Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 18 maj 2024

Wallerstein värvas av SD under Satans stjärna vid dess förra maximum?


AB hinner först med en tanke jag haft efter flera inlägg där satanstjärnan Algol nämnts och hur den maximeras av Jupiter på sin12-åriga bana just vid trollfabriksskandalen. 

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4Bq81E/joakim-wallerstein-fornekade-trollkontona-for-sex-ar-sedan

AB sitter på dokument från tiden då Wallerstein rekryterades som demokratins dödgrävare men saknar astrologi att notera ett eventuellt scoop ("historien når ett bottennapp vart tolfte år").

I brist på info om när Wallerstein rekryterades finns inget att göra, förutom notera att Jupiter gör entré i Oxen  runt lunch den 17 maj 2012, medan Solen passerat Algol sedan några timmar.

Men världen då? Den mest iögonenfallande världsnyheten när demonin i luften intensifieras kommer från den Store Satan som USA kallas på en del ställen, inte minst i Iran:

Daniel B. Shapiro, Förenta Staternas ambassadör till Israel säger att USA "är redo" att attackera Iran för att förhindra att Iran utvecklar egna kärnvapen. (CBS News)

https://en.wikipedia.org/wiki/Portal:Current_events/2012_May_17

Israel, ja, i vars av väst skapade stat och nationalhoroskop Satanshuvudet Algol har samma förödande roll av vilseledare som hos Jimmie Åkesson...

Men vem var ambassadör Shapiro som fick in djävulen i skallen detta dygn och uttalade sig så destruktivt och krigshetsande? Uttalandet plus den överdrivna dödsinstinkten (Vatten/thanatos-dödsdriften triangulärt aktiv) för direkt tankarna till Sveriges egen Ebba Busch som förordade polisen att skjuta mot demonstranter. 

(Busch står f.ö. så nära den "algoliserade" Jimmie Åkesson man kan göra, vilket visar hur Vattnet är instinkt men inte intelligent och utan förstånd kan man inte styra ett parti. Det svenska politiska klimatet ser ut som någon störd människa lek vuxen i rummet. Denna störda varelse är den svenska folksjälen. Har vi skapat oss själva eller är det ett verk av Ödet för att varna omvärlden hur inkompetens utan självdistans ser ut?)


Jag trodde Shapiro blev av med ambassadörsjobbet pga. sitt destruktiva och rent fantasiartade uttalande, men Wikipedia berättar att han redan blivit av med jobbet några månader tidigare, när Trumpadministrationen tog över. 

Emellertid har den galna Joe Biden återinsatt honom som speciell sambandsman åt Israel i "frågor rörande Iran". Grattis, världen, Harmageddon ligger alltjämt och pyr.

Kartan färgades inte vid den "fallna" Saturnus i egocentriska Väduren, heller inte i den talföra Venus-Tvillingarna eller månnoderna. Men upplösningens Vatten och bruna Jorden definierar denna karta som sig bör med en man av judisk börd och hängiven landet Israels sak. 

Vem behöver Satansstjärnan Algol med en sådan här instinktiv lojalitet med sin etniska profil? Typen (inklusive "algoliserade" Jimmie-varianten) kommer att dö ut på Jorden eftersom utvecklingen går mot "multipolär" globalism där inte längre Vattnets instinktiva klängande vid en landremsa kommer att betyda något. 

Solen i "trygga hemmets" Krabba kan inte klandras eftersom en instinkt är vad den är (särskilt när Månen reagerar på samma vattennivå, snabbt men lätt förhastat). Alla epoker passar inte alla tecken. Inom hemmets väggar är familje- och klan-Krabban utmärkt för att blixtsnabbt dra undan fingrarna från spisplattan och undvika värre brännskador (vattnets fiende eld), men i framtida politik, inte optimalt. 

För stora frågor gäller alltjämt Vattenbäraren som ideologiska system och hela mänskligheten, och det tecknets härskare Saturnus, representerar förnuft och långsiktig organisation och på inget vis Ebba Busch nödförklaringar "just-i-ögonblicket". Försvarsinstinkten har alltid tidsnöd och därför låter den så korkad. Busch svammel är av samma art som Shapiros idiotuttalande om att USA var redo att starta ett FÖREBYGGANDE KRIG mot Iran.


Inga kommentarer: