Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 25 januari 2023

"Handels-fatwan" mot Sverige: horoskopet som visar hur sanning och lögn ser ut

AB skriver att världens största sunnimuslimska sammanslutning kallar till 1,5 miljarder människors bojkott av det skamliga landet Sverige som tror de sysslar med yttrandefrihet trots att bara är satans rötägg. 

Tidningen adderar några detaljer till det nyhetsutskick de hämtar från och som utgör grunden för det här horoskopet. Associated Press säger att artikeln publicerats "för en timma sedan" (varken mer eller mindre), vilket gör 13.30 till en hyggligt exakt tid för LILLA DÖDEN att ännu en gång drabba Sverige.

https://apnews.com/article/sweden-government-turkey-stockholm-religion-ec5b282005f79be13ffe9baec473b5c5

Men Expressen med 12.15 publiceringstid visar sig t.o.m.snabbare än AP och flera arabiska sajter. Efter att ha vadat genom en mängd hittar jag den tidigaste. Arabia News med högkvarter i Saudiarabien (GMT+3) som publiceringsminuten 10.52  troligen relaterar till.

Det ger en mycket tidig Vädur i öster men nyheten måste ha tagit en stund att referera. Ett antagande om att Kairo kommunicerade sig cirka 20 minuter tidigare (Saudiarabisk tidzon) stämmer utmärkt med en sen Fiskarna i öster, den orättfärdigt attackerade, sanningsvittnet/martyren. Detta är givetvis det harmsna islams reaktion på dekadensen i Sverige.

 


Det finns två, kanske tre viktiga placeringar  på denna karta som bekräftar att den är riktig. Den sanna och rena människans känsloliv sysslar inte med hånande: Jupiter stigande i sitt eget RENA Vatten-tecken i Fiskarna är dessutom en indikation på religion/filosofi (Jupiter) och Fiskarna som martyr/sanningsvittnet, till skillnad från den onda demonens 12e (ett förlustbringande hus) vari Saturnus just klivit in. 

Detta är en bra bild av "yttrandefria Sverige" som har en väldigt LUFTIG och väldigt demoninfekterad syn på vad man har kommunikation till.... bloggen har rett ut 3e kommunikationshuset och dess underminerande samröre med den svenska Vattenbäraren och dess defekta gränsdragare Saturnus i religionens 9e hus. Kan svenskarna något så är det att skämma ut sig internationellt. 

Vårt sekulära experiment har fått 1,5 miljarder jordbor att se på oss som något experiment som gått helt snett.

Uttalandet handlar om handelsbojkott mot Sverige, dvs ekonomiskt krig. Uttalandet i den fromma Fiskarna har faktiskt Mars (heligt krig) med sig som en verksam välgörare och här återfinns krigets Mars i ... 2a ekonomihuset. (Sverige horoskopet har händelsevis samma Mars i monetära men i motsatt 9e hus, för dålig karma, så Sveriges medfödda eländighet i ekonomisk fixering träffas här av en transit som spelar en viktig roll i uppmaningen till handelsbojkott!)

 Handel sorterar under Merkurius (Den merkantile) och vad om denna planet i 10e makthuset som en slags överordnad uppmaning. Det är den dubblering av handels- eller ekonomifrågor.

Intressant är sanningsvittnet Fiskarnas fiende, synlig via 6e fiendehuset. Lejonet i 6e anger den frihetliga Solen (apropå Svenska regeringens klartecken till Paludans missbruk av friheten till rent skändande av annans rätt till frihet). 

När man söker fiendens beskaffenhet närmare hittas sjättehusägaren Solen i 11e idealhuset, således en ypperlig bekräftelse på det västerländska yttrandefrihetsidealet (som i Sverige blivit en galen och vrång fixering).

Men därmed är inte fienden tillräckligt förklarad, eftersom varje planet har en disponent eller ett fundament, och båda måste analyseras tillsammans.

Och här kommer problemet som den muslimska "intresseföreningen" pekar på, att svenskens frihet är rotat i en självdestruktiv ideologi. Solen vilar på sin fiende Saturnus och disponenten i sin tur står i 12e förlusthuset, i hellenismen också känd som "den onda demonens sektor". 

Fienden Sverige är här klockren: en frihetlig ideologi som drivs av dödsdrift eller en verkligt ond demon. Ett yttrandefrihetsideal som inte ens är mänskligt - och därför måste vara demoniskt, precis som Sverigehoroskopet för något år sedan befanns sakna personlig gud eller daimon och fick nöja sig med en materialistisk sublunär demon!

Faktum är att Kristersson fattade bättre än någon annan med sitt meddelande till världen att Regeringen beklagar det inträffade med Paludan. Den muslimska gruppen noterar dock att Sverige likväl GAV TILLÅTELSE till skändandet av alla muslimer identitetsmarkör, något Kristersson borde ha adresserat och tagit på sig. Hans ursäkt var feg och han försökte slinka ur skottgluggen - till ingen nytta.

En sista intressant sak är att Saturnus ställer en ideologisk planet mot den känsliga Jupiter och pekar mot att den svenska ideologins "Luft-frihet" är en felaktighet. Jupiter-i-Fiskarna-i-första pekar mot uttalandets korrekta skärpa mot de ideologiskt fanatiska svenskarna (på nivå med islamism, islams pervertering).

Hur perfekt stämmer inte detta med de många inläggen på Sideriska som analyserad den svenska Elitens onda ledare och onda storfinans i Vattenbäraren och 5e elithuset - den kapitalistiska källan till nationens röta.

Den här appellen från "al-Azhar-universitetet i Kairo - den sunnimuslimska världens främsta religiösa institution" är kanske den bästa bekräftelsen hittills på de skenbara osolidariska analyserna på den här bloggen. Men det är just Sveriges förfall som föranlett kritiken. Den man älskar den agar man! 

Nationalhoroskopet från 1974 är en ren bedrövelse för den som levt tidigare liv i mer bildade kulturer eller länder och nu råkar hamna i "en svensk kropp och livsupplevelse" (tveklöst pga. gamla synder som måste betalas tillbaka med ett "mellanliv"). En sådan varelse (daimon) upplever via sin kropp att det här landet missat hela grundbygget. Sverige stressbyggde bort sin smuts- och fattigstämpel men glömde investera i befolkningens inre. Sverige slutade därför som en tillgjord bluff. Av någon anledning märks det nu tydligare än någonsin på politikernas skrala kvalitet. 

Det var IT-teknik förde världen in till vår stugknut så plötsligt och hastigt att vi ertappades som påvra hjon. Och tack vara Paludan (som försöker skylla ifrån sig för det han valt att vara) vet återigen hela världen om det. 

Man tycker nästan synd om borgarregeringen som nu får allt detta i knäna, i mycket en frukt av socialdemokratins materialism och önskan att slippa tänka högt och rätt - sånt gjorde ju bara den politiska fienden, de välbeställda. Därför har socialdemokratin cementerat den gamla fattigsvenskens försagdhet genom hela 1900-talet och bidragit till broilerpolitiker som successivt blivit alltmer lågkvalitativa.

Svensk historia enligt Sideriska siktet, och bara himmelen till vägledning.


PS. Upptäcker kort efter publiceringen att AP kortat uttalandet. En annan arabisk sajt ger en längre och skarpare version av samma stycke:

“They have gone to excess in guarding the mean and barbaric crimes perpetrated under the specious inhumane and immoral banner or their so-called freedom of expression. They should better call it the dictatorship of chaos and evil manners and highhandedness against civilized nations clinging to Allah and the guidance of heaven.”

https://shafaq.com/en/World/Egypt-s-Al-Azhar-calls-to-boycott-Swedish-products-over-the-Quran-burning-protest


Inga kommentarer: