiella kontrakt) och när detta speciella år inföll, fick skuldsatt småfolk chansen till en ren nystart. (Se dock denna radikalt annorlunda beskrivning: Seven Years. Enligt 5e Mosebok gäller nollställning vart sjunde år!)

Jämför det med vårt kapitalistiska samhälle där medborgarna genom statens vägran att bete sig som en hedervärd Auktoritet drivs allt djupare in i tanklös konsumtion och i händerna på bankfolk som gnuggar händerna ju mer de får låna ut till denna helveteskarusell av onödighet. 

Och miljövänlig intellektuellt stimulans finns som bekant inte ens på kartan: statens "livslånga lärande" handlar inte om att lära sig filosofi (eller god skönlitteratur) och låta tankelivet växa. Här handlar lärandet enbart om att anpassa sig till det senaste djävulstyg den tidshetsande teknokratin konstruerar för att sänka den Rike Mannens kostnader för sitt förmögenhetsbyggande. 

"De rika ska bli rikare och de fattiga allt fattigare", är ett konstaterande i Bibeln som skeptiker sedvanligt hånar för att det alltid gäller och inte duger som förutsägelse för någon särskilt ond tid. Vi får väl se hur det blir med den saken, det västvärlden är djupt inne i redan kommer att kräva offret av kapitalismen med mindre alla går under.

I denna Djävulens verklighet existerar inte något sådant som att den Rike Mannen öppnar "ladorna" och ger folket tillbaka de oskäliga övervinster han gjort. Istället för den lag som skyddade Israels folk från utnyttjande av några få, råder i Sverige (och annorstädes) den motsatta världen, där storföretagare, styrelsen och små aktieägande parasitiskt småfolk har som enda syfta att koncentrera rikedomen i händerna på fåtalet. 

Sedan nya oväntade "experiment" från Naturen gjort coronavaccinet till gårdagens krossade förhoppning kommer med tiden hela detta kapitalismens pyramidspel att rasa och kanske något mer i linje med det gamla Israels mänskliga samhällssystem att återskapas, fast i global skala och med allt flera länder som ansluter sig. 

Kina, fastän sannolik blivande världsledare, ser idag ut ha långt kvar till en sådan respekt för sina medborgare, men det kommer att ändras. De arbetar just nu bara på första platån av Maslows behovspyramid, eliminationen av landets utbredda fattigdom. Detta armod syns i det kinesiska nationalhoroskopet som dess onda karma (Saturnus, fattigdomens planet, i 8e huset för död eller ond karma). 

Att det nyfödda Kina (1949) har en gloriös framtid omvittnar dock att 8e husets härskare är Solen och Kinas själva identitetsmarkör går från 8e husets degeneration och död till nytt liv eftersom Solen själv befinner sig i horoskopets bästa hus, det åtföljande 9e för filosofi och förutsättningslös grundforskning. Ett oslagbart omen för den som hoppas ta sig från nedrighet och vanära till en ledande roll i världen!

Bevandrade astrologer kanske hajar till inför demonen
Ketu i 9e. Men den är inte farlig här. Dess herre är
Merkurius, 9e husets ägare och dessutom perfekt i
logiska Jungfruns tecken. Om Kina använder Svärdet
för att halshugga framstegens fiender är det för att 9e
huset är horoskopets enda plats som visar Guds vilja!


Med FOLKETS MÅNE i Stenbocksascendenten och 9e huset följdenligt också i Jordelementet, handlar Kinas program om materiella framsteg tills dess att armodet 1949 definitivt utrotats. Men det hycklande Sverige verkar i sin kritik mot Kinas "flyttlasshantering" av sin befolkning (och särskilt minoriteterna) redan ha glömt hur nyligen och in i nutiden det här landet självt betett sig exakt likadant under sina försök att skaka av sig u-landsstämpeln! "Flyttlasspolitik", "vara beredd att ta jobb var som helst" - svenska regeringar må byta färg men Övermaktens nedlåtande syn på medborgarna som slavar skiftar aldrig. 

Skillnaden är att en röd regering stipulerar en "arbetslinje" för att underhålla en allmän minsta välfärdsnivå medan en högerregering är uttryckliga sadister som gärna använder hunger och misär som påtryckningsmedel för att få folket att arbeta för Elitens fortsatta välmående. (Det handlar aldrig om underklassens överlevnad i sig för de som fötts själviska eller rädda i sinnet. Det är rädda borgare som är problemet med varje samhälle, aldrig "Orten".)

Tja, glömt sin historia... det är nog snarare så att Sveriges Onda Rika Man inte velat stimulera svenskarnas kunskaper överhövan, och religionsundervisning är nästan utplånad i grundskolan. Och det är bara via religionskunskaper man kan få nys om det forna Israels jubelår och vilket humant civilisationsbygge som en gång pågick där (att skilja från det sekulära Israel av idag, vars horoskop är en mardröm). De babyloniska kungarna brukade till trontillträdet starta om tidräkningen från år 1. 

I samband med detta nollställdes de babyloniska undersåtarnas skulder, men det forna Israel gick ett steg längre och lösgjorde denna praxis från en godtycklig kung och knöt det goda året till den löpande kalendern. (Obs. Än idag används uttrycket "sabbatsår" men i Israel var detta på samma sätt institutionaliserat och återkom vart sjunde år.)

Frågan om att ge bankkredit och att reduceras till en skuldsatt låntagare, med eller utan ett humant samhälle som reglerar dessa ting, så sorterar PERSONLIG EGENDOM under Oxens motsvarighet: andra huset. Jag har nämnt att babyloniska berättelser t.o.m. från före zodiakens 12 tecken beskriver att gudinnan Inannas färd ner i underjorden för att finna sin älskade leder henne ner till dödsrikets förgård där Oxens tecken står skrivet över hela rummet: här hänger köttsidor av slaktad boskap! I gammal engelsk lagstiftning räknades boskap som personlig egendom, jämte damernas handväskor av krokodilskinn och kontanterna däri - typ. 

Utvikning. Hittar inte stycket om den slaktade boskapen i Hades förgård i boken där jag trodde detta beskrevs (Thorkild Jacobsen - The Treasures of Darkness - A History of Mesopotamian Religion). Men nästan ännu mer fascinerande är den uppstudsiga och självsäkra Venus/Inannas påhittade svepskäl för att komma runt Dödsrikets dörrvakt (s. 56): Inanna förklarar sig vara på vänskapligt besök till sin storasyster Ereshkigal för att meddela att hennes make har dött, herren Gugalanna, även känd som "Himlatjuren". Storasystern tror inte för ett ögonblick på lillasyster Venus historia.
     Här är en klassiker man ofta hör hos lögnare med låg intelligens, de har inte mer skärpa eller abstrakt tankeförmåga än att de tar något de har nära till hands, något de ser, och drar en skröna utifrån det. Venus går således till Hades dörröppning och det enda hon kommer på är att påstå att Himmelens Tjur har dött, dvs. just den plats hon nu vänder ryggen då hon blickar mot dödsriket som är motsatt Skorpionen/Döden. På sätt och vis är Himmelens Tjur död från det att man går in i Dödsriket, men banal är denna Venus som inte tror sin storasyster, Dödsrikets gudinna om att ha bättre koll på realiteterna!
     Myten säger faktiskt en del om den ibland oerhört naiva och lätt förställda venusianska personligheten! Den sockrar, slätar över och tar till vita nödlögner i parti och minut, just för att Venus representerar den inställsamhet som gjuter olja på vågorna. Den formligen tigger om att bli älskad och bara för kärlekens skull. Att befatta sig med Konflikt, det är andra gudars uppgift. I babylonisk tanke är Venus en älskare/älskarinna och med tydliga drag av femme fatale dessutom.

Hinduisk astrologi klassar allt "bärbart" som personlig egendom, men jag skulle vilja se den hindu som bär runt sin heliga ko! Traditionen om Inannas besök i dödsriket som rikedomens plats har mer trogen sig själv nått Medelhavet och omformulerats som "Hades dörr" = 2a huset. Att boskapsinnehav på den tiden var vad pengar är för oss idag, är självklart. Symboler har skiftat men astrologin har behållit precis samma tanke på "substratet" - resurser - som är nödvändig för varje ny människa (född därnäst i öster). Ingen slump att Hades förnämsta invånare enligt grekerna var guden Pluton (jfr. plutokratin, den styresform som dåligt maskerad bakom "demokrati" gäller i t.ex. Sverige).

Det jag kallat "land" är förstås markegendom ("real property") marken och den byggnation som tillhör marken. Och allt detta tillhör i den hinduiska astrologin entydigt fjärde huset, som alltså inte bara är "hemmet" eller "det privata" (familjegruppen eller modernt och väst-individualistiskt: individens privata). Vår "demokratiska" tid förblindar för att detta faktiskt är mer än "fjärde huset för kapitalvaror såsom familjens bil/bilar" - ett vanligt påpekande i modern astrologi. Astrologin härrör från en tid där ytterst få samhällsmedborgare hade någon anledning att ställa horoskop på sina nyfödda, eftersom "ägande" inte var en realitet för människor i allmänhet. 

Bara med den allmänna välståndsutvecklingen efter Industrialismen kommer mänskligheten i Väst i svår obalans och alla ville nu bli kung och drottning och konsumera billiga slit och släng-produkter i sådan mängd, att trubbiga sinnen trodde de därmed åtminstone approximerade gårdagens elit. Men av och till avslöjar tidningsartiklar om störtade diktatorer hur enfaldigt löntagarnas slit för lite bling-bling är när bildreportage visar badrum med 4 handfat på rad i rent guld, och liknande excesser. Medelklassen väljer och vrakar mellan "real estates" i överkomlig prisklass i brittiska tv-serier och 4e huset är och förblir ett av livets fyra hörn i den enkla och perfekt socialiserade människans världsbild. 

Astrologins hus 1 är inte mycket att orda om: det är säsongsblomstret, människan och den kortlivade kropp naturen vävt henne (en ytterst få-dimensionell struktur)  i samarbete med den gästande själens intjänade öde/karma. Hus 4 blir Krabbans skal eller Huset för samma varelse medan hus 7, "Alliansens hus" är den partner som varje inkarnerad själ söker, i linje med Platons återberättande av en gammal myt om att själen en gång var hel men delades i två halvor som nu söker sitt helande. Hus 10 slutligen, är karriären. 

Och just dessa var min framlidne fars (knappt utbildad alls) påvra instruktioner till sin son i tonåren: skaffa dig ett jobb (10), gift dig (7) och bilda familj/bostad (4). Han hade naturligtvis inte läst en rad om horoskopets konstruktion, men talade ändå utifrån "arketypernas värld", utifrån hundratusen år av mänsklig praxis. Psykologen Jungs tankar om en ackumulerad mänsklig erfarenhet som lever kvar i en tidlös dimension (arketypernas värld) var helt enkelt ett snillrikt sätt att uppdatera gamla tankar till en ny tid.

Apropå 2a ekonomihuset ser jag att Wikipedias artikel om horoskophusen kopplar dålig karma till 8e huset, vilket inte är så mycket att orda om, trots att artikeln inte handlar om österländsk astrologi utan västvarianten. Intressant är att ordet "debt" också är ekonomisk skuld, "debit". Någon gång när bloggen var ung lekte jag med tanken på att JAGET (ascendenten) är balanspunkten som försöker balansera kredit och debet och där tillgångar helt logiskt är hus 2 för egna medel. Jag menade då att det välkända "förlustens hus", hus 12 är där balansräkningen går i spinn och förlusten överväger tillgången.

Men om Wikpedia nu ser skulden som något lika illa som döden själv, kanske tanken om en balansräkning är ett annat uttryck för "den sataniska axeln", som enligt romaren Manilius (1a årh.) löper mellan hus 2 och 8. Eftersom "satanisk" låter väl magstarkt för många, infogade jag brasklappen att detta är ett omen om en dominant materialism som inte ser något annat värde eller mening med livet än att besitta eller skaffa sig medel eller resurser. En ensidig materialism bygger ett så stort vakuum inombords att snart uttryckligt ateistiska tankar kommer över den tung som nu börjar likna en ormtunga. Snart nog är satanismen ett faktum och vart alla dessa själar tar vägen efter jordelivet kan man bara spekulera om.

Sant är att kroppen svälter ihjäl om den här balansen står på minus (hus 8) länge nog och förståndet ryker all väg hos den otränade. De flesta är redo till hor och mord för att slippa livets baksida, och bara tränade själar lämnar frivilligt denna värld. 

Problemet för många som fötts under en satanisk axel (antingen planeter som aktiverar hus 2 och 8 eller motsvarande Oxens och Skorpionens tecken) är att den sådan fixering vid det materiella snart växer fram i deras liv, att de helt dränerar sig själva på skapande kreativitet. 

Likt den store plagiatören Djävulen blir de blir fadda som människor och börjar kopiera andra då materien inte ger upphov till idéer (se alla dessa slätstrukna svenskar som alla ska ha sitt generiska kändisvin). De har blivit slavar under Guldkalven som i berättelsen om det avfallna judiska folket. Israels moderna horoskop hotas av just samma problem som Bibelberättelsen varnade för, nationen har idag Solen med Satanshuvudet (stjärnan Algol). 

Detta kan ses som ett tecken på att det nya Israel närmar sig sin Räkenskaps dag och detta naturligtvis med konsekvenser för många fler länder. Det kan bli MATERIALISMEN och fixeringen vid land som drar in Tredje världskriget i världen och så försvagar alla de närmast sörjande att Kina lätt kan ta över rodret när röken skingrats.

******


Bonusspaning

En liten snabbsökning i samlingen av enbart 1900 födelsedagsdatum med känd födelsetid. Ska någon kvintessentiell femme fatale visa sig? Jag provar sökmönstret nymåne i Oxen samt Venus hemma i sitt negativa härskarläge. Här borde en Inanna visa sig, charmerande men självsvåldig (på sitt försåtliga sätt - "en kvinnas list"). 

Enbart planeter i Himlatjuren men utan specificerat hus skulle i teorin att ge spretig uppsättning "typer", men samma gäller även de 5 med känd födelsetid/ascendent jag hittar:

  • Alexandra Czarina of Russia;6.6.1872; 3:45, mordoffer, sista tsarinnan före revolutionen i Ryssland.
  • Jean Tinguely;22.5.1925; 6:30, konstnär, dadaist som kritiserade det västerländska industrisamhällets sinnessjuka överproduktion av materiella produkter.
  • Joshua Lederberg;23.5.1925;12:01, biologist, Nobelpris för upptäckten av bakteriers fortplantning och utbyte av gener.
  • Brooke Shields;31.5.1965;13:45, fotomodell, vid 15 år yngsta ansiktet som någonsin prytt The Cosmopolitans omslag. Fem missfall.
  • Kylie Minogue;28.5.1968;11:00, "valde" barnlöshet för att bli affärskvinna som sålde sig själv som en Innana/Venus - en flörtig och ytlig sorts kvinna (och musik som attraherade bögar och andra som bara vill dansa sina liv bort i verklighetsfrånvänt lyckorus - så Venus bara ett steg över horan på gatan, faktum att jag tror mig ha kallat Minogue lyxprostituerade eller något i den stilen).

Lite olika utfall här, men här och var skådas Venus karaktär (svag till följd eftersom den är njutningsprincipen - Kylie är förstås stark affärskvinna men hon säljer karaktärslöshet som produkt). Kan ascendenten avslöja skillnaderna?

Tsarinnan är solklar: född i soluppgången med både våldets Mars och "halshuggaren" Ketu i 1a huset. Så slutade en ätt av livsnjutande överhet.

Dadaist-konstnären har typiskt nog den objektiva observatören och rapportörens Tvillingascendent (som bloggaren!) men därtill en agg i formen av Mars i 1a huset. Denna bildar en opposition med överflödets Jupiter i Skytten. Det gör att konstnärens Oxe intressant nog döljer sig i 12e huset som oftast är "materiella förluster" men här uppenbarligen är ett medvetet val att leva självförsakande eller åtminstone ha en sådan plattform för att kunna beskriva det omoraliska överflödets axel (Mars 180 Jupiter - där båda planeterna är verksamma illgörare för den kommunicerande Tvillingarna).

Inte ett helt självklart utfall, där en förhastad analys skulle kunna ha placerat honom själv som ett omoraliskt ego (ond Mars i 1a) som gärna minglar med andra omoraliska och dessutom rika individer i 7e kompanjonskapshuset.

Molekylärbiologen Lederberg har dominanta Lejonet i öster vilket gör Solen-i-Oxen till den primära ledtråden. Att hitta Ox-stelliet i 10e huset för makt och offentligt renommé är naturligtvis perfekt för en Nobelpristaget (och dessutom en av dem som upptäckt något av nytta). Hans materialism obetydlig, 2a ekonomihuset ägs av Merkurius som här befinner sig i 9e huset för förutsättningslös grundforskning (filosofi och religion). Kunde inte bli bättre. Kommer pengar honom till del är det inte för att han jagar som en av de döda efter ting att profitera på, ekonomin kommer istället som en naturlig följd av att han satt sig mänsklighetens högsta mål: att förbättra för alla!

Fotomodellen (och sedermera halvbegåvade aktrisen) Brooke Shields har också Lejonet i öster, med Mars stigande. Se bara hennes krigiska blick, den glöder! Här landar ett abnormt stellium i 10e huset för officiellt ryktbarhet (Solen, Månen, Merkurius, Venus, Jupiter och ärehungrande demonen Rahu). Snacka om att denna själ anlände till värden och valde en värdkropp för att få uppleva hur det var "att vara någon", hur enkel framgången än var (vara en Inanna/Venus inför massorna).

Kylie Minogue, krämaren som sålde sig själv som sexobjekt tills hon fick bröstcancer av det. Tecknet Cancer/Krabban stiger i öster och med olyckans Mars på ascendenthärskaren Månen finns möjligen ett uppslag här, till en känslig horoskoptyp för kvinnor. Intressant är att affärskvinnan/skådespelaren/sångaren saknar identitet vid födelsen, vilket kan förklara varför homo män gillar henne. Solen i 11e idealhuset är radikalt annorlunda från identitetsmarkören i 5e naturligt solära huset. Där kallas det "god karma" men så länge något bara är ett "ideal" (11e) får kommande jordeliv avslöja om ens agerande utifrån idealet omvandlas till 5e husets goda karma... 

(Ingen möjlighet att avgöra sanningshalten i denna teori! Karmas existens kan möjligen anas av ett en mycket egenartad livsväg i detta liv motsvarar födelsehoroskopets utlovade "ingångsvärden" som naturligtvis också illustrerar orsakslagarna.)

 

Att som Kylie ha både Sol, Månen, Venus och Mars som eftersträvansvärda ideal visar att själen inte verkar ha någon bra kontakt med sitt kroppsliga jag, vilket lämnar henne fri att som sitt eget "överjag" använda ascendenten/kroppen som ett verktyg för att nå andra mål. Och den primitiva Oxen/Ekonomi som ideal förklarar mycket av hennes liv, liksom att hon likt en konservativ Oxe inte kan utvecklas bortom den lättfotade Venus/Inanna hon en gång slog igenom som. Jag läser att britterna (som älskar henne) nyligen lyft henne till toppen av säljlistorna för femte årtiondet - har aldrig hänt tidigare.

För den som istället för Solen använder Atma Karaka som själsindikator kommer ett märkligt bud: det är Solens motpol Saturnus som blir AK med 29e graden i Fiskarna. Detta är den ytligaste Saturnus som finns: Saturnus ÄR formen i en materiell värld och i Vatten tangerar den biologisk fräschör men också fantasier - av någon anledning älskar homosexuella män att identifiera sig med hennes form och drömma om sig själv som kvinna! Men det är förvisso en femme fatale även detta.

Att demonen Rahu anknyter till Saturnus i 9e huset tyder på en själslig ambition som är "over the top" (kanske "övermaga" på utgången svenska). Själen går för långt i detta liv, skjuter över målet och kan generera negativ karma för kommande liv. Saturnus i Fiskarna är som att själen söker vidmakthålla den förgängliga ungdomen så länge som möjligt eftersom fundamentet Jupiter i 2a huset FÖR MINA PENGAR kräver att hon lever upp till den produktyta hon reducerat sig själv till.

Det här är ett inte fullt så lyckligt horoskop som man kunde tro, om man minns den käcka lilla flickan i sina tidiga pop-inspelningar, när ålderdomen sätter in och kosmetiska ingrepp inte längre förslår, kommer hon inte att ha skapat sig någon som helst plattform - förutom den som Räknenisse då. 

Men hon gjorde åtminstone rollen som den ytligaste och mest flyktiga lilla fjäril till Venus med framgång under ovanligt lång tid. Hon är som Persephone (som kunde associeras med Venus) förutom "våldtäkten" eller mötet med Hades som fick Venus att växa upp. Kylies starka 11e hus kom mest att handla om den egna ekonomin, och även Atma Karaka pekade rakt "mitt högsta mål" (hus 9) är att fylla mitt 2a ekonomihuset med otroligt mycket pengar (Jupiter). Horoskopet stämmer väl med verkligheten.

(Minogues horoskop tolkades även 2016, ungefär likadant som här visar det sig vid efterhandskontroll.)


Inga kommentarer: