Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


torsdag 10 november 2022

"Lilla Döden" kom som fasciststaten Sverige och ingen brydde sig (allra minst SVT-nyheterna)

Bästa uttrycket hittills på Sveriges sammanbrott? Ska man vara strikt vann fascistregeringen Kristersson valet tack vare det odugliga perspektivlösa svenska folket hela två månader innan den här ödescykeln rullade igång, och eftersom födelsetider för horoskop som börjar gälla från midnatt avvikelserna inte vara så stora, även om astrologiska metoder aldrig är verkligheten själv utan bara människors system som läggs ovanpå verkligheten...

Och när nu dominerande svenska partier - inklusive den nu gigantiska landsförrädaren Socialdemokratin -  ämnar förbjuda undersökande journalistik som INTE smeker makten medhårs, minns att denna lagändring ännu bara är perioden för landets "lilla död" (nov 2022 - sommaren 2025). (Tidigare kommenterat i anslutning till inlägget om Xi Jinping och hans excellenta intellekt.)

Vad som några år senare händer när Sverige för första gången når "Stora döden", behöver man inte ens fundera över, det är bara mer av samma munkavle och tvångsmetoder mot hela det svenska folket (eller hela landets utplåning). 

Svenskarna glömde i sina enskilda "livsprojekt" kontrollera sina politiker och se till att de inte berövade dem betydligt större ting än en liten ROT-subventionerad bostad! "Söndra och härska", det funkar varje gång!

https://www.aftonbladet.se/kultur/a/BW0QRE/eric-rosen-om-spionerilagen-och-demokratin

Tisdagen då KU i skymundan bakom Svantessons finanslunta klubbade igenom Fasciststatens införande (vilket begränsningen av yttrandefriheten är), var astrologiskt inte att leka med. Exakt timma när klubbslaget föll är oväsentligt - det är de demoniska månnoderna som fuckar med det svenska förståndet ännu en gång. Gällde inte Rahus direkta inverkan på månpositionen i Sverigehoroskopet på valdagen? (Så många datum, så många kartor... Svar efter koll: Jo då!)  



Kartan är skrämmande, inte minst för att kartans Måne är t.o.m. sjukare än den är i Sverigehoroskopet, där den tjänar som symbol för de folkvalda representanterna i 10e makthuset. (Jag utgår från att KU likt riksdagen består av folkvalda men blir allt mindre säker...)

Månen i Väduren upprepar den usla maktpositionen i Väduren från nationalkartan och demonen Rahu förvärrar det egocentriska och därför starkt begränsade förståndet ytterligare. Det är fullmåne och Solen i den naturliga zodiaken är på nedgång i väst. Det är alltså en symbolisk solnedgång som visar att förståndet förlorar mot vansinnet i den irrationella lägre delen av landets nationalsjäl.

Ja, Månen hade inte kunnat få övertag om inte redan Solen var skadad eller landets begåvning nedsatt (här symboliserat av Solens försvagning i väst och anknytning till "halshuggna" eller huvudlösa - ledarlösa! - Ketu-med-Solen i Vågen. Alla delar i detta horoskop hänger tydligt samman som en helhet som inte kan brytas ner och valfria delar godtyckligt plockas bort för att "snygga till berättelsen".

Med en naturlig zodiak används inte husen som avgörare av sina planetära härskares "verksamma natur", men man kan ändå notera att Olyckan är framme i YTTRANDEFRIHETENS 3e hus. Tvillingarna står för samma sak vilket ger ytterligare ett ont omen för Sveriges maktutövande vid denna tid eftersom Mars är fundamentet för den galna Månen. 

Som sagt: även Mars ingår i den tragiska helhetsbild KU:s diskreta klubbslag skymd av Svantessons finanssvammel beseglade landets öde och återigen med liten tjuvstart indikerade "Lilla döden" för detta land. En passande rubricering eftersom yttrandefrihet ändå inte är livet. Svenskarna har för längre sedan slutat ha något att säga, likt boskap är de arbetsträlar som lever för det Ekonomiska Systemet men lurade att bara se till sin egen konsumtion.

Vad frihetens Jupiter gör i hemmaläge i Fiskarna ska strax kommenteras i anslutning till artikelförfattarens, visselblåsarens horoskop. Gränsdragaren Saturnus hemma i Stenbocken i den naturliga zodiaken påminner om hinduernas diskreta kritik när de klassificerar 10e makthuset med ett ord som betyder "går att förbättra"! Även i väst visste man att makten är en brutal jävel som vi helst skulle göra oss av med om den inte redan kopplat greppet om och skrämt folket till lydnad. 

Symbolen Stenbocken är på latin CAPRICORNUS och betyder "nyckfullt stångande horn" (bara att beskåda en get - Ebba Busch är ett bra exempel - för att förstå). Stenbocken producerar som alla tecken ett spektrum av begåvning men just detta djur är ibland så korkat och arrogant att det inte ens förstår att det finns en högre makt. Har indikerar Saturnus i materialistiska hemmaläge att ENVÅLD är utmärkande för dagens viktiga händelse. Diktatur eller fascistfasoner.

Obs. https://en.wikipedia.org/wiki/Capricornus

Wikipedia har förstås rätt ... för de bokstavstrogna som är i början av sin bekantskap med orden. Men första ordhalvan går igen i t.ex. engelskans "capricious" - nyckfull - och man förstår varifrån det adjektivet hämtats. Man kan hoppa över smittobäraren - den obändiga geten/den vettlösa politikern - och direkt adressera problemet: nyckfullheten som snart kryper in hos den som upplever sig allsmäktig. 

Och tänk då Sverigehoroskopet som redan från början har den ständigt skiftande Månen som emblem för landets "demokratiska maktutövning" och en månplacering med disponent som helt enkelt inte fungerar som omen för ett normalutvecklat land men passar desto bättre för en bananrepublik.

Det kan krävas att man studerar denna karta sida vid sida med nationalhoroskopet (tallösa äldre inlägg) för att förstå hur illa denna fullmåne påverkar landet. Det är slutet för Sveriges påmålade yta av harmonisk vågmästare i Världen - nu har mycket mörka krafter tagit över men minns att inskränkningen av yttrandefriheten startade före årets valvinnare.

*****

Den heroiske skribent/krigare som tar sig än politikerkårens korruption har ett horoskop värt att peka på. I brist på klockslag här som "naturlig zodiak" vilken bara ringar in de starka motiven - och som de märks i Roséns patos!


Venus i Oxen i 2a huset för ekonomi är visserligen en stark position men det är de infärgade sektorerna som är det intressanta.

Se dödsoffret för de numera fascistiska svenska politikerna. Offret är medieplaneten Merkurius i sanningsvittnets tecken/hus Fiskarna. Om möjligheten att fritt publicera sanningen offras av idioter, då drabbas folket mittöver (Månen) negativt - Månen i Jungfrun i 6e olyckshuset visar antingen ett folk av trälar under sin egen olycka alternativt att fascistpolitikerna betraktar folket som en potentiell fiende som bäst hålla lugna genom att medierna dödas.

Detta låter exakt som Sverigedemokratiska målsättningar men att så många partier anslutit sig så snabbt visar att vi verkligen har djävulskap verksam i Sverige nu - så snart efter att Sverige ansökte om NATO-medlemskap. 

USA ger tydligen Sverige order och förhållningssätt som stämmer märkligt bra med den högernationalism som var så tydlig under Trump-åren och Aftonhoran och andra medier flyttar nu de svenska dumsnutarnas uppmärksamhet mot Trump på nytt i samband med ett mellanårsval i USA där han inte ens kandiderar. Så här pågår hjärntvätten inför öppna ögon i Sverige och det blir alltmer tydligt att det militärindustriella komplexet är märkligt sammanvävt. Detta är början på en svensk militärstat.

Man kan se den "universella kartan" som att Rosén ser sin egen livsuppgift gå upp i rök, i så måtto som hans födkrok är den nu nästan slaktade Merkurius.

Hans reaktion på både de ideologiska och personliga planet är ELDENS VREDE. Det är frihetens ELD som brinner med ursinne på denna himmel och det är en rätt fantastisk kombination av influenser, långt bättre än Adolf Hitlers lika brinnande karta.

Det viktiga här är att Rosén slipper Hitlers infektion där Solens aktivitet rör ihop skillnaden mellan krig och fred: Hitlers Mars/Venus-konjunktion i egoprincipens Väduren lutar klart åt att starta krig på egoistiska och kanske rent infantila grunder. Den här födelsehimmelen visar i full prakt ARI-EL "Herrens Lejon"! (Tillåter mig efter många år denna judiska allusion som bara är begriplig för reinkarnerade själar som varit förbi i Juda rike någon gång.)

Solen i Väduren stämmer med Hitlers, och viktigt här är att detta ger starka ledargestalter och fundamentet Mars är det rätta. Mycket bättre än Hitlers bas (som lika mycket som de svenska fascistpolitikerna signalerar oheligt krig) är den här kartan som parar Mars med frihetens (det fria ordets!) Jupiter - i Lejonkonungens Eldtecken. 

Att sedan den demoniska överdriftens månnod Rahu ingår är alls inte fel. Extraordinära tider kan kräva extraordinära motåtgärder. Rahu baseras här på den perfekt krigar-Sol via de sammanhang jag just beskriv. Detta är ett revolutionärt horoskop och ett tecken från universum exakt hur allvarligt felsteget Sverige är på väg att ta. Det är inte Roséns personliga horoskop, det är en större signal.

*****

ARI-EL (Lejonet, Guds) har förekommit i ett fåtal inlägg under bloggens snart 14 år. Första gången var 2013 och då spann jag på en märklig nattdröm där drömjaget hörde ett "röstsvar" - ett helt segment i världsrymden identifierade sig med detta namn.

https://siderisk.blogspot.com/2013/07/ariel-guds-lejon.html

Nästa viktiga gång var när jag lekte med tanken i samband med Donald Trump:

https://siderisk.blogspot.com/2017/04/trump-som-guds-krigare.html

Men nu är det alltså allvar.

Nu är inte svenska folket likt det lilla judiska redo att samlas och försvara sitt mot de förtryckare som idag verkar genom sina egna folkvalda. En svensk tiger som Merkuriusmartyren i Roséns karta har inte mycket för sitt visselblåsande. Svenskarna hade lagt sig på rygg långt tidigare.

Det här artar sig därför till slutfasen av Sveriges existens. Vi är redan USA:s 51a eller 52a delstat (om man inkluderar Finland som därefter smittade Sverige). Precis som Sideriska åtskilliga gånger siat om.

Jag skapar därför en ny etikett utöver "Sveriges planetära cykler" och döper den till "Sveriges lilla död 2022-25" eftersom mängden inlägg med exempel på detta sönderfall (internet och till följd av omvärlden) börjat bli många. 

Mer än en timmas letande gav 43 inlägg som nämner "lilla döden" i förbigående eller mer centralt (i huvudsak alla från 2022). Några ordvändningar här och var visar sig förbluffande korrekta, även om det spekulerats friskt vilka händelser som passar under den dystra rubriken. Till exempel förutsågs valseger för Ulven som en tjuvstart på Sveriges lilla död så där var det två flugor i en smäll...

Se även: Tryckfrihetsförordningen, ett inlägg från 2016.

 

PS. Rubrikens gliring till public service gäller att de finansluntedagen inte sa ett ord i nyhetssändningarna i ämnet för att inte väcka det sovande folket. TV-sändningarna är ju faktiskt hur många får sin bild av Sverige formad och alla går inte ut på nätet och söker i ämnen de kanske inte ens vet är heta.

Public service har förvisso formulerat ett långt remissvar till KU tidigare, men det lämnades uppenbarligen utan beaktande. Och nu vägrar politikerna tala om saken!

https://www.regeringen.se/4ad9bd/contentassets/0cb1f31b52014655a6e738d0eeff5648/sveriges-radio.pdf

(Det här dokumentet undertecknat 2020, tycks gälla rätten till anonymitet för uppgiftslämnare, möjligtvis inte samma ärende som det nuvarande men jag tror det.)

 

Tillägg. 

Två dagar senare tillkommer ännu ett horoskop i samma fråga!

https://siderisk.blogspot.com/2022/11/juridikkannaren-cantwell-goes-astrology.html


Inga kommentarer: