Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 17 december 2021

Svenskhet på export

[Näringslivstoppen] försökte också få skyddad identitet, men han fick nej eftersom han inte hade mottagit några konkreta hot.
–I Sverige kan man ju få så mycket information. Det är enkelt att ta reda på var man bor, det är enkelt att få ut ritningar. Det blir rena smörgåsbordet för kriminella.

https://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/naringslivstoppen-brottsligheten-fick-mig-att-lamna-sverige/

Expressens ideologiskt syftande text om svenska ledarflykten från landet till följd av kriminalitet, är paradoxal eftersom det är näringslivsledarna som är de riktiga skurkarna. Inte minst med förläggning av tillverkning i låglöneländer har de sett till att vidmakthålla klasskillnaderna i världen och sinka mänsklighetens enande. Nu har alltså Sverige som föregångare drabbas av Orsak & Verkan eller sin egen dåliga karma. Utsugaren flyr andra utsugare. 

Entreprenören hålls allmänt för att vara en god karaktär, men det bara genom att mörka det socialdarwinistiska och orättfärdiga utslagningssystem som Entreprenören valt att se som sin Naturs rätta ordning. Okunskap om verklighetens beskaffenhet är inte pur Ondska, men en inte särskilt avlägsen släkting. Någon kanske säger att kunskap om verkligheten aldrig kan fullbordas, men Sveriges syn på Högre Vetande (eller snarare Kunskapens Väg) är närmast brottslig i dess indifferens till allt som undflyr byfånens "men är det materiellt lönsamt då?"

Sverigehoroskopet har närmast varit centralt de senaste åren på bloggen, men så är det också tacksamt och överfyllt av budskap. Elitens flykt utomlands är t.ex. bara ytterligare ett exempel på den extrema bindningen mellan horoskopets 5e hus för De Lyckosamma (lek och god karma) och 9e huset för Utlandet. De båda husens tillfälliga härskare (Saturnus resp. Merkurius) i den andres sektor är tekniskt sett exceptionellt kraftfull - hinduer säger att aspekttypen motsvarar "alla aspekters moder" eller konjunktionen.

Men "receptionen" är som alla andra konfigurationer på gott och ont och även om både hus 5 och 9 är "dharmiska hus" som indikerar vad en varelse (eller nation) MÅSTE GÖRA för att vara sin väsenskärna trogen ("spela sin roll i det kosmiska ödesspelet" som de grekiska stoikerna sade), finns det faktiskt Negativa Ödeslotter. Sveriges lott är sådan, landet är dömt att förstöra framtiden som följd av dess Elit och dess hunger på flärd och rikedom. 

Till denna grupp av världens mer skadliga än goda måste räknas alla ur arbetarklassen som bara "vill upp" för att mer likna de välbeställda. De är, liksom den breda medelklassen, kollektivt medskyldiga till landets försyndelser eftersom de saknar kunskap och vilja arbeta för ett annat ekonomiskt- och samhällssystem. Svensken knystar inte ens, ett remarkabelt kuvat och mainstreamstyrt folk.

Kort sagt, en betydande del av den svenska befolkningen arbetar aktivt eller passivt för den "korruptionsapparat" jag tidigare kallat den ömsesidiga förbindelsen mellan handelsmannen och resenären Merkurius i Elitens 5e spekulations- och leksektor och gränsdragande Saturnus som i 9e mutar in eller stakar ut plättar av land åt sig själva i annat land - t.ex. landsflyktiga näringslivsprofiler.

("Ankaret" eller Gränsdragaren Saturnus står med den onda Draksvansen, vilket  sannerligen inte stöder dess indikation om "permanent" eller "stabil" närvaro utomlands. På ett djupare tolkningsplan visar detta att Sveriges död kommer att beslutas om "utomlands" eller egentligen från Högre Ort - 9e står ju för den universella Dharma, den kosmiska Lagen!)

 


Hur den här ömsesidiga receptionen ger upphov till negativa följdverkningar har bloggen redan beskrivit dussintals gånger under taggar som "Sverigehoroskopet", "svenskhet" eller "Sveriges planetära cykler".

Ett aktuellt exempel på hur Sveriges Merkurius (eller kommunikationssätt) är svårt skadad av klämläget mellan de verksamt onda Solen (ledarskap) och Rikedom (Jupiter), är Ekots rapport om hur Ericsson i sitt försök att sprida IT-fascismen ytterligare levererat falska uppgifter om IT:s välsignelse för natur och klimat - genom att enbart sammanställa positiva följder och inte ens räkna in de negativa!

https://www.expressen.se/nyheter/ericsson-kritiseras-for-bristande-klimatforskning/

Detta är "BAD SCIENCE" om något och naturligtvis producerad av ett land som kan vara världsmästare i desinformation och hyckleri. ALLT i dess makt gör Överheten för att säkra sina privilegier. Sverige, en symbios mellan staten och storföretagen, har bara fejkat Världssamvete under många år, men nu börjar den bilden flagna. Grönmålningen från Ericsson är inte fejk, säger en representant - företaget har minsann påpekat att även Staten har del i att få ett samhälle lägga om kursen. Så en brottsling försöker flytta fokus till sin medbrottsling?

Ett besläktat inlägg följer inom kort som granskar horoskopet för Svenska institutet, en ytterst sett statlig verksamhet för att sprida förskönade Sverigebilder, främst till USA. Institutet är en propagandaapparat och söker smörja den korrupta bindningen mellan 5e och 9e huset, den svenska Eliten och Utlandet.


Inga kommentarer: