Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 25 september 2022

Också Magda ett storfinansens verktyg?
UNA-bombaren som apart visselblåsare.

Detta är ännu en lång flerdelad text där intressant horoskopsymbolik får kompensera att bloggaren knappt har styrfart i ämnet politik. 

Så skrev jag innan jag såg hur DN:s Hanna Hellquist använt samma grepp, "jag kan inget om politik, men..."  för att ställa sig in på läsarens sida:

 


I själva verket sysslar DN åt att via en hoper införstådda skribenter försvara kapitalismen som system mot människors berättigade frågor om vad som nu pågår. Maten borde inte alls var så här dyr och egentligen ännu dyrare som Hellquist å kapitalisternas sida låter förstå, den kunde och borde vara gratis! Det är bara att ändra ekonomisk bas för hela världen och lära folk tanka på globalt och i helheter (vilken politiker och land som nu skulle våga börja). 

Det börjar också blir en dålig vana på Sideriska att samla 2-3 ämnen i ett inlägg, inte minst för att svensken idag inte bara fruktar tvåvägs telefonsamtal utan också text längre än ett sms. Klagomål om många ord  förekom ibland i kommentarspalten under bloggens tidiga år. De som förlorat sitt språk försvann förmodligen till andra och "enklare" nöjen. 

Även detta inlägg kommer in på den fallerande svenska intellektualiteten men tar också en ny titt på horoskopet för USA:s mest geniala hemodlade bombterrorist.

*****


"Ett av valrörelsens mest befriande ögonblick var när Magdalena Andersson sade att Sverige blivit ett skatte­paradis för rika."

https://www.dn.se/debatt/socialdemokraterna-foll-pa-eget-grepp-i-valet/

Är det möjligt att Storfinans och Näringsliv har fixat in en avlönad och falskflaggad politiker-för-de-rika i gamla halvdöda Socialdemokraterna? Att föregångaren Löfven var köpt av marknadskapitalismen var tveklös, steget upp från svetsare till mångårig fackrepresentant och väl villig att ge Arbetsgivaren sitt stöd vid medlingar var tydligen väl känt. 

Är också Magdas tomma men vänsterpopulistiska ord bara en fint? Gamla sossar låter sig fortfarande luras medan svensk ungdom - förutom Gretas medvetna gäng unga - har gått och blivit högervridna och nästan fascister!

*****

Bra debattartikel från lärare som summariskt upprepar många av den här bloggens käpphästar med den klatschiga underrubriken "Aldrig tidigare har jaget varit så mycket större än laget":

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/15BbAG/larare-darfor-rostar-sveriges-unga-pa-moderaterna

Nu talar han om nuvarande svenska tonåringar medan bloggens utläggningar om ego-centreringen rört Sveriges Måne i Väduren. Fast övergripande representerar Väduren Barnet i kontrast till föräldrarnas (Stenbocken/Krabban) och föräldrarnas prokreativa akt (Vågen). Väduren kan därför ses som en ung människa innan hon själv sätter bo och bli förälder. 

Dessa fyra passionerade tecken som i Väst blev årstidsmarkörer motsvarar också hinduismens fyra livsstadier med marsianska Väduren förstås det första stadiet. (Hinduisk astrologi: Mars / Väduren kulminerar vid 28 år, därefter finns chans att t.o.m. tanklösa hetsporrar och svåra egoister växer i omvärldsmedvetenhet.)

Att ställa frågan om Magdas politiska status på djupa nivån är egentligen överflödig, sossarna har sedan sin barndom vikt ned sig för Kapitalet och som en av den här inkorrekta bloggens få kommentarer visste berätta är hon t.o.m. gift med någon i bankvärlden. Ingen som hoppas på en framtid inom politiken kan vara något annat än Kapitalism-kramare i Sverige, det visar vårt tragiska nationalhoroskop med Storfinansens planet Jupiter som en av kartans viktigaste ILLGÖRARE. 

Att t.o.m. välgörande planeter kan få funktionen av illgörare i de fall en viss ascendent tilldelar dem något av de onda livsområdena (husen), det är troligen det bestående värdet hinduisk astrologi bidragit med för den här bloggaren. Det och justeringen av bakgrundsfonden (zodiaktecken) - bloggaren hade roat sig med den västerländska versionen i ett kvarts sekel före upptäckten av den sideriska (tecknen "hålls på plats" relativt några utvalda fixstjärnor). 

Jag har aldrig saknat det västerländska haveriet när stjärnkartan drogs ned till jorden och reducerades till årstidsmarkörer. Babylonierna skötte ödet med den himmelska zodiaken och sådd och skörd på annat sätt (världslig tideräkning). 

Väst rörde även till läran om "planeternas upphöjelse", en upptäckt från tidigare 2022 efter vilken bloggen dumpade detta traditionella schema för "upphöjelser" och "fall". Men visst finns det saker som talar för Solens extra styrka i t.ex. Väduren: det finns flera ledtrådar även utan den uttryckliga doktrinen om dess upphöjelse här. T.ex. är Solen och Vädurens härskare Mars båda essentiellt Eld och dessutom planetära vänner. Nu tycks hinduerna ha bidragit med egna scheman som inte tycks ha någon empirisk bas, men hur mycket i astrologin har det? 

Horoskopets budskap tycks i mycket vara en fråga om mänsklig intuition, förmågan att se de döda planetplaceringarna och sedan ana en berättelse mellan raderna. Astrologin är en lära som kräver en högre typ av intellektualitet än siffernissen eller den som "ritar efter nummer" och ser en bild framträda (en både bra och dålig liknelse eftersom en tids stirrande på ett horoskop mycket väl beskrivas som att man börjar ana vilka sammanhang som är viktiga för vissa frågor).

*****

Att både Magda och Ulf har sinnelagsascendenter (Månen) som är odugliga är just typiskt Sveriges skakiga öde dessa år när Kapitalismen tog hem spelet och landet förvisades till de utvisandes bänk, de skyldiga som hellre ville behålla sina komforter än anpassa sig till Jordens krav på en ny, måttlig och absolut rättvis fördelning mellan nationernas  befolkningar. Men svenskarna vill i stort fortsätta leka kung över tjänarna i sina turistparadis. 

Ignoransens kostnad är visserligen lägre än handling i ond tro (mot bättre vetande), men båda sorterna drabbas karmiskt av vanställdhet som inetsas i agenternas själar och blir synlig för alla när de dör. Andevärldens absolut sannfärdiga atmosfär gör det omöjligt för Syndaren att vistas där. Varje människas död är en skapelsens morgon på nytt: Yang stiger och Yin sjunker och bildar en ny filmruta i den process som är tillvaron i detta system. Syndaren hänvisar sig själv till mörkret, till helvetet, där själens vanställdhet inte syns lika tydligt eftersom alla ser likadana ut.

Förutom ett yttre tecken i formen av äktenskap med en bankman, finns god chans att Magdas Måne eller sinnelag (den ytligaste delen av själen som gåtfullt flyter samman med det kroppsliga) pekar i samma riktning. 

Först halvåtta på morgonen lämnar Magdas Måne penningtecknet Oxen, som knappast i sitt "normaltillstånd" hyser speciellt radikala vänsteråsikter. Är Oxen felfördelad här i livet eller "ett avancerat exemplar" - kartan som helhet bidrar till förståelse av det enskilda zodiaktecknet - kan dock även äganderättsinstinktens tecken hysa vänstersympatier och tankar om mat för alla och en rättvisare värld. 

Men "normaltillståndet" är alltså att den väljer det kapitalistiska systemet om det är gällande vid födelsen. Oxen representerar trygg lunk i det redan etablerade (om inte några rebelliska horoskopdetaljer stör). 

Också de andra tecknen av Mörkrets kvalitet söker stabilitet - vanans makt springer ur "mörker" eller omedvetenhet. Okunskap ger lugn och komfortabel, Ljus skänker insikt i hur prekärt livet är, men också smarthet nog att hitta framkomliga vägar. 

Det finns tecken som flyger cirklar runt Oxens begränsade förmåga att ta till sig eller agera i det nya (se fd finansminister Borgs dröjsamhet under kris, han hade Månen i Oxen i lätt osynk med Solen. Även riksbankschefen Ingves senfärdiga styrpolitik kan tillskrivas Oxen i hans horoskop: storfinansens Jupiter, Solen, räknenissen Merkurius och turbulensens Mars).

Oxens senfärdighet kan fattas som att tecknet och Penningen är nästan synonyma och denna civilisation har valt Penningen som sitt trygghetsgrant, sitt hälleberg. Alla och allt dansar som de avfallna judarna runt avgudabilden guldkalven - Oxens tecken. Deras ledare Moses blev förbannat i berättelsen och gav den tio guds bud för att hålla bättre styr på sina odisciplinerade själar. (Obs, judisk självkritik i Gamla Testamentet, inte antisemitism.)

Magdas idéfattiga valkampanj och partiprogram stämmer besynnerligt väl med en hypotetisk Mån-Oxe i hennes födelsehoroskop, en partiledare "färgar" sin flock och tycker det är bäst där man för ögonblicket befinner sig. Månen i Oxen står också för den tunga kroppens illusion att man själv är alltings medelpunkt, därav den trångsynta valkampanjen med totalt fokus på personen Magda. 

Under valet 2022 där rebelliska Väduren via passerande Drakhuvudet påverkade nationalsjälen, kom dock Oxen till korta. Den stämde inte alls med tidens turbulenta och oroliga natur.

Att hälften av sossarna från regeringen nu är arbetslösa har en längre historia Löfvens kabinett av icke-namn om inte det mönstret startade redan tidigare. Sveriges "jämlika" vanföreställning, "en annan är väl lika god som nån", stämmer kanske på själens nivå, men knappast bland människor på Jorden. Sveriges brist på strävan efter excellens har att göra med socialdemokratins försök att skapa ett homogent land där alla kan lika lite som den enklaste samhällsmedborgare. Samtidigt som partiet accepterat kapitalismen. Den mixen fungerade verkligen inte!  

Att Månen dröjer i Oxen nästan en tredjedel av dygnet då Magda föddes, gör den placeringen frestande. Hur tydligt blir det då inte med Magdas Sol och räknenissen Merkurius i det främsta Jord-tecknet, resursägaren Stenbocken?! Instinktens Måne ohjälpligt dragen mot materiell trygghet som soltecknet som en streber som söker kontroll över resurserna (= Jord)! Detta är en perfekt bild av Magda under de förberedande åren som högersossen Löfvens finansminister. Åtminstone i teorin är detta ett horoskop som passar mycket bättre. 

Hon må ha åldrats och såg i valfilmerna nostalgiskt tillbaka på "kommunala bad" men det motivvalet (som hon säkert hade ett ord med om) sammanhänger med Stenbocks-Solens fundament Saturnus i plaskande Vatten-tecknet Fiskarna! Men hon lär aldrig ha ifrågasatt kapitalismen som grundläggande system. Sossarna har aldrig vågat ta tag i de stora frågorna som nu avgör partiets framtid - och Sveriges. Det är ett globalt problem, vad som ska följa på Oxens ingrodda men snart omöjliga ägandeinstinkt. 

Först när man övervinner denna motor till kapitalismens sinnesbeskaffenhet kan världen bli bättre och Oxen "återfödas" i en högre variant. Oxen är känd för att älska skönhet, världen som ett "paradis" och det är dess fina sida. Det sköna och det goda är kvaliteter som helt saknas i detta döende samhälle där 20% av svenska som SD-anhängare t.o.m. hatar det goda - kultur och konst (med mindre det är "svenskt")! Hur inskränkta och rent av fula är inte dessa människor på sin insida? "Fader förlåt dem, för de vet inte vad de håller på med."

Ulven Kristersson är närmast unikt samma astrologiska bekymmer. Också hans karta kan antingen ha Månen i Oxen eller i Tvillingarna men här är det ungefär 50% chans för endera tecknet. Har båda statsministrarna Oxen kommer Ulven bara att fortsätta Magdas småsnåla handlag med pengar (och samma slapphänta generositet mot landets mer välbeställda - bara att de som har det gott aldrig blir nöjda och alltid kräver ett större "respektavstånd" till landets fattiga tjänare och annat "drägg".

Någon krönikör talade om att Ulven dammar av 2/3-delssamhället från Fredrik Reinfeldt och ser till att den majoritet som har det hyfsat inte har något att klaga på. Muta dem lite ytterligare och vi får ett satans folk där majoriteten helhjärtat förtrycker en hel tredjedel av folket som inte fick samma möjligheter, inte fick något i arv från föräldrarna. Det är sådana länder som drabbas av onda makters straff - förr eller senare. Det här valets unga borgerliga väljare kommer ännu att vara vid liv när Naturen drabbar Sverige med omnejd.

Ulven kommer helt klart fortsätta smörja och korrumpera de redan nu så egoistiska svenskarna om nu inte världsläget (energi och allt) blir så katastrofalt att han får växa upp till verkligt vuxen i vår del av det globala rummet. 

*****

Geologer har länge annat Jorden sakta går mot en ny istid. Jag såg ett tio år gammalt naturprogram häromdagen och fascinerades av att tanken byggde på ett antal vetenskaper och deras samlade bild. Faktiskt, den sideriska zodiaken, spelar in här eftersom den reflekterar jordklotets långsamma roterande på sin axel (axelns topp ritar en liten cirkel och ger illusionen att olika stjärnor turas om i rollen som Polstjärnan). Denna planetära rörelse och jordens varierande avstånd till solen på sin smått elliptiska bana var huvudfaktorer i världens långsamma rörelse mellan heta och kalla klimat. 

Naturprogrammet var populärvetenskapligt men jag kände inte till detta. För över tio år sedan var vetenskapen helt klar över att det är människans miljöpåverkan som ligger bakom att Jordens rörelse mot en ny istid (om cirka 1500 år, sades det) nu motverkas av mänskligheten så att tvärtom isens avsmältning kan nå en kritisk punkt när för mycket avisad landyta och fritt hav ökar avisningen ytterligare i en ond spiral (isen reflekterar solljuset bort från jorden och haven absorberar solljus och värms upp - en galen rensningsmekanism har startat upp). 

Varför bloggaren med magra grundkunskaper ändå gissat att Sverige kommer att "frysa inne", beror helt på att fria spekulationer är okej om man inser hur många olika klimatalstrande system som finns på Jorden. Om Golfströmmen stannar (vilket man läser om någon enstaka gång i larmrapporter, bl.a. bara häromveckan) stryps en vattenström som gör de brittiska öarna och Skandinavien behagliga. Bloggaren sätter sin peng på att det blir tvärtom "experternas" tal om ett värmare och mer tropiskt väder i Sverige. Istället blir det kallt, isande kallt. "Klimathotet" är Naturens gerillakrig och använder olika strategier för olika platser på Jorden. Systemen har ett enda mål i detta intelligenta universum, styra upp situationen på planeten Jorden där en art spårat ur.

Den hypotetiska nedkylningen av Skandinaven sammanfaller med att Sverige representerar ett extremläge av mänsklighetens dumhet. Detta fick bloggaren många tillfällen att uppleva under sina sista 20 år i arbetslivet där den "oursourcade" rekryteringsbranschen till sist bestod av så ohjälpligt inkompetenta pappersvändare (datorskärmsstirrare) att en akademiker med filosofi i bagaget var ett rent UFO i det svenska klimatet och (tydligen) oanvändbar på vårt effektivt men horribelt inrutade och simplistiska arbetsmarknad ("roller"). 

Jag hoppade av "arbetslinjen" tre år tidigare och uthärdar lett liv som fattig-fattigpensionär hellre än förnedringen i denna svenska tragedi där hantverkare gynnas via allsköns subentioner medan landet inte har något behov av akademiker efter it-stöd gör att många, många jobb istället kan tillsättas med halvt inkompetent folk men billiga i drift. 

Klagopanelen: Alla svenska tv-tablåer i tidningar och på sajter levereras tydligen från en enda leverantör eftersom alla uppvisar samam fel. Här finns någon obskyrt lågprisföretag i botten vars personal inte ens klarar att skilja på tidzoener - i fyra-fem månader har jag med stigande häpnad sett hur ett par kabelkanaler konskevent har en timma för sen tid i samtliga tablåer jag kollat 3-4 stycken). Den som knäpper på tv:n för en dos populärvetenskap missar programmet. Det började med att en kanal gavs för sena sändningstider och nu har felet spridit sig till både History och History2. 

Arbetsmarknadens åldersdiskriminering och andra kostnadseffektiva metoder indikerar Sverigehoroskopets inlfexibla Oxe i infrysta 8e huset. Denna symbolik gäller även hantering av folk eller "resurser" i lika hög grad som att antyda en djup frustration eller någon slags karmisk låsning i folksjälen. 

Ofta har jag, likt USA:s värsta hemodlade terrorist, UNA-bombaren (ett matematiskt geni och f.d. universitetsprofessor) pekat på teknologins destruktion av befolkningens begåvningsnivå och att Månens disoponent Mars i 8e faktiskt förvärrar denna bild av en trög eller pacificerad folkmassa. T.o.m teknokraterna själv verkar blir allt dummare efter som dessa alltjämt hämtas från folkdjupet. Faktum är att Sverige inte längre klarar att organisera giltiga val - oroväckande många väljare gav upp inför de långa köerna till följd av ett nytt, illa uttänkt (och uppenbarligen inte ens testat) valförfarande:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/eJKK6l/overklagar-valresultatet-pa-grund-av-langa-koer

Ett annat, stående exempel har varit den giriga bankkartellen som lät utveckla betallösningen Swish för att hålla amerikanska PayPal borta från deras inpinkade territorium. Bara att den svenska konstruktionen går sönder jämnt och ständigt medan PayPal de 17 år jag använt legat nere kanske två gånger (under de åren jag shoppade flera gånger i veckan). PayPal har bättre koll på sina periodiska uppdateringar som uppenbarligen är där svenska varianten misslyckas om och om igen. 

Senaste exempel på landets tilltagande brist på talang i samband med rutinmässiga uppdateringar var minst sagt ett par nivåer allvarligare än att Swish som ligger nere en halv dag: testkörningen av Ringhals4 som kärnvapen-dyrkaren DN beskrev så inlindat att kraftverksägaren nästan verkar oskyldig. Men AB hade något videoklipp som korrekt förenklar det: det var den nya svenska dumheten som var framme, underhållsteknikerna förstod inte hur delarna i det aktuella systemet relaterade till varandra och knäppte på skiten trots att de tömt ut kylvattnet. Specialtillverkade DYRA delar smälte av överhettningen. 

Detta är högerns typ av invånare: rikedomsjagande, kostnadsreducerande och allt mer nödtorftigt utbildade människor. I Morgonradion P1 intervjuades en ansvarig som försöker prata bort och återkomplicera vad som i slutändan ändå var "den mänskliga faktorn" - anställda som inte kunde sina grejer. Ska bli intressant att se hur Staten och kraftverksägaren lyckats hålla sig skadefria och låta skattebetalarna ta smällen.

Man kan drilla folk till precision och stordåd (se kinesernas satsning på att lyfta miljarder människor ur fattigdom) och omvänt kan ett land kan förfalla i bekvämlighet så att det märks i produktkvaliteten. Amerikaner är t.o.m. självironiska och skämtar om sina dåligt byggda bilar - upptäckten av japanernas precision måste ha kommit som en chock för deras självgodhet och ironi är ofta ett försvar...  

Var på skalan "demon - djur - människa - gud" befinner sig de väljare som röstar för 2/3-tredjedelssamhället? Tragiken är att de kunnat bota sig själva genom kunskap. Men smartphonen har gjort dem till loja kicksökare och tekniken har fostrat en bortkastad generation autistiskt inkrökta människor. 

Bara "de utvalda" har orken att söka bilda sig en bild av världens gång och se att västcivilisationen sjunger på sista versen. Den här bloggarens ovetenskapliga gissning utgår från Sverigehoroskopets annalkande ödescykel under Saturnus inseende. "Stora döden", med start 2036 kallade jag detta tvärstopp efter planetens association med Liemannen. Kicksökarna som är tjugo nu kan ha en blek framtid i Sverige om "Klimatets hämnd" är en precisionsstyrd typ av kollektiv karma.

Astrologins Saturnus är iskall och Jupiter är het men det vore ytligt att koppla Jordens långsamma växling mellan istider och eldtider till bara dessa två symboler eller faktorer. AstroNomin har ingen aning om vilka faktorer som bidrar till jordaxelns wobblande och zodiaktecknens förbipassande tidsåldrar ("platoniska månader"). Ingen vet säkert ens hur långt "storåret" är (vårdagjämningens precession ett fullt varv, från t.ex. Vädur till Vädur). 

En gammal indisk uppgift berättar att varvet är 24.000 år långt medan dagens astronomi har det förrädiskt exakta värdet 25.772 år.

https://www.britannica.com/science/precession-of-the-equinoxes

Det gamla vetenskapsprogrammet jag såg på kabel-tv föreföll välgjort, det t.o.m. noterade att jordaxelns wobblande tycktes oregelbundet. Så den okände indiske astrologen och dagens astronom kanske båda har rätt, zodiakens tidsåldrar kanske inte är tolv exakta sträckor utan varierar. Zodiakens 12 tecken kanske borde vara olika stora som konstellationerna är. Att snygga till dem till exakt 30 grader vardera, kanske var ett misstag till att göra med? 

Det förefaller som att alla solsystemets planeter tillsammans påverkar jordklotets wobblande i rymden och elliptiska bana, en matematisk representation av det samspelet lär vara ett huvudbry för även den skickligaste matematiker! Vem vet om inte tiden kan bli PÅFALLANDE KORT under kristider som när en tidsålder ska till att dö och lämna över den gudomliga eldens stafettpinne till nästa tecken och själsgrupp? Vidga perspektivet och helheten ter sig ultradynamisk och ofattbart komplex. Allt påverkar allt. Astrologin syftade alltid till periodisering utifrån en förenklad kosmisk karta.

 

UNA-bombaren och kopplingen till Oxens tecken

Jag för UNA-bombaren på tal eftersom också den figuren nyligen dök upp i ett porträtt på någon kabelkanal. Hans öde presenterades som vållat av räknenissar och hackordningsanhängare som förstörde honom. Begåvad sen unga år utvecklades grabben ändå normalt tills någon ville inordna Ted Kaczynski i en hackordning genom att mäta hans IQ. Det visade sig vara 167, långt över genigränsen (140). 

Genast följde idén att flytta upp den klipska grabben några årskurser. Nu började problemen. Han var för ung i andra avseenden för att passa ihop med sina nya klasskamrater och utstötningen var ett faktum. 

De negativa skolupplevelserna påverkade illa och senare själv professor förde han med sig sina problem och ogillades av alla elever! Han gick i exil långt ut på landet men började där störa sig på fördärvade offer för den teknokratiska civilisationen. Bullrande flygplan i skyn och vrålande motorcyklar störde hans lantliga idyll. (Jämför Oxen som landsbygden och motorcyklar som oönskande invandrare.)

Dessa biografiska uppgifter var ovärderliga och ett tillägg till hans horoskop som kommenterades 2017:

https://siderisk.blogspot.com/2017/08/forovare-och-offer-har-de-samma.html

När Putin startade sitt krig motsatte jag mig de svenska propagandamediernas smutskastning av Putin som galen (fast de bara några år tidigare skrivit om hur intelligens och förutseende han var). Det är roande att hitta Solen i tät konjunktion med sin fiende Saturnus även hos professorn och USA:s värsta inhemska terrorbombare! 

Och tillägget är motiverat för här handlar det om Oxen, Magdas möjliga sinnestyp. Kaczynskis exil till landet (Oxen, rural) stämmer perfekt och hans allt galnare hat mot den teknologiska världens stök omkring honom likaså. Inget gör Oxen så furiös som sinnesstimuli som går utöver dess snävt inmutade värld - jämför Satansstjärnan Algol med Solen i Oxen hos den invandrarhatande Jimmie Åkesson. 

Detta tyder på en människa som är ovanligt lättretad inför "ovanliga" ting. Den sorten som kommer att lyssna på tonårens favoritmusik i hela livet (kanske vit makt-musik), allt för att upprätthålla en stabil värld, en sådan som Oxens princip representerar. Notera att ingen princip i sig är "ond", men vissa kombinationer verkar ge mer problem än fördelar.

Eftersom Oxen är en rutinmänniska och aversiv mot förändringar är tecknet sårbart, som man kan argumentera för att intelligenskvoten 147 preciseras bättre genom astrologin än via psykologiforskningen. Horoskopet visar "ont geni" eftersom konjunktionen Solen/Saturnus slits sönder här och tecknar problem.

Oxen i öster gör visserligen långsiktiga och resurssparande Saturnus till en vän och tyder på höggradig organisatorisk kapacitet. Men detta är Saturnus sämsta världsliga hörn, ego-perspektivet är en usel bas för Saturnus bästa verksamhet. Saturnus ger blandade resultat.


Ox-ascendenten får dessutom Solen mot sig, den kognitiva kapaciteten anses vara en "verksam illgörare" vilket förstärks av Solens starka position i soluppgången. Jag tror här att hinduerna byggt in sin åsikt om själens syndafall ner i kroppsgestalt på Jorden! Solen står för atman i lika hög grad som den utgör en viktig komponent vid bedömning av horoskopets intelligens (eller typ av intelligens) och dess aktiva dagliv.

Solen som "ledargestalt" mixar därför illa med Saturnus som patriark eller en strängare ledare eller auktoritet och det förklarar varför han fungerade så illa under åren som universitetsprofessor. Solens vitalitet och Saturnus som ålder, började spöka från det ögonblick några mäthysteriker ville veta EXAKT HUR BEGÅVAD pojken var.

Den amerikanska mentaliteten och den svenska hade precis samma rasbiologiska mätvansinne som en ogenomlyst fixering och denna sjuklighet har bara tagit sig nya former, bär nu kapitalistiska klädnader: rationalisering, mäta de anställdas effektivitet... Det är ett under att Sverige inte fått sina egna UNA-bombare för länge sedan. Men de kommer att dyka upp under Ulvens mandatperiod, det verkar ofrånkomligt då landets civilitet är under avveckling.

Som synes har jag adderat "Daimonens lott" i Ted Kaczynskis karta (en gammal västerländsk tradition och inte indisk). Talar man om "evil genius" som porträttet gjorde, ligger förstås daimonens punkt nära till hands. Denna ande i tillfällig förening i detta jordeliv med en människokropp och dess själ, är ett ormbo! Är daimonen det man egentligen menar med "människosjälen" och Solen bara indikerar Livet som yttersta motor i Adam (mänskligheten) som blev en "levande själ" men först när Gud blåste in luft (ande) genom hans näsa? Jag kan inte svära på att alla de inlägg som dragit fram den här härvan har kommit till exakt samma slutsats! 

Här blir emellertid daimonens punkt en OND DAIMON, en OND GENIUS !!! Punkten, beräknad utifrån en enkel formel med gradtalen för Sol, Måne och Ascendent, faller i Fiskarna. Punkten eller lotten ÄGS således av den naturliga välgöraren, den expansiva och framgångsalstrande Jupiter. 

Tyvärr är expansion inte Oxens melodi, Oxen är som sagt ålagd att vara en klippa i zodiaken och Jupiter blir därför verksam illgörare ur den personliga/kroppsliga Oxens perspektiv. Kaczynskis exil i en liten stuga utan rinnande vatten mitt ute i ingenstans började störas av det teknologiska samhällets jupiterutbredning - han hörde oljud från flyg och markfarkoster. 

Hinduerna har atma karaka som en punkt för vad själen vill uppnå i detta liv. Begreppet kan inte sägas motsvara "den personliga daimonen" men även här uppstår snarlika problem med balans eller anpassning. Snillets AK är intellektsplaneten Merkurius som representerar själens målsättning i detta liv. Målsättningen är av intellektuell art. Det stämmer väl.

Men fundamentet är Venus som visserligen står i 11e huset. Huset representerar samhällets ideal och kan gälla som daimonens eller den gamla stadsstatens "skyddsängel", dess direktiv. Tyvärr har den konservativa  eller stabilitetsorienterade Oxen vid sitt stigande i öster ingen nytta av sin egen härskande planet! Venus blir en av de verksamma illgörarna eftersom en Oxe på enbart personlig/kroppslig nivå inte sympatiserar med nationens anda, Oxen hamnar på efterkälken och i otakt (o-Venus) med sin tidsanda. Det är Oxens lott i sin uppgift att tjäna som bas för all verksamhet i den verklighet som kan etiketteras "Jord-elementet". 

Genom en betydligt krångligare logik kommer även hinduisk astrologi här fram till att 11e huset står för en "ond demon" men en skillnad: det är samhällsandan som Ox-personligheten Kaczynski vänder sig emot och bomberna sökte på sitt primitiva sätt påtala för USA att landet var på fel väg i sin teknologiska tjurrusning! 

Men även i denna tradition kring 11e som samhällets goda daimon, blir snillet ett samhällsproblem. Venus är en verksamt ond samhällsanda och professorn inser att han måste bekämpa denna. Tar man sedan Solen eller atman som en ekvivalent till "daimon"-begreppet blir den verksamt onda Solen ("aktivisten" i denna värld) en "ond genius" - inte essentiellt men väl i detta liv. 

Tänker man efter syns kartan stängd, förutbestämd: ett ont samhälle föder ett hyperbegåvat barn som använder det amerikanska samhällets egen våldsmentalitet för att markera någon slags protest (via bomber). Detta är ett geni talar på ett språk primitiva politiker inte klarar att förstå utan rubricerar "terror".

Ur annat perspektiv ser det ut som att det är ett litet men samtidigt överbegåvat barn som talar genom symboliska bomber riktade mot symboliska motiv (gärna flyget eftersom han stördes av flygplan över sin lilla stuga).

Den här verksamt onda själen hade alltså enligt AK en ambition att uttrycka Oxens kontroll och krav på absolut stillhet och rofylldhet på ett intellektuellt sätt. Hans bomber var makalöst skickligt uttänkta och gick inte att spåra till honom. 

Programmet berättar att han gjorde bort sig först när han skickade ut ett manifest som publicerades och hans släkt kände igen några mycket speciella ordvändningar och varskodde FBI. Här kan man se att Saturnus höll tillbaka Solen (identiteten) länge nog, men att UNA-bombaren till sist ville framträda i skriftlig form inte bara genom bomber vars syfte han måste ha tyckt allmänheten missförstod.

Ett märkligt horoskop är det, och det finns några intressanta kopplingar till USA:s nationalhoroskop, inte minst för att hans Oxe är en opponent till USA:s Skorpionpersonlighet vilken i sin tur har inrikes problem med sin censoriska och hemlighetsfulla yta (Skorpionen) och folksjälen (Månen i Vattenbäraren). 

Det amerikanska folket har ingen susning av vad dess ledare sysslar med, mörkläggningen mot det ignoranta amerikanska folket är total. Det tror jag Skorpionen och Vattenbärarens dissociativa relation säger här. Precis som med Sverigehoroskopet stämmer inte USA:s yta/utspel/personligheter med innehållet. Båda länderna bjuder omvärlden och sin egen befolkning på falsk reklam, bara att USA:s folk är än mer duperade än svenskarna.

Bombgeniets Ox-ascendent i 29e graden och USA:s Skorpion-asc i 22a graden ser kanske inte ut som någon akut kollision, men landets Skorpionhärskare Mars befinner sig i Tvillingarnas 1a grad (USA är ett krigiskt land: Solen och Mars i samma tecken och dessutom i den onda karmans 8e dödshus).

Nationens krigar-Mars ligger så nära man kan komma geniets AK knappa graden bort (i slutet av Oxen) och bara 2 grader från Teds verksamt onda Jupiter i Tvillingarnas 3e grad. Som med allt innehåller indisk tradition både åsikten att detta INTE är en extrem konjunktion mellan AK och "ond storhet" via Jupiter - teckenbyte (och element/nivå) skiljer dem åt. 

Även Kaczynskis Merkurius som AK konjunkt med Jupiter kan dock läsas som ett tecken på ovanlig intelligens, för hinduerna har också en tradition som likt väst absolut ser båda punktera knyta ihop! Och den senare ståndpunkten binder tydligt ihop bombarens värsta sida med det usla amerikanska nationalhoroskopets onda, krigiska och våldsamma sida. Han var ingen terrorist, han var bara vad USA i sitt innersta ÄR! 

Han var ett barn av USA, om än mer intelligent än de flesta, och ett tecken på att tillverkarna av personporträttet var intelligenta - de körde inte den vanliga demoniseringen till följd av blind patriotism utan försökte förstå var det gick snett för det unga geniet. Titta på kartan igen men som "naturlig zodiaken". Se tonvikten på akt I, husen 1-4. Detta är den primitiva personliga akten som kan jämställas med dess start i första Eld-tecknet Väduren - Barnet eller Debutanten, ibland Pionjären. (Samtliga tre akter startar i gudomlig Eld). 

Betoningen på "jag och min personliga vy" ger ett litet varsel om vilken spännvidd han hade, så genialisk han än var. UNA-bombaren var som svenska förstagångsväljare var 2022, jobbigt självcentrerad, fast med långt högre IQ än Sverige har råd att fostra sitt folk till (fostran lyfter naturliga anlag och begåvningar kan t.o.m nå geniets prestationsnivå, kanske introducera hela nya lösningar på gamla problem).


Sverige i krig 2023?

Den helvetesnivå som nu svenskarna ansluter sig till genom att Magda lättköpt accepterade USA:s NATO-invit som Sanna Marin som den korkade partybrud hon är var först att tacka ja till. Under tiden gör svenska medier sitt yttersta för att hålla borta det faktum att USA faktiskt lade grunden till Ukraina-kriget genom många års trupp- och vapenförflyttningar. Vem vet om inte det sataniska USA hoppades att Putin skulle gå upp i limningen. Den idiotiska svenskens högervridning är således en rungande seger för USA:s form av satanistisk imperialist. Denna förklädnadskonst med hela Hollywoods uppsättning av trick för att fylla mottagaren med drömbilder. 

Hur skulle dumma nordbor - som dessutom avskaffat filosofi (konsten att tänka) - kunna värja sig mot en så listig skurkstat? Det är Sveriges ÖDE att genomleva den Onda Rike Mannens (Jupiter) ödescykel 2020-36 och se ting som dessa hända. NATO och en högervriden ungdom som kollapsat i en egoism som demonen Drakhuvudet tillfälligt bemäktigat sig den svenska folksjälen. 

Återstår att om Sverige har någon ära kvar att rädda sedan landet gått igenom "Lilla döden" november 2022 och några år framåt (undercykeln till Jupiters nedmontering av alla samhällets skyddsnät och jobb på att konsolidera den onde rike mans typs av samhälle). Dessa olycksbådande omen gäller samtidigt som på trigger-nivån (ting i transit över himmelen) ego-demonen Drakhuvudet förvridit huvudet på så många i folkdjupet.

Range of search: 1.01.2022 - 1.01.2026
In steps of: 24h 0m
Search for...:
nod.ari
 
Realization intervals (begin - end):
13.04.2022 - 30.10.2023

Som tidigare noterat tar ego-inflammationen inte slut hösten 2023 men troligen måste deliriet ha sin gång i varje enskild del före Sverige kan tillfriskna. Men det är inte få problem landet hade med sig som dåliga "ingångsvärden" 1974. Intressant hur väl dessa har dolts för generationer av befolkningen och att årets förstagångsväljare definitivt är många gånger mer korkade än Sveriges ungdom varit. Skälen till detta är väl kända.

Efter att den förvirrade ego-förvirringen avtaget i folksjälen för norra nodens backande in i slutet av Fiskarna genom detta tecken. Nu aktiveras nationens 6e fiende/olyckshus som låter ännu värre än föregående fokus på obildat, regisignerat och pseudo-rebelliskt folks omdömeslösa sätt att rösta. "Jag hörde demoniska röster och de fick mig att välja den sämsta av alla framtider."

Ägaren till nationalkartans 6e livsområde är den onda Storfinansens Jupiter. Nu ser folkets vansinne ut att övergå i ilska av hur de styrande förstört samhället. Eftersom vi vet hur folket röstade går det inte att läsa Jupiter som att godhet åter kommer att börja lysa i en av horoskopets hälso- eller sjukvårdssektorer (1a, 6e och 12e).

Den troliga utvecklingen blir ytterligare framgångar för Jupiter som spenderar friskt och gör vården än mer vindsdriven (och bäddar för än mer olyckor i framtiden). Och naturligtvis Sveriges gamla favoritgren: mördarvapen för export till skumma länder. Här blir istället Drakhuvudet trigger för 6e huset som Fiendens hus. Huset har krigsvapnens Mars som bhava karaka (hussignifikator). 

En annan och kanske utopisk tydning av "fiendens hus" är att folkets vrede väcks mot Storfinansens eller Överhetens beteende. I så fall blir det aldrig någon comeback för Magda som i själ och hjärta tillhör högersosseriet, ett parti som länge förespråkade profit på de sjuka och efter att folkopinionen vänt aldrig rörde ett finger för att förändra landets systemhaveri i den här frågan. Alltför många högersossar ville väl försäkra sig ett liv efter politiken, typ Filippa Reinfeldts sorgliga karaktärsras.

Möjligheten finns också att Sveriges NATO-medlemskap under norra månnoden i 6e tvingar oss in ett av USA:s eviga imperialistkrig, vilket då blir en bokstavlig läsning av 6e som Fiendens hus. Hinduerna hänger på krigsplaneten Mars som husets "naturliga" signfikator. Men även om så sker, får man inte glömma vilken planet som fört landet i direkt kontakt med striden och "fienden": det är Storfinansens Jupiter i Sverigehoroskopets 5e hus för Härskaren och dennes Elit (den som de breda folklagren så nativt och otänkande tagit som sin modell). 

Denna Jupiter kan vara Sveriges vapensmedjor men det är förstås USA som nu verkar genom den högsta svenska kasten (Jupiter) och triggar illusionen att vi nu har en fiende vi genom avtal är tvingade att kriga mot. (Mer troligt Balkan än Ryssland.) 

USA ger inte upp sin kapitalism i första taget och den korkade kusinen från landet - Sverige - har nu blivit ännu en av de framtida krigsskådeplatserna. Kanske vad den blodtörstiga och deckarkonsumerande svenska folksjälen egentligen alltid ville. Landet är alltjämt bottenskrapet av världens nationer, bara lite mer bling på ytan.

Range of search: 31.10.2023 - 1.01.2028
In steps of: 24h 0m
Search for...:
nod.pis
 
Realization intervals (begin - end):
31.10.2023 - 18.05.2025


[Detta inlägg skrevs före Putin skärpte tonen mot USA.]

 

Inga kommentarer: