Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 30 juni 2023

Koranbrännaren och Farstaskjutningen - låga uttryck även för en satanisk fullmåne

Det är för många bollar i luften nu och lätt att glömma i sig intressanta omen med långt bäst före-datum. 

Som Farstaskjutningen, en av flera våldsuttryck i Sverige samtidigt som en "satanisk fullmåne" tecknade "materialsvaghet". Denna fullmåne spekulerade jag kunna hålla i sig länge men redan vid dödsolyckan på Gröna Lund hade jag glömt att jämföra med denna kvarhängande fullmåne, som tjänar en container eller behållare typen av händelse som triggas när planeterna vandrar vidare. En svår fullmåne kan fungera som en extra karta som triggas och inte bara nationalkartan (eller personhoroskopet). 

För att inte tala om den hinduiska metoden med planetära cykler där Sveriges genomgår några år av "lilla döden" för tillfället, där inte minst NATO-anslutningen inte alls bådar gott för landet som lobbyisterna med en röst predikat i alla medier, utan tvärtom indikerar att Sverige nu är fiende till Framtiden. Det är ingen liten sak och Liemannen/Döden är just den faktor som krävs för segmentering typ gammalt/nytt.

Ateistisk fanatism, lika svår
som andra typer. Detalj
från bild i Expressen.

Men Koranbrännaren påminde om det som sades i anslutning till Farstamorden:

Den exakta fullmånen träffade Sverigehoroskopet på militarismens Mars i landets 8e hus för ond (dålig) karma, bara tre grader kort om exaktitud. 

Landet har ett öde som handlöst slirar runt till följd av sin tumme med en klokskap som kommer från de helvetiska regionerna snarare än Tidsherren - som snart kommer att guida hela världen. Sverige valde bort filosofi och religion och slutade som det mest okloka landet i hela Västeuropa... 

Och denna oklokhet slog just till via Polisens ja till förolämpning av en miljard muslimer i världen. Förklaringen är som vanligt att Sverigekartan saknar fungerande 9e moral-, filosofi- och religionshus och har därför ingen förmåga att styra sig via sina politiker som många gånger underpresterar t.o.m. i jämförelse med landets måttliga ambition: mer välstånd åt de rika, arbete åt de andra.

Tänk då barn som föds just under en så särskilt svår fullmåne som också blandade in Skarprättaren Saturnus i figuren. Är det märkta för ond bråd död eller är planeterna bara omen och det är upp till var och en att exponera sig för de dåliga scener som planeterna beskriver. Man kan själv förverkliga ett ont öde genom dåliga val som leder till sämsta möjliga utfall.

En kontroll av den löjeväckande irakiern född av kristna föräldrar men själv en Satans son i valet av Ateismens mycket speciella föreställning ger SAMMA OVANLIGT ONDA FULLMÅNE som vid Farstaskjutningen.

Hur omogen är man för övrigt som lindar in en Koran i flottigt bacon för att "dubbelhåna" islam (som likt judendomen har restriktioner mot fläskkött)? 

En sådan här fullmåne inträffade den 23-24 maj 1966. Åter en Sol i Oxen (ett påfallande ofta ateistiskt och mekaniskt tecken - minns bara Jimmie Åkessons begränsade vidsynthet) och åter Månen i Skorpionen - med mindre än irakiern föddes redan på småtimmarna och med en sen Måne i Vågen. Likväl kan den gälla som en fullmåne som ännu har några grader kvar till exakt opposition.

Saturnus var minst lika illa placerad vid denna fullmåne som vid Farstaskjutningen, men istället för att den bildade 270-gradersvinkel, en begränsande vinkel eller ren "social utstötning" till Mån-Skorpionen, stod den vid ateistirakierns födelse i en distinkt begåvningssänkande konjunktion med Månen. 

Sinnelagets Luna kan inte säga nej till någon och har därför inte en enda planet den ser som sin fiende. Men när Saturnus - Döden, Djävulen, Diktatorn för att bara välja några av planetens sämsta uttryck - trängt in i psykets Måne på detta sätt är individen besatt. 

Det är psykets/Månens problem att inte själv kunna utvärdera utan låter allt utspela sig på den egna fantasins teaterscen. En opposition mellan Måne och Saturnus är ojämförligt mycket bättre eftersom oppositionen i sig symboliserar att sinnet är uppmärksamt och inte öppnar sig för invasion från kreti och pleti. 

I Koranbrännarens fall är det redan för sent: han föds med ett psyke som redan är belägrat av den Stora Illgöraren. Att strida mot IS bara understryker att han utan problem hittar fiender med denna typ av psyke, men att sedan komma till Sverige och bränna Koranen visar att han själv är lika sjuk som fundamentalisterna han stred mot.

I kartan målas ändå en mild variant av det sociala utanförskapssyndromet som var så markant vid Farstaskjuningen. Det räcker med att både Skorpionen och Vattenbäraren - enslingen och den gruppsociala - aktiveras på samma himmel för att frågan ska väckas: hur har den här människan det med sin förmåga att umgås med andra grupper än dem kan själv tillhör? Om han nu klarar att känna tillhörighet med någon grupp alls. 

Den astrologiska "utstötningen" i Sverige är nog godartad eftersom Jupiter i Vattenbäraren säger att "sekulära Sverige, en Vattenbärarnation utan vare sig filosofi eller religion", luktar lycka och framgång (Jupiter) för detta havererade barn av det österland Väst grundligt förstört med sin kolonialism och hunger på olja och andra naturresurser. 

Denna irakier ÄR en produkt av Väst, och det är talande att det är till Sveriges likasinnad skit dras - nu till hela världens irritation efter Koranbränningen. Sverige har sedan länge meriterat sig för en terrorattack, det skrev jag på bloggen för många år sedan och att inget allvarligt har hänt förvånat. Det visar, om inget annat, att muslimen inte är värre än någon annan (snarast tvärtom man studerar européns flera korståg under medeltiden).

Frågan som till sist dröjer kvar är hur milt "utstötningssyndromet" är.  För måntecknet härbärgerar ju Saturnus som samtidigt är Vattenbärarens härskare. Här således ännu ett fall av Vatten som inte blandar sig väl med Luft (den irrationella själens impulser sammanrörda med den rationella själens försök att skapa reda i det som inte går att reda ut rationellt). En del behåller full tankeskärpa medan andra blir rena vrak. Den här figuren har bloggen fortfarande efter 13 år inte lyckats lösa. Mest för att det behövs klockslag för att veta i vilka fall "dissociationen" dominerar kartan och i vilka fall den knappt ens märks.

Skulle irakiern t.ex. ha inte bara en psykisk utan samtidigt också fysisk Skorpionascendent (baserad på födelseminuten) skulle mental oreda nästan vara ofrånkomlig: Månen och Saturnus i öster i ett tecken av Mörkrets kvalitet ger en svårt fixerad typ som under sina låsta känslostämningar härbärgerar en myckenhet av lika låsta tankemönster (Luft) som mer eller mindre gör personen besatt på det klassiska gamla sättet, som när människor förr trodde att man kunde vara "out of mind", ha förlorat centreringen och blivit offer för vilka krafter som helst som larvar runt och kontrollerar individen. En helt korrekt föreställning, för övrigt.

Är den personliga "daimonen" (baserad på exakt födelseminut) svag ökar risken att man inte är sig själv och att man ovetande går andra krafters ärenden.

Att svenska Polisen gav tillstånd till Koranbränningen (och sen backar) bådar illa för denna myndighet. Är den också besatt av externa krafter?

*****

Extraspaning

Den här fullmånen är kraftfull eftersom både intellektets Merkurius rörs in och tänker likadant som den störande sataniska fullmånen med dess extra låsta Saturnus.

En sökning av elvatusen sparade kartor ger Koranbrännaren och fyra till. Är även de andra av en hårdnackad och intolerant typ?

  1. Odd Hassel;17.5.1897;12:00, Nobelprisbelönad biokemist passar väl under en satanisk fullmåne som söker reducera liv till bara en kemisk soppa. I vida drag kan biologin i dess omogna version sägas vara ateismens eller satanismens stödkraft
  2. Lincoln 'Sugar' Minott;25.05.1956;12:00, sångare i Jamaicas ghetto. Småskurk som mycket ung (gettots öde) men omvände sig i tonåren och blev religiös. Fortsatte likväl sjunga arga sånger om alla producenter som blåst honom på ersättning - den här fullmånen är ytterst materiellt fixerad. Dog med gettots (Västerlandets sopstation) mått gammal: hela 54 år fyllda.
  3. Harriet Wallberg-Henriksson;25.05.1956;12:00. avskedad rektor på Karolinska Institutet (skandalen med dödskirurgen Macchiarini)
  4. David Thomson;12.6.1957;12:00, vd på Forbes lista över världens mest förmögna (noterat 2010 och igen 2017).
  5. Salwan Momika;23.05.1986;12:00, flottar ner heliga böcker och gör vad hans inre demoner tvingar honom till.

Det finns som synes grader i helvetet (materialismens värld). En Nobelprisbelönad biokemist och en ikonoklast är ett udda par, men ur en annan världsbild än den sekulära ser man att de inte är helt omaka.

Om man vill, kan man se Koranbrännarens födelse under en dyster fullmåne som en bomb som bara väntar på att explodera. Nu finns inte hans livsväg födelsetid men att hans hån inträffar gott och väl inom nysslidna fullmånes utsträckning gör honom en av de "tidsinställda bomber" som Ödet strött ut för att få lite fart på hjulen i detta avstannade hörn av världen. Man kan t.o.m. tänka sig att det var just Farstaskjutningen som väckt hans hatiska inre själskärna och att han snart därefter ansökte om tillstånd för sitt nidingsdåd.


Inga kommentarer: