Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


torsdag 26 januari 2023

Kairouniversitets maning till ekonomisk bojkott synliggör Sveriges sanningsfobi

 


Astrologin är ett fantastiskt flexibelt instrument. Återanvänder man bloggens rekonstruktion av bojkott-uppmaningen till 1,5 miljarder muslimer och jämför med Sverigehoroskopet, följer flera bekräftelser på att "ekonomi-fatwan" utfärdades just under den goda varianten av Fiskarnas tecken.

Det är ett ypperligt tecken att hitta Fiskarnas härskare Jupiter stigande i öster och i sitt eget hemmatecken där den signalerar rena känslor. Inte smutsiga hatkänslor eller sexuella perversioner. Om Skytten i sitt positiva hemmaläge Skytten indikerar filosofi och religion drar med i Vattentecknet snarare mot  fromhet, empati, mänsklighet som t.o.m. utsträcker sig till planeten, växt- och djurliv. 

Det är Jupiters gudomliga kvaliteter (eller hänvisning till det gudomliga bortom denna värld) som i Fiskarna arbetar på att bränna bort den dåliga karman från fixeringen vid näringslivet. Eftersom Fiskarna tillhör VATTEN förefaller symbolen vara närmast självmordsbenägen och på ett sätt stämmer det. Tecknet och dess naturliga korrelat 12e huset representerar ju martyrium (sanningssägandet som i värsta fall innebär att man pliktar med sitt liv).

Växlar man nu hastigt till Sverigehoroskopet finner man att martyrium (sanningssägande) inte alls faller det här landet i smaken. Vågskålarna som ascendenttecken söker löser motsättningar med fredliga kompromisser ("svenska modellen" vid löneförhandlingar, t.ex.) och Fiskarnas princip hamnar oundvikligen i 6e sektorn för "Fienden" eller "Olyckan". Här syns i zodiakens uppbyggnad varför Vågen ibland anklagas för att vara ryggradslös och t.o.m. lite feg och ser misstänksamt på Fiskarnas absoluta krav på sanning. I den naturliga zodiaken representerar dock Fiskarna det 12e och sista steget, där själen ges möjligheten att rena sig från sagda närighet, den primitiva drift som tillhör djurlivet på Jorden. 

Själen har i 12e steget en synnerlig chans att lösgöra sig från kroppsmedvetandet och därmed bli självmedveten på en högre nivå. Denna nivå har nu Sverige tränat bort befolkningen genom att envetet hålla dem fast i arbetslinjen och vara nyttiga idioter för det ekonomiska system som på Jordens bekostnad strävar efter ständig tillväxt. Men Sveriges persona är som sagt Vågskålarna det klassiska instrumentet när människor eller nationer bedriver handel med varandra.

Bloggaren har som Sol-Våg en tendens att bli bekant med Vågascendenter och jag efter 63 år i livet säga att jag bara mött EN ENDA människa av kanske dussinet med Vågascendent som varit socialist (kanske tack vare en släkting som en gång vara en framgångsrik socialdemokratisk agitator). Men t.o.m. i detta fall ser jag den för gamla Fattigsverige så typiska fixeringen vid materiella ting som skär sig mot de högsta nivåer en människa är kapabel att nå. 

Vågskålarna söker bara balans i det som är, de är i grunden inga samhällsförändrare (eftersom förändring kräver omstörtning av nu-lägets harmoni). Sverige skulle aldrig under sitt nuvarande nationalhoroskop på allvar dra undan mattan  under fötterna och dess kapitalistiska system och dess dragning mot berikande via Vågskålarna som handelsmän. (För att ha Solen i Vattenbärare ligger Sverige långt efter i den kosmiska tidplanen för den Nya Mänskligheten.)

Fiskarna är den krävande martyren och redan tidigt lyckades Sveriges förmögna ta udden av arbetarklassen och få dem att släppa tankarna på (Fiskarnas) revolution, modell Ryssland.

Så långt stämmer det ypperligt att "den ekonomiska fatwan" till världens alla muslimer att bojkotta svenska produkter var ett världsligt horoskop, vars ascendenttecken är exakt Sverigekartans sjättehus-fiende/olycka.

Men dubbelexponeringen av kartorna ger även mer uppenbara träffar, omen som inte kräver samma analys av tecknens färdigheter och begränsningar. Det mest uppenbara är förstås att detta globala dråpslag mot den trolösa syndaren kommer bara dagar efter att Rättskiparen Saturnus gått in i Vattenbäraren och nu kommer att påfresta Sverige och ställa frågan vad (om något) detta land egentligen står för. Saturnus passage genom landets soltecken handlar om vad slags identitet landet egentligen har. Ju mer röta desto värre Saturnus 2½-åriga transit genom soltecknet. 

Sideriska menade att Sverige DOG bara 48 år gammal under 2022 och det är möjligt att Koran-bränningen visade att landet nu tömt all den gynnsamma karma som syns som Solen och Jupiter i 5e välmående elithuset. Särskilt Jupiter som Storfinans (snarare än religion/filosofi eftersom landet tjänar Mammon hellre än Gud) är en ond planet. Under landets stora Jupiter-cykel som f.n. pågår (2020-36) är en ekonomisk bojkott av de Storligen Rika svenskarna som IKEA och H&M helt i linje med den islams ekonomiska krigsförklaring mot detta krämarland. 

Den muslimska protesten är ett oväntat men alls inte felaktigt uttryck för den "spruckna välfärdsbubblan" som Sideriska tidigt kallade denna långa tid. De flesta länder har en Jupiter med högre verkshöjd än den svenska Jupiter som bara tänker i rikedom och alls inte i andlig rikedom.

Räkna i denna Jupiters-cykelns långa pyspunka också in vampyren NATO. USA kommer att åderlåta Sverige maximalt och kräva allt mer pengar till sina olika krigsprojekt i världen, det enda USA lever för). Aftonbladet skriver att de svenska hushållen så effektivt skolats in i Sveriges demoniska påbud att "jobba & konsumera" (en Satans religion om något!) att de skuldsatt sig mest av alla västländer. 

https://tv.aftonbladet.se/video/350616/skuldlandet-saa-blev-svenskarna-bland-de-mest-skuldsatta-i-europa

Uppmaningen till mjukt/ekonomiskt krig från världens alla muslimer mot hunden Sverige, sammanfaller också med att månnoderna sakta sveper runt zodiaken och nådde en kris exakt vid valet, när den vettlösa demonens norra nod, Rahu, oroade den enkla näringssjälen i Sverigehoroskopet. Svenskarna röstade i oanad mängd på ett rasistparti med nazirötter.

Notera hur svenskarnas röstande samtidigt påverkar Sveriges anseende i omvärlden, för samtidigt som en ringa nivå i nationalsjälen boostas av demonens Drakhuvud, halshuggs Sveriges rollspel via Vågskålarna genom att södra månnoden/Draksvansen rör sig genom landets 1a personlighetshus. 

När axeln nuddade Månen valde Sverige sin sittande (katastrof-) regering men hela nodaxelns tid i teckenparet Vågen/Väduren tecknar rubbad balans till och osämja i relationer. Möjligen är det lite chockerande att se hur ett pluttland med en "liten skitvaluta" men så mycket obildning, hat och rasism i sitt inre, lyckas mucka med 1,5 miljarder människor som alla tror på livet och en högre intelligens. Men förklaringen har ofta diskuterats genom Sverigehoroskopets defekta 9e filosofi- och religionshus.

Rahu/Ketu (Drakhuvudet/Draksvansen) har utlöst Sveriges inneboende demoni två gånger under 2000-talets första kvartssekel:

Range of search: 1.01.2000 - 1.01.2025
In steps of: 24h 0m
Search for...:
nod.ari
 
Realization intervals (begin - end):
 6.09.2003 - 25.03.2005
13.04.2022 - 30.10.2023

Samtidigt borde man inte förbluffas av maningen till ekonomisk bojkott från islams mäktigaste lärosäte, för Sveriges religionshat (myntets baksida, på framsidan den materialistiska arbetslinjen som en satanisk falsk religion). Månens nodaxel är stor del av problemet Sverige har med sitt 9e hus för vad som landet anser sitt högsta goda vara! 

Nionde huset är ett ofta avhandlat problem på denna blogg och förvärrat av att landets elit sprider ledarskap och stora pengar i riktning mot 9e huset som gör Sverige till västerlandets kanske mest perversa (oförstående) land i frågor om högre ting. Näringslivsfinansierade AxessTV gör sitt bästa genom ett bra utbud av kulturellt bildande dokumentärer, men dess ambition är en droppe i havet, dels i det totala medieutbudet och dels för att så många av Axess program inte har någon kulturell bäring utan enbart sjunger kapitalismens lov.

Landets underdåniga övertro på Big Pharmas PRODUKTER och den förkrympt biologistiska syn på vad en människa är, bidrar också till det funktionsodugliga 9e horoskophuset - det viktigaste om man önskar kommunicera med någon utanför sina landsgränser.

Kulturländer - till vilka Sverige inte längre hör - deklarerar vilken religion man tillhör. För Sverige gäller satanism medan USA är smartare som legerat penningen med sina många olika andliga uttryck. Inte för att lutheran eller protestant har med den verkliga verkligheten att göra utan för att människor med normalutvecklade intellekt vill ha en karta att orientera efter. Muslimer och kristna har ofta samexisterat väl, men ibland drabbas ett land eller person av intellektuell blackout (insufficiens) och gör dessa bekväma ordetiketter till ett problem. 

"Liberalen" Pehrson klargjorde kort innan den "ekonomiska fatwan" föll att det var en svensks "rätt att skända". Så låter mental insufficiens, om någon undrar och den här skamliga politikerns horoskop innehåller vissa ledtrådar om en grov och avtrubbad natur, även om det är ställt för hela dygnet.


Mer astrologiska detaljer i det muslimska bojkott-horoskopet: när Sveriges genanta obalans (den huvudlösa Draksvansen i Vågen) drabbar våren 2022 till hösten 2023, då måste man noga studera ascendenthärskaren Venus, både i födelsekartan och i sin passage över himmelen.

För Sverige är det så olyckligt att Venus i transit slagit sig samman med sin vän Rättskiparen (Saturnus) och detta par snuddar vis Sverigehoroskopets djupa identitet Solen samtidigt som det egyptiska lärosätet förklarar vilket satans pack världens alla troende står inför i detta land vid världens slut (ultima thule). 

För handen på hjärtat, när Sveriges rollspelare Venus står med Saturnus och bildligen förmörkar Sveriges Sol eller visar dess natur, då vet bloggläsaren att landets förmåga att dra gränser och korrekt definiera sig (Saturnus) är ohyggligt nedsatt till följd av den huvudlösa Draksvansen, exakt det omen som vidrör Sverigebilden (Vågen) för tillfället!

Inför detta ödesdrama behöver man knappt ens nämna den lilla oroshärden Paludan och hans nidingsdåd. Detta är typiskt det hatiska svenska folkdjupet: Månen grundad på Mars-Oxen i 8e hat- och dödshuset. Genom detta passerar händelsevis Mars i transit under en tid. Men det var bara "tändstiftet" - de tunga astrologiska faktorerna, månnoderna och Saturnus, samverkar illa med det svenska ödet för närvarande. 

Detta är det viktigaste att ta med sig från den här småstudien. Att tro Saturnus skulle lyckas väcka svenskarna är dock att vara optimistisk, så här dekadent blir ett land inte över en natt, det handlar om årtionden av folkets inskolning i någon bisarr form av svensk exceptionalism.

Torsdagens Morgonradio P1 är fylld av svenska röster som försöker morska upp sig som det inte är uppenbart att Sverige har ställt till det för sig, big time!


Inga kommentarer: