Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 10 januari 2023

Cykler cykler cykler (Sverige och beskyddaren USA:s uppsåt)

Här är några astrologiska perioder, inledande steg till det krig USA allt tydligare visar att de vill ha - inte på egen mark och inte med egna mannar, så klart. 

Men finnar och svenskar är ju så förbålt osmarta och ser inte att gamla vänner kanske inte längre är det. Framför allt verkar grannländerna inte förstå ett dyft av vart Världssjälen länge pekat med hela handen. Det måste man ge Kapitalismen: i dess oförmåga att reformera sig är den seglivad som värsta svarta slem från yttre rymden. Blir man infekterad, sitter det fast.

Sveriges ödescyklar har avhandlats tillräckligt, men har någon noterat hur mycket skit som pågår samtidigt på himmelen? Jag tror inte alla de relevanta rörelserna radats upp tidigare.

Först kan man notera att Sveriges onda folksjäl rörs i djupen sedan sista dagen i oktober 2022. Då började nationens psyk/mån-disponent röra sig baklänges i zodiaken, allmänt betraktat som att Mars (förutom att vara den "Lilla Illgöraren" till att börja med) utövar ett negativt inflytande.

(Före detta datum har Mars framåtrörelse förstås avstannat en tid för att bli stillastående, stationär - se gärna denna allt trögare rörelse som de problem som drabbas Hushållen/Månen i landet och som gradvis visade vilket skitår landet hamnat i.)

Nationalsjälens dåliga självinsikt gör att dess fundament Mars-i-Oxen-i-onda-karmans-8e-hus förblir Stat och befolkning okänd. Att horoskopet pekar ut ett rellt problem framgår av att det gick på nolltid för de statstrogna medierna att göra två tredjedelar av befolkningen positiv till allians med den maskerade imperialistkrigaren NATO.



De tidiga åren godtog jag alltför stora avvikelser mellan planet och stjärna, vilket lett till att många kartor försetts med Den Store Satan - inte USA utan den onda stjärnan Algol. Nu accepterar jag max 2 graders avvikelse (Sveriges månfundament Mars befinner sig cirka 4 1/3 grad från Algol.)

Men det är inte utan att man undrar om hela den behornade Oxen bygger på fixstjärnan Algol, om vilka onda ting berättas i många kulturer. Kineserna praktiserade inte ens astrologi lik vår men har sin negativa tradition om denna stjärna. Oxen har med äganderättsmotivet att göra och Satans uppgift är just att fresta svaga själar för att se om de bara är materialister eller om de har någon andlig resning i sig. De antika grekerna kallade Oxens hus för Dödsrikets port, så det har alltid varit något suspekt med den oreflekterade materialismens tecken. Som också rymmer de Gråtande Systrarna eller Plejaderna.)

Bloggens stående åsikt är att landets onda karma i 8e huset är gamla Fattigsverige som polerats bort på ytan, men alltjämt genomsyrar folkets attityd, till ägande inte minst. Socialismen hade aldrig någon chans i Sverige, folket var för primitivt för en doktrin som kräver hög intellektuell förmåga och inte "mitt förverkligande först och främst". Detta, enkel ego-centrering, är vad Månen i Väduren representerar, även om det inom landet falskt beskrivs som att Sverige är individualistiskt. Fel, Väduren har ännu inte nått individualismen, den demonstreras först med det femte tecknet, Lejonet. Sverige är i den meningen en posör som spelar tyngre än den är.)

Vid horoskopstarten 1974 hade man mättat sina magar under ett maktfullkomligt (s) och glömt allt om arbetarklassens solidaritet. Det var en lätt sak för onda ideologier att penetrera landet. Och här är vi nu med en malande, molande Mars djupast in i nationalsjälen.

 
Range of search: 1.01.2022 - 1.01.2024
In steps of: 24h 0m
Search for...:
ma.r
 
Realization intervals (begin - end):
31.10.2022 - 12.01.2023

En retrograd eller "störd" Mars har inget med Rysslands förehavanden i Ukraina att göra. Detta är Sveriges öde och den skit landet skapat sig själv genom förra regeringens usla NATO-ansökan, framstressad av USA som såg vilka oduglingar svenskarna är, men bra att ha när man behöver ställa upp lite kärnvapenmissiler riktade mot Ryssland. Sverige har blivit grundlurade i de stora grabbarnas maktspel. 

Som synes har Mars gjort sitt destruktiva jobb så fort landet haft sin krigskongress (8-10 januari) med så många sanningar avslöjade från en NATO-hök och den otillräkneliga höken Pål Jonsson!

https://folkochforsvar.se/themepage/folk-och-forsvars-rikskonferens-2023/

*****

Intressant nog pekade de stora ödescyklerna (den hinduiska Vimshottari-metoden) ut samma period som Lilla Dödens ankomst till Sverige. DN pumpar ut rubriker i samband med Folk & Försvars kongress och när en hög NATO-krigare där förklarar att höjda 2% av BNP till VAPEN bara är början på vad svenskarna förväntas pynta upp, då bör alla fatta hur lurade vi blivit. 

Och detta förutspådde den här marginella bloggen från första början, med ledning av USA:s ljusskygga nationalhoroskop och NATO:s lustigt snarlika födelsekarta. Båda horoskopen har betydligt mer problem i onda karmans 8e hus är Sveriges men kanske på något gåtfullt sätt varför svenska folket dras till USA. De vill också överfylla sina mått och uppleva den gudomliga Vreden.

Inom ramen för Sveriges sönderfallande rikedom (ond Jupiter 2020-36) har landet gått in i en kortare men intensiv tid av Saturnus som Gränsdragaren, ibland Döden:

Vimsottari Dasa:

 Jup MD:  2020-10-05  -  2036-10-05

  Antardasas in this MD:

  Jup:  2020-10-05  -  2022-11-22
  Sat:  2022-11-22  -  2025-06-02
  Mer:  2025-06-02  -  2027-09-11
  Ket:  2027-09-11  -  2028-08-16
  Ven:  2028-08-16  -  2031-04-14
  Sun:  2031-04-14  -  2032-02-01
  Moo:  2032-02-01  -  2033-06-02
  Mar:  2033-06-02  -  2034-05-08
  Rah:  2034-05-08  -  2036-10-05

Efter att ha återupptagit din direkta rörelse förblir Mars i Oxen till den 13 mars i år och överlappar en period med den här, Sveriges egen antara dasha (subcykel). Liemannen förblir övergripande tonläge i flera år, och det inom ramen för en ond Jupiter-cykel. Kan det bli värre?

Ja... Saturnus som transit i skyn är Skördemannen som visar vad våra liv varit värda. Den byter strax zodiaktecken och når Vattenbäraren, plats för Sveriges verksamt onda identitetskärna (Solen) och just den onda nationella Storfinans (Jupiter) som den Store Satan nu kräver större uppoffringar från. Oj vad naken Syndaren kommer att stå när Skördemannen kräver tribut (var fri att läsa in USA/NATO här också). Vilken soppa Sverige dragit in sig själv i.

Saturnus gör entré i Vattenbäraren (och planeten är svag i Sverigehoroskopet vilket sätter tonen: utgifter bördor och mer utgifter - subcykeln påskyndar den övergripande välfärdsplaneten Jupiters sammanbrott i Sverige). Regeringen Kristersson kommer att tvingas till gammal hederlig socialdemokratisk socialpolitik om inte hela landet ska råka i uppror över de ohållbara levnadsförhållanden kapitalismen ställt till med (dags sluta skylla allt på Putin?):

Range of search: 1.01.2023 - 1.01.2026
In steps of: 24h 0m
Search for...:
sa.aqu
 
Realization intervals (begin - end):
18.01.2023 - 29.03.2025

Förunderligt hur väl Saturnus passage genom Sverigehoroskopets "elithus" matchar Saturnus, subcykeln. Man behöver inte vara expert för att förstå att detta är baksidan av talesättet "alla goda ting är tre". Här är tre mätmetoder från astrologin och alla bär onda omen. 

Men vänta nu! Det pågår ännu en sjuk ogynnsamhet i den svenska folksjälen just nu. Vid valet 2022 passerade galet hungriga demonen Rahu precis förbi svenska Månen och i Väduren ligger denna långsamma faktor kvar en tid än. Detta land har försatt sig själv i dödsfara genom egocentriskt oförstånd.

Range of search: 1.01.2021 - 1.01.2024
In steps of: 24h 0m
Search for...:
nod.ari
 
Realization intervals (begin - end):
13.04.2022 - 30.10.2023

Rahu skulle kunna vara tändhatten i ett revolutionärt upplopp men påskupproren som föll i början av denna folksjälens stirriga tid kan ha varit tillfället. Det kommer att visa sig, norra månnoden har Rahu har drygt 9 månader kvar att söka röra upp folket i deras problemtyngda men sovande tillstånd. 

Samtidigt är nationalhoroskopets Måne-i-Väduren inte enbart landets alla hushåll eller någon diffus genomsnittssymbol för folket utan också nationens inre angelägenheter som om landet vore en entitet i sig. Månens position 8e tyder på att landets internkommunikation är avtrubbad och Rahu visar hur ur gängorna Sveriges varit sedan våren 2022. Nationen har en seriöst störd inre känsla och riskerar att svara helt fel på omvärldens signaler. Och det var det som hände.

Och en sista gång: det var inte Putins krig som startade det här, det hade pågått nästan ett år när Sveriges Mars stannade upp i folksjälen för att agera negativt (backande) och påminde om nationens onda karma, om fattigdom och svårtider. (Och kanske en glimt av gamla invasioner av Ryssland och svenskarnas egna krigsförbrytelser genom historien.)

Sverige har valt en härdsmälta för sig själv (rötterna ligger alltså långt tillbaka) och kommer nog inte att hämta sig. Återstoden av storcykeln i Jupiter handlar om välfärdens upplösning och 2036 kommer Saturnus åter, nu som storcykel - låt oss kalla den Sveriges Stora Död. Sverige har dött, men system och hjul snurrar på en tid än.

USA kommer att mjölka Sverige med ohemula krav på mer vapen, mer upprustning under resten av svenska Jupiters period. Sedan kommer Kriget som vi helt har USA att tacka för. Vem än Putins efterträdare blir måste man vara sinnesförvirrad att tro Rysslands syn på det dekadenta Väst vilade på en enda man.

Men den dagen kommer Kina att vara fruktansvärt starkt via sina många nya vänner över hela världen, och min första politiska gissning (för en gissning var det) står fast: Sverige blir det sista landet som förstår att Vattenbärarens tidsålder har kommit och att USA allra minst representerar den mänsklighetens framtid som detta i grunden kollektivistiska och sociala (socialistiska) tecken utlovar. Sveriges horoskop rymmer Vattenbäraren men i en korrupt version. Liten tuva stjälper ofta stort lass och störningarna i kartan finns där även om de är svåra att se.


Inga kommentarer: