Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


måndag 13 maj 2024

Ulven Krigersson vill ha hit amerikanska atomvapen

 


Så visar sig den demoniska sidan ännu en gång i den statsminister svenska folket har valt sig. Kan något mer sägas om denna landets mest svekfulla ledare i mannaminne (ett minne som i Sverige blir kortare och kortare för var dag)?

Krigerssons nya uppriktighet kräver något helt annat än den halvfåniga frågan om han var en crossdresser pga vinglandet om rätten för de unga och ännu könsdysforiska att hoppa runt mellan existerande eller fabelartade roller.

Här är återigen den seriösa frågan hur statsministerns horoskop verkligen ser ut, det som kanske fick ett partiellt svar när han blev Utvaldes just som Oxens tecken steg i öster och därmed anknöt till nationalkartans såriga inre folksjäl, summerad (ännu en gång) i föregående inlägg som Sveriges onda karma som gör oss så fattiga i folksjälen, så materialistiska och benägna att ledas vilse av partsintressen, där den rika elitens egenintressen ofta tittar fram bakom tillrättalagt pladder.

Här diskussionen om ascendenten härledd ur riksdagens godkännande av honom som rikskansler:

Ulven Kristerssons persona indirekt avslöjad?

Astrologer som söker rektifiera eller återskapa ett troligt födelseklockslag använder ofta flera viktiga milstolpar och frågan är om dagens självförnedring från Krigersson kan gälla som ett riktmärke. Hade jag tänkt på att anteckna tiden för hans falska löfte till Förintelseöverlevaren Heidi hade det givet varit en annan spik i kistan, men nu får kärnvapenuttalandet från Morgonradion cirka 8.00 duga.

Över Radiohuset, Stockholm stiger klockan 8 kommunikationens Tvillingarna i 27e graden vilket passar statsministerns rektifierade Måne i det tecknet. I utsändningen fångas ledaren i sitt reflekterande ögonblick och efter rektifikationen har Krigersson den återkommande signaturen för psykopati: den vettlösa överdriftens norra månnod (Rahu) verkar som en galet uppblåst version av en normal Tvillings intellektuella natur. (En "vuxen i rummet"?)

Men missa inte att Tvillingarna morgonen för uttalandet bara är en täckmantel för Månen i Krabban som strax därpå följer. "Försvaret av den fria världen", som USA skulle säga (Krabban har positionen av "vårt högsta goda"/9e huset i USA-horoskopet).

Det korrigerade horoskopet överensstämmer tydligare vad gäller Ox-ascendenten där denna maj för med sig den mest olyckliga soluppgång i som tänkas kan givet det Ulven säger: för i öster stiger för närvarande Satanssjärnan (USA: "give 'em hell") i gradexakt konjunktion med expansionens eller utbredningens Jupiter. Satanssjärnan Algol är den som förvandlar lögn till sanning och symboliken passar därför utmärkt att Kristersson ämnar spela USA:s suspekta informationslekar. Kärnvapen avfyrade mot Ryssland var hela tiden avsikten med det gapande hålet i USA:s DCA-avtal med Sverige. 

(Se Sverigehoroskopet och utförsäljningen till USA)

Det hade varit fantastiskt att få en gradexakt överensstämmelse mellan Krigerssons rättframhet vid åttaatiden och hans hypotetiska karta. Men att Ox-ascendenten upprepar sig är ändå en positiv bekräftelse. Dessutom är satansstjärnan Algol ett omen om att radion sänder ut något sjukt vid denna tid lätt att koppla till Krigerssons "förnuft". Det är "den store satan" som kommunicerar SIN påstådda nödvändighet. 

Återigen visar sig Ulven vara ett tomt språkrör för såväl Algol-Jimmie som det krigs- och blodtörstande USA. Men att svenskarna inte fattat bättre givet sitt sjuka vikingablod, har noterats varje gång folksjälen (Månen/Mars) förts på tal. Kristersson är folkets röst och det här folket har en pervers dragning att utsätta sina barn för ett kärnvapenkrig. Fatta hur skevt det här landet dragit bortom fernissan av pophits från ABBA och Max Martin. Bakom den harmlösa ytan tänker svenska finansmän betydligt ondare tankar.


Inga kommentarer: