Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 25 november 2022

Skjutningar: Robert Kennedy och mordiskheten i USA:s gay-klubbar. Samt: Fifa-reaktionen.

 

Nyheten om ett massmord (5 döda och 23 skadade, senare höjt till 25, efter några dagar 16 i Expressen) på en gayklubb i USA kom och gick snabbt, men jag sparade tidpunkten precis som med jordbävningar, skolskjutningar. Bra för en regnig dag och spaningar efter minsta gemensamma nämnare mellan horoskop för besläktade händelser.


När jag lade in skjutningen i dataprogrammet sorterades den och hamnade bredvid en annan amerikansk "gay club shooting" - den i Orlando, Florida 2016 med 50 döda och lika många skadade.

Öppnade sida vid sida gick det inte att missa att deras gemensamma tema var "den sataniska axeln" som jag döpte det som senare upptäcktes ha varit "Tyfons axel" för Romarrikets astrologer. Romaren Manilius (1a årh.) knöt visserligen monstret till axeln 2a till 8e huset, även kända som Dödsrikets port och Döden själv under hellenismen, men zodiaktecken och hus är nära förbundna och steget inte stort från att se likheten mellan dem. 

(Hinduerna tar t.o.m. husens relativa positioner till varandra och överför husomen på planeter i motsvarande relativa positioner, alltså planetaspekter men härledde ur de omen som hus i relation ger! Folk har alltid byggt underfundiga system!)

Båda terrorattackernas koppling var till moder Gaias ursinniga och urspårade son, draken Tyfon som tänktes ligga inspärrad under vulkanen Etna på Sicilien. Det är naturligtvis inte PK i det normlösa västerlandet men man kan ställa frågan om den homo människan är lik Gaias urartade son som bör hållas fjättrad och avskild från samhället och låta själarna i helvetet utöva våld på avskild plats genom grovt bögeri där vissa sticker sina organ i ändalykten på de som utsetts att spela kvinnorollen ("får ta det"). 

Floridamorden minns jag inte förklaringen till men det senaste kallades "hatbrott", som att en mentalt stör hetero person gått in på gayklubb för att visa vad han anser om fenomenet. Mer troligt var att det var en homosexuell som fått problem inom sin enda grupp som utförde dåden, kanske något så enkelt som en bedragen och våldsbenägen bög. Våldsbrott är påfallande överrepresenterade i den här gruppen.

Den utagerade homosexualiteten var en kriminell gärning i alla äldre kulturer men först under den svartaste av alla tider i Väst började man jiddra med sanningen och hävda att inga normer går att se i naturen (där apor kan bete sig homosexuellt). Argumentet är intressant eftersom man först måste välja satanism eller ateism för att i lugn och ro kunna bortse från att de naturliga spelreglerna faktiskt ligger på en högre (abstrakt) nivå än enskilda kroppsliga djur i sinnesvärlden. (Dharma / den universella lag som hänför sig till människosläktet kräver rena intellekt för att förnimma, här duger inte simpelt sinnliga människor ("monkey see, monkey do").

T.o.m. västerlandets stora naturvetare Aristoteles såg på Slumpen som blott skenbart lagstyrda fenomen (på det sätt som HBTQ-lobbyn talar om ett 3e kön, ev. fler). Men, hävdade Aristoteles, att felaktigheter i naturens sätt att återge den inre Formen vilka tycks lagbundna eller naturliga är bara inbillning eller önsketänkande, faktum kvarstår att materien (kroppsvarelsen) inte korrekt uttrycker sin form. Det är bara Slumpen.

Platon hade förvisso också talat om "Felet". Jag hittar på nätet ett dokumentet vars abstrakt förklarar det granska Platons atomlära, universums fem solida kroppar. "Platons lösning befinns rymma några kvantitativa fel eftersom fyra av de fem soliderna inte kan fylla rymden förutan gap. I synnerhet Aristoteles såg därför skäl att kritisera Platons idéer."

https://link.springer.com/article/10.1007/s10516-019-09455-w

Men Platon använde termen "fel" ("error" i engelsk ös), inte för fel i sin egen modell utan som en term i sin filosofi. Internet duger inte för den här sökningen, det blir att gå till bokhyllan för att friska upp minnet! Hamartia, "handling i strid med ett korrekt resonemang" säger gloslistan Definitioner som sammanställdes efter Platons död.

Aristoteles slutade sitt liv genom att förneka läraren Platons doktrin om att själen är fristående från det kroppsliga och kunde därför inte föreställa sig att defekten består i en själ som trotsar sitt eget öde i den givna kroppen, kanske för att ett tidigare liv i motsatt kön stör förmågan att koncentrera sig på detta liv. (Den gamla definitionen av homo som psykisk sjukdom var korrekt, det är en störning inifrån det djupa psyket.) Ond bråd död i ett tidigare liv tycks kunna skapa dessa missanpassningar vilka icke desto mindre går emot den naturliga ordningen.

Väst har fallit lågt under vishetskulturers insiktsfulla funderingar och här får var och en välja sin sanning trots att själva vetenskapen visar via DNA att Naturen har ett system, en logik, en ordning. Mer vet inte vetenskapen men framtiden kommer nog att visa att mänskligheten inte kunde dumpa astrologin på soptippen förrän den var tvungen att hitta ett nytt sätt att åskådliggöra förekomsten av naturliga lagar på något sätt. Nu flyttade lagarna ner från rymden och människan valde att återupptäckte dem i köttets bakomliggande informationsstruktur.

Kanske kommer en morgondag när en utvidgad vetenskap lyckas modellera en ny naturlära där både astrologin och dna betraktas som synliga signaler på de osedda lagar som Österlandet kallat karmiska. DNA är alltså bärare av det hinduerna kallade själens karma och blir då morgondagens vittnesbörd om att inte alla varianter är likvärdiga. Det finns änglar och demoner och inom varje art eller platonsk Form/Idé en mängd utföranden eller nyanser. 

Några av dessa Former i kroppslig gestalt kanske lever sitt sista liv på demonisk nivå just nu och har i princip redan återvunnit rätten att kalla sig människa. Mixturen av djur och människan börjar se fördelaktig ut. Andra har gått runt så djupt i sina hjulspår att verkligt urartade psykologier mejslats fram. Deras nuvarande personhoroskop ger inte mycket ledtrådar om någon förbättring är i sikte, ska något hända ligger det helt på själen själv. 

Är Formen något annat än själen? Inte enligt den avfällige Aristoteles som sökte maskera sin lärare Platons tankar med biologiserande som prioriterade det materiella. Platon hade kallat Former för "levande ting" vilket låter mystiskt likt den "rationella själ" han såg nedlagd i varje människa men är ändå inte desamma. Ett långt citat där Platons rationella själ beskrivs som den personliga daimonen finns i en äldre bloggpost

Klassicisten A.E. Taylor analyserade P och A noga och noterar hur lätt det var att se alla dåliga sömmar i Aristoteles tankeprodukt. Det materiella och dess Form var i praktiken ett och detsamma tills han kom till frågan om Gud och totalt halkade tillbaka till Platon och dennes insisterande på Former saknar kropp eftersom de hör hemma i en högre ontologisk ordning.

Varför A ändå "vann" över P förklarade Taylor med att den medeltida kristendomen inte kunde acceptera Platons lära om en fristående själ - det gjorde ju kristendomens viktigaste "produkt" onödigt: att sälja på de syndiga människorna en ställföreträdande offerdöd av en viss Jesus. Så kyrkan lutade sig tyngre mot Aristoteles tankar.

*****

Några dagar efter senaste gayklubbsmordet såg jag en dokumentär om vad som skulle ha blivit USA:s näste Kennedy som president om inte den yngre Robert hade skjutits. Första gången jag tittade på dödsskjutningen var den där igen, den sataniska axeln, men nu som ett kombinat av person och tid (födelsehoroskop och dess transiter).

 


Det har ofta ordats om Kennedy-klanens förbannelse, men det här är första gången jag tittade på ett av de fall som skapat den föreställningen. Sannerligen om inte Robert Kennedy har ett horoskop som ser "predestinerat" ut!

Jag utgår från att födelsetiden 15.10 är noga noterad (välbärgad katolsk familj som det var), för den jordiska livskraftens Sol (Solen används också ur ett annat perspektiv som symbol för själen) vilar på ett svagt fundament - Mars-i-Vågen - och detta fundament är också den kroppsliga ascendenthärskaren vilken Mars således motsätter sig via opposition. Den är gradexakt - eller snarare "perfekt" (±0°) - om födelseminuten är korrekt antecknad.

Solen står "öronmärkt" för 8e huset och dess dåliga karma. Att dö är biologiska varelsers naturliga lott och ordet "karma" har i sig ingen laddning. Att dö är därför en naturlig gärning i den biologiska sfären som speciellt två av de tre "vattniga husen" representerar. Bara modersprincipen Krabbans 4e hus representerar näringstillförsel som håller den biologiska livsformen vid liv i det biologiska kretsloppet).

Solen i 8e dödshuset behöver inte skrämma upp någon i modern tid i Väst eftersom läkekonsten är så högt utvecklad - även om Högern vill ta ifrån de fattiga deras rätt att leva. Inte som Hitler, genom storskalig utplåning men fult och i smyg, genom att skära ner på samhällets omsorg. Men folkmord är folkmord även om det maskeras genom en process som är uttänjd över tid... Dessa demoner tycker sjuka och svaga tar av deras pengar - så vansinnig i huvudet blir de bemedlade blir i samma ögonblick de märker att de har vunnit sig ekonomisk fördel gentemot andra.

Men RFK:s karta går alltså längre än till en Sol-i-åttonde. Han har en familjemiljö (Månen) som redan är förtrogen med Olyckan (Mars), en extremt publik familj dessa Kennedys: 10e makt- och officiella huset. Men husägaren, Saturnus, står med Olyckan Mars och tyder på att någon när och kär råkat ut för "halshuggningen" när den karmiska södra månnoden vaknat till mitt i det publika. Kan knappast vara skotten mot RFK i Dallas som tecknas här. De stod varandra oerhört nära och lillebrodern avgudade sin storebror. Men detta omen om fara i det publika gäller förstås även lillebror själv.

Men Solens livskraft står inför en utmaning som är mer än RFK:s dåliga självförtroende och "lillebrorskomplex" han drogs med. Soldisponentens position i väster är symboliskt en "solnedgång" eller död och även hans egen kropp impliceras via den perfekta 180-gradersaspekten.

Se nu transiterna i yttre kretsen: RFK:s dubbelsystem Sol+disponent går här samman som en Sol/Mars-konjunktion och gör så i opposition till politikerns 8e-hus-Sol. Den sataniska axeln bildas som en sammanflätning av person/identitet (Solen) och Tid/Öde. (Mördaren Sirhan Sirhan sägs ha valt offer bara för att han var känd, ett fullständigt banalt mord men uppenbarligen på ett djupare plan förmedlare av en karma RFK hade att möta. "Den som dräper med svärd skall bli dräpt med ett svärd.")

RFK:s ettriga Mars ligger med Saturnus i Vågen, ansedd som en rättrådig position (som synes av hans betydande upprördhet över det rasistiska USA som dömer en del till fattigdom pga. hudfärgen). Men Saturnus är också tidens herre och Liemannen. Det är uppenbart att tidens längd och Mars (våld eller olyckor) båda spelar in på den fysiska kropp som bar namnet RFK. Vid dödsskjutningen har Saturnus placerat sig med den demoniska överdriftens Rahu i 12e huset, ett av de onda "dussthana"-husen. 

Av ordledet thana (gr: "thanatos"=död) hör man att det inte är gynnsamt och är typiskt associerat med långvård och osjälviskt arbete för andra. Men för JRK ser en Rahu-förstärkt Saturnus i transit genom 12e  inte bra ut, särskild inte i skenet av de andra samtidiga omen som pekar i samma riktning. Inte minst "halshuggaren" Ketu som drabbar hans barndomshem (Månen), en signatur som vid skottet upprepas även som transit. RFK:s medfödda

Robert Kennedys rättvisepatos i Vågen är således en dominant sida i horoskopet, särskilt Saturnus i väster är precis där den ska vara, i sitt världsligt starkaste läge - men det honom längre att hitta dess gravitas och sluta uppleva sig som en blek skugga av sin storebror. Mars är Vädursascendentens härskare och här som normalt en verksam välgörare. 

Men Mars anses inte stark i Vågen så det är helt klart Ödet (Saturnus) som väger tyngre än hans Vädursego. Hans person/kropp är indragen i ett större drama. I kombination med Ketu i 10e makthuset ser det ut som detta liv var en "återbetalning" av gammal karma som relaterar till maktpositioner och således inte hade med Kennedy-klanen att göra utan en fråga mellan honom och hans eviga själ.

Bloggaren har funderat hur han kunnat spendera ett helt liv med högskoleutbildningar i ett land som inte har någon tankehöjd alls (förutom när det gäller mekanik och teknik) och nu slutar som fattigpensionär (tankar som läckt igenom i flera inlägg). Han har samma Ketu i 10e makthuset och samma misstankar om att denna placering är ett direkt uttryck för Ödet och frisläppandet av "reglerande karma". "Varit där (makt) men inte mer, tack."

RFK upprepade olyckligt en väg han aldrig skulle ha slagit in på och vid Ketu väntar i värsta fall halshuggningen, åtminstone när södra månnoden har Liemannen/Saturnus som sitt fundament och Mars... (repetera de hotfulla placeringar som just föredragits).

Granskningen av RFK-kartan gjordes baklänges. Hinduisk astrologi börjar rimligen med att notera i vilken planetär ödescykel (dasha) individen befinner sig i.

Vimsottari Dasa:

 Maha Dasas:

 Sun:  1921-11-08  -  1927-11-08
 Moo:  1927-11-08  -  1937-11-08
 Mar:  1937-11-08  -  1944-11-08
 Rah:  1944-11-08  -  1962-11-08
 Jup:  1962-11-08  -  1978-11-08
 Sat:  1978-11-08  -  1997-11-08
 Mer:  1997-11-08  -  2014-11-09
 Ket:  2014-11-09  -  2021-11-09
 Ven:  2021-11-09  -  2041-11-09


Båda bröderna skjuts till döds under lillebroderns Jupiter-cykel, en planet som tillhör "den högsta kasten" i Indien vilket figurativt kan stämma även för Kennedy-klanen i USA. Jupiter rimmar väl med Vädursacendenten, båda är progressiva symboler som vill förbättring (Väduren och Mars då krigarsymboler för undanröjandet av den korruption det "gamla" spritt över världen.) 

Dessutom står RFK:s Jupiter helt rätt i hus 9e, religionens, filosofins och samvetets hus, "det bästa huset". I Lejonets Eld blir detta en flammande ivrare för ett bättre USA än det han föddes till. Venus invid Jupiter - tv-dokumentären om honom berättar om hur viktig hustrun var, förutom att föda honom 11 barn! Jupiters "expansion" någon? Zeus/Jupiter var ju far till omåttligt många av gudarna i det grekiska pantheon.

Perioden 1962-1978 ser därför bra ut så frågan är vad som blockerar denna Jupiter-cykel. En sak är att Jupiter inte är värst fri alls. Saturnus från sitt starkaste läge i horoskopet påför Jupiter sin tvingande form, sitt krav på att axla bördor och ta sitt ansvar. Och denna planet är inte en av horoskopets välgörare, denna traditionalistiska moralist är faktiskt en verksam illgörare för Vädursascendenten som vill bryta med historian och starta om allt från början! 

Mystiken tätnar här. Mars och Saturnus är ett mer slitigt par än man kan tro och det är Traditionen som segrar över den nog så behövliga Revolutionen. Kennedys var dock Demokrater och djupt insyltade då som nu i det onda USA, dess kapitalistiska system och geopolitiska ambitioner om fortsatt imperialistisk jakt på rikedomar i andra länder att exploatera för egen vinning. Det är svårt att hitta in till USA:s mytiska stämningar och helgonförklaringar av sina politiker när man vet hur förryckt landets nationalpsykologi är.

Värsta dödshoroskopet bland nationerna?

Tittar man på USA-horoskopet med dess Skorpionascendent hamnar förstås RFK:s planetära cykelhärskare Jupiter i nationens 10e makthus och därmed dras han in i den horribla väsenskärnan av död och dålig karma som vidhäftar amerikansk politik: 10e hushärskaren är Solen (bl.a. presidenter) och Jupiter båda i 8e korruptions- och dödshuset. Ingen brist på skjutna amerikanska politiker, döda eller skadade!

Robert Kennedys Jupiter-cykel tycks inte detaljerad nog, troligen ligger ett bättre förklaringsvärde i den sub-cykel som gällde vid tiden för mordet.

Vimsottari Dasa:

 Jup MD:  1962-11-08  -  1978-11-08

  Antardasas in this MD:

  Jup:  1962-11-08  -  1964-12-25
  Sat:  1964-12-25  -  1967-07-08
  Mer:  1967-07-08  -  1969-10-15
  Ket:  1969-10-15  -  1970-09-21
  Ven:  1970-09-21  -  1973-05-19
  Sun:  1973-05-19  -  1974-03-07
  Moo:  1974-03-07  -  1975-07-09
  Mar:  1975-07-09  -  1976-06-13
  Rah:  1976-06-13  -  1978-11-08


Hans bror presidenten skjuts  22 nov 1963 och landar i början av Jupiter-cykeln (där den troligen har maximal effekt, som kontrast till utgående cykel).

Hans egen död under Merkurius period sammanfaller med kampanjandet för en större maktbas inom Demokraterna och kommunikationsplaneten passar bra (dramatisk dokumentärfilm av Robert ute bland folkmassorna - det dras och slits i honom och han till och med får en halv framtand utslagen - detta var det i USA så oroliga 1968).

Otippat! Merkurius inkluderade jag inte ens i genomgången av kartans problematiska punkter, men sant är att Solen och Merkurius båda ligger i 8e huset för "korruption och död" eller "innestående dålig karma"... Och vem äger Sol och Merkurius om inte Mars som är så insyltad på "solnedgången i väst"... 

Det kanske hörs att bloggaren inte är professionell astrolog (och inte mycket för att stryka text och skriva om det för att spela allvetande) - det var 2007 jag fick upp ögonen för den hinduiska traditionen, men den här bloggen är mest varit ett kryssande genom flera gamla traditioner. Universell symbolik och deras genomslag i olika kulturer har synts mig mer intressant än hundraelva kryptiska hinduiska tolkningsregler...

 

PS. Att homoklubbsmorden (biografmord, etc) är så uppseendeväckande omfattande i just USA förklaras kanske av nationalhoroskopets sexuella Skorpionascendent men där Mars ligger helt oåtkomlig i 8e huset för ond karma och döden. 

Det kliar i avtryckarfingret på USA:s kollektiva psyke att få döda något eller någon och i botten på denna sjuka psykologi finns förstås puritaner från gamla Europa - dvs. kristendomens uråldriga problem med att få rätsida på sexualiteten och det faktum att människor faktiskt bara är muterade apor och att den verkliga mänskligheten föds i maklig takt genom själarnas återfödelser och långsamma förvärvandet av "lite vett"...

 

Sista sekunden-observation

Medan inlägget låg i kö för publicering tvärvände Fifa under pågående fotbolls-VM i Qatar och meddelade att homolobbying återigen var acceptabelt. "In your face Quatar".

Jag var medveten om att denna torsdag såg den exakta nymånen i Skorpionen (sexualiteten, normal eller pervers) och gjorde en karta för dygnets öppning och Zürich där Fifa har sitt högkvarter. 

Astro-programmet råkade ha "lyckopunkten" och "daimonens punkt" påknäppta och även om ett flyktigt dygn i tidsflödet knappast är förbunden med en personlig daimon - annat än om man använder den i överförd mening: som "tidsandan" eller tidsdaimonen för denna nymåne och ett månvarv framöver, är lyckopunkten naturligtvis tecken på att någon hade medvind detta dygn.


Fifa inser värdet av politisk korrekthet och mitt under en ful, ful satanisk axeln ställer de sig kort efter massmordet på gayklubben på den mörka sidan och hävdar med denna otänkande materialister - och mot de flesta religioner - att rätt och fel inte existerar i världen. Det är senaste massmordets karta på nytt men nu under den GRADEXAKTA Nymånen. Det är lätt att se gayklubbsmorden som infaktorerade i Fifa:s helomvändning.

Lyckans punkt bara 1° från Lejonascendenten, vilken senare i sin tur för blicken till Lejonets härskare, identitetsmarkören Solen som under nymånen tappat lusten att reflektera djupt över saker och ting, och betecknar en blint men starkt utagerande typ. ("Driven" på engelska, besatt - snällsvenska använder gärna ordet "eldsjälar".)

Med Månen så nära Solen blir det inget bra pingpongspel dem emellan, ingen plats för reflektion, det uppstår lätt en manisk typ - ett "one track mind" eller en natur som bara ser ett kön - kanske en bra beskrivning av homotypen (även om det finns fler signaturer än nymånen). 

Här förvärras envetenheten genom att Skorpionhärskaren Mars (libido) är illa placerad i Oxen och i sedeslös och självefterlåten "opposition" till både Venus och nymånen. Dvs, det blir ingen spänst i oppositionen (eller leken mellan Mars och Venus) alls, och efter något våldsamt biltunnelras under denna sataniska symbolik för åtskilliga år sedan noterade bloggen att Vatten/Jord kan antyda materialsvaghet och kollapser. 

Detta kan gälla som beskrivning även för Fifa:s vindflöjelbeteende såväl som för den karmiska belastning som följer av en medfödd feljustering av vad könet springer efter (där inget intellekt styr upp alls). Detta är homosexualitet till följd av ett misslyckat byte av kropp mellan två jordeliv och således en del av den individuella karman. Sedan finns falsk homosexualitet också, vad perversa stater som Sverige sprider. Falska könsstörningar som egentligen sorterar under socialt bejakade beteendemönster - statspropaganda - vilken svensk sekulär ungdom är hjälplösa offer för. 

Näringslivet vill bara tjäna pengar så ge dem ett finger så uppstår helt nya produktsortiment med regnsbågsfärger som att lulla vårbehövande till sömns i tron om att allt står väl till. Sverige och Väst är imbecilla i sin förenklade materialistiska världsbild där just de här bokstavstyperna tydligast visar hur på upphällningen den gamla människan är. Klimat-Harmageddon kunde inte komma mer lägligt nu när mänskligheten gått vilse ännu en gång. En rejäl uttunning och sedan omstart, Mänskligheten 2.0. Så ser det ut att bli. 

Hörde för första gången om Georgia Guidestones via en tio år gammal kabel tv-dokumentär. Filmmakarna hade en intressant ståry (som återigen bekräftar vilket skämt USA-horoskopet är när det kommer till 9e huset, religion och filosofi). Men programmet gjorde bort sig kroka ihop historien om de anonymt utplacerade stentavlorna med "mänsklighetens nya 10 budord" efter Undergången med den felaktiga tolkningen av Maya-kalenderns omstart 2012. 

Världen är fortfarande kvar och det minskar värdet av den här episoden av Brad Meltzer's Decoded som gick några få säsonger och innehåller flera avsnitt med intressant "americana". Wikipedia understryker vansinnet i den amerikanska folksjälen: någon extremist som förmodligen sett installationen som uttryck för satanism sprängde och skadade svårt stenarna sommaren 2022!

Eftersom dessa nya 10 Guds bud utgår från att en stor av mänskligheten har utplånats (misstänkt likt de fantasier som förekommit på den här bloggen), blir frågan om Människans tidsålder, Vattenbärarens tidsålder, blir en tid på könet försvinner och att homotendenserna i samtiden är varsel om vad som komma ska. 

Globala Storebror som drar i trådarna kan mycket väl vilja konvertera alla länder till homobejakande eftersom sexualitet och barnafödandet efter Undergången INTE FÅR ÅTERGÅ till hur det var. Dessa stora stentavlor har som huvudpunkt att världens befolkning INTE får överstiga 500 miljoner i världen (!), och har staterna då lobbat in homobeteendet hos sina befolkningar, då är kusten klar. 

Dvs. en viss justering av temat kommer att ske över tid. De som överlever KlimatKatastrofen kommer att vara indränkta i den nya Tidsålderns distans till Vattnet. Vattenbäraren kommer att bära det biologiska substratet Vatten, hantera det i kärl, kommer inte längre att vara lika identifierad med det som mänskligheten hittills. (Vatten-Bäraren antyder också miljövård.) 

Därmed undanröjs homo som sjukdom då morgondagens människor primärt kommer att vara intellektuella "Luft"-varelser, leva konceptuellt. "One Love" kommer då inte att handla om sexuella instinkter utan om en mänsklighet som börjar förstå vem de är på den andliga nivån, att människan ÄR en själ. Det är här Sverige hakas av den universella utveckling, det här landet hade sjunkit för lågt och var både hatiskt till religion och filosofi. Traditionalistiska länder som Qatar har via islam en mycket bättre position att hänga med in i morgondagen och delta i skapandet av en ny värld.


11 kommentarer:

Susanne sa...

Det var intressant att läsa om Robert Kennedy, hans horoskop och hur stjärnornas stod vid hans död, och att mordet verkade vara predestinerat. Jag kommer nämligen ihåg något som mediet Astrid Gilmark har skrivit i en av sina böcker, om att hon hade fått veta från andra sidan, att Robert Kennedy skulle bli mördad. Jag tog fram boken och kollade, och hon fick till sig av en avliden person som hon aldrig träffat men vars fru hon kände och som berättade att han ingick i en grupp som hade till uppgift att möta en del personer som lämnat jordelivet. Han kunde delvis blicka framåt i tiden och sa att vissa händelsers utveckling inte kan rubbas. Som exempel på detta meddelade han: ”Jag ingår i en grupp som mycket nära följer senator Robert Kennedy. I San Franscisco kommer vi att förhindra ett attentat mot honom. I Los Angelse förstärks vår grupp och vi går där ner för att hämta över honom till vår värld. Han blir mördad. Det har ett visst samband med Israel. Mer får jag inte säga”

Gilmark och kvinnan som varit gift med denne Alex som han kallas blir givetvis bestörta, och än mer så när mordet inträffar. Det där med Israel stämde tydligen också, för det uppges att mördaren var en fanatiker uppfylld av hat till staten Israel.

Seaward sa...

Tack för fascinerande tillägg! (Lustigt nog nämndes mördaren Sirhan Sirhan i ett tv-programmet bara dagen efter jag skrivet inlägget och där nämndes att han sökt medlemskap till Rosenkorsorden, men undersöktes efter mordet och befanns lida av allvarlig psykisk störning/paranoid schizofreni.)

Din redogörelse av Gilmark stämmer också med vad Kalifornien-bon Michael Newton berättade i sina böcker om 30 år av hypnosregressioner och de gånger där han gick över en gräns och ställde frågor som fick patienten att ”låsa sig” och bli okontaktbar. Så långa (uppåt en timma) att hans nödåtgärd var att ödmjukt tillbaka patientens – med den här bloggens senaste favoritbeteckning – personliga daimon och be denna ”få fart” på patienten igen. Det fungerade alltid!

När Newton på gamla dagar och efter pensionen sammanfattar sina erfarenheter, har han insett att han ställt frågor som den hypnotiserade personen inte FÅR komma i kontakt med eftersom det skulle avslöja aspekter av livsödet som MÅSTE komma som en senare överraskning för att få avsedd verkan på personen. Förutbestämda sträckor av karmisk natur i livsödet.
Det var alltså daimonen som blockerade patienten från dennes eget öde för att inte rubba ”planen”.

Det här med omgivande figurer i andevärlden upplevde jag själv våren 2005 när jag gick ner mig i vatten och kunde ha drunknat om jag inte fallit så lyckligt att det fanns ingjutna trappsteg i den lodräta cementväggen (jag föll huvudstupa flera meter med huvudet rätt ner i vattnet). Under ytan fick jag omedelbart en dubbelexponering där jag såg två varelser ”överlagrade” på intrycken av undervattensmiljön. De stirrade på mig tyst och rätt kusligt, som om jag bara var ett experimentdjur.

Jag har beskrivet detta för flera år sedan på bloggen och märkligt nog var min omedelbara reaktion ILSKA riktad mot dessa två flintskalliga figurer som jag identifierade som präster/lärare från Egypten, men här utan hår (såg för bara några månader sedan en dokumentär om Egypten som nämnde att åtminstone folk i kungahuset bar peruker och alltid hade rakade huvuden). I ilskan TÄNKTE jag till dem: ”Varför ger ni mig vattentestet en gång till? Det har jag ju redan klarat?”

Inget svar kom tillbaka och i det ögonblicket tog den kroppsliga överlevnadsinstinkten vid och jag började simma uppåt eftersom jag hamnat flera meter under vatten. Det var lätt dagen därpå att föreställa sig att hela episoden ägde rum på själsnivå där ett sidojag som levt i Egypten aktiverades och direkt identifierade … liknande ”änglar” eller varelser som håller till på andra sidan?

Fallet efterlämnade ett långt ärr på höger skenben och bara ett halvår senare följde den dröm där drömjaget i scen 2 var identisk med graven av Oxford (bokstavligen i hans kläder). Bland det första jag läser om denne när jag börjar forska är att hans ena ben var illa skadat pga. en släktfejd där motparten skickat några hejdukar på honom. I gatustridens hetta lyckades han inte parera ett utfall utan opponentens svärd/värja träffar grevens ben. Inga detaljer om vilket ben eller var på benet, men jag är beredd att tro det (som i detta liv) var skenbenet från knät och nedåt…

Då och nu hänger samman kroppsligt och ”vattentestet” från Egypten hade indirekt samband även med ett annat liv. Bara aningar om hur komplex själens värld är…

Havsörnen sa...

Susanne, enligt Robert F. Kennedy Jr. var Sirhan Sirhan en syndabock under mind control (enligt egen utsago har denne inget minne av händelsen). Sirhan missade sina skott, blev nedbrottad efter två och fyrade under tumultet av resterande sex som träffade fem personer som överlevde. De dödande skotten kom enligt obduktionen bakifrån från mycket nära håll, enligt RFK Jr. från säkerhetsvakten Thane Eugene Cesar, en person som jobbade på en säkerhetsklassad avdelning på Lockheed i Burbank. Han extraknäckte som säkerhetsvakt och fick jobbet i byggnaden bara några dagar före mordet. Polisutredningen styrdes av CIA som förstörde stora mängder bevismaterial. Den försvarare som utsågs till Sirhan Sirhan var Grant Cooper, vilken pressade Sirhan att erkänna sig skyldig. Cooper var personlig advokat till "Handsome Johnny" Roselli (f. Filippo Sacco i Lazio), chicagomaffians man i Hollywood och Las Vegas, som under 60-talet rekryterades av CIA för att leda lönnmordsförsök mot Fidel Castro. 1976 hittades Rosellis kropp inuti ett 208-liters bränslefat, flytandes i Dumbfoundling Bay utanför Miami.

Susanne sa...

Ja, man kan citera dit 'alter ego' och som Gilmark själv citerar i boken: Mer finns mellan himmel och jord, Horatio än filosofin någonsin har drömt om.

Apropå hennes böcker så finns där även ett påstående som stämmer överens med en teori som många gånger har framförts här på bloggen: Att homosexualitet beror på att någon som haft ett visst kön i flera inkarnationer byter kön i en ny inkarnation (av omständigheter som inte ens kan försöka förstå, som det står) och i vissa fall resulterar det i homosexualitet, t ex om viloperioden i andevärlden varit mycket kort. Den som förmedlade denna (och andra intressanta budskap) presenterade sig som Karin Boye. Och hon hade ju själv den läggningen.

Susanne sa...

Havsörnen: Om jag förstått rätt så påstår alltså en son till RFK att det i själva verket var en annan - en vakt - som sköt det dödande skottet, och att Shiran Shiran fick skulden. ('Under mind control' förstår jag inte vad det konkret betyder.) Shiran försökte uppenbarligen mörda RFK men missade, om detta stämmer. Det är ju omöjligt att veta om det är sant, men om något så är väl det faktum att de fem som blev träffade men överlevde en indikation på att det endast var RFK som var förutbestämd att dö vid detta tillfälle.
I boken jag nämnde säger anden Alex att det som ska ske har ett visst samband med Israel, det står inte uttryckligen att mördaren är israel. Men självklart drog Gilmark den slutsatsen när Shiran blev dömd för mordet.

Susanne sa...

Rättelse till min kommentar till Havsörnen: Shiran var ju inte israel utan palestinier. Hur som helst sägs inget om mördarens etnicitet i den anden säger.

Seaward sa...

H, sonen tydligen en radikal avkomma som granskat nationens grå natur - makt och kriminalitet som vävs in i varandra! Intressant och inte alls osannolikt med tanke på att är USA.

S, där har du rätt, skytten förändrar inget - ämnet var predestination och inte politik, även om det är svårt att inte glida över i det.

(Som jag gör i stycket som frågar varför dödsskjutningarna är så graverande just i USA.)

Det här är första gången jag hör om flera skyttar. Sirhans bedyrande att han inget minns går rakt emot uppgiften i Brad Meltzers Decoded, som undersöker myter och mörkläggningar men håller en för amerikansk tv hög klass (så hög att jag kollar in repriserna nu 10-12 år senare).

I ett program visades foto på Sirhans ansökning till Rosenkorsorden som smutskastas rejält av amerikansk kristen höger som just en hjärntvättarsekt och t.o.m. satanism. Jag skulle gissa att Kennedy Jr (kanske alltjämt god katolik som sina föräldrar) köpt den teorin och det är därifrån "minns inget" kommer. Å andra sidan har jag aldrig sökt källan till påståendet att Sirhan dementerat politiska (palestinska) skäl utan bara uppsökt en celebritet att skjuta. Båda förklaringarna låter lite halvskumma.

En maffia-anknuten advokat under hans rättegång låter ju onekligen smaskigt, som om han och inte den edsvurna juryn fattade beslutet... Jag ser att du hämtat din info från Wikipediaartikeln om mordet och underrubriken Konspirationsteorier, vilket du här presenterade som fakta. Men under samma rubrik det sannerligen graverande att en gjord ljudupptagning avslöjade "13 skott trots att Sirhans vapen bara rymde 8 patroner..." och att "ett andra forensiskt team kunde bekräfta det var minst 10 hörbara skott...".

Kort sagt, trots allt typiskt gråzons-USA där inget är vad det tycks vara (Skorpionascendent med Mars i dolda 8e!)

Havsörnen sa...

Nja, det är andra gången du hör om flera skyttar. Har nämligen kommenterat samma historia hyfsat nyligen. :-) Men Susanne har inte hört den (tror det var en kommentar som låg en bit tillbaka ifrån det aktuella flödet).

Sirhan säger här att han ingenting minns av händelseförloppet (CNN-klipp):

https://youtu.be/CjFpVhiZy_I

Intervju med RFK Jr. Från 45min45sek in i klippet redogör han för historien jag återgett i min kommentar och att Sirhan, som fortfarande sitter inspärrad, borde släppas fri.

Sirhan kan i likhet med Lee Harvey Oswald ha utgjort ett verktyg som använts för att rikta strålkastarljuset från de verkliga förövarna. President John F. Kennedy sparkade själv den genomkorrupte CIA-chefen Allen Dulles efter myndighetens försök till invasion av Kuba. Dulles ingick sedan i Warrenkommissionen som skulle utvärdera bevismaterialet efter mordet 1963. Lee Harvey Oswald var troligtvis lika lite skyldig som Stig Engström. Oswald jobbade för underrättelsetjänsten och var användbar som syndabock. Hans tjänst i Marinkåren var bland annat flygelektronikreparatör och en av hans uppgifter var att som radaroperatör följa amerikanska spionflygplan över sovjetiskt luftrum. När den påstådde kommunisten Oswald skickades som agent till Sovjet rapporterade han till Reinhard Gehlen, som under andra världskriget var chef för nazisternas underrättelseverksamhet på östfronten, vilken med stor framgång samlade in information om Röda armén. Gehlen var en av de många nazister som rekryterades till USA efter kriget, men han skickades redan 1946 tillbaka till Tyskland för att på USA:s uppdrag starta en underrättelseverksamhet riktad mot Sovjet. 1956 blev den Västtysklands Bundesnachrichtendienst, vilken Gehlen ledde fram till 1968.

General Gehlens karta: 1902-04-03, Erfurt, 05:00 AA. Horoskophärskaren och samtliga planetdisponenter i 12e huset Stenbocken.

* * *

RFK Jr. är aktuell med boken The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health. Boken har sålt över en miljon exemplar, trots rådande samhällsklimat med censur, bojkotter och brännmärkning av kritiska röster som "förnekare". Länkar en lång artikel om Gates och hans galenskaper signerad Kennedy här:

https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-gates-neo-feudalism-farmer-bill/

Seaward sa...

Minnet är gott men väldigt kort! :-)

Här finns mycket spännade att ta tag i. Dulles hade jag tänkt göra horoskop för när jag såg och kommenterade något ur USA-dokumentären av Oliver Stone nyligen, men det var så mycket suspekta figurer som rullade förbi under 13 timmar att kan fick utgå.

Junior har ärvt faderns patos! Tyvärr är jag utfattig så inga mer böcker i detta liv. Får titta på halvdana tv-dokumentärer för den breda massan! när nu Staten tvingar hela befolkningen att betala för indoktringerinsburkan

(Ser av princip nästan aldrig svenska nyheter, landet befinner sig ju inuti en världsbild som redan är långt förbi hållbarhesdatum...)

Havsörnen sa...

Noterar bara att vid mordet på president JFK, så befann sig transiterande Ketu blott tre bågminuter från hans natala Rahu. Ännu ett exempel på noderna som ödesmättade "minutvisare". Och så hade han ju Mars i Väduren i åttonde huset (dödande skott mot huvudet), med rundgång från Saturnus i Kräftan. Natala Ketu i Tvillingarna i offentlighetshuset kan man ju koppla till avrättning i rullande bilkaravan, speciellt med transiterande fyrplanetsstellium (Sol/Merk/Venus/Mars) i Skorpionen/tredje huset. Vid mordögonblicket var AC/Månen/Saturnus i Stenbocken.

Seaward sa...

"Kennedyklanens förbannelse" kan alltså katalogiseras under månnodernas "karmiska bindande och befriande"... Bra utvidgning av Robert-studiet.