Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 11 december 2021

Jurister om svenska statens övergrepp med vaccinationsbevisen

Äntligen en "tung" yrkeskategori, jurister, som i Expressen yttrar sig om det som från första dag syntes mig vansinne och det utan att ens känna till de lagparagrafer som visar individens rätt över sin egen kropp - mot klåfingriga "sociala ingenjörers" försök att styra en dehumaniserad massa i önskad riktning. Folkhälsan är bara pretexten, under ytan handlar det naturligtvis om att hålla systemen rullande och värna det rådande system (som Naturen ändå just nu söker tvinga oss att i grunden göra om). 

Jag har inte juristens eleganta språk utan ser i jakten på den ovaccinerade syndaren av vi axlat Hitlertysklands maskineri. Jag har ofta tänka att de tyska medborgare som var inbitna nazistiska antisemiter måste ha återfötts som annat än tyskar och gissningsvis fyller de nu avsevärda delar av det nutida Sverige! Tänk landets politiker enahanda mässa "innovationer" och förklara IT-fascism som den slutgiltiga lösningen (ultimata sättet att rationalisera och förbättra profitörens vinst) vad saken än gäller. Dessa rationaliseringshysteriker är inte friska själar, de kommer någonstans från i historien.

https://www.government.se/articles/2021/11/proof-of-vaccination-may-be-required-for-access-to-public-gatherings-and-public-functions/

Debattexten i Expressen är högintressant, men den astrologiska frågan är om vaccinpassen och den fabricerade vi-mot-dom-stämning som inte minst medierna villigt hjälper staten sprida, om denna särskilda aspekt av den pågående pandemin låter sig förklaras av det svenska nationalhoroskopets ödescykler (vaccinpass är nu inte enbart en svensk företeelse men hemlandet är vad bloggaren på senare år sökt förstå sig på).

Som vanligt kan man härleda det mesta som nu pågår i samhället från den välfärdsplanet, Jupiter, som hinduistisk metod pekar ut som dominant sedan 2020 och femton år framåt. Under en pandemi är det rent logiskt samhällets välfärd som står på spel och för att driva hem vikten av nationell samling skapas därför en syndabock som medborgaren inte bör vilja associera sig med: den ovaccinerade eller t.o.m. organiserade "antivaxxaren". Det handlar om att statsmakten och överhettade journalister i medierna tar till ren demonisering, exakt som Hitler mot judarna i Tyskland.

Detta är ett perfekt exempel på hur astrologins Stora Välgörare (Jupiter) kan ha två sidor samtidigt. Helt klart är Solen i kombination med Jupiter i 5e tursamma huset ett omen om ett rikt och välmående land. Men Sveriges lyckade jakt på Stor Rikedom (Jupiter) är en draksådd, planeten klassas utifrån landets måttfulla och väl avvägda personlighet i Vågens tecken (ascendenttecknet) som en "verksam illgörare": jakten på välfärd skapar fula resultat. Vi exporterar krigsvapen utomlands men presenterade oss under årtionden som en neutral nation. Det är en verksamt ond Jupiter, även känd som en hycklare eller tom tunna som bullrar högst.

Att "kriget" mot corona också leder till att stänga ute ovaccinerade från samhället är ett annat uttryck för Jupiters falska och onda sida. Välfärdsjakten, så typisk för detta land, leder inte till något gott. Bortom pågående pandemi kan man förstås också peka på att svenskarna är så hjärntvättade att enbart se livet i termer av kropp och hälsa att i princip alla vettiga diskussioner med en svensk är omöjlig. Det är samma Jupiters välfärd som gått överstyr och ger kontraproduktiva resultat. För mycket hygiendille inviterar virus och bakterier i våra hem. Rötterna är, som bloggen sagt förr, Sveriges rasistiska bakgrund, synliggjort i Rasbiologiska institutet och den tidens politiker (alla färger) ängslans om att hålla blodet rent - det är på den ignoranta nivån Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson fortfarande befinner sig!

Inom ramen för Jupiter och "välfärdens sammanbrott" (som jag försökt sammanfatta de här 15 åren innan den planetära ödescykeln ens dragit igång), pågår stjärnhimmelens ständiga förflyttningar och om regeringen den gångna sommaren skissade på den svenska implementationen av covid-certifikat (se länk ovan), så gällde Jupiters transit som jag tror har med saken att göra. Den befann sig t.ex. den 1 juni retrograd (skenbart backande) på natthimmelen och i Vattenbäraren, det svenska soltecknet, där den också befann sig vid nationens senaste återfödelse (Regeringsformen 1974). Det närmast fånigt exakt eftersom planetperioden är generell men blir extra tydlig när den som transit träffar sin födelseposition i ett horoskop. Detta är inte finmekanik, det räcker alltså med en snabb blick på  sommarens (eller t.o.m. hela årets himmel) för att se att Jupiters sämsta egenskaper kommer att ge sig till känna i landet - JUST NU.

Regeringens text (länk ovan) publicerades i november och säger att de nya restriktionerna vad gäller rätten till socialt liv för de som inte fallit till föga och flockvaccinerat sig för att få stanna i samhällsgemenskapen "ämnar" starta den 1 december. Då dokumentet inte reviderats på den här punkten tar jag midnatt den 1a december som tidpunkt för ett horoskop som beskriver förordningen där Sverige reducerad sig till en stat i paritet med Nazityskland. Det är så här det börjar...


Sverige som vanligt i inre kretsen med sin falska yta av jämlikhet (Vågen) i öster. Vaccinationsförordningen i yttre kretsen. Jupiter är nu klar med sitt backande och befinner sig i Vattenbärarens början, i omedelbar närhet till dess natala position. Här tecknas alltså ett absolut krisläge för vad Sverige menar vara "framgång" (Jupiter). 

Notera att spridningseffekter alltid ombesörjs av kommunikationens Merkurius, som i det nationella horoskopet är en korrumperad och illa tilltygad typ av intellektualitet eftersom den kläms mellan den illgörande Jupiter och den lika illgörande Solen (ledarskap) - båda två faktorer som en jämlikhets- och balanstörstande Persona som Vågen klarar sig bra utan! 

Den klämda och korrupta Merkurius är förstår medierna som sprider ledarskiktets (Solen) baksluga och samhällssplittrande budskap om vad landets välfärd (Jupiter) behöver för att skydda landets produktivitet, dvs. det kapitalistiska systemet. 

(Jag medger mitt i alla bloggens plakatviftande utsagor att det inte finns någon lösning på nära håll. Västvärlden och dess själsliga fränder i USA och varjehanda oljeemirat kommer att tvingas på knä förrän de ger upp sin position i den Högsta Kasten - Jupiter tolkad inte som hinduismens brahmaner utan helt sekulärt: som de superrika. Världens ekonomiska system kommer inte att knäckas av magiskt organiserade människomassor eller aktivister, Naturen själv och dess kommande Vedergällning är vad som fixar biffen.)

Intressant är att reglerna för socialt deltagande för medborgarna träder i kraft när LEJONET stiger i öster i regeringsstaden Stockholm. Lejonets 26e grad är så nära man kommer en "personifikation" av den diskriminerande apartheid-regeln regeringen Löfven skissade på och som nu övergångsregeringen Andersson handhar. Ja, inte bara diskriminerande enligt debattjuristerna, förordningen är rent av lagvidrig! Kunde ha börjat bättre för Andersson i högsätet: rädda kapitalismens hälsa och få produktiva hjul att snurra oförminskad genom att mobba en minoritet. Och det i en tid när varje maktmänniska borde sitta vid ritbordet och söka en ny modell där hjulen snurrar långsammare.

Vad kan man då utläsa av apartheid-förordningens Lejonascendent? Det räcker med att gå till ascendenthärskaren Solen, vid tidpunkten i Skorpionen för att se hur apartheid eller den enes förhävelse på den andres bekostnad, ser ut. Hur många gånger har inte det omaka paret Lejon/Skorpion kommenterats på bloggen? Den förre står för oförblommerad självhävdelse och den andra för förbittrat skuggliv i mörker och nesa. Lejonet är LIV och Skorpionen DÖD. 

Detta kan vara de två i zodiaken som skapar den mesta kontrasten, vit och svart. Det är därför jag kallar vaccinbevisförordningen för ren apartheid. Den låtsas vara ett Lejon som står för liv och hälsa, men är i djupet en rutten förordning som stinker degeneration och dålig karma (Skorpionen är verkligen zodiakens syndabock). Eller, för att ta det en sista gång: Lejonets liv och vigör bygger på att det trampar ner någon annan i utanförskap, i död. Juristernas debattartikel får fullt stöd av astrologins symbolspråk.


PS. Kontrasten Lejon/Skorpion i kartan för 1 december är i sig tydlig, men tilläggas bör att också DET SOCIALA UTSTÖTNINGSSYNDROMET finns på himmelen. Hur jag kunde missa det i huvudtexten är en gåta, särskilt som jag senast dagen innan begrundade denna period då kolllektiva Vattenbäraren och enstörningen eller den utstötta Skorpionen båda är laddade symboler på himmelen! 

De är inte i direkt kontakt men expansiva Jupiter i ena och aktiva Solen i andra ger ändå en antydan om de obehagliga följder som skisserats i termer av statligt sanktionerad mobbning mot minoriteter - läs: den här periodens "judar".


Inga kommentarer: