Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 26 juli 2020

Ärligt talat. Sverige är förlorat för framtiden.

Bloggens kanske längsta "långläsning" någonsin, ännu några diskussioner knutna till Sverigehoroskopet och landets ödescykler.




Jag har flera gånger fört på tal Sveriges omvittnade dubbelmoral, men aldrig tittat i nationalhoroskopet efter uttryckliga tecken på att medborgarna lever inuti en sociopats verklighetskonstruktion, inuti en effekten av en lögnaktig hjärnas fabulerande.

Tyvärr tycks det så, och när jag markerar de viktiga zonerna att granska är det uppenbart att jag varit inne på ämnet gång på gång men aldrig så koncist och entydigt som illustrationen ovan visar. Alla tre hus som relaterar till intellekt i någon form är aktiverade, men inte värst bra. Horoskopets instämmer med utlänningar som säger (vem startade?): "svenskar är snälla men lite dumma"

Fake news-debatten som pågick i flera år inföll nog samtidigt som Sverige genomled mediekrisen i svallvågorna på digitaliseringen. Detta var under flitigt avhandlade livscykeln Rahu, överbudets eller överdriftens faktor placerad i 3e kommunikationshuset. Under dessa förvrängda år - glöm debatten om hatet på sociala medier (som alltjämt pågår; Rahu är ännu några månader cykelhärskare) - fulmålades alternativa medier med rätt eller orätt av gammelmedier som inte längre kunde fullgöra statens direktiv att lägga orden tillrätta så att befolkningen tänkte på önskat sätt ("social kontroll").

Trots att redan Platon förde intelligenta diskussioner om varför demokratin var det nästsämsta styresskick som kunde tänkas, ventileras i svenska medier aldrig några STORA frågor. Det beror naturligtvis på att mörka intressen gömmer sig och värnar sitt bakom en fernissa av "folkstyre"... Medborgarna hålls isolerade från verkligt tänkande.

Sveriges storcykler enligt den hinduiska metoden Vimshottari Dasha:

 Ven:  1959-10-05  -  1979-10-05
 Sun:  1979-10-05  -  1985-10-05
 Moo:  1985-10-05  -  1995-10-05
 Mar:  1995-10-05  -  2002-10-05
 Rah:  2002-10-05  -  2020-10-05
 Jup:  2020-10-05  -  2036-10-05
 Sat:  2036-10-05  -  2055-10-06
 Mer:  2055-10-06  -  2072-10-05
 Ket:  2072-10-05  -  2079-10-06
Åren när internet återhämtade sig och tog ny fart efter att it-bubblan smällde 2001 kännetecknas i Sverige av den giriga demonen Rahu som ligger perfekt i det tredje skriftspråkliga huset (skrivspråk kräver logik/grammatik och kan utan att begå våld på astrologins ålderdomliga regler utsträckas att gälla alla moderna kommunikationstekniker).

Rahu är en naturlig illgörare även om den kan skänka framgång i kraft av sin inhumana och rovdjursaktiga drivkraft, men den hotar alltid med hybris och att de drabbade blir halshuggna för eller senare ("uppgång och fall"). Hur väl Rahu sköter sig i ett horoskop (och hur allvarliga eventuella halshuggningar vid andra månnoden Ketu) avgörs av kvaliteten hos den planet som äger den gästande månnoden. Denna kvalitet skiftar från timma till timma, och beror av vilket ascendenttecken som är stigande.

Tyvärr lämnar Sveriges förhållande till logik och intellekt ett och annat att önska. Tveklöst har nationen lyckas konstruera någon numera globalt känd musikfunktion för internet men Spotify byggde på teknik som redan existerade. Diverse krigsmateriel som SAAB-planet företagsledare och stat söker pracka på andra länder är heller inte något nytt, utan gammal beprövad svensk ingenjörskonst som vässats med datorålderns nya funktioner - naturligtvis teknolog som måste köpas  från utlandet. SAABs vapensystem är beroende av och lojalt USA som har företagen med tillverkning i diverse lågprisländer i Asien. Sveriges frihet är helt villkorat av sitt beroende av några av de länder som kommer att gå under först om en ny världsordning av "någon anledning" bryter in.

Notera hur ingenjörskonstens Saturnus är en "verksamt god" planet för Sverige och står på pass i 9e huset som normalt står för själens förmåga att höra sitt samvete, den gudomliga inre röst som i "sam-vetet" är gemensam för alla.

Saturnus på en social nivå är känd för att sakna kreativitet, den är en administratör, en montör eller en som ritar nya bilder direkt efter förlaga. Sverige är alltså fantastiskt på att "låna" idéer från utlandet. betrakta dem med en teknikers eller ingenjörsöga och ta hem till de penningstarka (Jupiter) och krämarna (Merkurius) i 5e elithuset. I landet Sverige söker man kommersialisera intrycken utifrån. Känns det igen? Vi är fantastiska på att göra "brittisk popmusik bättre än britterna" - Per Gessle gav amerikanerna deras egen radiostationsskval och Jill Johnson har plagierat amerikansk country intill perfektion.

Svenskt artisteri och skaparkraft börjar i 9e huset som för sekulära Sverige inte fungerar på samvetsnivå utan primärt måste ses i världsliga termer: som tullen eller portalen till världen utanför landet. Här står Saturnus och tittar bara efter TINGETS FORM (för det är det Saturnus kan) och skickar strukturen ned till 5e huset för lek och kreativitet. Här lägger så svenskarna sin personliga touch på ting som egentligen inte är deras. Det är ett land som formas utifrån, inte ett land som producerar eget.

Och varför skulle det inte vara så? Alla påverkas av alla. Men det intressanta är att Sverigehoroskopet så tydligt pekar på av vi står vid landsgränsen och sneglar på omvärlden innan vi ens försöker få ur oss något kreativt på hemmaplan. Vi är halvdana globalister. Titta på svenska modedesigners som halvt lyckats skapa sig ett litet namn utomlands. Inte en knätofs i sikte på de kreationerna. Svenskar hatar sitt eget lokalt färgade förflutna och det gör också att skapandekraften blir ointressant och generisk. Detta är ett modernt problem.

Kartans inritade pil som vid landsgränsen alltjämt är grön blir allt rödare och mer illavarslande ju mer de storslagna idéerna närmar sig den maffia som tillsammans bildar den svenska eliten eller landets ledare (5e huset). Som jag tidigare noterat korrumperas handelsmannen Merkurius av närheten till den gigantiska guldgrävaren och chanstagaren Jupiter. Varor bör helst inte köpas i Sverige utan i annat EU-land. Den svenska kedjan av importörer och detaljister vill alla leva som småpåvar - likt den lilla elit som tecknas i horoskopets 5e ledarhus) - och det får den vanliga svensken betala. Sverige dyrast i EU enligt jämförelser.

Egentligen är det en dubbelriktad pil, eftersom 9e samvets- eller utlandshusets tillfälliga ägare Merkurius själv befinner sig på saturnisk mark ("ömsesidig reception"), men Merkurius själv är omringad av effektivt "onda" planeter så vi tillför inget av värde till omvärlden, handelsvägen (Merkurius). Allra minst kan sägas att all vår kommunikation (av tankar eller produkter) styrs av en missprydsam själviskhet. Sverige försöker tjäna på precis allt så här ska den onda Solen både ses som landets ledande direktiv och mest ljusstarka personer. Sveriges beteende i EU i frågan om nödhjälp till de mest nödlidande EU-länderna är bara ett exempel på svenskens ovilja att lämna från sig de minsta lilla. Det här gäller inte varje svensk men nationalhoroskopet anger landets officiella position eller tendens. Sverige har sina fattiga år kvar i DNA:t och tomma varelser har noll att ge på alla sätt och vis. Skapa av glittret från en social "influencer" och man ser ett verkligt fattighjon modell det Nya Sverige.

Sveriges tredje intellektshus ägs av Jupiter, en expansiv planet som gillar att lilla i frontlinjen. Men för lilla Sverige innebär denna expansion bara ont, eftersom nationens ledande tecken är Vågen, ett balanserat tecken som är nöjd med att leva i harmoni och inte mår bra av Jupiters fart-fascister. Jupiter, fastän innerst inne god och futuristisk i sin lägsta och minst gudomliga gestaltning, är i detta horoskop en absolut oönskad ILLGÖRARE, som redan noterat i samband med importen.

En dålig Jupiter är inte bara en patetisk guldgrävare som letar billigt krafs i utlandet att märka upp i pris och sälja som "premiumprodukt". Sveriges dåliga Jupiter är en chanstagare och spelare, tydligt illustrerat av hur "utländska" (svenskar i skatteparadis och deras) nätcasinon vällt in över den virtuella landsgränsen och infekterat tv-reklamen och därmed alla medborgare som, berövade vettig moral pga 40 år marknadstänkande, nu är så svaga och lättpåverkade att de låter sig luras av vad som helst. Intighet i nationen föder intighet hos medborgarna.

En verksamt ond Jupiter är lite som en hoppfull dåre som begår samma misstag om och om igen eller startar något nytt utan att reflektera över varför det misslyckades förra gången. Borgerlig svensk politik är ett perfekt exempel på dessa dåraktigt idéburna tendenser hos Jupiter. Fast deras "frihetsidéer" aldrig fungerar ger sig inte partierna ifråga, de månar om det sämsta i människan, en led egoism! En människa utan förmåga att tänka kring sitt eget agerande.

Att Eliten alltid sökt tala bakvänt från att hålla arbetande massorna i omedvetenhet är en sak, men att Sverige styrs av individer som inte kan fatta rätt beslut i rätt frågor, det tyder på att landet helt förlorat kontakten med det antikens bättre tänkare upplevde som A och O: att vi måste putsa vårt inre sinne så att det perfekt speglar den högre intelligensen, den som Sverigehoroskopet inte har något värst grepp om i 9e huset och där 3e "gatunära intellektet" är alltför uppblåst.

Enkelt uttryckt: det råder extrem obalans mellan det svenska intellektet och den nivå som ger den verkliga gnistan åt landets förehavanden: Rahu i 3e tecknar för mycket gymnasieskola (eller lägre) och Ketu i 9e visar Sveriges osäkerhet och t.o.m. tendenser att göra sig kvitt den skolade universitetsnivån i landets tänkande. Vi tenderar att tillsätta undermåligt folk i viktiga tjänster. Av erfarenhet kan jag säga att när rekryterare som inte ens förstår vad en f.d. systemutvecklare kan tillföra t.o.m. komplexa arbetstyper av annat slag, då har statens kapitulation inför "Marknaden" lett till fritt fall ner mot en skitstat där ingen längre förstår något. "Skomakare, förbli vid din läst" eftersom omgivningen har en kognitiv kapacitet som nått absoluta nollpunkten. Men misströsta inte, it-fascisterna skapar ljudböcker för alla dem som inte längre kan läsa text och uppfatta dess undertext. Att höra  ljudvibrationerna från en mänsklig röst lugnar barnet. (Men intellekt har det inget med att göra och det vet förlagen.)

Sant är att Jupiter i 5e ledarhuset alltjämt har lyckats skänka Sverige lite välstånd: planeten står ju ändå  ett av horoskopets två hus som har perfekt medvind i förhållande till Våg-personligheten (både 5e ledarhuset och 9e samvetshuset står i 120-gradersvinkel till ascendenten, lyckoplaneten Jupiters alldeles egen vinkel). Men det välståndet ska inte tillskrivas Jupiter i 1974 års karta! Vårt öde är korttänkt chanstagande, blind förhoppning och spruckna drömmar (se Nya Moderaterna och Stockholms skattebetalares skandalsjukhus Nya Karolinska, knappast något Ortens invånare kommer att få nytta av).

Nej, Välfärdssverige byggdes upp av socialdemokratin under det gamla nationalhoroskopet (från 1809). Den karta som gäller sedan 1974 beskriver landets Elit sakta gå under till följd av sin egen inkompetens (och skiftningar i Världens Öde).

I själva verket klev Sverige efter några år efter sitt nya "kungabefriade" tillstånd in i Nyliberalismens era, så den tomma tunnan Jupiter som självskrymtar så i Sverigehoroskopet kan definitivt liknas vid just en ond rikemansplanet! Tech-bolagens jakt på "enhörningen" är den senaste sinnebilden för de stora och lätta rikedomar som en perfekt Jupiter ger. Men Sveriges Jupiter är en "verksam illgörare". De spruckna bubblor" som fått landet att tappa fart i internationell jämförelse har allt i världen att göra med 5e ledarhusets om än inte onda så i vilket fall dåraktiga natur.

Inte ens landets hjärta, Solen, gör bra ifrån sig i dess eget naturliga femtehus eftersom Vågascendenten berättar om ett land som beskriver sig självt som i balans, jämlikt och humanistiskt. Solen är, tvärtemot Vågens preferens, en autokrat, så när socialdemokraterna kastade kungen på historiens skräphög stod istället en ny och sjukt girig kung redo att ta över. Handelsmannen Merkurius omgiven av två verksamt onda "ljusa" planeter gör att Sverige är ett land som å det grövsta missbrukar sin begåvning, felräknar (t.o.m. två gånger om i coronarapporteringens framtidsscenarier) och fulvinklar även andra sorts fakta än de rent numeriska. Och hela tiden är landet övertygat om att vara bäst i världen eller åtminstone "gör sin egen grej" (understått: lite smartare än de policys andra länder tänker ut - se bara Coronaelitens attityd i dessa tider).

Sverigehorskopet tecknar en genomsnittlig typ men ur stånd att se sig själv i den där spegeln (Månen) som skulle varit välputsad men i Sverige är jobbigt smutsig. (Se rekapitulation längre ner om hur Sveriges Måne ägs av Mars instängd i 8e korruptionshuset.)

Det var fulvinklingar jag tyckte mig se i en timslång vikingadokumentär producerad av SVT (se Lag och Ordning till vanvett). När jag kollar lite på nätet om de normander programmakarna gärna ville knyta vikingarna till för att bevisa hur ädla våra förfäder snart blev av att mingla i EU, ursäkta världen utanför, stämmer det första intrycket. Svenska vikingar övergick inte i  normander, hux flux! SVT sysslar med ren historieförfalskning även om försöken att göra de rövande och ohederliga vikingarna till normander var väl dolt genom lagom diffusa meningar. Det var fake-historia för att ge oss ett mer ärorikt förflutet än den verkliga historien medger. Shakespeare skrev också propagandapjäser (de s.k. historiedramerna) för brittiska Kronan i syfte att egga folket till stridsvillig nationalism inför fienden Spaniens förväntade angrepp. Ibland är det bra att läsa på om propaganda i andra tider. När man vänder blicken hem igen, ser man med nya ögon! Mycket som synes oskyldigt, är det inte.

SVT:s vikingadokumentär var kanske främst propaganda riktad mot unga anhängare av typ sverigedemokratisk vurm för "vikinganationalism" och hela spektrumet in i nynazistisk högerextremism. Men eftersom vikingarna var ett så egoistiskt och hänsynslöst folk krävdes sagda omskrivning av historien där normanderna behändigt gjordes till "oss" så att vi skulle identifiera oss med deras "toleranta" kyrkobygge på Sicilien (en kyrka med både kristna och muslimska dekorationer).

Propagandastycket söker förstås motverka Sveriges nuvarande splittring och främlingsfientlighet: "Se på vikingarna (dvs. normanderna) de var minsann multikulturella". Denna historieförfalskning och vem vet hur mycket mer i samma stil tvingas alla numera betala för via skattsedeln. Jag är verkligen inte för reklamfinansierade kanaler, de degraderar också medvetandet och låser tankarna på det sätt avsändaren önskar, men det officiella Sverige gör, det är verkligt fult. Och, som jag skrev, så pass klantigt och amatörmässigt att det är svårt att missa.

Sverigehoroskopet beskriver exakt detta ständiga tummande på sanningen: överheten ljuger medborgarna i ansiktet och använder (fast tafatt) alla pr-branschens trick för att få folk att tycka skit luktar gott.

Det tursamma är att Sverige ändå har en del i världens dharma - den förprogrammerade plan som utvecklas under tidens gång. Även om nationens hjärta (Solen) är falskt som synden och korrumperar och fulvinklar det mesta som kommer utifrån, står dock soltecknets ÄGARE Saturnus som en god kraft i 9e huset för världens dharma och därmed för nationens samvete. Det är bara det att etablissemanget i 5e privilegiehuset är så rusiga av det liberala framgångstänkandet (ond Jupiter) att de tappar sikte på dharma. Därför kommer Sverige att bli den syndare som sist ska vakna.

Radion beskrev häromdagen hur den svenska importören av alkolås till bussar i Sverige ger en lögnbild medan tillverkarens internationella sajt visar att alkolåsen inte alls är säkra i coronatider som den svenska importören påstår. Det är ett bra exempel på den oärlighet som utmärker svensk handel. Ett antal ICA-Stigs tjänar storkovan och folket får betala överpriser för sin mat. Det är som Sverige fortfarande var ett feodalsamhälle, fast utan herrens ansvarskänsla för folkets väl. Lite lockpriser var vecka kan inte dölja vad som pågår i detta land: eliten i 5e huset tar för sig så mycket de kan innan omvärlden samfällt övergår i en hittills aldrig skådad it-driven form av rättvis, global socialism.

Framtiden: Microchip i varje nyfödd konsument och persondata nonstop till en superdator som ser till att mänskligheten som helhet inte överkonsumerar! Människosläktet är en misslyckad evolutionär förgrening och måste hållas i kort koppel. Det visar de svenska högerpartierna och korruptionsbenägna sossar och alla deras väljare med all önskvärd tydlighet.

Sverige är sedan många år en bananrepublik och kommer om tio år att kunna liknas vid dagens Nordkorea. Staten kommer, som nu, att bara titta på ekonomin och därmed dela intressen med de stora bolag som främst ser till sin egen överlevnad. Men behöver man ha en stat som tror den är oundgänglig? Tänk om ett nytt samhälle växer fram ur det redan döda skalet? Eller är inte en mellanakt av kaos just det som behövs för att påminna sig hur det goda samhället borde se ut, i händelse av ett totalt sammanbrott i Väst? Den onda Jupiters stora sammanbrott kommer gissningsvis i slutet på denna cykel av välfärdsförluster ingen i Sverige trodde de skulle få uppleva, skadade av för mycket fred som vi är.

Det är ingen brist på planeter som beter sig illa eller underpresterar i Sverigehoroskopet, men Jupiters stora cykel 2020-2036 innehåller några sub-cykler som verkligen stinker, givet att hela storcykeln representerar omoraliskt guldgrävande och (därför) uteblivna rikedomar. Se hur Mars och sedan Rahu råder över perioden 2033-36. Det är som att få de senare överjävliga åren serverade en gång till men nu inom ramen för den stora spräckta bubblan! Bloggen hoppas han är död vid den tiden, det som händer i världen (sannolikt), kan inte vara vackert.

Vimsottari Dasha:

 Jup MD:  2020-10-05  -  2036-10-05

  Antardashas in this MD:

  Jup:  2020-10-05  -  2022-11-22
  Sat:  2022-11-22  -  2025-06-02
  Mer:  2025-06-02  -  2027-09-11
  Ket:  2027-09-11  -  2028-08-16
  Ven:  2028-08-16  -  2031-04-14
  Sun:  2031-04-14  -  2032-02-01
  Moo:  2032-02-01  -  2033-06-02
  Mar:  2033-06-02  -  2034-05-08
  Rah:  2034-05-08  -  2036-10-05
 

Steget in i denna tid då elitens alla planer bryter ihop (vilket förstås inverkar på arbetstillfällena) är beräknad att börja i oktober 2020, men redan i skrivande stund väller det ut arbetslösa på "arbetsmarknaden". Faktum att rådande storcykel Rahu och i sub-cykeln Mars (Olyckan) naturligtvis också kan läsas som massarbetslöshet. Cyklerna är som diskreta fållar på kläderna men ibland kommer två (eller flera) cykler på rad som inte är behagliga. Allt beror hur väl cykelhärskarna funderar i sina positioner i födelsehoroskopet.

Men säg då att insteget i Jupiters långa period kommer att detronisera landets forna överhet. Stockholmseliten kommer att försvinna och veckotidningarna få färre glamourpersoner att skriva om. Redan nu sörjer t.ex. artisteliten speltillfällena och tvingas leva på inkomster från de goda åren. Det kan med andra ord bara vända uppåt för det nationella Intellekt som tycks ha lyst med sin frånvaro sedan den mångårige statsministern Tage Erlander dog.

Nödår gör gott för både psyke och intellekt. Sverige kommer att svälta bort sin falska kropps- och skönhetsfixering och återupptäcka uråldriga principer för livets gång. När väl SATURNUS  (en god planet för de balanssträvande svenskarna) startar sin tid 2036 kommer ett nytt och mer härdat släkte att ha resulterat ur all den till framgång och lyx förklädda ondska och omoral som utmärker dagens Sverige.

*****


Det är inte "jag" som skriver. Jag sitter och knappar på tangentbordet och låter "flödet" sköta sig. Jag hade ingen plan på nämna Tage Erlander, men så stod "landsfaderns" namn plötsligt där som exempel på det goda intellektet.

Han har fått två inlägg tidigare och från det senaste (2017) ser jag bland alla astro-teknikaliteter följande rättframma summering:

[Erlanders] atma karaka tecknar en självförverkligad själ, en som inte vill något mer än att vara sig själv, och det är det, tror jag, som biografins titel ("Jag har ingen vilja till makt") syftar på. Den enormt viktiga och "hållbara" konjunktionen Saturnus/Jupiter är bara ett additivt omen som visar en realiserad själ som dessutom fick fri lejd från den gode All-Fadern (Jupiter) att ta ansvar (Saturnus) för det här landet i en tid när befolkningen ännu var omyndig. Vad Erlander (och socialdemokratin) missade var att folket skulle behövt bättre bildning för att stå emot det gift som liberalismen, marknadsliberalismen ännu hade i beredskap en bit in i framtiden.

Atma karaka i Sveriges horoskop har aldrig kommenterats, vad jag minns. Kanske för att jag någon gång antytt att ett nationalhoroskop inte är ett levande väsen utan en aggregerad entitet, summan av alla medborgare. Men hindrar det från att se på själssignifikatorn i överförd bemärkelse?

I så fall är det ganska många som har det gott ställt i Sverige - det femte huset indikerar via Vattenbäraren (som jag sagt tidigare) hela populationen. Tänk, 10 miljoner svenskar intryckta i de privilegierades 5e hus. Inte konstigt att det råder bostadsbrist i Stockholm eftersom det är här Eliten verkar samlas.

Naturligtvis är detta lögn och dikt. Det är enbart gräddan av svenskarna som kan representeras av Solen, per definition är alltid Månen symbol för de "breda" folklagren. Notera språkbruket: småfolk breder ut sig - de stiger inte uppåt som strebers och lycksökare som alla vill upp i den "högsta" kasten.

Och det vill sig inte bättre än att hela Sveriges själssignifikator är denna Måne. Ingen annan planet når ett högre gradtal än Månens 23e grad i Väduren, vilket återigen utlöser minnet av den "passiv-aggressiva" svensken som inte förmår göra något åt sin situation eftersom det 5e etablissemangshuset (inkl. kreatörerna) är en överhet (intellektuellt eller monetärt) som inte har något intresse av att inkludera massorna. Demokrati är inte för Sverige, eliten har för lite pengar för att vara så generös att höra upp hjärntvätta medel-svensson att nöja sig med billiga imitationer av allt den rike mannen omger sig med.

Sverige utmärks således inte av Eliten utan av att gamla Fattigsverige fortfarande lever och har (o)hälsan. Överflödiga programserier på tv som livet i konsumtionspalatset i Ullared, detta är Sveriges själ. Titta! Fattighjonen har fått lite köpkraft med årtiondena. Och stannade sedan av på den nivån.

Som tidigare noterat: folksjälens disponent Mars står inte bara i 8e korruptionshuset, den suggereras också av Satans vilseledande viskningar. Dåliga intellektuella omen och materiellt hungriga, det är Svensken från topp till tå. Vem kunde tro att detta nationalhoroskop hörde hemma i 20e århundradet? Det ser mer ut som födelsekartan för någon vikingahövding för tusen år sedan.




Sveriges folk och deras mentalitet är såldes dödsmärkt och infiltrerad av den Totala Negativismen (Djävulen som förkläder sig i allsköns lockande yttre dräkter för att dölja att den står för Intigheten).

Detta öde kan inte rubbas, men som tur är gäller kartan alla och ingen! Individen - åtminstone individer med lyckligare karma än nationen - kan höja sig över den nationella nivån, även om priset är att man därefter inte längre "passar in".

Månen, denna dödsmärkta och djävulsanfrätta ATMA KARAKA, visar hur som helst att den "breda" massan inte längre vill vara "lantisar". De flyttar in till storstäderna och blir bara en annan sorts underklass. För vad finns i städerna? Ja, inte är det näring för intellektet i varje fall... Satan fortsätter att gröpa ur dem inifrån.

Beställningsjobb av börsen? Två "artiklar"
på rad om att bli ond jupiterian, klippare!


Till 8e huset och ting eller attityder vi ärver förklarar också varför anställt småfolk på Aftonbladet dagligen förnedrar sig genom att sätta ihop denna dolda Satans reklam via ohejdad hjärntvätt att fortsätta tänka som kapitalister. På så vis ser tidningsägarna i maskopi med staten till att hålla skutan stadigt så att överheten aldrig hotas av folkuppror. Svenskarna är i sämre position att göra något åt sina levnadsvillkor nu än någonsin förr i detta lands historia.

Det verkar som att vikingatidens extremt giriga och materialistiska hövdingar och handelsmän fortplantats i tusen år utan någon som helst förädling. Solen i makthuset i penningens Oxen och penningens Venus angripen av Satan i 1809 år horoskop! Denna elitens GAMLA symbol har nu sjunkit in i folkdjupets Måne och så att småbarnen kåta på att få jobba med "medier" inte ser hur de säljer ut sina medvetanden.

Dessa tanklösa medieslavar kommer att sluta i vikingarnas Hel (helvetet), den sämre platsen där SVT-dokumentären utan närmare källhänvisningar placerade kvinnor och barn och män som dött utan ära under rövartågen. Detta helvete är förstås 2a ekonomihuset som grekerna passande nog döpte till "Hades port" och som i äldre babyloniska versioner beskrivs som en plats där rikedom hänger och dinglar i form av köttsidor från slaktad nötkreatur (Oxens tecken).

Alla myter pekar mot samma insikter. Alla har i alla tider vetat vad svenskarna, med början i vår extremt sentida vikingahistoria inte verkar ha haft koll på. Men det är lätt att konstatera att hit återföds bara de lägsta och mest själviska själar. Från helvetet kan de på nära håll se att svenskarna är ett folk man enkelt göra sig rik på bekostnad av. Degradera dig nu och betala sen, på Domedagen. Så korttänkt är faktiskt nationen. I stor drag och med undantag av Greta-typer och andra som förstått de självtjänande systemen och deras problem.

Antingen växer nya samhällen upp inuti den döende kapitalismen (mindre troligt med tanke på hur väl bankerna placerat en Swish i var medborgares dår-phone). Eller: slutet på Jupiter-cykeln kommer troligen att innebära något så katastrofalt i omvärlden att också Sveriges horoskop var skapat att med matematisk precision nå en riktigt destruktiv symbolik just som världen drabbades av en härdsmälta. Det sistnämnda scenariot låter svenskarna sjunka allt djupare i sin självberikande grundmentalitet, har helt lämnat walkover i frågan om att alls bidra i bygget av ett nytt globalt och postkapitalistiskt ramverk, "mänskligheten 2.0".

*****


PS. Intressant i The Guardian om ländernas krympande befolkningar till följd av att kvinnan vunnit ökande inflytande över sitt liv. Japan förväntas t.ex. ha halverat sin befolkning vid århundradets slut. En annan undersökning placerar startpunkten för befolkningsminskningen tidigare än så.

Artikeln nämner specifikt de talanglösa svenska politikernas försök att få upp födslotalen i syfta att driva in nya arbetsslavar som finansierar välfärdssystemen (de som nu finns kvar). Löjliga 0,2 extra barn har svenska statens stimulansåtgärder resulterat i, och när samma politik testats i andra länder har det inte blivit ens det. Sverige tänker, som den här långa texten noterat, skevt och producerar inget av värde.

Det här påminner förstås om att Sverige går in i den sterila Saturnus period efter att bubblorna spruckit klart under Jupiter. Saturnus har alltid reducerat antalet barn i personastrologi, och Sverige kommer troligen fr.om. 2036 att tappa i befolkning. Landet kommer att vara så skadeskjutet av sin oförmåga till social rättvisepolitik att INGEN längre vill invandra hit.

Rasister må kanske glädja sig men sanningen är att landet är förlorat som aktiv och besjälad kraft för en ny och bättre framtid för mänskligheten. "Greta" var det sista varningsropet som som kom från denna ofruktbara trakt på jorden. Snart stänger Sverige butiken helt och Överheten burar in sig med förnödenheter som ska räcka DERAS liv ut. Därute - bland cykelbud och leverantörer - råder djungellik laglöshet.

Inga kommentarer: