Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 10 juni 2023

Skitvalutan och Sveriges kris under en ond Jupiter


Det blir tjatigt eftersom tesen är så enkel. Men vissa rubriker är så bra illustrationer att de måste användas. Som den till i övrigt betallåsta DN-texten att svenska valutan bara förlorar allt mer mot andra valutor. 

En bättre illustration går inte att få av Sverigehoroskopets "verksamt onda elit" som har sin tid nu. Under en lång rad år (2020-36) - storkapitalets Jupiters tid - kommer Sverige att tappa allt (!) som en följd av landets inbyggda självdestruktivitet. I den hinduiska astrologin sägs Jupiter ha en synnerlig koppling till horoskopets 11e hus och anknyter till den finansiella sidan av maktens 10e hus. Men Sverigehoroskopet avslöjar att FOLKET inte har någon del av dessa Stora Pengar utan att förmögenhet stannar kvar inom Eliten (hus 5). Folket jobbar och folket i gräddfilen tar lejonparten.

Talande för nationens moraliska och intellektuella sammanbrott är enormt vassa AB-skribenten Elina Pahnke. Hon visar hur lågt landet sjunkit när svensk militär övar strid med naturvänner som måltavlor. Helt otroligt.

För flera år sedan kretsade bloggen i sina funderingar kring Sverigehoroskopet i hur landet exporterade krig och död genom sin industri alltmedan landet fortfor med sin skenheligt neutrala uppsyn. Till sist kastades korten på bordet och det var de jobbfixerade Socialdemokraterna som skrotade neutralitetsmyten. Och så här ser det ut kort in i en samstämmig borgerlig regering.

(Sysselsättning ger mer pengar åt de rika och arbetarpartiet har lurat generationer av arbetande svenskar att gå åt höger, förbli i stort samma slavar men nu göda den Onde Rike Mannen som aldrig förr. Kommer någonsin detta avsiktligt lågutbildade folk att förstå att nya partier som SD bara är mer av samma låga kryp som är med i leken, som söker personlig vinning av det "politiska spelet"? Demokratin är helt enkelt en lögn eller åtminstone ett fullständigt trubbigt instrument.)

Jag hade missat marinens övning med hot mot fejkade klimataktivister. Det hade nämnts i Expressen (men medierna skyndar på att dölja problematiska nyheter så snabbt att man missar mycket - de _har_ dock flyktigt visat nyheten om någon skulle klaga på dålig journalistik). Pahnke slarvar iväg och hennes referens till en ljudfil skapade oklarhet för den läsare som inte visste att det var konkurrentens ljudfil... 

Intressant för Sideriska är att den skamliga militärövningen enligt Expressen hölls SAMMA DAG den sataniska fullmånen nådde sitt maximum! Månen i Skorpionen har tre grader kvar till exakt fullmåne och det är inte alls omöjligt att Sveriges självförnedrig nådde den gräns där landet nu är kriminellt och straffbart redan på morgonkvisten. Cirka 5:40 når Sol och Måne den maximala demoni som innebor som en möjlighet i symboliken. För platsen för övningen får Stockholms koordinater duga:

 

Har någon kännedom om vid vilken tid på dagen det generande övningsmomentet hölls, kommentera!

Ett redan skrivet inlägg om denna fullmåne ligger i kö. Det följer snart efter den här reprisen av Pahnkes viktiga repris. Detta var ett svenskt lågvattenmärke under den Onde Rike Mannens korta tid att visa sitt obefintliga inre värde. Det följande inlägget kommer att diskutera det astrala ominats ganska unikt olycksbådande karaktär.

Den svenska historien går nu på övertid och ska landet räddas krävs förmodligen inget mindre än ett mirakel. Eller en UFO-invasion, av vilket intresse nu den här markfläcken skulle ha för ultra-intelligenser...


PS. Sveriges verksamt onda Jupiter passar också att lyftas fram i samband med Riksbanken som har beskyllts för allt gnissel i maskineriet. Jupiter invid maktavarens Sol i elitens femte hus har "Riksbank" skrivet över sig. Men symbolik kan anta många värden, vilket gör det svårt om inte omöjligt att bestämma HUR en symbol kommer att uttrycka sig. Här gäller "cold reading", man måste ha koll på samhället och göra intelligenta gissningar om var dammen kommer att brista. Eller - som den här bloggen - nöja sig med att studera det som redan hänt.



Inga kommentarer: